- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Egy ravasz kérdésem lenne hozzáértőkhöz:
Huawei Mediapad T3 8.0 vagy Lenovo Tab 4 8.0 a jobb választás?
Nagyjából azonos a specifikációjuk, a gari is 2 év mindkettőre.
Esetleg 40e-ig van jobb ajánlat ezeknél? -
WestBam
senior tag
Sziasztok!
Gyereknek a dps dream tabletje (rettentő alsó kategória, senkinek sem ajánlom) helyett keresek valami más olcsó alternatívát. Főleg játszik rajta, mást nem nagyon tud
Az alábbi két olcsó tabot néztem ki, esetleg van valakinek tapasztalata velük?
E-BODA i100 intel Z2520 proci, 1gb ddr2 ram, grafikus gyorsítóról semmit nem találtam
Serioux SM8A1QC RK3188, 1gb ddr3 ram, Mali 400 (mp???)Ezek megteszik utódnak? Intelen elfut kb. minden játék?
-
WestBam
senior tag
Nekünk 3 tab van a családban, egy nekünk meg kettő a gyerekeknek.
Nekik olcsó dsp tab van, mert kellett nekik is, egyik sima egymagos, a másik dual core de borzasztó mindkettő. Nekünk samu tab 2 7.0 aminek a procija lassabb mint a dsp dual core-é de maga a gép 1000x simábban működik, alig lehet összehasonlítani. Persze az ára is duplája volt a dualcore dsp-nek ellenben a menü nem laggol és normálisabb a kijelző benne. Egy tesztprogiban biztos megverné a dsp a samut (lehet dupla pontszámmal) de ha cserélnünk kellene hamar földhöz lenne csapkodva, szóval erre tényleg nagyon nem lehet alapozni ezt tapasztalatból írom.
Mondjuk ha ennyire nem magasak az igényeid lehet még most is jól járnál egy tab2-vel ha találsz valami utolsó szériásat hibátlanul garival lehet az jobban megér 25e-t mint egy ilyen vacok újonnan -
WestBam
senior tag
"Nem is értem miért nincs WP-s tablet?!"
Van és jók is, de a legnagyobb bajuk amit fentebb is írtak: sokkal drágábbak.
Ennek is megvan a miértje, mivel elég erős kiszerelésben kaphatóak elég nagy tárhellyel. Ellenben nem wp hanem windows rt vagy w8-w8.1 fut rajtuk (ez utóbbiak teljes értékű oprendszerek mint a gépeden).
Ha sok pénzem lenne én sem a következő droidos tabletet nézném, válogatnák ezek közül...Bocsi most látom írtál tudsz róla
Amit írtál abban az árban tényleg elavultakat kapni, én is egy ilyen használt árban futó samu tabnak keresem az izmosabb utódját, egyszerűen kevés a kraft. -
WestBam
senior tag
Sziasztok guruk!
Az lenne a furmányos kérdésem, hogy nézegetve a piacot az erős közép kategóriában leginkább a RK3188 procit lehet megtalálni az olcsóbb gépek frontján. Kétmagosak közül van-e ami ennél jobban teljesíthet, vagy ennek már csak 4 magos prociban van ellenfele? És ha igen akkor kb. milyen procik lennének a következő lépések? Gondolom nem csak a tegra 4 létezik, van még valami köztük?
Köszi előre is! -
WestBam
senior tag
válasz
fateless #46559 üzenetére
Szia!
Próbáltm úgy kérdezni, hogy benne legyen minden, szóval olcsó legyen, 100$ körül, 7" és általános felhasználásra de azért fussanak játékok is rajta. Filmet azt tuti nem fogok nézni 7"-on, fórumozás menjen rajta, weblapokat megnyissa olvasgatáshoz, gyerekeknek fussanak rajta a játékok. Kb. ennyi a kritérium, ramban szerintem elég lesz 1 gb is de prociban ragaszkodnék valami izmosabbhoz, felbontása nem kell retinának lennie, egy olcsó de normálisabb tabot szeretnék onnan.
Köszi a segítséget! -
WestBam
senior tag
válasz
fateless #46557 üzenetére
Szia!
Nem csak a pipo, igazából bármely márka amire azt mondjátok, hogy ez jó cucc nekem megfelel, leginkább a procik közti különbséget nem vágom, ezért is kérdeztem rá, hogy esetleg valami oldalt tudtok-e ezek összemérésére.
Ezt a boltot ismerem, ezért rendelnék innen, posta ingyenes mindenre.
Minőségre jó cuccok? És ha már többet is vettél akkor esetleg valami statisztikád van, hogy mennyi hibás volt köztük? -
WestBam
senior tag
Sziasztok!
Erről az oldalról szeretnék egy 4 magos tabletet rendelni. Kérdésem, hogy Ti melyik olcsó tabot ajánlanátok, esetleg valami oldalt tudtok-e ajánlani ahol a tabletekbe épített procikat össze tudom hasonlítani.
Köszönöm előre is! -
-
WestBam
senior tag
válasz
Blackmirror #33228 üzenetére
Speed még nem jelent meg, így arról 0 tapasztalata van a fórumon mindenkinek.
-
WestBam
senior tag
Nekem a 7" jobban bejön eddigi bolti tesztek alapján, mint a 10", ott már fogni kell rendesen, illetve ezen szerintem nagyon kényelmes gépelni is ha kézben fogod, szépen elérni cserébe könnyű is. Voltam a pólus MM-ban, természetesen prestigio nincs abszolút, wayteq meg csak dobozban, nincs kitéve próbálgatni. Cserébe egyre többet fogdosom a samsung tab 2 7-est és egyre jobban tetszik... na majd du. elmegyek megnézem a speedshopban 13 kerben hátha végre valahára foghatok egy ilyen tabletet is...
-
-
WestBam
senior tag
Több tab topicjában is olvastam, hogy nem megy a skype vagy ha megy akkor a kamera nem műxik rajta (már ha van egyáltalán front kamera).
Kérdésem az lenne, hogy olcsóbbak közül valamelyik ezzel a progival megküzd úgy, hogy használható videohívásra is? Ma mm-ban meglestem pár tabot de sajnos a kiszemeltek közül (70dci,7.0 pime duo) nem volt náluk így azokat a mai napig nem tudtam megtapogatni (Újpesti tacskóban lévő edigiben megfoghattam, de be nem kapcsolhattam, ez meg már milyen)
Vagy egy kategóriával magasabban esetleg van-e már mód a skype teljes értékű használatára? Nekünk ez pl. fontos lenne.
Még egy kérdés:
Flash-el ok, nem mennek a bonyibb játékok, de ma amit fogdostam pl. samsung az is hibát dobott, ha flash tartalmat szerettem volna megnyitni, szóval nem tudtam. Ezeknek a böngészője totál nem támogatja? Mert valahol olvastam, hogy a droid 2.1.1 óta van mindben (vagy valami ilyesmit). -
WestBam
senior tag
Kérdésem lenne ezekről:
70dci
pro duo
prime duo
Ezeken webes flash játékok képesek működni? Elsősorban farmerama a kérdés. Másodsorban FB-on belüli játékok. Erre tudtok válaszolni? Mert fentebb vitatkoztok valamiről de ahhoz én nem értek -
WestBam
senior tag
válasz
this is life #32541 üzenetére
Köszi a tippet. Megnéztem őket is, de (láma lévén) nekem úgy tűnik, hogy a concorde speed-ben a grafikus gyorsító 4 magos szemben a wayteq 2 magos. Bocsi ha irtózatos nagy butaságot írok, teljesen béna vagyok hozzá
-
WestBam
senior tag
Nézelődöm-nézelődöm de még mindig nem tudom, hogy mi hol merre mennyi, pedig olvasgatom a teszteket is.
Ár/teljesítmény arányában a concorde tab speed-et találtam talán a legizmosabbnak. Esetleg van vetélytársa/árkategóriája körül jobb gépezet? Minőségre mennyire gányok ezek? -
WestBam
senior tag
Sziasztok!
Mostanában egyre inkább megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék egy táblagépet kipróbálni, hogy mennyire lehet ez nyerő dolog nekem otthon.
Leginkább netezésre, flash játékokra (farmerama, fb játékok) lenne használva, persze ha már lehetőség van értelmesebb játékokat futtatni rajta akkor természetesen tele is pakolnám ilyenekkel. Méretben szerintem 7" is elég lenne, árban olyan 30-40e körül tudok rá szánni. Gondolom a 2 magos proci minimum kell bele, de mivel még csak most kezdtem nézegetni így szeretném a segítségetek kérni. Igazából még a droid is új számomra, mivel symbian a telóm is, de most páromnak vettem egy xperia x10-est (igaz nem csajos teló de bejött neki, de jobban tetszik így 1 nap után is mint a symbianos nokia 700, így az is cserés lesz.
Esetleg ha ismertek ilyen áron gorillaglassal védett vagy ilyen strapás tabletet ne tartsátok magatokban, gyerekek miatt az mindenképp előnyös bár nem vagyok ilyen alacsony költségvetésnél telhetetlen.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest