- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Megnyomkodtam az asszony yoga2 -ét, ami kedden jött meg.
A külseje nagyon tetszetős, az anyaghasználat, az illesztések tökéletesek! Nagyon kellemes, jó a fogása, a súlypontja az alján van. A kijelző képminősége, szerintem durván nagyon jó. Nagyon szép élénk színei vannak, a fényereje több mint elég. A rendszer sebességéről csak átlagos felhasználás után tudok véleményt mondani, a max. játék a hay day volt, amit az asszony felrakott, nagyon gyors minden. A menükben villámgyorsan történik minden, se egy röccenés, se egy megakadás. A chorme böngészőt használva, az interneten minden tartalmat gyorsan megjelenít, de ez szerintem elvárható. Hálózati filmlejátszást próbáltam az mx player -rel, full hd videok gyorsan tökéletesen nézhetőek rajta. A beépített hangszórója számomra nagyon pozitív meglepetés volt. Használat közben a normál melegedésnél többet nem éreztem, éppen hogy csak melegnek lehetett érezni a hátulját.
Várom már, hogy legyen hozzá root, mert azért van rajta szemét rendesen, aminek az eltávolításához szükséges. -
Gaberking
senior tag
válasz
HagaNRG #53985 üzenetére
Jó pár hónapja már olvasom ezt a fórumot és nézegettem a kínálatot is. A 10 colos méret, a magasabb felbontás voltak a feltételek a viszonylag erősebb hardver mellett.
A kínálatot szűkítve, a yoga formája tetszett meg a páromnak. Tegnap a yoga2 is bekerült a képbe, de a forma itt is ugyanaz. A felhasználási területet figyelembe véve (neten böngészés, skype, facebook, hay day) a hardverrel szemben nem kellett nagy követelményeket felállítani, a yoga2 itt is elég lesz. A kijelző képminőségével a fórumban és a tesztekben olvasottak alapján, szerintem nem lesz gond.
Kedden fogják szállítani, amint lesz vele egy kis tapasztalatom, megosztom. -
Gaberking
senior tag
Igazából el volt már döntve, csak megerősítést szerettem volna. A kategóriában a yoga -nak a formája tetszett meg neki és igazából más alternatívát el sem tudott képzelni. Tegnap láttam, hogy a yoga 2 pont ugyanannyiba kerül mint yoga hd+, így a yoga hd+ már nem volt alternatíva (számomra). Az asus nekem volt nagyon szimpatikus, de nem az enyém lesz és egyébként sem biztos, hogy jobb választás lett volna. Mikor a kérdést beírtam, a yoga2 már kosárban volt.
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Asszonykámnak szeretnénk egy tabletet vásárolni, internetezés, skype, facebook, hay day lennének a főbb felhasználási területek. 10 colos méretben szeretnénk. A vásárlás az amazon.de -ről lesz.
Fontos a jó képminőség, gyorsaság, ebben a sorrendben. Csak itthon használná, ezért wifi elég bele .1, Lenovo Yoga 10 HD+ 25,7 cm (10,1 Zoll) Tablet-PC (Qualcomm Snapdragon 400, 1,6GHz, 2GB
RAM,16GB eMMC, FHD IPS Touchscreen, Android 4.3) silber.2, Lenovo Yoga Tablet 2 (10,1 Zoll FHD IPS) Tablet-PC (Intel Atom Z3745, 1,3GHz, 2GB RAM,
16GB interner Speicher, Touchscreen, Android 4.4, 18h Akkulaufzeit, W-LAN) platinum3, Asus MeMo Pad Full HD10 ME302KL 25,65 cm (10,1 Zoll) Tablet-PC (Qualcomm 8064 Pro,
1,5GHz, 2GB RAM, 16GB HDD, Adreno 320, LTE/3G, Android) weißEzt a hármat néztük ki. A feltételeket figyelembe véve, melyik lenne a legjobb vétel? Esetleg ebben az árkategóriában mit lenne érdemes választani?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest