- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
válasz
cidalain #74289 üzenetére
[HUAWEI MEDIAPAD M3 LITE 8 32GB WIFI SZÜRKE TABLET ]
Errőo mi a véleményed? 50k-ért megêrne?
-
Killerlaca
senior tag
válasz
cidalain #74231 üzenetére
Az eszköz függőség csak azért érdekes, hogy elbírjon 4 böngésző ablakot egy időben memóriával illetve processzor teljesítménnyel.
Az Xposedben van ilyen kiegészítő ami engedélyezi átméretezni a programokat.(youtubon találtam ilyet)
Majd délután kipróbálom a telefonomon, hogy mennyire megy jól.
Egyébkét ennyiből jobb lenne egy win-es tablet csak az elég kihalt.
Ha tudtok ajánlani olyat az is szívesen veszem. -
-
-
Ébri
senior tag
válasz
cidalain #74131 üzenetére
Köszi. Ezt inkább 200000 ellenérvnek mondanám, ha kevesebb lenne nem vacillálnék ennyire. Vamint akkor is, ha jól látnék, s a minimálisan nagyobb képernyő nem jelentene időnként előnyt (ugyanakkor a kontrasztosabb oled lehet, hogy ezt be is hozza). Közben megnéztem a billentyűzetes tok árát, nem hiszem, hogy veszek ennyiért. De a toll tényleg hasznos lenne PDF megjegyzésekhez, stb.
-
Golyobis
tag
válasz
cidalain #74120 üzenetére
Köszi a választ!
Őőőőő nem feltétlenül navigációra szóval nem GPSként használnám, hanem ha elmegyek valahova ahol nem vagyok jártas (de tudom nagyjából hogy éppen hol vagyok, szóval nem nagyon van szükség gps helymeghatározásra), és szükségem lenne valamilyen szolgáltatásra, (pl: hol van a közelben barkácsbolt) akkor csak megnézném a Google térképen .
Nem tudom hogy internetezés céljára melyik érné meg jobban: mobilinternetet, vagy valamilyen telefoncsomagot váltani. (Vagy talán mindkettőt egyszerre?)
Az nem árt ha telefonálni is tudnék vele, de nem tudom hogy erre a célra szükséges-e egyáltalán a telefonnak "okos"-nak lennie. -
-
-
válasz
cidalain #74102 üzenetére
Nagyon szepen koszonjuk valaszodat!
Beszeltem edesapammal es csak es kizarolag 8" -os meret johet szoba. Semmikepp nem szeretne nagyobbat.
Illetve nem szeretne FPS jatekokkal jatszani. Csak online strategiai jatekokat tol.
Ebben az esetben mit ajanlanal max 60ert ?
Koszonom.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cidalain #74066 üzenetére
A Lenovo Tab 4 10 Plusnál maradtam, ez a legkorszerűbb, 8x2.0 GHz-cel, 3 GB RAM-mal és FHD felbontással, Adreno 506-tal valahol a középmezőny elején van, írják is egy tesztben:
With an 8 and 10-inch model, these two slates don't look to set the world alight with breakneck speeds or an insane sales proposition. But these could fill the void in the low to midrange of tablets that's currently dominated by Amazon and its Fire tablets.Köszönöm szépen a segítséget, a fórum nélkül képtelenség lenne eligazodni a tabletek számozásában.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cidalain #74058 üzenetére
Ok, Huawei M3 8.4, de az 8-as.
De még erről is vegyes értékelések vannak, hogy mennyire erős grafikailag...
Egyes benchmarkokban kifejezetten alul szerepel listákon.Nekem ez szimpatikus lenne egyébként, de feleslegesnek tartom a nagyfelbontású kijelzőt, és ugye az jelentősen a grafikus teljesítmény rovására megy...
nincs ilyen hasonló erősségű tablet, de mondjuk "csak" FHD kijelzővel?Vajon melyik erősebb grafikusan,
a Huawei MediaPad M3 Lite 10.1" vagy a Huawei M3 8.4"?
Vagy a Lenovo Tab4 10 Plus... Az utóbbi talán optimális, FHD kijelzővel van, csak a grafikus erőket nem tudom összehasonlítani, annyi benchmark meg annyi chip van... bezzeg a PC-n ez egyszerűbb... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cidalain #74051 üzenetére
Igen, látom, köszönöm.
A Lenovóból még nem is nagyon lehet kapni, a Huaweiről meg ezt írják:"Gaming on the Huawei MediaPad M3 Lite 10 is possible, but not necessarily enjoyable. The rather demanding “Asphalt 8” is far from smooth on maximum details, the zombie-shooter “Dead Trigger 2” is running at a smooth and playable 30 frames per second.
Unfortunately, the GPU, first introduced in 2015 lacks support for AMD’s Vulkan API, but all other relevant APIs are supported. The tablet should thus be well suited for the near future, at least in terms of graphics APIs."Szóval ez végülis pozitív, ha az utolsó mondatot nézzük.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
EmberXY
veterán
válasz
cidalain #73975 üzenetére
Az elejétől fogva csinálja, de azért nem tűnt fel eddig a rendszeresség, mert kezdetben csak a buszállomás wifi-jét használtam, azt is csak ritkán, máshol simán mobilnetet (azon nem jön elő).
Amikor legelőször előjött, akkor is kerestem bőszen a megoldást itt a fórumon is, mert akkor még nem ismertem, végül a gyári visszaállítás segített.
Második alkalommal ugyanúgy a buszállomáson kaptam meg, de akkor a Clean Master "levadászta", meg is lepődtem, hogy sikerült tőle megszabadulni, nem kellett a gyári reset.
Legutóbb a céges wifin jött elő, de akkor is el tudtam távolítani, de megfigyeltem, ahogy standby-ba került a tab, megint jönni akart, a Clean Master fogta mindig.
Érdekes, mert csak wifin jön elő, máshol nem. Lehetséges, hogy a tableten eleve fönt van, mint egyfajta alap feature? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
cidalain #73971 üzenetére
igen, közben én is rájöttem hogy megviccelt a edigital
amúgy elégedett vagyok vele, vagyis nem én, hanem a lányom használja.
igazából csak a 16 GB ram, az ami kezd eléggé kevés lenni.
no meg a droid 5.1-hez képest a 7-es szerintem stabilabb.
de nagyon köszönöm a véleményed -
sgery
őstag
válasz
cidalain #73950 üzenetére
Sajnálattal olvasom
Sajnos a legkisebb kávájú 8"-os sem fér be, a leírt méreteim a maximálisak, fizikailag nincs már hely hozzá
[Így] néz ki, vagyis közel így mert itt még egy samsung első tablet volt benne, azóta 1-2 dolog cserélődőtt, de a méret eléggé adott.
Szerintem halászok egy használt ugyan ilyen LG-t, egyszerűen nem éri meg a samsung 2x ennyiért, mikor semmivel sem tud többet, még duplakopp sincs benne és a hardware szinte teljesen azonos :/
Köszönöm a segítésget -
juuzer
addikt
válasz
cidalain #73947 üzenetére
köszönöm, akkor marad a Samsung
Bevallom őszintén szeretem az M2-t, csak eléggé bosszant, hogy nem jött ki rá official a 6.0. (A Doze miatt lényegében)
Az iPadnél fájó pont a kijelző, ami visszalépés az Air 2-höz képest, plusz a bővíthetőség vagy az OTG hiánya. Szóval szerintem marad az M2. Esetleg M3 de... nem tudom mekkora előrelépés az az M2-höz képest, mivel lényegében az is kiszolgál a lassúsága ellenére is.
-
-
wollnerd
aktív tag
válasz
cidalain #73909 üzenetére
Archos 101B Oxygen-ről innen is láttam hogy mi tulajdonságokkal rendelkezik, amik minden szempontból megfelelne nekem. De elsőre ugye a hasonlókkal ezért lett nekem gyanús az ára miatt, ennyi mindent tud mégis ilyen olcsó...? Gondoltam hogy az ilyen ára mellett valami a rovásra megy, de miután azt láttam hogy az aksi kapacitása 7000 mAh, (tehát tényleg hosszú üzemidőt tud biztosítani?) már ötletem sincs.Próbáltam google-ozni a véleményeket erről, de csak egy prohardver tesztet láttam régebbi Archos tabletekről és ehhez tartozó HSZ-ek kaptak meleget és hideget is. Amennyiben a tech. adatok tényleg nem hazudnak, csak arra tudok gondolni hogy Archos-nak az az árpolitikája hogy drágán(?) termel, de olcsón eladja, több potenciális vásárlót csábítva.
Igazam van? (vagy abban nincs?)
Viszont arra is rájöttem hogy az LTE-s (mobilnetes) tabletek tényleg drágábbak (és lehet hogy a többi linkelt az az) de nekem nem szempont hogy mobilnettel is böngésszek vele. -
-
Furfangos
tag
válasz
cidalain #73874 üzenetére
Szia ! Köszönöm szépen a választ! Akkor a 2 vagy 3 gb ram tudású gépeket fogom nézni.
És nem, nem Giant meccsre kellNE
Gamepass, és HD stream ről nézném.Azt kérdezném még , hogy érdemes drágább gépet venni , pl Samsung, Acer, Asus stb?
Vagy megbízható a kínai szekció ?
Köszi -
pinnacle
nagyúr
válasz
cidalain #73876 üzenetére
Köszi! Csak arra gondoltam, ha a kisebb felbontású is jó, ha nem kékes. Nekem iPad2-m van, az teljesen jó színben, de gondolom kijelzőben az Androidos tabletek sincsenek lemaradva. Ha viszont kijelzőben az iPad jobb, akkor inkább azt vennék. Nem tudom hol lehet megnézni a HUAWEI MediaPad M3 Lite 10.0-ot. MM Westendben nem láttam.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
cidalain #73874 üzenetére
Köszi! A Huawei MediaPad M3 tesztjében azt írják, hogy "A gondot inkább a roppant kékes kalibráció jelenti, és a kézi korrekció sem igazi megoldás".
A HUAWEI MediaPad M3 Lite 10.0-al nincs ilyen probléma? Én pont ezt a kékes, zöldes árnyalatot nem szeretem. Ha már nem színhelyes, inkább legyen pirosas, sárgás. Ha ilyen gond itt is van, akkor inkább veszek akár a kisebb felbontású HUAWEI MediaPad T3 10.0-et vagy bármi mást. -
joelke HU
őstag
-
Drizzt
nagyúr
válasz
cidalain #73860 üzenetére
Hali!
Köszi a tippet. Sajnos ez az üzemidő amit írnak(8 óra) nem nyűgöz le. Persze valamivel több, mint a Shieldemé, de ezért nem éri meg pénzt kiadnom. Viszont ahogy nézem, a friss tabletek között androidnál kb. egy sincs ami 10+ órát bírna. Ez szomorú. Még Tab S2 volt anno, ami elvileg bírta 10+ órát. Ilyesmi kéne.
Megjelenni esetleg idén fog valami ami üzemidőre gyúr? Tabletes híreket pletykákat milyen oldalon érdemes követni?
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #73848 üzenetére
Bejelentettek a Samu Galaxy Tab A tipust 8-as meretben.
A kulfoldibol kalkulalt ara, sajnos joval dragabb, mint a mostanaban hivatkozott Huawei T3, es a Lenovo tab4, es hardverileg nem tunik sokkal jobbnak sem.
A brand nevet tovabbra is meg kell fizetni... -
joelke HU
őstag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
cidalain #73784 üzenetére
youtube-on most néztem meg egy 17perces videót a kicserélő központról, 2016.Novemberi... átvilágításkor ha nem tudják mi van a csomagban...felnyitják és megnézik, majd utána néznek...ha a csomagon lévő ár(CN22) és az általuk talált ár nem stimmel akkor van az hogy jön az SMS...mivel ez az első efun-os rendelésünk ami 115$/92€...gondolom a csomagra kevesebbet írtak és ezért van ez a huza vona...látják hogy kínából jött,hiába a követés, lehet rajta hagytál a régi címkét amit a vámosok megtaláltak...tehát spanyol csak köztes átirányító ország, maga a csomag és ami benne van kínából indult, és ezt nézik a vámon, nem azt hogy a követési szám mit mutat...mind1...a lényeg hogy megvan minden ami kellhet nekik, pénteken délután emailben elküldtünk mindent---azu efun-os emailt,paypalos emailt...mind2 tartalmazza hogy mi volt a csomagban,meg hogy mi mennyiért vettük,mennyit fizettünk forintálisan, az alapján fogják az áfát kiszabni....
nem titok...
Wismec Exo Skeleton ES300+Kage Kit efun 56$(most 64$) amúgy átlag 90-100$
Tesla WYE mod +2 akku efun 46$(kuponnal) amúgy 90$
12.35$ volt a posta...
ha összeadom az eredeti árát 192$/158€ -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
cidalain #73782 üzenetére
az a baj hogy a vámtörvény szerint a vásárlót terheli és az eredeti feladás helye számít...a köztes ország nem... még így is azt mondom hogy amit rendeltünk vámmal is bőven megéri mert 40-50%os áron jutottunk a termékekhez...az egyik 91$ helyett 56$volt,a másik 86$helyett 46$,13$ volt a gyorsposta 7-15munkanapos szállítással...postával 115$/97€/31ezerHUF volt...ha eredeti áron vettük volna meg az áfán felül vámot is kellett volna fizetni ami 62ezernél majdnem +25-30ezer lett volna...tehát vígan mondom hogy megérte még így is,csak hát mennyit fognak ülni rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest