- Poco F7
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Megnyomkodtam az asszony yoga2 -ét, ami kedden jött meg.
A külseje nagyon tetszetős, az anyaghasználat, az illesztések tökéletesek! Nagyon kellemes, jó a fogása, a súlypontja az alján van. A kijelző képminősége, szerintem durván nagyon jó. Nagyon szép élénk színei vannak, a fényereje több mint elég. A rendszer sebességéről csak átlagos felhasználás után tudok véleményt mondani, a max. játék a hay day volt, amit az asszony felrakott, nagyon gyors minden. A menükben villámgyorsan történik minden, se egy röccenés, se egy megakadás. A chorme böngészőt használva, az interneten minden tartalmat gyorsan megjelenít, de ez szerintem elvárható. Hálózati filmlejátszást próbáltam az mx player -rel, full hd videok gyorsan tökéletesen nézhetőek rajta. A beépített hangszórója számomra nagyon pozitív meglepetés volt. Használat közben a normál melegedésnél többet nem éreztem, éppen hogy csak melegnek lehetett érezni a hátulját.
Várom már, hogy legyen hozzá root, mert azért van rajta szemét rendesen, aminek az eltávolításához szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest