- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Megnyomkodtam az asszony yoga2 -ét, ami kedden jött meg.
A külseje nagyon tetszetős, az anyaghasználat, az illesztések tökéletesek! Nagyon kellemes, jó a fogása, a súlypontja az alján van. A kijelző képminősége, szerintem durván nagyon jó. Nagyon szép élénk színei vannak, a fényereje több mint elég. A rendszer sebességéről csak átlagos felhasználás után tudok véleményt mondani, a max. játék a hay day volt, amit az asszony felrakott, nagyon gyors minden. A menükben villámgyorsan történik minden, se egy röccenés, se egy megakadás. A chorme böngészőt használva, az interneten minden tartalmat gyorsan megjelenít, de ez szerintem elvárható. Hálózati filmlejátszást próbáltam az mx player -rel, full hd videok gyorsan tökéletesen nézhetőek rajta. A beépített hangszórója számomra nagyon pozitív meglepetés volt. Használat közben a normál melegedésnél többet nem éreztem, éppen hogy csak melegnek lehetett érezni a hátulját.
Várom már, hogy legyen hozzá root, mert azért van rajta szemét rendesen, aminek az eltávolításához szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest