- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Próbáld meg a mélyvíz topikot, ott biztos tudnak segíteni.
-
nyisziati
veterán
Szerintem inkább MI lettünk igényesebbek, rájöttünk a dolgok valódi értékére, tudjuk, mibe nem szabad nyúlni, amit 3-4 éve gondolkodás nélkül bevállaltunk - mert egyszerűen nem volt több pénzünk...
Anno én is vettem szolgáltatói akcióban 5000-ért Huawei Y300-at, 512 MB RAM-mal, ami már akkor se volt ajánlott, de nem futotta többre.
Most meg a OnePlus 5-val szemezek...
-
nyisziati
veterán
válasz
®abstract® #73538 üzenetére
Hát aztán lehet, hogy a fele igaz is.
A minőség mindenesetre a másik 50 %. Ha fél éven belül feldobja a pacskert, akkor nem is volt olyan olcsó. Ennyiért itthon már hazai garis Lenovo-t stb. kapsz, amire mérföldekkel jobban érvényesíthető a garancia.Egyébként én is néztem mostanában olcsó tableteket, youtube videók és ajánlások alapján. Csak wifis, tűrhető hardverű, viszonylag jó közösségi támogatású (legalábbis a Chuwi).
Aki nem tud, vagy akar többet rászánni, annak ez még talán megfelel. (60-80 dollár, tehát 15-20 ezer környéke + áfa, ha megfogják). Mondjuk áfával már ez se olyan olcsó.
-
nyisziati
veterán
Sziasztok!
Chuwi hi8 pro-ról ill. Teclast P80 H-ról mi a véleményetek?
Érdemes lehet alapfelhasználásokra (fácsé, youtube, böngészés, pár apróbb játék) beruházni valamelyikre, vagy nem ajánlottak? -
nyisziati
veterán
válasz
Viktor0610 #73346 üzenetére
Jóvanna', tudom, igénytelen vagyok...
-
nyisziati
veterán
Attól függ, milyen az a füles. Tavaly kifogtam akcióban pár dollárért az Alin olyan Xiaomi Piston fülest, hogy a 4000 forintos bluetooth fülhallgatómat szétalázza.
-
nyisziati
veterán
válasz
Donki Hóte #73334 üzenetére
Szia!
Nekem a THL-ben itt cseréltek USB aljzatot. 5000 volt, korrekt munkát végeztek, számlával, garival. -
nyisziati
veterán
Sziasztok. Nyolc coll környéki Amoledes tabot keresnék kb. 100 ezerig. Böngészés, kis játék. Használt, vagy külföldi is lehet. Köszönöm.
Ha nagyon nincs, akkor persze jó az IPS LCD is, csak valami szebb, kontrasztosabb fajta. -
nyisziati
veterán
Sziasztok! Ez a tablet mennyire ajánlható (főleg netezésre, néha apróbb játék)?
Lehet-e tudni, mi az eredetije?
-
nyisziati
veterán
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a profik milyen tabletet ajánlanának nekem.
.
Tehát:
-7-8 collos elég
-új legyen
-itthon vásárolt
-netre kéne főleg, de flash és youtube elsőbbséget élvez (tehát nem "gyors browser" központú vagyok)
-filmnézés is jó lenne (online filmek, mozicsillag)
-játék nem annyira fontos
30.000 a keret.
.
Előre is köszi.(szerk.: wifi only elég)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest