-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyobis
tag
válasz
cidalain #74120 üzenetére
Köszi a választ!
Őőőőő nem feltétlenül navigációra szóval nem GPSként használnám, hanem ha elmegyek valahova ahol nem vagyok jártas (de tudom nagyjából hogy éppen hol vagyok, szóval nem nagyon van szükség gps helymeghatározásra), és szükségem lenne valamilyen szolgáltatásra, (pl: hol van a közelben barkácsbolt) akkor csak megnézném a Google térképen .
Nem tudom hogy internetezés céljára melyik érné meg jobban: mobilinternetet, vagy valamilyen telefoncsomagot váltani. (Vagy talán mindkettőt egyszerre?)
Az nem árt ha telefonálni is tudnék vele, de nem tudom hogy erre a célra szükséges-e egyáltalán a telefonnak "okos"-nak lennie. -
Golyobis
tag
Sziasztok, szerettem volna venni egy eszközt.
Nem tudom pontosan milyet mert nagyon analfabéta vagyok ebben a kategóriában, nem igazán tudom hogy nekem egy tablet vagy egy okostelefon kellene-e, mivel még mindig azon a szinten vagyok mint egy nagymama, aki épp csak hogy telefonálásra használja a gépét, de én egy kicsivel többet szerettem volna most már, szerettem volna egy korszerű készüléket amivel lehet internetezni is. Elsősorban google térkép megtekintésére használnám.
Tudnátok esetleg segíteni?
Ezzekhez telefoncsomagot kell venni vagy mobilinternetet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest