- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Asus ME103k.Elég erős soc-t kapott ráadásul a fent említett 8 colosoknál kissebb a felbontása,így szerintem nagyon hasíta a gép.
Én pl.10.1-et használok és csak jót tudok róla mondani,stabil,fürge,felhasználó barát,viszont 200 euroért nem egy nagy üzlet (itt 64-ért is megkapható).Az Asus viszont 100 ropi itt (szinte nem is kapni itt olyan friss) és azért az más kategória mint az LG,leszámítva a képernyő felbontását,mert az mindkét gépnél ugyan az. -
taip
senior tag
Szerintem nézegesd a specifikációkat (én fejből nem vágom mindet) plusz az árakat, ugyanis Mo-n pl. nem túl elterjedt a Tab Pro 8.4 (nem tudom hivatalosan kapható-e, vagy csak magánimporttal.) Tehát lehet, hogy nekünk nincs sok információnk, tapasztalatunk róla.
Szóval szerintem elég erősnek tűnik, főleg ennyi pénzért, de majd hátha benéz ide egy szaki, aki közli, hogy az évtized vétele ennyiért
-
csendes
addikt
Barátnőnek:[LG G PAD 8.3]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS Plus előfizetések
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest