-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
st3v3np3t3r #73830 üzenetére
egy ember egyszer visszatette a note 4-emre a kit-kakatot (,ás kérdés, hogy huába, minden tiltás ellenére 2 nap alatt visszafrissítette magát...
)
hogy lehet kideríteni, hogy gyári-e a rendszer rajta? (am a knox ugrás/garivesztés, ha van is ezeken, az nem érdekel)"download módban..." - az milyen? hogyan tudom megnézni?
köszi!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #73786 üzenetére
lehagytam az off-ot :/
-
cidalain
veterán
válasz
st3v3np3t3r #73783 üzenetére
Ezt azert bekrnem a vamosoktol, mert ha az eredeti feladasi helyen a csomagot feladjak xy logisztikai kozpont reszere spanyolorszagba, es ott ragasztjak ra a te neved, akkor a csomag reszedre torteno feladasa EU-n belul tortent. A vonatkozo adokat a logisztikai ceg spanyolorszagban megfizete.
Amennyiben eleve a te nevd volt rajta, akkor nem ertem miert kapott uj ragszamot. Az uj ragszam uj feladasnak szamit. Addig ne lehet ujra feladni, amig valaki at nem vette. Visszarunk az elozo ponthoz. En nem erzem jogosnak...
A koztes orszag akkor ertelmezheto, ha a csomag utazasa soran mas orszagot is erint, de ott a tranzit zonaban van, amig atrakjak masik repcsire, teherautora. Ebben az atrakodas kozben nem erintheti senki, lane nem ragasztgatjak felul.
Kulfoldi rendelos topicban ezt okosabban is meg tudjak valszolni. Tan meg torvenyt is tudnak linkelni.
-
cidalain
veterán
válasz
st3v3np3t3r #73781 üzenetére
Off-ba tettem, mert nem kozvetlenul kapcsolodik
Ebben az esetben karteritest lehet (es kell is) kovetelni a webshoptol. EU raktarbol rendelted, (ami sok esetben kicsit dragabb arat, es rendszerint par dollar postakoltseget is tartalmaz) pont azert mert nem akartal plusz koltseget. Erre ok, elteszik a nagyobb lovet, es megis plusz koltsegbe vernek.
2 eset van:
Az afa, es ugyintezsi dij visszakovtelese
Fizessek vissza a termek EU es CN raktarbeli ara kozti kulonbseget, a EU raktaras postakoltseget, esetleg meg egy kis kuponkedvezmeny, vagy tovabbi fajdalomdij.Masik. Ha spanyolba uj ragszamot kapott, akkor ott megrkezett valahova. Igy nem te vagy az elso EU cimzett, nem ertem miert nekd kellett az extra koltsegeket allni. Ephiheted, hogy nem a repulopilota rak ra uj ragszamot, meg a repulokipakolo. Hanem a fuvarceg. Akkor viszont az ott lepett az EU-ba, ott kell afat fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest