- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wollnerd
aktív tag
válasz
cidalain #73909 üzenetére
Archos 101B Oxygen-ről innen is láttam hogy mi tulajdonságokkal rendelkezik, amik minden szempontból megfelelne nekem. De elsőre ugye a hasonlókkal ezért lett nekem gyanús az ára miatt, ennyi mindent tud mégis ilyen olcsó...? Gondoltam hogy az ilyen ára mellett valami a rovásra megy, de miután azt láttam hogy az aksi kapacitása 7000 mAh, (tehát tényleg hosszú üzemidőt tud biztosítani?) már ötletem sincs.Próbáltam google-ozni a véleményeket erről, de csak egy prohardver tesztet láttam régebbi Archos tabletekről és ehhez tartozó HSZ-ek kaptak meleget és hideget is. Amennyiben a tech. adatok tényleg nem hazudnak, csak arra tudok gondolni hogy Archos-nak az az árpolitikája hogy drágán(?) termel, de olcsón eladja, több potenciális vásárlót csábítva.
Igazam van? (vagy abban nincs?)
Viszont arra is rájöttem hogy az LTE-s (mobilnetes) tabletek tényleg drágábbak (és lehet hogy a többi linkelt az az) de nekem nem szempont hogy mobilnettel is böngésszek vele. -
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy jó tabletet. Eddig kettőt találtam gyorsban ami megfelel a kívánt specifikációimnak. (FHD, kb. 10' kijelző, hosszú üzemidő, gyors legyen. (pl. 4 procimaggal), 1,5-2 giga RAM
Archos 101B Oxygen 10.1" IPS Tablet (Ez mint Archos megbízható egyáltalán??)
Acer Iconia Tab A3-A40 Erről mit tudtok mondani? Hosszú üzemidőre képes, drága, de megéri? Egyes vélemények egy szivárványos vagy fényerős kijelző hibára panaszkodtak...
Ehhez hasonló tabletek?A Huawei-eket nem ismerem egyáltalán, azok is megbízhatóak?
A HDMI Micro mire jó? összekötni a képét pl. mivel? Pl. egy HDMI micro->HDMI csatival egy PS4 képe is megjeleníthető a tableten?
Árát elfogadom a tényleges megérhetősége esetén kb. max. 70e-ig. Kíváncsi vagyok van-e a fenti ACER-hez hasonlóan kicsit is olcsóbb tablet.
A Tablet mellé veszek egy tartót is. mint pl. ez.Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest