- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
maxika2004 #54999 üzenetére
Szerintem több esetben is válaszoltak,de akkor összefoglalom...
Jóval gyengébb,sokkal jobban fog futni rajta a játék ami jelen esetben a 8127-es&Mali450mp-vel szerelt Wayteq 7q. -
maxika2004
őstag
Jó reggelt mindenkinek !
A 3 procihoz képest, :
MTK8121
MTK8127
MTK8382
A régi tabom procija ami 2 magos , hol helyezkedik el a sorban ?
ez a leggyengébb a fenti háromhoz képest ? -
kokokka
addikt
válasz
maxika2004 #54987 üzenetére
Az MT8382 és az MT6582 egy és ugyan az. TAB-okban valamiért a 8382-es számozást erőltetik. Az enyémben is ilyen van.
-
ityam
őstag
Közben annyira rájöttem hogy a k1 ritka még mint a fehér holló és 10 colos méretbe még ne is akarjak. abból viszont nem akarok leadni. Marad a tegra 4? az mennyire jó játékra? az említett aggályaim amik 2 hszemmel előrébb vannak ha jól sejtem csak a tegra4 re vonatkozik a K1re nem. szóval mennyire féljek a tegra4től?
-
ityam
őstag
Új kérdés ami merült fel bennem. Az nvidia shield amiben tegra k1 van azon rendes android fut és azt szedek le rá amit akarok vagy csak tegra zoneos cumók vannak rajta spéci oprendszerrel ami csupaszított?
Esetleg tudtok 10 colos méretű K1 es tabot? mert a shield ahogy látom csak 8 col -
ityam
őstag
Hali újra.
Még mindig tanakodom a tablet váltásban(aipad airom androidosra váltása). Mint mondtam játék a fő szempont nekem.
Eddig nem gondoltam Tegrás tabra mert kiment a fejemből hogy van ilyen. Kicsit próbáltam olvasgatni róla hogy mik a vélemények. Tegra K1 es tabról néztem bencmark vidit ami elég meggyőző. Nem tudom hogy egy Tegra 4 mennyivel rosszabb? illetve olvastam olyasmit hogy régebbi felépítés a tegra mint a más ismertebb gyátók SOCjai amit nem tudom pontosan mit jelent. Ez azt jelenti hogy lehet hogy valamilyen játék nem fog menni egy Tegrás tabbal ami mondjuk egy népszerűbb újjabbal megy? vagy csak rosszabb minőséget produkál ez nem tiszta nekem
Mennyire javasolt egy Tegra 4 es tabot venni? Vagy akár Tegra K1 et ha hosszabb ideig akarok eljátszogatni vele? A legtöbb játéknak tudom hogy nem kell egy erőgép és egy jóval gyengébben is elmenne (FPS játékok,autó versenyek meg nem is izgatnak amik jellemzően erőgépet igényelnek) csak az probléma lenne ha el sem indulna pár játék rajta. Kell ilyentől félni?
Az szimpi hogy az nvidia azért optimalizál tegrára sok játékot de ez önmagában nem vásárlási érv mondjuk. -
Ferenczi Áko
addikt
Valami különbség van az Alcor Q813I és a Q813IS között? Mert a típusát leszámítva semmi különbséget nem találtam
-
Trakk77
csendes tag
Sziasztok! Főleg játékra vennék egy tabletet 50-60.000 HUF körül.
Mit javasolnátok? A processzorok és grafikus teljesítmények között nem nagyon igazodok el. -
csendes
addikt
válasz
maxika2004 #54987 üzenetére
Az MT8127-ben a GPU már MALI 450 MP4, és a CPU is max. 1.5 GHz, az a legerősebb. Az MT8382 tudja a 3G-t is, de a GPU abban a leggyengébb.
-
maxika2004
őstag
... kezdek belegabalyodni...
A 3 proci hogy van erősségi sorrendbe ?
MTK8121
MTK8127
MTK8382 -
antibes2000
tag
sziasztok,
pandawill-tól, Kínából rendelt már valaki tabletet, az 5%-os adó és vám bizosítás lehetőségét kihasználva?
köszönöm a válaszokat -
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mosquito- #54645 üzenetére
-
trafipax
tag
Sziasztok,
kicsit magas labda tudom, de a következő paraméterekkel keresek új tabit:10", lehetőleg FHD felbontás környékén
leginkább játék, net, film kategóriákban használva
mindenképp magyar nyelvű
és olyan 120k körül nézelődtem.első körben a Sony Xperia Z2 -t nézegedtem... túlárazot a többihez képest? Van esetleg valami más alternatíva?
Mivel nemigazán vagyok képben a tablet fronton, kérlek titeket bombázzatok meg pár "best buy" ajánlattal.
Köszi -
tjb007
nagyúr
válasz
maxika2004 #54976 üzenetére
Az is ajánlott, de játékra már kevés lehet.
(#54977) mr.tamasbiro
WayteQ xTAB-7Q
-
ClioRS
őstag
Én először megnézném, hogy milyen így bevinni az adatokat. Mindenképp menj el boltba, ha van lehetőséged egy Media Marktba, és ott próbáld ki őket. Ott van kiállítva Androidos és windows-os tablet is. A windows-os tableten teljes értékű windows fut, lehet azon könnyebb a dolog, bár nem hiszem, mert nekem az érintőképernyővel való használattal van gondom. Egy nyüglődés az egész, úgyhogy én biztos nem használnám, ha komolyabb munkára kellene. 1-2 adatnál oké, de egyébként szerintem nem alkalmas rá.
Egyébként szeretem a tabletet, csak tartalomfogyasztásra való, nem munkára -
mr.tamasbiro
őstag
7 colos wifis tablet kellene 6 éves fiamnak.Játék lenne főleg,biztos csak játék.
Mit ajánlatok 15-25-ig bezárólag? -
tjb007
nagyúr
válasz
maxika2004 #54974 üzenetére
A 7Q-ban van a 8127, a 7X Quadban pedig a 8382. A kettő közül utóbbi az, ami gyengébb teljesítményű.
A Lenovo A7-30 sem rossz, de a WayteQ xTAB-7X Quadnál semmivel sem jobb annak ellenére, hogy drágább, sőt, kijelzőben még gyengébb is (IPS helyett csak TN panel van benne). -
maxika2004
őstag
-
Elar
senior tag
Őőő azt írtam mire használnám.
Tehát konkrétan az van előttem, hogy ülök az ügyfél előtt, megbeszéljük miből mit vesz én meg a szép Excel lapomba beírom ezeket és átküldöm neki mailben.
Ma is elszámoltam magam a papíralapun és már égő.
És itt jött be ez, h mi lenne ha tablet lenne? Itt legalább nem számolnám el magam, iletve könyebben szerkeszthető a dolog.
A noti nem fér bele a mappámba ezért kellene vmi vékony cucc.
Persze utána ezt itthon is lehetne vmire használni. Mit tudom én, tükör?Mivel a tebletek kimaradtak az életemből ez a S3 Mini is csak 1 éve van, szóval tök homály ez a téme nekem
-
kelzsoca
félisten
válasz
maxika2004 #54969 üzenetére
Picivel drágább a WayteQ 8Q, igaz ez 8"-os ha viszont 7"-os kellene és a SIm nem feltétel inkább nézz rá a 7Q-ra, mivel teljesítményben jobb mint a 7X Quad.
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
30 körül keresnék tabletet,
(jobban játékokra, de nem nagyokra... GPS kellene, sim nem feltétlen ! )
kettő közül melyiket ajánlanátok, vagy ebben az árkategóriában esetleg mást ?ár még esetleg, 35-40 ig mehet, ha ott van jobb vétel...
WayteQ xTAB-7X Quad GPS
[link]Lenovo A7 (59-410282) A3500
[link] -
taip
senior tag
Nem tudhatom helyetted, mire használnád, de gondold át.
Ha mini laptopként használnád asztalon tartva, akkor jól jöhet fizikai billentyűzet az adatbevitelhez. Ha mindenképpen kézben akarod tartani, akkor még mindig leveheted a dokkolóról a "képernyőt" és használhatod sima tabletként. Persze ha nem annyira fontos a fizikai billentyűzet, akkor olcsóbban is ki lehet hozni a sima tabletet.
Pl. az Asusnak van androidos és windowsos Transformer készüléke (dokkolóval), de ha benézel a nagy webshopokba, te is láthatod, mi a választék.
Samu, az ősember meg hogy jön ide?
-
sb
veterán
Újra, hátha...
Sziasztok!
Némi várakozás után újra kérdezném, hátha vannak új tapasztalatok azóta.
Amit keresnék:
- 10"
- cpu/gpu: kellően erős legyen akadásmentes tartalomfogyasztáshoz, játékra nem kell. erősebb 4 mag jó lenne minimum
- ram: 2GB kéne, hogy ne legyen gond vele.
- felbontás: 1280 is elég, de FHD lenne ideális. Itt is igazából az a szempont, hogy lazán meghajtsa a hw, de erősebb gpu-nál talán az FHD már nem akadály. Akadozás árán nem kell magasabb felbontás. Lehetőleg 4:3, de ez sem kell.
- ár: minél olcsóbb, akár kínai, minőségibb tablet is szóba jöhet.Korábban néztem az Onda v989-et, ill. egyéb új generációs SOC-okkal szerelt cuccokat, de ezekről nem olvastam jókat a topicban: sw-s problémák, melegedés, stb... változott valami, ajánlhatóak már? Ha igen, melyik?
Egyéb ajánlható típusok a B kategóriából? Concorde, Prestigio? Wayteq jobb már minőségre, szervízre?Köszi előre is!
-
Elar
senior tag
Sziasztok!
Soha nem volt tabletem.
Most lehet h vennék, főleg melóra.
Elsősorban excelt használnék abba vinnék fel megrendeléseket egy táblázatba. Tehát jó lenne ha kényelmesen elférne a gombokon -képletesen- az ujjam.
Jó aksi, nagyobb képernyő, vékony nem túl nehéz. Kb ezek a paraméterek.
Max 100e ft amit szánok rá, de nem feltétlen akarok ennyit :-)Tudnátok ajánlani néhányat?
-
Rambovits
senior tag
Erről a tabről mik a tapasztalatok? Meg úgy magáról a márkáról. Érdemes ennyiért megvenni?
-
Sziasztok!
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 jó vétel 79.990 Ft-ért gyári garival? Tudtok ennyiért jobb alternatívát? Fontos lenne a szép kijelző, jó akksi és 10" körüli kijelző.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #54940 üzenetére
Nem is olyan régen írtam le hogy miért lehet ennyire olcsó ez a tablet, és ezért mi a gyenge pontja, picit feljebb megtalálod.
-
Looserke
őstag
-
válasz
AndrewBlase #54873 üzenetére
Ennyiért lehetetlen, max egyenesen Kínábó, ha átcsúszik a vámon...
10 000Ft-tal drágábban talán van Kínai kis hazánkban is... -
generic
senior tag
Sziasztok, kislánynak kellene egy tab, max 30k keret. Melyik a legerősebb ebben az árban?
Min. 8 inch.
-
Looserke
őstag
válasz
midnightstar #54950 üzenetére
Amire te használnád szerintem nem.
-
midnightstar
tag
Sziasztok!
Tabletvásárlásban szeretnék segítséget kérni. 8" méret, főleg netezésre és pdf-ek olvasására kellen.
Eddig g-pad 8.0 és 8.3 a két befutó. Szerintetek megér +20k-t a 8.3? Ennél a használatnál mennyivel lenne jobb? Intel SoC-os tabletekkel mi a tapasztalat? Pl. MeMo Pad HD 8 nem szokott megmakkanni? Nem hátrány az intel proci?
Köszi a válaszokat! -
francizj
tag
Sziasztok
Vettem egy Cube Talk79 U55GT tabot [link] és szeretném rootolni ez a link alapján
[link]
Hát nem sikerült ... egy kis segítség kellene
nincs még külső kártya benne
android 4,4,2
letöltöttem framaroot 1,9,0.apk-t
elidítottaminstall SuperSu
Boromir kattintok
ezt írja ki
"faild:-(...try another exploit if available (error #9)
ok "
mi lehet a baj?Köszönöm
-
szanozs
aktív tag
Az Asus MeMoPad 7 ME70C-hez, melyik a hivatalosan elérhető android verzió?
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: 70 éves anyukámnak szeretnék tabletet venni. Nekem van 7 és 8 colos tabletem és az ezeken szerzett tapasztalataim alapján 10-est vennék neki.
Elsősorban levelezésre, képnézegetésre, internetezésre használná.
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy használtan egy ASUS TF101 legyen vagy van olyan új tablet, ami max 40 (de inkább 30) ezerből kijön és használható.
Az én tabletjeim occó kínaiak és hát mit mondjak... Én és a gyerekek elvagyunk vele de azért a lassú töltés, rövid akksi idő, az érzéketlen képernyő miatt anyukámnak ilyet nem vennék, ezért nézegetem inkább a használt márkás tabokat.Előre is köszi minden javaslatot.
Traptor
-
csendes
addikt
válasz
kisgabor87 #54940 üzenetére
Edigital-ban most is 23715 Ft a Lenovo A7 (59-410282), vagyis elvileg lehet.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #54934 üzenetére
Ezt használat nélkül is meg lehet mondani: nem tudja, nem alkalmas.
Az RK3188-nak ez a felbontás már sok, de még a Full HD is. Filmet nézni, böngészni még okés, de komolyabb játékokhoz már kevés.(#54935) Newyorke
Papíron erősebb a 79qci, de a 8Q szoftveresen sokkal jobb, simább a működése.
(#54936) Pali23
Nincs alternatíva, legalábbis olyan, amit érdemesebb lenne választani.
(#54937) nagyfejü
Így, hogy a HDMI is bejött a képbe az A10 kiesik, mert azon nincs. Maradt az S6000, de csak ha tényleg S6000, mert az L-es változaton nincs.
Alternatíva meg lett volna, ezeknél sokkal jobb, csak épp azon nincs HDMI kimenet.(#54938) vonyarc
Xiaomi Mi Pad lenne, de az egy tízessel többe kerül.
75 ezer forintig csak a szokásos RK3188-as, XGA kijelzőfelbontású csodák vannak.(#54939) rObika8802
Egyrészt erősebb SoC (még ha nem is sokkal) van benne, másrészt az ASUS támogatottsága jobb szokott lenni. Ezeken kívül ott van még a 2 év garancia, és a normálisabb, nem gagyi kinézet is (bár ez ugye szubjektív).
(#54940) kisgabor87
Ha lehet, akkor erről a tabletről inkább nem beszélnék. Csak felesleges vitát szülne.
-
kisgabor87
tag
Főleg kelzsoca és tjb007 véleményére lennék kíváncsi azzal kapcsolatban, hogy csak én érzem gyanúsan olcsónak 24e ft-ért (akciósan) a tesco-s Op3ndott tabletet? Lehet táblát árulni ennyiért úgy hogy még haszon is legyen rajta, meg a user is egy használható cuccot kapjon? Valahogy nekem ez nem áll össze...
-
vonyarc
tag
4:3-as képarányban 8-9 col között mi a legerősebb tab. 75 ezerig itthoni garanciával? Androidos.
Előre is köszönöm. -
Pali23
csendes tag
Sziasztok. Segítségeteket kérném. Páromnak nézegetek tabletet. Xtab 7x quad tetszik. 30-40 ezer között érdekelne alternatíva. Használata: gagyi játék, net, film, gps, telefon. Most mit ajánlanátok, ill. érdemes e várni még. Előre is köszönöm.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Valaki használ itt Alcor q913m típusú gépet? Arra lennék kíváncsi, hogy a hardver tudja e lagg nélkül hajtani a nagy felbontású kijelzőt, valamint komolyabb játékok futtatására alkalmas-e..?
-
ludla
őstag
Sziasztok! Egy ismerősöm szeretne 10" táblagépet venni kb 60eFt környékén, most mit érdemes venni?
-
mcs
veterán
válasz
kelzsoca #54925 üzenetére
Hát igen, valamit valamiért. Nem hiába 30 ezer.
Igazából csak felülről nézve invertálódik erősen, de szemből és picit oldalról nézve nincs különösebb gáz vele.
A tapifelület ellen van csak némi kifogásom, mert az átlaghoz képest jobban szedi magára az ujjlenyomatokat. -
mcs
veterán
Van tapasztalat, mert pár napja vettem magamnak.
Mint az Op3n Dott cucc, 2 magos és 4 szálas (Hyper-Threading) Intel Atom Z2520 proci, PowerVR SGX544 graf gyorsító, 1 gigányi ram, és 8 gigás tárhely van benne, amiből ~5-5,5 giga érhető el szabad felhasználásra.
Általános zenehallgatási, netezési és videónézési felhasználásra tökéletes. Igényesebb játékokból eddig az Asphalt 8-al etettem, amit medium grafikán tökéletesen visz, de highon is alig röccen be néha-néha. Az Android 4.4, amit az Asus oldaláról lehet letölteni rá, és a további rendszerfrissitések folyamatosan javították eddig a rendszersebességet, ami még az eredeti 4.3al is kielégítő volt. -
Newyorker
addikt
Sziasztok! Sosem volt még tabletem, de most szeretnék egyet, így kérem segítsetek a választásban! Használt is megfelel, sőt inkább, az ár amit rá tudok szánni max 25.000 Ft.. Nem tudom, h androidos vagy windowsos legyen, de amire kell az: rátöltött filmnézés, netelés, valamint neten,wifin keresztül online filmnézés! Sim nem kell, telefonálás, 3G nem lesz! Fehér színt preferálom, méret a filmezés miatt a nagyobb! Javasoljatok nekem márkákat! Köszönöm!
Pl. Cube márka? Mert az pl tetszik külsőleg!
-
Milka 78
nagyúr
Egyáltalán mit szeretnél a tabtó?Játék (ezen belül is komolyabb RR3 és hasonló szint,vagy csak angry és hasonlók),vagy csak másodlagos a játék és inkább olvasni netezni akarsz rajta?
Különben régi Intel soc,ugyan az mint a Tescós tabba szerelt csak abban egy nyúlfaroknyival nagyobb a felbontás. -
törölt tag
Filmnézésre TV -n (HDMI) és tabon, valamint olvasásra szeretnék egy készüléket. "NVIDIA SHIELD Tablet WiFi 16GB" jó lesz rá? Köszi
-
zalyy
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem melyik a jobb tablet hardware szempontjából meg úgy összességiben, melyiket lenne érdemes megvenni?
Nexus 7
Asus MeMO Pad ME70CKösz!
-
RomiJosy
aktív tag
Sikerült a döntés. Lg gpad 8'.. Madaras tescoban 0 thm 10havira elhozhattam,biztosítottam ha összetörik kicserélik..
Köszi a sok segítséget,megérte kérdezni titeket.. -
tjb007
nagyúr
válasz
kocsisdavid5 #54895 üzenetére
Elég sok véleményt olvashatsz abban a topikban, amit linkeltél.
Amúgy meg nezetésre, filmnézésre, meg hasonlóan általános dolgokra ajánlott, játékra (főleg, ha a komolyabbakról van szó) viszont inkább mást érdemes nézni.(#54896) szanozs
Szinte egytől egyig hasonló minőséget produkál az összes ebben az árkategóriában.
(#54897) joelke HU
Egyelőre nincs információ 4.4-es frissítésről. 7X Quad tapasztalatok: [link]
(#54898) nagyfejü
A kettő Lenovo közül valamelyiket. Mondjuk nem tudom a játékok alatt mit kell érteni, mert komolyabb játékok futtatására egyik sem igazán alkalmas.
(#54899) Ubul02
CX = 8GB, 2/0,3 MP
C = 16GB, 5/2 MPKevert verzió nem létezik, szóval még mindig nem okés valami.
(#54901) hegegege
WayteQ xTAB-8Q, ASUS MeMO Pad 7 (ME176C/CX) és 8 (ME181C/CX), LG G Pad 7.0 és 8.0, és még sorolhatnám sokáig, mivel a leglényegesebbet felejtetted csak leírni: hogy mindezt maximum menyiért szeretnéd.
(#54903) szanozs
Vagy a Lenovot, vagy a WayteQ-et attól függően, hogy mi a fontosabb (erősebb processzor, HDMI kimenet, vagy nagyobb felbontású kijelző és jobb üzemidő).
(#54906) ha.ro
A Lenovot, de az sem igazán alkalmas komolyabb játékok futtatására. Ha játékra kell, akkor nézz inkább valami mást, amiben erősebb SoC van.
-
R19
senior tag
válasz
gaborm69 #54904 üzenetére
Egy hete használok egy ME-70C-t és teljes mértékben elégedett vagyok vele.
A MM-ban egymáshoz közel volt kirakva ez és egy Lenovo 7 A3500 FL , így jó alaposan leteszteltem mindkettőt.
Végül az Asus lett a befutó.
Szép a kijelzője, gyors, a WiFi is erős több betonfal takarásában is.
Teljesen belakva még van 3.5 GB. szabad tárhelyem.
Az akksi simán hozza a kb. 8 órás WiFi-s használatot.
Játszani nem szoktam vele, így arról nincs tapasztalatom. -
ha.ro
csendes tag
Sziasztok!
Melyiket válasszam, ha esetleg játszani is szeretnék?
Beex S5 blue, vagy Lenovo A3500?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL T40 EMC Szerver
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged