- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
patwasinginm #54490 üzenetére
Lennének döcögések. Ettől függetlenül, ha játszani nem fogsz rajta nyugodtan bepróbálhatod.
(#54491) kisgabor87
Xiaomi Mi Pad
(#54494) N.Szil
LG G Pad 8.0
Tűrhető képeket és videót készít, de azért csodára nem kell számítani. A gyors netezéssel nem lesz gond.(#54499) Ftomm
Utolsó mondat: [link]
-
kelzsoca
félisten
válasz
NoMagix #54495 üzenetére
A képen látható állapotban arra vár a készülék, hogy megnyomd a switch gombot, aminek hatására, ha az illesztőprogram helyesen van telepítve a készülék download módba kerül a kis kocka pedig zöld szinűre változik, ha eddig eljutottál, megnyomod a restore menüpontot, és megvárod amíg végez, ezzel készen is vagy.
Tipp: amikor rányomsz a switch gombra legyen megnyitva az eszközkezelő, mert ha nincs fent a driver, ott látni fogod az ismeretlen eszközt a listában, amihez fel tudod tenni.
Drivert legegyszerűbben ennek segítségével tudsz felrakni. -
NoMagix
addikt
Segítséget szeretnék kérni! Nem az angollal van a problémám!
Még egy frissítést szeretnék kipróbálni, talán az segít megoldani pár problémát!
Mivel ez a Vonino egy Pipo valójában ezért megnéztem, hogy ott mi írnak:Pipo M8pro szerint ez a menet:
[link]Vonino szerint ez a menet:
1. Charge the tablet at least 30% and turn it OFF (if the tablet doesn't start anymore keep it in charging 1 hour).
2. On your PC open the RKbatch Tool 1.6 and load the ROM image.
3. On your tablet keep the Vol+ key pressed and plug the USB cable into the USB port of the tablet.
4. On your PC will appear new hardware found message and you need to install the drivers which you'll find them into the RKbatch Tool folder (.rar).
5. After a successfully drivers installation the first square of the RKBatch Tool will be GREEN and you can proceed to UPDATE procedure by pressing UPGRADE or RESTORE buttons.
6. When the update made with success the same green square will be PINK.Ha simán bekapcsolva összekötöm a szám.géppel, akkor ez van,
Ha kikapcsolt állapotban benyomom a bekapcs és esc gombot(mivel nincs hangerőgomb), akkor zöld robot nyitott hassal és nincs parancs felirat van, de az RKbatch nem látja a tab-ot, kettő USB van rajta, sem USB sem Host usb-vel
-
N.Szil
tag
Sziasztok
Egy tabletet, 50-60e Ft árkategóriában szeretnék választani, de sajnos nem nagyon értek hozzá.
Ami fontos lenne a jó videó és kép készítés, és a gyors internetezés.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
kisgabor87
tag
Sziasztok!
100.000 ft-os max értékhatárig keresek tabletet. Fontos lenne a legalább 8-as kijelző, futtassa a legújabb játékokat, az üzemideje böngészésnél legyen legalább 8-9 óra, és nyilván a lehető legsmoothabb legyen a rendszer. Köszi a segítséget!
-
patwasinginm
csendes tag
válasz
kelzsoca #54489 üzenetére
9 " alatt nem szeretnék venni, fogtam egy-két tabot a kezembe és a 8-as nekem még kicsi, a 9 már egész jó de még mindig nem az igazi, de azzal már megelégednék
Másrészt hívogató a xtab-9-nél a kijelző felbontása
Ennyiért ez nagyon jó ajánlat csak kérdés hogy a hardver bírná e,lennének döcögések vagy tökéletesen működne? Hát nyilván ez csak akkor derülne ki ha az ember használatba venné
Olvasgattam utána egy kicsit és eddig nem nagyon panaszkodtak rá hogy lassú lenne. A Concorde-ot meg azért néztem mert az ugye már 10", igaz a hardver gyengébb valamivel, de ugye ott a plusz billentyűzet ami valamennyire vigasztal.
-
kelzsoca
félisten
válasz
patwasinginm #54488 üzenetére
Esetleg a két méret között? mondjuk egy 8"-os WayteQ 8Q tablet 32k-ért, ami megbírkózik a frissebb játékokkal, illetve azokkal a dolgokkal amiket felsoroltál.
-
patwasinginm
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok és szeretnék egy kis tanácsot kérni.
olyan 40-45 ezer forint korül nézelődtem, nem bika gépet de azért használható tabot keresnék.Többet is találtam, csak elég nehéz dönteni, ezért gondoltam írok ide hátha van valakinek valami építő jellegű hozzászolása.
Amire nagyrészt használnám a gépet az böngészés, filmek letöltése és nézése ( épp ezért jó lenne ha HDMI-s lenne a gép, az megkönnyítené a helyzetem ) , esetleg egy kis játék de azért nem akarom a legújabb legdurvább játékokat futtatni rajta ( nem ez az elsődleges funkció amire szükségem van , de ha találok olyan gépet ami ezt is tudja annak csak külön örülök) Nem 7"-es gépet keresnék, jobb lenne ha minimum 9"-es lenne a képernyő, nem szeretem a kis kezelőfelületet
Két gép ragadta meg a figyelmem amin igazából gondolkozom.
Az egyik a Concorde Q10 a másik a Waytweq xtab-9.
A Concorde azért tűnik jobb választásnak mert alapból adnak hozzá billentyűzetet ami nagyon tetszik, viszont a wayteq-el már van jó tapasztalatom, hisz kb egy éve vettem egy Talk 5H telót és azóta is tökéletesen működik hiba nélkül, ezért ebben a márkában már megbízok.
Kérdés hogy megéri azt a + 5 ezret a Concorde a billentyűzettel és a nagyobb kijelzővel, vagy válasszam inkább a kicsit olcsóbb és kicsit kisebb wayteq-et?
Ha lenne bárkinek valami plusz tanácsa hogy mit lenne érdemes még vennem hasonló árban azt is szívesen meghallgatom!
A válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm!
Üdv: KZ -
csendes
addikt
válasz
szundybence #54485 üzenetére
Auchan, Lenovo IDEATAB A3500 (59-410282) 24990 Ft [link] (november 20-ig)
-
tjb007
nagyúr
válasz
szundybence #54485 üzenetére
Ennyire tök mindegy, hogy mekkora a kijelző, vagy hogy mennyire bírja szuflával ?
-
kokokka
addikt
válasz
maggi1886076 #54464 üzenetére
110-120$ közötti áron nagyon jó most a Colorfly G808. Én ilyet vettem a Tinydeal-ről. Két és fél hét alatt itt volt mindenféle plusz költség nélkül! Nagy, gyönyörű és gyors. Eltalált a gyári rom optomalizáltsága is, teljesen smooth a működése. Keress rá a típusra, gyári tokot is lehet hozzá venni (én azzal együtt kértem).
-
Yandelus
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Oroszlánom #54476 üzenetére
Itthon nem, Kínából talán (az sem lesz egy nagy durranás), de akkor úgy kell kalkulálni, hogy áfával együtt kijöjjön 30-ból.
(#54477) csendes
Már az erős akkut sem lehet felhozni előnyként, mert az ugyanennyiba kerülő, de jóval erősebb belsővel szerelt LG G Pad 8.0 is simán hozza a Yoga Tabelt 8 üzemidejét.
(#54478) Yandelus
Pont ugyanezt a kérdést kaptam 1-2 napja privátban, egy az egyben bemásolom neked a kérdésre adott válaszomat.
Az LG-ben valamivel erősebb/jobb SoC (aka processzor) van, valamivel szebb a kijelzője, jobbak a kamerái, anyagminőségre is jobb, jobb az üzemideje, és dupla annyi a garancia is. Ha ezek közül egyik sem fontos számodra, vagyis megelégszel egy gyengébb processzorral (amin amúgy szintén tökélesen lehet játszani), az alacsonyabb üzemidővel, a kicsit gyengébb minőségű plasztikkal, akkor nem feltétlen van értelme közel dupla akkora árat kifizetni érte.
-
Yandelus
tag
sziasztok
két tablet között gondolkodok, LG Gpad 8.0 és a WayteQ xtab-8q
szerintetek melyik lenne a jobb választás?
Hardveresen melyik gép erősebb? És kb. mennyivel? -
csendes
addikt
válasz
daniel2121 #54473 üzenetére
Akkor ajánlott, ha fontos a nagyon erős akku, illetve ha tetszik a Yoga formatervezése, a letámasztása. A teljesítménye már kicsit gyenge a jelenlegi mezőnyben, például a sokkal olcsóbb Wayteq XTAB 8Q GPU-ja erősebb, vagy hasonló árban van [Asus MeMoPad HD 8 ME181CX] négymagos Intel Atommal.
-
tjb007
nagyúr
válasz
daniel2121 #54473 üzenetére
Akkor ajánlott, ha nagyon beleszerettél a formájába, kinézetése. Máskülönben meg nem.
(#54474) Because
Lenovo A7
-
Because
őstag
helló!
7"-os darabot szeretnék, minimum 1024-es felbontással PDF-ek olvasására, netezésre a lehető leghoszabb üzemidővel! ehhez mit ajánlanátok? hardver tekintetén már gőzöm sincs mi számít jónak, és olyan 30 körűl szánnék rá.
-
daniel2121
őstag
Ez most jó árnak tűnik.[link]
Ajánlott vétel? -
tjb007
nagyúr
válasz
Oroszlánom #54471 üzenetére
Mindenképpen olyan helyről, ahol gyári garancia jár mellé, nem ilyen 1+1 év bolti bohózat. Persze, ha külföldről rendeled, akkor már bonyolódik a történet.
A másik kérdésre meg az a válasz, hogy a pénztárcától függ. Hiába mondom mondjuk azt, hogy Samsung, abból is vagy a Tab PRO, vagy Tab S széria, ha maximum 50 ezer forintot szánnál csak rá.
Írd le, hogy mennyit szánnál rá, megpróbáljuk abból kihozni a lehető legjobbat. -
Oroszlánom
tag
...és honnan ajánljátok megvenni?
Épp most keresek tabletet a feleségemnek.Méret 9-10". Melyik gyártó termékeit érdemes nézni? A többi paramétert majd kiválasztom.
Köszönöm! -
csendes
addikt
válasz
szundybence #54467 üzenetére
Úgy veszem, hogy IPS kijelzővel, 3G nélkül 7-8" méretben kérdezed (bruttó 40-ig):
7": Lenovo A7-50 (A3500L), LG G PAD 7.0, Asus MeMoPad HD 7 ME176CX
8": Wayteq XTAB 8Q -
csendes
addikt
válasz
maggi1886076 #54466 üzenetére
Más a képarány, illetve a felbontás, a Wayteq XTAB 8Q 16:10, 1280x800; az Op3n Dott 4:3, 1024x768. A mobilarénás cikkben van összehasonlító táblázat a két tabletről: [link] a 3. oldalon, amiből az jön ki, hogy hasonló a teljesítményük, a Wayteq kicsivel erősebb. Viszont az Op3n Dott-ban kétmagos Intel Atom van, ott még a natív ARM alkalmazásoknál a bináris fordítás néhány esetben gondot okozhat.
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
Bruttó 40-ig mi most a legjobb vétel?
-
csendes
addikt
válasz
maggi1886076 #54464 üzenetére
100-200$? A legolcsóbb választás magyar üzletből a Wayteq XTAB 8Q, nem érdemes Kínából rendelni.
A 200$ körüli kategóriába befér az [Asus MeMoPad HD 8 ME181CX] négymagos Atommal. -
csendes
addikt
válasz
maggi1886076 #54462 üzenetére
Mármint milyet? Mekkorát? Legyen benne GPS, 3G/4G, stb?
-
csendes
addikt
válasz
maggi1886076 #54455 üzenetére
Ott valamit összezavartak. A sima Cube U27GT gyakorlatilag megegyezik a Wayteq XTAB 8Q-val MT8127 SoC-cal, abban valóban MALI 450 van. De a Talk (3G) változatban MT8382 a SoC, így ott MALI-400 MP2 a GPU, ami gyengébb. Az árra jön még 27% ÁFA Magyarországon.
-
kovacs65
őstag
Az EMAG-nál most lehet régi Nexus 7-et kapni 40k-ért.
-
maggi1886076
addikt
Erről mi a vélemény?
-
csendes
addikt
-
Tekmen
aktív tag
Hello!
Erre valaki?
-
beci
őstag
Erre valaki esetleg?
[link] -
kelzsoca
félisten
Recovery-t a következőképpen tudod behozni:
Benyomod és nyomvatartod a hangerő FEL gombot majd mellé lenyomod és nyomvatartod a power gombot is, addig tartod a gombokat, ameddig egy kis menü nem jelenik meg, itt kiválasztod a recovery menüpontot (hangerő FEL gombbal tudsz lépkedni, az ENTER/OK gomb a hangerő LE gomb lesz)
Miután megjelent a fevő robot, 1x lenyomod a power gombot, és megjelenik a recovery menü, ott kiválasztod a wipe data/factory reset-et, aztán a készüléket újraindítod.
-
ProEvoFan
nagyúr
Gyerkőcnek Magyarországon szeretnék vásárolni egy android 4.4 KitKat tabletet, ami minimum 7 colos (nem baj ha nagyobb) és maximum 35000 forint (nagyon nem baj ha olcsóbb).
Cél: játék, sok játék, a Play áruházban található legtöbb játék fusson rajta + rajzfilmezés. -
antibes2000
tag
válasz
Biluxzsolt #54416 üzenetére
szia,
ha 3G-s, 10.1-es Prestigio érdekel a hardveraprón jó áron eladó megkímélt, 1,5 évig garanciás.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Samsung Galaxy S 8.4
SE Z3
LG G Pad 8.3Vélemények?
-
dell
tag
Üdv!
Segítséget kérnék egy régebbi Acer Iconia a500-as tabbal kapcsolatba. Hibásan került hozzám, az android feliratnál megragad addig, amíg le nem merül. Egy "skrilax_cz bootloader v8" menü jön be a power és a hangerő gomb megnyomásával. Tudom is variálgatni a menüpontokat, de megakad. A laptop egyelőre nem ismeri fel. Javítható-e?
Akinek van ötlete, nagyon szívesen fogadom! Akár priviben is írhattok, hogy részletesebben mit kellene vele csinálnom.
Előre is köszi!Tomi
-
tjb007
nagyúr
Itt nagyobb sikerrel kapsz választ a kérdésedre: [link]
(#54428) snipy
Ár szerinti növekvő sorrendben: ASUS Fonepad 7 (FE170CG), ASUS Fonepad 7 (ME175CG), Samsung Galaxy Tab 4 7.0 LTE (SM-T235), ASUS Fonepad 7 (ME372CL), LG G Pad 8.0 LTE, Samsung Galaxy Tab 4 8.0 LTE (SM-T335), ASUS MeMO Pad 8 (ME581CL), Samsung Galaxy Tab PRO 8.4 LTE (SM-T325), Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE (SM-T705)
(#54429) maggi1886076
Attól függ mekkorát, mire, és mennyiért szeretnéd.
(#54433) Biluxzsolt
Úgy indultunk neki, hogy max. 75, ezért is írtam azokat amiket. 50 ezer forintért gyakorlatilag semmilyen 10 hüvelyes kijelzővel rendelkező 3G-s modellt nem kapsz. Az S6000L-ben pedig valóban nincs 3G, az a Wi-Fi only változat.
Ami ezeknél jobb, az az ASUS Transformer Pad TF103CG, de az már 85 ezer forintba kerül. -
Pinky
csendes tag
Sziasztok!
Rövid, tömör véleményt kérnék erről: [link]
Netezésre, filmezésre és kisebb játékokra lenne használva. Ami külön érdekelne, hogy milyen a betekintési szöge a kijelzőnek?!
-
válasz
maggi1886076 #54429 üzenetére
Több kínai telóval és tablettal találkoztam már, a telókkal meg voltam elégedve, de a tabletek minősége szerintem rosszabb.
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Kínából rendelnék tablet-et.Milyet érdemes?
Igazából 2 fajtát néztem. Cube, Onda. Ezek milyenek? érdemes velük foglalkozni? Telefonnal engem meggyőztek a kínaiik. De kíváncsi lennék a véleményetekre.
Köszi -
snipy
tag
Sziasztok!
Tabletet keresek az alábbi specifikációkkal kamionba:
-7-8" IPS
-GLONASS támogatás!
-min 8GB memo.
-sim foglalat /sms fogadás/!
-4 mag vagy inteles alternatíva /esetleges játékok/Keretet egyenlőre nem tudok, tól-ig érdekelne minden megoldás márkafüggetlenül.
Előre is köszi a segítséget! -
Sábel
csendes tag
Szaisztok!
Vettem egy Wayteq xtab 8q tabletet, levettem a fényeröt teljesen, és azota nincs kép! Amig bootol addig van kép , meg töltés közben kikapcsolt állapotban is! Ha már betölt az android akkor nuku kép!
Mit tegyek? -
Milka 78
nagyúr
válasz
nagyfejü #54424 üzenetére
Mivel játszana a gyerkőc,mert egy kicsit komolyabb Real Racing 3 alatt mindkét gép elhasal.
Mind a két tab azonos soc-ra (belsőre) épül.Nem mai darabok,eljárt felettük az idő van pár idegesítő betegeségük(kicsit darabosan mozognak,nem kímélik az aksit,telepítés,frissítés alatt teljes agyhalál/belassulás/akadozás...tehát kell hozzá a türelem).
A Wayteq 9x nek nagyobb felbontású,szép éles kijelzője van,de ekkor felbontáson küszködik a gpu.
A Madaras gép nagyobb monitorral rendelkezik,de kisebb a felbontás,látvány világban elmarad a 9x-től,ellenbe a kisebb felbontásból adódóan valamivel fürgébb játékok alatt.
Ha levesszük a játékot és előtérbe helyezzük a netezés,filmnézés,olvasás dolgot és maradunk az Angry Birds és egyszerűbb játékoknál akkor egyértelműen a 9x.Annak legalább van topickja/szakértője/háttere,ha gáz van tudnak segíteni itt is.
Ha meg kiegyensújozott játék/film/net gépet akarsz akkor a legolcsóbb gép ez Asus TF103CX,de az 58 .Lehet inkább lejjebb mennék egy mérettel és szereznék egy Wayteq 8q-t 32-ért.Az legalább sokkal kiegyensúlyozottabb szerkezet. -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
A gyerkőcőknek vennék karácsonyra egy tab ot. Gondolom játékok , film , zene.
A kettő közúl melyik lenne jobb vétel?
- WayteQ xTAB 9
- Qilive mid 10.1
üdv.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cingáriusz #54422 üzenetére
Ez csak próba után derülne ki, de igen, van rá esély.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cingáriusz #54420 üzenetére
Vettem egy saját táppal rendelkező usb3-as hub-ot, rákötöttem a tabletre és azon keresztül már nem kezel semmit. Ötlet?
Valószínűleg a hub-ban lévő elektronika (vezérlő chip) nem tetszik a készüléknek, ezen semmiféle frissítés nem fog segíteni.
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #54415 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy eltávolítod a Google fiókodat, ismét törlöd a Play gyorsítótárát és frissítéseit, majd újra hozzáadod a fiókodat.
(#54416) Biluxzsolt
Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G, vagy Lenovo IdeaTab S600.
Gyári tartó egyikhez sem létezik, az univerzálisok között kell szétnézni. -
Biluxzsolt
aktív tag
Sziaszok!
Immár 2 db WayteQ xTAB-8Q szolgál a családban,nagy megelégedéssel.
Most viszont 10-es méretben,3g-s és gps-es masina érdekelne max70-75e-ig
Akku idő nem fontos,mert 90%-ban autóban lenne használva.
Így ha van valami gyári tartó-töltős kivitel,vagy lehet hozzá venni az nagy előny. -
csendes
addikt
válasz
Cingáriusz #54411 üzenetére
Hub-on firmware-t egyszerűen úgy, hogy letöltöd a gyártó oldaláról egy Windows-os gépre, csatlakoztatod a hubot és futtatod a gyártó firmware frissítő alkalmazását (persze, ha egyáltalán kiadott ilyet). Viszont lehet, hogy a dokkolóval van gond, mások is panaszkodtak: [link]
-
-
csendes
addikt
válasz
Cingáriusz #54408 üzenetére
A hub "self-powered" módban legyen és legyen áram alatt mielőtt bedugod a tabletbe. Ha nem megy próbálj meg esetleg firmware-t frissíteni a hub-on. Ha még mindig nem megy, akkor a tablethez kellene keresni USB 3.0 host controller szoftverfrissítést.
-
Sziasztok!
ASUS Transformer TF701-es tabletem van, billentyűs dokkolóval.
A dokkolón van egy usb3-as kimenet, ami szépen kezel is mindent, amit rákötök (bill,egér, pendrive, külső hdd).
Vettem egy saját táppal rendelkező usb3-as hub-ot, rákötöttem a tabletre és azon keresztül már nem kezel semmit. Ötlet? -
törölt tag
LENOVO A3500L 7" Mennyire ajánlott ?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Tussky #54399 üzenetére
A 181CX csak 8gb-s amiből durván marad vagy 3.5-4 gb ami gyorsan betelik,ha feldobsz pár app-ot.A 8.0-án 11gb van szabadon erre a a célra.A 181c 16gb-s.Az Asusban erősebb az soc ami szépen látszik a szintetikus tesztekben,de napi használatban nem érzem ezt a fölényt.Viszont mindkét gép fürge,gyors,jól használható,inkább a személyes benyomás szokott dönteni köztük.
Hogy megéri e azt meg neked kell eldöntened.Nekem megérte az árát mindkét G Pad amit megvettem,de kár lenne tagadni,hogy 32-ért igen kedvező csomag minden előnyével/hátrányával együtt a 8q. -
csendes
addikt
válasz
smallmer #54402 üzenetére
[link]: "Abban az esetben, ha a készülék lefagy és nem reagál az érintőkijelzőre vagy a készülékházon található gombok megnyomására, tartsa benyomva a Bekapcsoló gombot az eszköz kényszerített leállításához" A Recovery mód kapcsoló hátul, alul jobb oldalon (bal oldalon a van a hangszóró) a kis lyuk.
-
törölt tag
Sziasztok!
20-25 ezer ft körül melyik tablet ajánlott ? Jó üzemidő ,böngészés , Ez lenne a leglényegesebb
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
barátnőmnek vettem annó egy alcor zenst 883h típusú tabletet. Tegnap este bedugta tölteni, ma reggel nem akar bekapcsolni. Nem tudtok valami hard resetet hozzá?
vagy esetleg valami ötletetek nincsen? -
csendes
addikt
válasz
Azolcsóság #54400 üzenetére
Szerintem inkább bronzvasárnapig szeretnék feltölteni újra a készleteket, illetve felmérni, hogy miből mennyit érdemes rendelni. "az Extreme Digital is 20-30 százalékos, esetenként 70 százalékos árengedményt ad majd mintegy 300-350 árucikkre. Az idén november 21-én tartandó Fekete Péntek így Magyarországon is a karácsony főpróbája lehetne" [link] Nagy valószínűséggel pár tabletet is bedobnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Napelem
- További aktív témák...
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest