- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabina 1986
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek személyes tapasztalata az Alcor Zest Q813IS tablettel kapcsolatban? Szerintem elég jó a specifikáció és az ára is elfogadható. Megéri?
-
Szabina 1986
csendes tag
válasz
Szabina 1986 #54192 üzenetére
WayteQ
-
Szabina 1986
csendes tag
válasz
tjb007 #54191 üzenetére
És melyik az, amiben van?
Amit legutóbb ajánlottatok, a waytech ( azt hiszem így kell írni) nem nyerte el a tetszésemet... Néztem róla teszt videót is, de nem az igazi. Most még böngészek, hogy melyik is a nyerő számomraAz Asus gépezete is nagyon tetszik és elég lenne belőle a 7 colos is.
-
Szabina 1986
csendes tag
Szziasztok!
Az Asus tabletekben van HDMI csatlakozó? Én a specifikációban nem találom, vagy csak nem írják...
-
Szabina 1986
csendes tag
válasz
tjb007 #53639 üzenetére
Most akciósan 39e Ft...
Melyiket ajánlanád? Netezésre használnám főleg, szövegszerkesztésre, olvasásra, film nézésre. Jó lenne, ha lenne benne HDMI, wifi, Gps. Ez a három dolog csak ebben a típusban van benne. Azért gondoltam az acer tabletre, de lehet, hogy meg tudtok győzni -
Szabina 1986
csendes tag
válasz
Szabina 1986 #53637 üzenetére
Szerintetek mennyire jó ez a gép? Megéri az árát?
-
Szabina 1986
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Szeretnék venni egy Acer Iconia Tablet Mango A1-810 16 Gb típusú tabletet. A kérdésem az lenne, hogy USB-n keresztül vagy bármi más módom lehet-e csatlakoztatni hozzá billentyűzetet? -
Szabina 1986
csendes tag
válasz
donjohnson #46947 üzenetére
Köszönöm!
-
Szabina 1986
csendes tag
Acer Iconia tabletet nem használ senki? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
-
Szabina 1986
csendes tag
Sziasztok!
Hálás lennék, ha segítenétek nekem abban, hogy melyik tabletet válasszam. Kettő tablet az, ami szimpatikus, kb. egy árban vannak és ennyit is szánnék rá. Az egyik az Acer Iconia Tablet Mango A1-810 16GB, a másik az Asus MeMoPad HD 7 ME173X-1F007A/1F062A.
Nem használnám másra, mint internetezésre, néha filmnézésre, sorozatnézésre, ritkán játékra, zenehallgatásra. Ha esetleg az Acer szövegszerkesztőjével valaki már találkozott és tapasztalta, hogy hogyan működik, azt is szívesen venném, ha elmondaná ( olvastam, hogy tudja kezelni ezt a funkciót, bár ez sem lényeges). A fényképezőjét nem vettem figyelembe, mert biztos, hogy nem használnám ki. Sok fórumon olvastam, hogy meg vannak elégedve az Acer-el, főleg a wifije jó, de a képernyője nem az igazi. Az Asus mellett sok jó érv szól, az egyetlen ami zavar benne, hogy 7 colos és nincs benne hdmi. Egy feltöltéssel mennyit bírnak?
Ha valaki tudna tanácsot adni és tapasztalata is van, azt ossza meg velem, hogy könnyebb legyen a döntés.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest