- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Üdv.
Az összefoglalót olvasva kicsit elszomorodtam, de szerencsére csak régi
Szóval tabletet keresek.
Mi az a kategória, ami tudja ami nekem kell? YouTube, film, zenelejátszás külső hangfalra. Semmi extra úgy gondolom. Később esetleg hobbi szinten okosotthon felé történő próbálkozások lennének
Acer iconia one amit elsőre néztem. Tárhellyel az a bajom, hogy nem engedett szinte semmit a kártyára másolni az a példány amit nyomkodtam. Így 16 gb-bol volt 15 szabad, a belső tárhely meg tele, és kb. két játék volt fenn egyszerre a gyerekeknek. Ezt ki tudom valahogy védeni?
Ha annyival olcsóbb és jobb, rendelem külföldről. Új kellene mindenképp.
Kijelző lehet nagyobb, nem cipelnénk.
Előny a nagyobb felbontás meg ram. Ha nem muszáj, nem költenék rá 40 ezernek többet, persze kérdés mi az a pénz, amiért egy normálisat kapok? -
TGWH
őstag
válasz
Milka 78 #54205 üzenetére
Köszi, a cortex proci ismerős, az atom-ról nem tudom mennyire jó ahhoz képest, mint ami a másik kettőben van (vagyis egyik négymagos, így maradjunk annál, a másik kettőnél melyik a jobb?).
Myaudio-t akkor kerüljük.
30 ezres témában is volt családon belül kérdés, melyik jó, mondtam én megnézném van-e jobb a samsung-nál, mert annak a marketingje azért elég nagymaradnak a samsung-nál, tehát nem kérdezem meg van-e jobb 30 ezres kategóriában, illetve már írtatok párat, ami nem samsung volt
Jólvan, akkor wines nem játszik, csak gondoltam megkérdezem, azt hittem ennyire azok nem húzósak, a 14 ezres wines telefonokat is úgy dobja oda az usernek valamelyik mobilcég a reklámjában -
TGWH
őstag
Sziasztok, gyerekeknek milyen tabletet ajánlanátok?
Kb. 20 ezer forintot szánnának rá, használt nem játszik, mire figyeljünk a vásárlásnál, minél több van mindenből, annál jobb?
Pl. MyAudio Series7 708GN 3G 8GB Tablet PC? Csak így hirtelen, amit találtam, ez milyen?
Melyiket kerüljük, és melyekre nincs sok panasz?
Androidot néztem, wines jobb lenne talán? Valami stabil és gyors kéne, tehát kb. 20 ezerért a lehető legjobb, gondolom ez egyértelmű
Film, net, játék, mire elég ez a 20 ezres kategória?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged