- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Asus ME103k.Elég erős soc-t kapott ráadásul a fent említett 8 colosoknál kissebb a felbontása,így szerintem nagyon hasíta a gép.
Én pl.10.1-et használok és csak jót tudok róla mondani,stabil,fürge,felhasználó barát,viszont 200 euroért nem egy nagy üzlet (itt 64-ért is megkapható).Az Asus viszont 100 ropi itt (szinte nem is kapni itt olyan friss) és azért az más kategória mint az LG,leszámítva a képernyő felbontását,mert az mindkét gépnél ugyan az. -
taip
senior tag
Szerintem nézegesd a specifikációkat (én fejből nem vágom mindet) plusz az árakat, ugyanis Mo-n pl. nem túl elterjedt a Tab Pro 8.4 (nem tudom hivatalosan kapható-e, vagy csak magánimporttal.) Tehát lehet, hogy nekünk nincs sok információnk, tapasztalatunk róla.
Szóval szerintem elég erősnek tűnik, főleg ennyi pénzért, de majd hátha benéz ide egy szaki, aki közli, hogy az évtized vétele ennyiért

-
csendes
addikt
Barátnőnek:[LG G PAD 8.3]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

én 10 colos tabletet használok otthon (céges) de nem szeretem mert nehéz és kényelmetlen tartani egy kézzel, sokkal jobb egy 7-8 colos
Dr.NX