Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Quqesz #71058 üzenetére
Androidon nincs vírus
Van, csak te meg nem talalkoztal vele. En sajnos igen, fater beletenyerelt a szarba es behalozta egy virus a telefonjat, automatikusan bekapcsolta a wifit es elkezdte letolteni a sajat kinai appjait, majd telepitette is oket mindenfele kerdes nelkul. Bongeszot megnyitva azonnal tomegevel nyiltak a nyeremenyjatekos oldalak, stb. Gyari visszaallitas sem segitett, ujra kellett huzni a romot.
Ezen mondjuk szerintem nem segit egy virusirto sem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz #70628 üzenetére
tboy93
Megvan a lenovo. Első körben döcögősnek tünt(na mondom ráfaragtam a snapi212-vel), de aztán egyből lejött 3 frissítés és lett 5.1.1-ből 6.0.1! És azóta nagyon jó, szmút! Eddig nem bántam meg, de majd ha asszony használja majd kiderül. Viszont az aksi...91%-on volt, lejött 3 frissítés(2 majd 800mb, éz egy 75mb), aztán gyári visszaállítás,majd mindent telepíteni újra és 66%-al raktam töltőre.....ez eddig biztató nagyon.....(akit esetleg érdekel: szlovák Nay 155€ és lenovo ideatab A10-30/2gb ram,16gb,hd kijelző,10 coll,snapi 212)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- Samsung Galaxy TAB S6 Lite - 64 gb + 64GB + Billentyűzet - Wifi + LTE
- Samsung Galaxy Tab S7 (SM-T870)
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB/128GB + érintő ceruza + tok