-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Quqesz #71058 üzenetére
Androidon nincs vírus
Van, csak te meg nem talalkoztal vele. En sajnos igen, fater beletenyerelt a szarba es behalozta egy virus a telefonjat, automatikusan bekapcsolta a wifit es elkezdte letolteni a sajat kinai appjait, majd telepitette is oket mindenfele kerdes nelkul. Bongeszot megnyitva azonnal tomegevel nyiltak a nyeremenyjatekos oldalak, stb. Gyari visszaallitas sem segitett, ujra kellett huzni a romot.
Ezen mondjuk szerintem nem segit egy virusirto sem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz #70628 üzenetére
tboy93
Megvan a lenovo. Első körben döcögősnek tünt(na mondom ráfaragtam a snapi212-vel), de aztán egyből lejött 3 frissítés és lett 5.1.1-ből 6.0.1! És azóta nagyon jó, szmút! Eddig nem bántam meg, de majd ha asszony használja majd kiderül. Viszont az aksi...91%-on volt, lejött 3 frissítés(2 majd 800mb, éz egy 75mb), aztán gyári visszaállítás,majd mindent telepíteni újra és 66%-al raktam töltőre.....ez eddig biztató nagyon.....(akit esetleg érdekel: szlovák Nay 155€ és lenovo ideatab A10-30/2gb ram,16gb,hd kijelző,10 coll,snapi 212)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest