- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
Sziasztok! Milyen tabletek vannak 30 K környékén amik használhatók
-
sssirius
tag
Sziasztok!
Mik mostanában az ajánlott darabok a következő paraméterekkel?
- 9-10" körüli kijelző
- főleg facebookra és internetezésre, néha filmnézésre
- max. 30k
- külföldi rendelés: ok
- elsősorban új készülék érdekelneKöszi előre is!
-
TGWH
őstag
Sziasztok, gyerekeknek milyen tabletet ajánlanátok?
Kb. 20 ezer forintot szánnának rá, használt nem játszik, mire figyeljünk a vásárlásnál, minél több van mindenből, annál jobb?
Pl. MyAudio Series7 708GN 3G 8GB Tablet PC? Csak így hirtelen, amit találtam, ez milyen?
Melyiket kerüljük, és melyekre nincs sok panasz?
Androidot néztem, wines jobb lenne talán? Valami stabil és gyors kéne, tehát kb. 20 ezerért a lehető legjobb, gondolom ez egyértelmű
Film, net, játék, mire elég ez a 20 ezres kategória? -
Milka 78
nagyúr
válasz
motoflug #54189 üzenetére
Pro vagy S...különben mindegy is,mert mindkettő bitang
Az Alcorak szép a képe,egész fürge az a 8 magos soc,bár a gpu-t zavarba lehet hozni ekkora felbontáson komolyabb játékokkal.Ellenbe volt panasz az üzem időre.
Nem tudom,hogy ér e ennyit az lte képesség.Én a saját tabommal,ha nincs wifi a közelben a mobilomról lövöm át a netet.Persze ez nagyon egyén függő... -
tjb007
nagyúr
válasz
Szabina 1986 #54192 üzenetére
MeMO Pad FHD 10
MeMO Pad Smart 10
Transformer Pad TF303CL
Transformer Pad TF303K
Transformer Pad TF701T -
Szabina 1986
csendes tag
válasz
Szabina 1986 #54192 üzenetére
WayteQ
-
Szabina 1986
csendes tag
válasz
tjb007 #54191 üzenetére
És melyik az, amiben van?
Amit legutóbb ajánlottatok, a waytech ( azt hiszem így kell írni) nem nyerte el a tetszésemet... Néztem róla teszt videót is, de nem az igazi. Most még böngészek, hogy melyik is a nyerő számomraAz Asus gépezete is nagyon tetszik és elég lenne belőle a 7 colos is.
-
Szabina 1986
csendes tag
Szziasztok!
Az Asus tabletekben van HDMI csatlakozó? Én a specifikációban nem találom, vagy csak nem írják...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
motoflug #54171 üzenetére
Wifi only-ban ennyiért az LG Gpad 8.3.Nagyon baba gép,erős soc,nagyobb felbontású képernyő...bár lehet neked a méret fontosabb,ha már netbook-ot kell leváltania.
Az LTE baromira drágítja a dolgot,de talán a G Pad 8.0 LTE-t mondanám(kártyafüggetlen ár). Persze ettől mobil szolgáltatós akcióval lehet komolyabb gépet olcsóbban is szerezni (előfizus),de nem tudom,hogy éppen mik az ajánlatok e téren. -
Szigma70
addikt
Sziasztok
3 tab között vacilálok
-Lenovo A8
LG Gpad 8
WayteQ 8QGPS, rádió, 3G nem érdekel.
Az érdekelne, hogy hardverileg hogy jönnek sorban, melyik a legjobb vétel. Ami fontos, hogy netezésre és játékra is lenne használva /gyerek/, fontos a kijelző minősége és az üzemidő is. Árban belefér mind három, de azért nem vagyok a pénztárcám ellensége, tudom, hogy a WayteQ a legolcsóbb, és hardverben is jó, de a kijelzője a többi mellett fakó, halovány.Köszi előre is
-
fityere
senior tag
Par napja nyüstölök egy ilyet Galaxy S 10.5 T805 verziót teljesen meg vagyok vele elégedve, igaz nem tab pro mint amit te neztel de szerintem ott sem lesz gond a sebességgel. Nekem volt LG Gpad 8.3-am, nem volt jobban optimalizálva mint a Samu, nem meg Hardver erősebb a Samuban
-
beci
őstag
Sziasztok.
10-es tablet érdekelne,amire még várható frissítés,minimum 2GB rammal,lehetőleg full hd kijelzővel,snapdragon procival.
Miket ajánlanátok?Úgy 120ig kb. -
melan
senior tag
válasz
fityere #54178 üzenetére
Én az Lg 8.3-at néztem ki magamnak, még kicsit hezitálok a 8.4 és az lg között. Ahogy elnézem, most épp hasonló árban vannak. Melyiket éri meg választani? A Samu nekem erősebbnek tűnik, de az Lg-nek meg jobb az optimalizáltsága és az akkuja - ha jól olvastam a sorok között...
-
tjb007
nagyúr
válasz
fateless #54177 üzenetére
Két oka is van, amiért én nem szoktam megemlíteni.
Az egyik, és talán legfontosabb, hogy hivatalosan Magyarországon soha nem került forgalomba. Itthon csak sufnigéesemkben lehet kapni, azokat meg élből kizárom.
A másik pedig, hogy az eMAG-on, aki szállít Magyarországra is, és ahol elérhető gyári garanciával hol van, hol nincs Tab PRO. Volt olyan, hogy egy időre kikerült a kínálatból, így meg aztán nehéz ajánlani bármit is. Ebből kifolyólag el is szoktam felejteni, hogy van ez a lehetőség.A Tab PRO 8.4 meg nem csak van olyan jó, mint a G pad 8.3, hanem sokkal jobb.
-
válasz
tjb007 #54176 üzenetére
Ha már úgyis írtad a Tab S 8.4-et, akkor hadd kérdezzem meg többek véleményét, mit gondoltok a Tab Pro 8.4-ről? A kijelzője baromi jó (nem csak a felbontása, a kép is), csupán nem Amoled. A porci is jó. Az akkut szokták szidni, de annyit bír, mint a 2013-as Nexus 7. Mindezt 75k-ért árulják (bolti kifosztott csomagban olcsóbban is, de azt inkább nem emlegetem).
Hogyhogy ennyire nem kerül szinte sehol sem előtérbe ez a tablet? Ahogy én nézegettem, bőven van olyan jó, mint a G-pad 8.3. -
tjb007
nagyúr
Semmilyent, de ha már kell valamint mondani, akkor legyen mondjuk a DPS iQ7.
(#54155) dulifuli01
Samsung Galaxy Tab S 8.4 (SM-T700 & T705) és 10.5, Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Sony Xperia Z2 Tablet, Xiaomi Mi Pad,
(#54156) Jojo22
DPS iQ7
(#54167) Ftomm
Papíron az MT8389 nem jobb az RK3188-nál, használat közben viszont lehet, hogy az ellenkezőjét fogod megtapasztalni.
(#54168) ocsi19
Az általad kinézett kettő attól függően, hogy elég-e a kisebb kijelző, vagy inkább a nagyobb kell.
(#54170) marco0007
LG G Pad 7.0, vagy ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX). Utóbbi elég sok színben (a feketén és fehéren kívül van még sárga, kék, és narancsvörös) kapható, ha esetleg ez is számítana.
-
válasz
Alföldi Peti #54173 üzenetére
Addig töltsd, míg 100%-ot nem ír ki.
A sok órán át történő "túltöltés" már nagyon sok éve nem szükséges. -
Alföldi Peti
tag
Sziasztok.
Vettem egy új ASUS Fonepad 7 (FE170CG) tabletet csak nem tudom meddig kell tölteni vagy már nem is kell kisűtetni az új aksit a választ előre is köszönöm.
-
marco0007
aktív tag
Sorry, már nem tudom szerkeszteni... Esetleg ő? [link]
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Kinéztem pár tabletet és érdeklődnék, szerintetek melyik érné meg leginkább? Illetve ha van vkinek egy maximum 40.000Ft-ig vmi jó ötlete szívesen venném! Lehetőleg olyan kell ami itthon kapható. Nőnek lesz, szóval vmi szép és jó kell. Mennyen rajta minden szépen. [link][link][link][link] Köszönöm a segítséget!
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Megnyomkodtam az asszony yoga2 -ét, ami kedden jött meg.
A külseje nagyon tetszetős, az anyaghasználat, az illesztések tökéletesek! Nagyon kellemes, jó a fogása, a súlypontja az alján van. A kijelző képminősége, szerintem durván nagyon jó. Nagyon szép élénk színei vannak, a fényereje több mint elég. A rendszer sebességéről csak átlagos felhasználás után tudok véleményt mondani, a max. játék a hay day volt, amit az asszony felrakott, nagyon gyors minden. A menükben villámgyorsan történik minden, se egy röccenés, se egy megakadás. A chorme böngészőt használva, az interneten minden tartalmat gyorsan megjelenít, de ez szerintem elvárható. Hálózati filmlejátszást próbáltam az mx player -rel, full hd videok gyorsan tökéletesen nézhetőek rajta. A beépített hangszórója számomra nagyon pozitív meglepetés volt. Használat közben a normál melegedésnél többet nem éreztem, éppen hogy csak melegnek lehetett érezni a hátulját.
Várom már, hogy legyen hozzá root, mert azért van rajta szemét rendesen, aminek az eltávolításához szükséges. -
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet, melyiket ajánljátok manapság?
- Márka lehetőleg - Samsung, MSI, Lenovo
- 8"-osra gondoltam
- legfőképp csak netezésre lesz
- ~40e-ért keresek, újat, Mo.-rólegyelőre ezt néztem ki, 38e-ért lenne 1év garival:
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Lenovo_TAB_A8_(59-407800)_16GB_Wifi_tablet_White_(Android)-p412056.htmlA fenti Lenovo 10"-osban pedig 47e-ért lenne, megérné a +2" vagy a 8"-os is használható változat?
Bármilyen más ajánlást is szívesen meghallgatok a fenti márkákon kívül.
Előre is köszönöm a segítséget.
üdv.: Péter
-
NoMagix
addikt
Sziasztok, érdeklődnék, hogy erről mi a véleményetek, Lenovo ideatab s6000/Smart tab 3, jobb összeállítású vas mint az RK3188 quad mali 400?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Luna73 #54161 üzenetére
A 8.0/10.1-nél egyben felhasználható a 16gb (-a rendszer),de pl nálam 8gb sd-vel megtoldva simán elfér egy rakat nagyméretű app (RR3,Fifa,Assassin,Dungeon Hunter,Colin,Ridge Racer,GTR 2,NFSMW...és még sorolhatnám...App-ok a belsőben és a hozzá tartozó adatokat (már amit át enegedett helyezni) a külső sd-n.
Ha jól rémlik a 7.0-nál is így van de ott csak 4gb körüli üres hely használható fel...topickjában le van írva pontosabban.
Ellenbe kell neki 700-800mb szabad hely,mert egyből vinnyog ha alá mész. -
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Segitsetek lécci:
Elözmény:
"
Van egy Prestigo 7" tablet kb 1 éves
Mostanság olyanokat produkál, hogy 5-10 % ra merülve
felteszem tölteni éjszakára ( kikapcsolt állapotban ) és reggelre 43- 86-90 % ig tölt csak fel ."Tegnap, délutántól nézegettem ..... szépen ment felfele a töltés, 60 % után egész gyorsan töltődött...
a bekapcs gombal, készenlétre kapcsoltam ki igy gyorsabban meg tudtam nézni hol is tart a töltés.
Este még 88 % on volt... reggelre viszont mikor akartam bekapcsolni, az inditó prestigo emblémánál beállt...
csak a kikapcs gombra reagál, de csak szerintem a készenlétre kapcsol, mert ha ujra nyomom a bekapcs gombot ott az inditó kép egyből.... A hangerő + bekapcs gombra se csinál semmit .. ?Eddig párszor volt hogy ..... mindenféle inditó alkalmazás leállt, akkor a factory resettel még elindult..
valami ötletetek ? -
zolikaDB
veterán
MiPad es Nexus 9 is Tegra K1. Elobbi 4 magos, utobbi 2. Ez hogy? Illetve Antutuban hasonlo pontot hoznak, ezt is hogy? Mi a kulonbseg a ket Tegra kozott?
-
cidalain
veterán
Van tablet bearazos topic?
Ez mennyit erhet? -
Jojo22
tag
Sziasztok, egy olyan tabletett szeretnék ami Skype-ra alkalmas, nem kell hogy nagy legyen, nem kell márkás, de megbízhatóság fontos, és mondjuk 20 pénznél ne legyen drágább!
Remélem ilyen olcsó tabletett is segítettek találni a keresőknek! Előre is köszönöm! -
dulifuli01
csendes tag
Tablet vásárláson agyalok.
Szempontok:
- max. 150 ezer huf
- 8-10 col
- friss rendszer és biztos támogatottság
- film nézés, böngészés, játékok (Asphalt, RR3, stb.), olvasás
- 3g/4g lehet benne, de nem égetően fontosMit ajánlotok?
A Samu S tabot nézegettem.
-
sith7
félisten
20k - ig milyen tabletet ajánlotok ?
10 éves lánynak kellene, youtube, angry birds, zene lenne a fő használati szempont -
cidalain
veterán
Legalapabb kategóriában milyen tab ajánlott?
-15e Ft környéke
-óvodás gyereknek lenne, youtube (online mesevideók) nézegetése, egyszerűbb játékok (semmi 3D izzasztós cucc, angry birds, meg ilyesmi)
-wifi only
-7 col (1024×600 azért kéne) -
válasz
maxika2004 #54147 üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon
beviszed "tesztelik" aztán visszakapod hogy semmi baja... add el, vegyél másikat
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata az Alcor Q881M-el? Vagy inkább várjam meg a WayteQ 8X-et?
-
Milka 78
nagyúr
Alkalmatlan játékra,kevés az erő akkora felbontáshoz.Ennyibe a 8q fér csak bele,de a méretét/felbontását leszámítva minden téren jobb választás.
Luna73 : LG Gpad 8.0.Fürgébb,pörgősebb soc van alatta,jobb az üzemideje és szerintem a kezelő felülete is jobban sikerül,bár ez utóbbi ízlés kérdése. Eddig nem volt rá nagyon panasz,míg a Tab 3 szerintem nem egy erős darab.
-
cidalain
veterán
Tegnap este rendeletem az LG G TAB 7-est a MM-ból, és ma már meg is kaptam.
Csak gyorsan bekapcsoltam, nagyon szép képe van, a kezelőfelület is tetszik. Csak egy 15 percet nyomogattam mert melóban vagyok, de pozitív a tapasztalat eddig. A hátlap anyaga nagyon jó fogást biztosít, nem csúszós műanyag.
Ég és föld a korábbi másfél éves Acer Iconiámhoz képest sebességben és kinézetben, anyaghasználatban is. -
kurtuzov
senior tag
válasz
szabopeter73 #54146 üzenetére
Ez gondolom arra az esetre igaz, ha a címzett nem veszi át a küldeményt. A javítandó eszköz visszaküldése szerintem máshova megy...
-
kurtuzov
senior tag
válasz
szabopeter73 #54143 üzenetére
Na akkor egy újabb kérdés: Hollandiából postázott motyót hova kell visszaküldeni javítani? NL vagy CN?
Biztató az eddigi hozzáállásuk, kíváncsi leszek...
-
Luna73
tag
Sziasztok.Két tablet között hezitálok.A Samsung galaxy tab 3 8.0 és az Lg g pad 8.0. Főleg filmnézésre netezére használnám néha játékra de ez nem jellemző.Sajna nem tudok dönteni.Pró és kontrát írnátok nekem melyik miben jobb lletve "rosszabb".Azért e kettő mert fontos a megbízható szervízháttér.Előre is köszi.
-
szabopeter73
csendes tag
válasz
kurtuzov #54140 üzenetére
Szia!
Tinydealtól rendeltem, ahogy az előbb írtam nekem eddig semmi gondom nem volt velük. Most is egy napon belül válaszoltak, tegnap ment a viszontválasz feléjük, küldtem fényképet a hibáról, az ügyintéző csak javasolta, hogy youtubera rakjak fel videót róla. Odáig még nem jutottunk, hogy visszaküldés hogyan lenne, és annak díját ki fizeti. Tegnap felvetette egy fórumtárs, hogy paypal most átvállalja a visszaküldés díját, de én nem találtam ilyen opciót a paypal oldalon.
Maga a készülék egyébként 96 dollár volt akciósan, vám és áfa nélkül mindenképp remek vétel. Ami kicsit aggaszt, hogy most úgy láttam kifogytak ebből a termékből. -
szabopeter73
csendes tag
válasz
Azolcsóság #54135 üzenetére
Igen, még belül vagyok bőven a 45 napon, sőt 2 nappal ezelőtt érkezett a készülék. Remélem nem tart olyan sokáig az ügy intézése, és valóban a csere lenne a legjobb megoldás.
Pont azért rendeltem a cube27gt-t, mert rengeteg pozitív visszajelzést kapott...
Őszintén szólva én eddig meg voltam elégedve velük, ugyan csak telefonokat rendeltem, de vámot, áfát egyikre sem raktak, két hét alatt itt volt mindig, és eddig a készülékekre sem volt panasz. Náluk lehet holland postával rendelni díjmentesen, és a feladó rovatban rotterdami cím szerepel, nem tudom, hogy ez közrejátszik-e abban, hogy kvázi unión belüli szállítás és emiatt elkerüli a vámot. -
Fekte
csendes tag
Sziasztok!
Gyerekeknek keresnék tabletet (12 és 6 éves).
Játékra, netezésre, filmnézésre (kocsiba hosszabb utakon, mert sok versenyre járunk) használnánk.
Mivel kettő kellene az ár 50-60 ezer forint/db körül lenne megfelelő.
Egy alkalommal boltban a következőt ajánlották: Alcor Zest Q933RS 16GB.
Esetleg erről vélemény, vagy valami jobb alternatíva -
kurtuzov
senior tag
válasz
szabopeter73 #54134 üzenetére
Kiváncsi leszek az ügyintézésre. Honnan rendelted?
Az érdekelne, hogy milyen gyorsan reagáltak, vissza kell-e küldened Kínába, neked kell-e fizetned a postát.
Pl ennyiben jobbak a magyar rendelős shopok, mert ezt a hercehurcát ők intézik - igaz van nekik is plusz haszonkulcsuk. -
Gajho
csendes tag
- hány hüvelykes legyen a kijelző? minimum 8!!! (lehetőleg 4:3 képarányú, de ez nem annyira fontos ha van jobb)
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? újat
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon vásárolnám, mindegy ha gsm boltos
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Lánynak lesz szóval, lazább játékokra, word, excel, internetezés, filmnézés
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 40.000Ft-ot (esetleg picit több) maximum 50ig
eddig ez lett kinézve: WayteQ xTAB 9 vélemény róla? vagy van jobb?
köszi a választ.Múltkor is írtam, de akkor még 3G-set kerestem, azóta ez már nem él, nem kell bele 3G
-
válasz
maxika2004 #54137 üzenetére
Én egyszer egy telóval voltam így, kisült a töltési elektronika
de lehet neked más a probléma...
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Segitsetek lécci:
Van egy Prestigo 7" - os tabletem, kb 1 éves
Pontos tipust most nemtudok ,( de itt ajánlotta mindenki-mindenkinek)
Mostanság olyanokat produkál, hogy 5-10 % ra merülve
felteszem tölteni éjszakára ( kikapcsolt állapotban ) és reggelre 43- 86-90 % ig tölt csak fel.
(utolsó 3 próba alapján) kb 8 óra alatt ! ennek mi lehet az oka, van ötletetek ? -
Azolcsóság
csendes tag
válasz
Bembee12 #54133 üzenetére
A link nem jó amit küldtél (nem mutat sehova). De amit írni szeretnél az teljesen megfelel.
(#54134) szabopeter73
Tinydeal nem a kedvenc garancia ügyében, annó mi is gondolkoztunk hogy velük kötünk partnerséget, de aztán a próba rendelések után elvetettük az ötletet. Most akivel szerződésben állunk nem kér youtube videót és azonnal cserélnek mindent.
Ha 45 napon belül vagy érdemes majd dispute-ot nyitni de csak a határidő vége fele, és ha még akkor mindig nem zárult le az ügy. Ha kifele küldöd az árut, ne feledkezz meg a CN23-ról hogy ne kelljen újra vámot fizetni. Itt rákereshetsz a CN23-ra -
szabopeter73
csendes tag
válasz
Azolcsóság #54132 üzenetére
Köszönöm, tegnap már írtam nekik első felindulásból emailt, de még nem reagáltak, most próbálom majd nyüstölni őket, hogy nyilatkozzanak. Na ebben a minutumban küldött választ mr. Wang és azt kéri töltsek fel egy videót a hibáról youtubéra lássák miről is van szó. Legalább már válaszoltak...
-
Bembee12
aktív tag
Sziasztok
E miatt írok: [link]
Sajnos nem lett megoldás ezért Paypal dispute-ot indítok. (írtam már Paypalos fórumba is)Szeretném a segítségeteket kérni, hogy mit írjak Paypalon? "Compose Message to Seller"
Olyasmit szeretnék hogy (persze angolul kéne):
"Megvetettem ezt a tabot, de másnap reggel amikor bekapcsoltam ez a kép fogadott:
(itt egy yt link lesz majd). Újraindítás nem segít
Úgyhogy szeretném visszaküldeni gariba." (szerintetek ezt próbálják megjavítani (szerintem javíthatatlan), vagy kapok egy ugyanilyet, esetleg egy levásárlás?) -
Azolcsóság
csendes tag
válasz
szabopeter73 #54126 üzenetére
Ezt érdemes visszaküldeni Kínába. Írj nekik egy e-mailt és szükség esetén nyiss dispute-ot paypalon. Próbálj meg cserét kérni tőlük, nem pedig javítást mert új termékről van szó.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabopeter73 #54128 üzenetére
A kínaiak holnap reggel-délelőtt lesznek.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabopeter73 #54126 üzenetére
Ezt a fotót a reklamáláshoz csatold, amiben írsz a boltnak a visszaküldésről.
HA paypallal vásároltál, ott most év végéig van 3x ingyen visszaküldési opció, azaz kifizeti neked a paypal.
De ezt valahol ott a paypalon kell aktiválni. -
szabopeter73
csendes tag
válasz
Azolcsóság #54124 üzenetére
-
szabopeter73
csendes tag
válasz
Azolcsóság #54124 üzenetére
A helyzet olyan hogy tegnap volt amikor netezés azután már bootolás közben jött elő a baj. Ma is épp neteztem és akkor jött a fagyás. Teljesen kiszámíthatatlan hogy épp mikor. Lefotóztam megpróbálom beilleszteni.
-
Azolcsóság
csendes tag
válasz
szabopeter73 #54123 üzenetére
Egy fotót esetleg mellékelj a problémáról. De valószínűsíthető hogy ez alaplap/kijelző probléma. Ha mondjuk filmet nézel, és akkor jön a fehér kijelző akkor a hang még jön tovább vagy az is megáll? Mert ha minden megáll akkor az inkább alaplap már. De mivel kb az a legdrágább alkatrész ezekben a kütyükben inkább cserére érdemes visszaküldeni.
-
válasz
szabopeter73 #54120 üzenetére
Én küldeném vissza mint a huzat
-
szabopeter73
csendes tag
Üdv! Olyan gondom van a tegnap érkezett cube tablettel hogy a kijelzőjén egy idő után elmegy a kép vagyis fehér háttér keresztbe hosszában fekete vonalakkal csíkokkal. Ilyenkor a kijelző nem reagál csak kikapcsolni lehet. Visszakapcs után kiszámithatatlan idő után a probléma ismét előáll. Egyébként szép képe van meg gyors is csak hát igy használni nem lehet. Ez software vagy hardver probléma lehet? Tud valaki házilag megoldást vagy mehet vissza Kínába mert garis. Köszönöm a segítséget.
-
Jerty
újonc
A tablet főleg netezésre, filmezésre lenne használva. Ha lehetséges mind 3 különböző képernyőméretre kérnék ötleteket.
Keret: 40-50e Ft -
tjb007
nagyúr
4:3 olvasás és netezés, minden másra meg 16:9 (az 1024x600 a 15:9 és a 16:9 között)/16:10, bár ez igencsak egyénfüggő, jó párszor volt ez itt már vitatéma.
Ez nem vagy-vagy, hanem kinek mi kérdése, szóval ahogyan azt írtam is ez teljes mértékben az adott egyéntől függ.Amúgy meg WayteQ xTAB-8Q, ez az ami a legjobban megfelel az elvárásaidnak.
-
Sziasztok,
akármennyire is elleneztem a tableteket, mos úgy érzem, nekem is jó lenne egy. Rákattantam a Plants vs. Zombies második részére, és hát persze pont ez nincs PC-re. Az Andy nem megy, a Bluestack laggol és hang sincs. Barátnőmnek van egy Ainol Novo 7 Fire gépe, tényleg elég jó játszani vele.Viszont nagy keretem nincs rá, 30, nagyon maximum 35k, és csak új gép lehet.
A másik nagy gond, hogy a Tesco táblagépes fórumban (amik most fognak majd megjelenni) írtam, hogy 34k-ért a Wayteq 8Q jobb választás, erre pedig az volt a reakció, hogy jobb a 4:3 (1024x768) képarány, mint a 16:10 (Novo 7 Fire, és a Wayteq is). Szóval a kérdés: 4:3, 16:9 (1024x600) vagy 16:10 (1280x800) melyiknek hol van előnye, és hol hátránya?
Egyelőre úgy néz ki, hogy netezni használnám ágyból (telefon helyett), illetve játszani, már ami belefér abba a hardverbe, amit ki lehet hozni ennyiből.
Méretben 7 és 8", más úgysincs ennyiért.
Extra elvárás a HDMI kimenet, de ez már szinte majdnem alap. Az sem hátrány, ha combos az akku. És a normális ROM, ami nem egy bughalmaz.
Helyben venném (M.o), mert igazából akkora ez a piac, hogy a nagy mennyiségű klón és névtelen gyártók közül nem tudom, Kínából mit érné meg, milyen a szoftver...persze ha valaki tud megbízható kinti terméket, ne tartsa magába, a Novo-t is a Spemall-ból rendeltük, de az ár felső határa ez esetben is ennyi, ÁFÁ-val együtt persze.
Köszönöm.
-
Sziasztok! Gondolkodom tablet vásárláson.
- 7" méretben
- kizárólag új készülék jöhet szóba
- rendeltem már külföldről több telefont, nem zárkózom el tőlük, de tabletből még nem láttam olyat ami jó lett volna
- sok mindenre használva lenne, zene, videózás, facebook, GPS nagyon fontos navigáció miatt, bluetooth is kell, játék nem nagyon érdekel
- 40.000 HUF körül kéne legyen max, (ha külföldről akkor vámmal együtt)Nexus 7 első szériát nézegettem, nem tudom hogy lehet-e még kapni. Nexus5 telefonomhoz hasonló gyorsaságú készülék kéne.
Ja és samu kizárva!
-
bozont
veterán
válasz
tjb007 #54110 üzenetére
Nem rossz, külsőre is szépen néz ki (az is fontos a hölgynek akinek lesz
). Mondjuk most megakadt a szemem az LG G-Pad v700-on, ami ugyan már 65e körül kapható, viszont Qualcomm soc van benne és van még pár extra a Lenovo-hoz képest, ami jól jöhet. Majd kiderül belefér-e még.
-
bozont
veterán
válasz
tjb007 #54102 üzenetére
Pedig semmi extra elvárás nincs nincs a felsoroltak közül, legalább is én azt hittem így 2014 vége felé. Mint mondtam a 2GB ramot elvetettem, a 3G sem olyan lényeges. Tehát 50e Ft-ig nincs egy olyan hardver sem, ami megfelelő sebességet nyújt netezéshez és multimédiához? Vagy a bt-s cuccok csatlakoztathatósága és GPS a probléma?
-
Milka 78
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
Black&White #54078 üzenetére
Ajánlott, csak épp nem játékra. Nem a teljesítményével van a gond (bár az FHD már megizzaszthatja), hanem az architektúrával. Ha nem szeretnél belefutni nem induló, akadozó játékokba, akkor inkább maradj az ARM-nél.
(#54079) freeroam12
Nyomj a tableten egy gyári visszaállítást és próbálkozz ismét.
(#54080) motoflug
A gyári billentyűzet csak a készülékkel együtt vásárolható meg, de természetesen tudsz hozzá csatlakoztatni bármilyen USB-s vagy Bluetooth billentyűzetet.
(#54083) szabopeter73
A kijelzőtől kezdve a processzorig (SoC) gyakorlatilag bármi.
(#54085) HagaNRG
Ez csak és kizárólag a TF700-zal kompatibilis, csak azzal használható. Ezek a billentyűzetek nem univerzálisak, nem csereszabatosak egymással. Teljesen máshol vannak a TF103C csatlakozói is, és a TF700 csatlakozói is.
(#54092) Lallerboy85
WayteQ xTAB-7Q
(#54093) bozont
Ennyiért, ilyen elvárásokkal egészen konkrétan semmi.
(#54094) zsoki
Az a probléma, hogy nem ismerjük az ottani kínálatot, így aztán elég nehéz bármit is ajánlani.
(#54095) Dome2x
Semennyire.
„Mennyi lenne 10"-ban az optimális felbontás?”
1280x800
(#54097) dudi6
Nem a tévének kell tudnia az MHL-t, hanem a tabletnek. A tablet micro USB portjára rá kell csatlakoztatni az MHL-HDMI adatpert, erre pedig a HDMI kábelt. Az, hogy van-e szükség külön áramforrásra az átalakítótól függ, de általában nincsen.
Az LG G Pad 10.1 nem MHL-es, nincs rajta HDMI kimenet sem, így ez kiesik. Marad az ASUS MeMO Pad FHD 10, a Samsung Galaxy Tab 3 10.1, és esetleg még a Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G. Ezek közül válassz egyet (én inkább az ASUS felé hajlanék, annál nem kell átlakatóval játszadozni).
Akciók meg bármikor lehetnek, szóval ha nem sürgős nyugodtan várhatsz a vásárlással (persze benne van a pakliban az is, hogy addigra kifut az a modell, ami most számodra megfelelne).
(#54099) bazsimano
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest