Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 1 VII Japán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Asus ME103k.Elég erős soc-t kapott ráadásul a fent említett 8 colosoknál kissebb a felbontása,így szerintem nagyon hasíta a gép.
Én pl.10.1-et használok és csak jót tudok róla mondani,stabil,fürge,felhasználó barát,viszont 200 euroért nem egy nagy üzlet (itt 64-ért is megkapható).Az Asus viszont 100 ropi itt (szinte nem is kapni itt olyan friss) és azért az más kategória mint az LG,leszámítva a képernyő felbontását,mert az mindkét gépnél ugyan az. -
taip
senior tag
Szerintem nézegesd a specifikációkat (én fejből nem vágom mindet) plusz az árakat, ugyanis Mo-n pl. nem túl elterjedt a Tab Pro 8.4 (nem tudom hivatalosan kapható-e, vagy csak magánimporttal.) Tehát lehet, hogy nekünk nincs sok információnk, tapasztalatunk róla.
Szóval szerintem elég erősnek tűnik, főleg ennyi pénzért, de majd hátha benéz ide egy szaki, aki közli, hogy az évtized vétele ennyiért

-
csendes
addikt
Barátnőnek:[LG G PAD 8.3]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vallás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Facebook és Messenger
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- További aktív témák...
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

én 10 colos tabletet használok otthon (céges) de nem szeretem mert nehéz és kényelmetlen tartani egy kézzel, sokkal jobb egy 7-8 colos
Dr.NX