- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HyoRemix #71322 üzenetére
Eladnam, vennek helyette egy oneplus3-at
Nem ismerem a sony tabletet, de az altalanos tapasztalataim nem jok a sonyval. Autohifi fronton is beka picsaja alatt vannak, pedig regen ott is volt par jo cuccuk (sony 7750 pl.) Egy csucskatos Z ultranal az, hogy behal a wifi, aztan a kijelzo, a gyari frissites letolthetetlen, nalam nem elfogadhato
Persze lehet valakinel tok jo, en csak azt mondom, hogy mostansag tul sok sony-s problema merult fel ismerosi korben es emiatt en biztosan mast valasztanek helyette.
-
válasz
HyoRemix #71318 üzenetére
Sony nalam mar nagyon reg elasta magat minden téren. Ingyen se kene. A telefonjaik hulladekok, nem csak a moddolt droid, de hardveresen is szethullanak, anyamnak es havernak a z ultraja is igen hamar feladta a harcot. De ott a playstation, a 3-as szeria slim valtozata konkretan megfott jatek kozben
-
válasz
englishman #71315 üzenetére
Vedd az ujabbat. A regivel volt gond, ha lefrissitetted, mert a frissites bugos szar. Az ujon alapbol 5-os droid van, azzal talan nem lesz gond. Illetve 16-os belso tarhely ami meg mellette szol.
-
-
válasz
cidalain #71195 üzenetére
Ah, manapsag mar annyi lehetoseg van lockolni a nem neki valo appokat hogy csak na. Van gyerek mod vagy tobb felhasznalos mod, esetleg applock stb. Kis gyereknek szerintem sem valo tablet, de pl 8-10 evesen mar nekem is volt Playstationom, Nintendom, az enyem volt, jatszhattam vele, de ha ugy lattak a szulok akkor korlatoztak a hasznalatot
(rossz jegy, tul sok kockulas stb.)
-
válasz
VIPowER #71135 üzenetére
Gyakorlatilag minden szamit, mar ha a processzor orajele nem ugyan az vagy a kamera nem 100% ugyan az a tipus, pl. ha a gyarto egy tabletet elkezd kiadni egy fele kameraval, majd az elfogy es masikat raknak bele mar nem lesz jo az elso romja a masodikra. Mindennek 100%-osan egyeznie kell, kulonben teglazni fogod szerintem.
-
válasz
Vindex #71110 üzenetére
Szia! En lassan ket hete hasznalok ilyen tabot. Gyors, nem laggol, smooth a rendszer, multitasking is nagyon jo. Video, jatek nem fogja meg, bar a komolyabb jatekok kozul eddig csak a KOTOR-t probaltam, az akadas nelkul jatszhato. A felbontas nem zavaro, mondom ezt ugy, hogy a telefonom 5" fHD. Korrekt a keszulekhaz, kellemes, nem csuszos boritas, eleg konnyu is a tab. Negativum a sokak altal kevesnek titualt kijelzo ido, nekem 7-10 ora kozott szokott lenni, attol fuggoen mennyit jatszom. Ha csak bongeszes, facebook akkor siman hozhato 40% fenyerovel egy 9 ora. Kamera nagyon gyenge. Mem kartyat, otg-n pendriveot kezel. Az asus kicsit telepakolta a romot ezzel azzal, de szerintem ez a szint meg nem zavaro, pedig a telomon pure 6.0 van. Tablethez merten egesz korrektul szol. Van meg kerdes?
-
válasz
Polcrendszer #71108 üzenetére
Alaplapot nem nagyon szoktak javitani, azt inkabb cserelik.
-
válasz
Quqesz #71058 üzenetére
Androidon nincs vírus
Van, csak te meg nem talalkoztal vele. En sajnos igen, fater beletenyerelt a szarba es behalozta egy virus a telefonjat, automatikusan bekapcsolta a wifit es elkezdte letolteni a sajat kinai appjait, majd telepitette is oket mindenfele kerdes nelkul. Bongeszot megnyitva azonnal tomegevel nyiltak a nyeremenyjatekos oldalak, stb. Gyari visszaallitas sem segitett, ujra kellett huzni a romot.
Ezen mondjuk szerintem nem segit egy virusirto sem.
-
Attol hogy szarul optimalizalt romot keszitettek a fejlesztok. Vasarloi nyomasra kell a friss android, viszont penzt nem szannak ra eleget a lenovonal, igy osszecsapjak es ez lesz a vege. Regebbi droidot csak manualisan lehet ra visszarakni, de akkor ugrik a gari es ha nem vagy ugyes teglasithatod is a kutyut.
-
-
-
válasz
Buster17 #70805 üzenetére
Kapcsold ki. Utana hangero fel vagy hangero le gomb + power gomb segitsegevel be tudsz lepni a recovery menube, onnan meg factory reset. Ha fastboot jon elo, akkor a powerrel kapcsold ki es probald a masik hangero gombot (az egyik a fastboot, a masik a recovery, de nem emlekszem melyok melyik).
-
-
válasz
mikemyers133 #70727 üzenetére
Jo tab, eleg gyakran kerul itt ajanlasra
-
válasz
maxxenergie #70676 üzenetére
Nexus erosebb, cserebe használt, nincs gari, ki tudja mennyit bir meg az akksija. En uj kutyu parti vagyok.
-
válasz
maxxenergie #70672 üzenetére
Jofogason van a fentebb emlitett nexus 7 2013 tabletbol 2db, erdeklodj utanuk...
-
válasz
maxxenergie #70669 üzenetére
30-35-bol gamer tablet 2GB memoriaval szep alom
Elso ertelmes 2GB-os tab a lenovo a8, 40-ert. Ezt sem neveznem hardcore gamer gepnek, komolyabb jatekokhoz szerintem siman meg kell duplaznod a kereted.
-
válasz
dgabor80 #70587 üzenetére
En elso korben megprobalnek egy factory resetet nyomni. Ha ezutan sem javul a dolog es garis, akkor talán visszakuldenem. Viszont sajnos nekem nincsenek jo tapasztalataim az ilyen akku problemakkal, anno apos droidos telojaval volt ilyen bajunk, ott egyertelmuen az akku volt a ludas, mert masik akkuval nem produkalta a hibat, visszakuldtuk es szartak ra magasrol, jott vissza a mellekelt levellel, hogy nem talaltak hibat
-
válasz
csurgoi #70534 üzenetére
Bizonyos tekintetben tobbet tudnak azonos arkategoriaban, masban meg nem. Abban igazad van, hogy hardveresen sokszor jobbak a kulfoldi kutyuk, de cserebe az osszeszerelesi minoseg nem mindig megfelelo, szoftveres hibak (optimalizalatlansag) is tobbszor fordul elo, mint egy nevesebb gyartonal (pl. Asus, acer, huawei). A hazai garirol, gyartoi tamogatasrol (frissitesek) nem is beszelve. Szoval az eremnek ket oldala van, ha meg még az afat is beleszamoljuk a buliba, akkor egyaltalan nem biztos, hogy annyira best buy a kulfoldi tablet/telefon. Mondom ezt ugy, hogy nekem is volt mar egy tucat droidos kutyum kulfoldrol
-
Tud valaki esetleg tippet rootolasra asus z300m-hez? Konkretan ehhez a tipushoz nem talaltam a neten, csak az elodhoz, a 300c-hez, de az inteles ugye. Van esetleg magahoz az mt8163-as sochoz univerzalis root megoldas?
-
Ha le van frissulve, akkor csak rom cserevel teheto vissza a 4.4, nekem nem jott ossze sajnos. Viszont szerintem ha megveszed alapbol 4.4 lesz rajta, csak indulas utan kapasbol fel fogja ajanlani a frissitest. Nekem nem jott be, gyengébb a wifi es lassabb a tab mint 4.4 alatt.
-
A regebbi 4.4-el jott, majd lett ra 5.0 droid frissites, ami eleg szarul sikeredett. Az ujabbra mar kapasbol 5.0 jott. A 8gb szerintem keves, csak a facebook app 3-as (face, messenger, groups) megeszik egy gb tarhelyet, hamar ki lehet noni. Emiatt en biztosan inkabb a 16-os fele huznek.
-
Szia! Én is vaciláltam többek között a lenovo és az asus között is. A lenovo ha jól emlékszem 4.4-el jött gyárilag, de később megkapta az 5-ös droidot frissítésként. Nekem az általános tapasztalatom az, hogy az 5-ös droid nem túl kiforrott, de az upgradelt verzók aztán főleg nem. Az N5-el, lenovo a7-10-el is szívtam az 5-ös droiddal, a 4.4 és a 6.0 sokkal stabilabb, gyorsabb. Custom ROM megint megosztó kérdés, én az N5-re vagy egy tucat oprendszert húztam már rá, egyik sem volt olyan stabil mint a gyári stock firmware. Ha van kedved mókolni vele, akkor hajrá, de ha én a lenovo mellett döntenék, inkább gyári 4.4-el használnám, az tuti. A Z300M gyárilag 6.0-al jön.
Ha 4G kell, akkor egyértelműen lenovo, a Z300M nem tudja. A felbontás nyilván szebb a lenovon, viszont mondhatni mindkét készülékben ugyan az a chipset van, csak a lenovoén húztak 200mhz-et
Én az időtállóság nevében, az asusra tettem le a voksom, a hardver biztosan könnyebben megbirkózik a sima HD felbontással. Ennek ellenére szerintem a lenovoval sem lősz mellé.
-
Ugy erzem a z300 topik elegge fel fog eledni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest