- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Csak en erzem ugy, hogy az Androidos tablet piacon valsag helyzet van a csucs gepek hianya miatt ?
Nincs Snapdragon 835 de meg HiSilicon KIRIN 960 sem, nem hogy 970.
A hatalmas sikeru Huawei M3 utodja meg be sincs jelentve pedig mar eltelt tobb mint 1 ev.Nem vagyok biztos benne, de Snapdragon 810 teljesitmenyu geptol jobbat nem lehet kapni, de meg Kinaban sem. (Gearbest.com)
Ez miert lehet igy? Mitol alakulhatott ki ez a valsaghelyzet ?
Szerintetek mikor lesz Snapdragon 835 vagy Kiron 970-es gep a piacon ? Jatekra csak ezek ernek meg legigazan, figyelmebe veve a piaci arak alakulasat..
-
-
válasz
cidalain #74102 üzenetére
Nagyon szepen koszonjuk valaszodat!
Beszeltem edesapammal es csak es kizarolag 8" -os meret johet szoba. Semmikepp nem szeretne nagyobbat.
Illetve nem szeretne FPS jatekokkal jatszani. Csak online strategiai jatekokat tol.
Ebben az esetben mit ajanlanal max 60ert ?
Koszonom.
-
Sziasztok!
Szeretnem a segitsegeteket kerni! Fateromnak nezek tableteket, maximum 60e ft-ert!
Fokepp jatekra kellene, nagy jatekos az oreg!
Ebbol adodoan ugy gondolom a szoftver tamogatottsag-es kijelzo merete/minosege fontos lehet szamara. Jatekhoz termeszetesen sok RAM, eros proci-es grafikus gyorsito is ajanlott.Melyik tabletet ajanlanatok ? (Sajnos nekem otletem sincs, igy nagy szuksegem van segitsegetekre!)
Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest