- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tatyla
őstag
sziasztok!
van egy Asus ME173X 7"-os tabletem gyanítom hogy megdöglött az aksija mert hiába van a hálózatra téve (több töltővel is tesztelve)nem mozdul a charger kis villám jel ott van de nem mozog,így folyamatosan bedugva használható de ennyi vagy esetleg más lehet a probléma? -
fridaycs
tag
Sziasztok!
Tabletet szeretne vásárolni egy barátnőm. Szeretnék segítséget kérni, hogy mik közül válogathat.
Újat, 10" kijelzőve. Amire használná: internet, fb, filmnézés, játék (van egy 5 éves fia, szal még nem komoly játékok).
Jó lenne, ha wifi mellet sim kártya foglalat is.
A lényeg, hogy gyors legyen, ne akadozzon, meg gondolkozzon. A keret lehet 70-80 (bár ha 90ért van egy lényegesen jobb akkor az is jó lehet, de nyilván nem a legdrágábbat akarja...Köszönöm!
-
válasz
csendes #53288 üzenetére
Az MTK8121 nemhogy nem erősebb, mint az Nvidia Tegra 3, de még nem is egyenlő a kettő.
Emellett pedig nekem nem mindegy, hogy simán kevesebbet fizetek, vagy a vállakozásba igénylem vissza a pénzt. Harmadrészt pedig akkuidő tekintetében sincs ott a Lenovo, mint a Nexus 7/2012 -
Yandelus
tag
Sziasztok. Tablet vásárlás előtt állunk.
Tudnátok ajánlani pár darabot, ami jónak mondható?- hány hüvelykes legyen a kijelző?
igazából mindegy, a 8-as is jó, de a 10-es is.
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új készülékre lenne szükség
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthon vennénk
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
főként internetezésre és filmezésre lenne használva, és néha 1-1 játékra
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
maximum 40 ezer forint lenne rá.Ezen kívül, előnyt élvezne az olyan gép, amiben van 3G foglalat, annak nagyon tudnánk örülni, hogy ha mindenhol online kapcsolat lehetne.
Illetve, még annyi, hogy lehetőleg fekete gép kéne, legalább az előlap legyen fekete, vagy legalábbis ne fehér, vagy valami rikító szín.Melyek lennének a jó választások?
-
válasz
csendes #53286 üzenetére
Hmm... Van EU-s adószámom, így saját (vállakozási) célra használva postaköltséggel együtt is 22k alatt lenne a teljes vételára a 8GB-osnak. Amire én használom a tabletet, arra tökéletesen elég a 8GB is. Még el is gondolkodtam azon, hogy esetleg vegyek egyet a Wayteq 7x helyett (sokkal tovább bírja az akku és erősebb is, bár az erejére nincs szükségem. A jobb kijelző viszont jól jönne a jegyzetelésekkor)
-
Oldman2
nagyúr
Nexus 7 - 8 GB ~22.000 HUF, amelyhez ajándék színes Travel Cover is jár.
Nexus 7 - 16 GB ~25.000 HUF. -
khalox
őstag
válasz
TurpiUrfi2 #53281 üzenetére
Itt elég részletesen leírják róla az összes kínjukat. Ebből már csak Te tudod eldönteni, hogy kiadsz-e rá 50k Huf-t.
-
TurpiUrfi2
tag
Sziasztok!
Én felvetéseimre sehol senki?
53261/53262
Köszönném..
)
-
-
khalox
őstag
A rövidebb oldala az A4-es lapnak 21 cm. Mondjuk tételezzük fel, hogy 2-2 cm-es margód van, azt nem nagyon akarod látni, marad ebből 17 cm. A 4:3-as képarány közelebb van az A4-hez, mint a 16:9-es (1,33 vs 1,41 szemben az 1,78 vs 1,41-gyel), így 4x=17, ebből (4x)^2+(3x)^2=25x^2, ami 451,6. Ebből az átló ennek a gyöke, ami 21,25 cm. Inch-ben (osztva 2,54): 8,37''.
Tehát neked egy 4:3-as képarányú, legalább 9''-es készülék kell.
-
1501N
tag
Sziasztok!
A kérdésem kicsit sántítani fog, de szerintem érteni fogjátok. Mekkora kijelző és felbontás szükséges, hogy egy A4-es lap rövidebb oldala nagyítás nélkül 1:1 elférjen a kijelző hosszabb oldalán, úgy, hogy normálisan olvasható legyen? Nyilván függ a képaránytól is, de úgy látom ez általában egy kaptafa. -
Milka 78
nagyúr
válasz
NoMagix #53270 üzenetére
A wifi itt is hektikusan működik (vagy középszerű,vagy gyenge).A hardver küszködik ezen a felbontáson,néha elgondolkodik,játék kizárva.Ha van hozzá türelmed akkor netezni,pdf-ezni teljesen jó,mert szép képe van.Nem tudom mennyi a keret rá,de ha 45 körül van a határ akkor ennyiért ennyi jár a helyzet.Teszt,fórum.
Vargnatt : WayteQ xTAB-7X Quad.Kategórián belül elég jól sikerült darab.
-
Vargnatt
tag
Sziasztok! Első tabletem vásárlásához szeretnék némi tanácsot, illetve tapasztalati információkat kérni tőletek. Az alábbi 3 modell között vacillálok erősen, és nem nagyon tudok dűlőre jutni, hogy ezek közül melyikkel van a legkevesebb, olcsóságából fakadó nyűg, ill. minőségi probléma.
Mindegyikről olvastam negatívumokat, és talán egy hangyányival a WayteQ tűnik jelenleg a legvállalhatóbbnak számomra. Örülnék, ha a fenti tabletek tulajdonosai megosztanák itt a tapasztalataikat, megkönnyítendő a döntést, hátha nem csak én gondolkodom a fenti trióban. Előre is köszönöm!
-
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ez WayteQ xTAB 9 kerülendő vagy még elmegy kategória?
Láttam videós teszteket és olvastam is róla ahol nem dícsérték agyon ezt a készüléket!
Valami 9" méretű nem túl drága tabot keresek, talán még a 10" colos is jó lehet!
Jelenleg egy Element 8v3-as van használatban, ami egész jó csak a wifi kerget időnként a sírba a nyavajás fém hátlapja miatt!Köszönöm a válaszokat!
-
Milka 78
nagyúr
Kicsit bővebben kéne kifejteni a jobbat mint kritériumot.
Nyers erőben (antutu és egyébb hókuszpók benchek allatt főként) jóval erősebb.Játékok alatt már nem érzem egy dekával sem jobbnak,bár rosszabnak sem kivéve az RR3-at(optimalizáció kérdése az egész).A netezés,rendszer mindkét gépen gördülékeny,nincs lagg,nincs akadás,wifi stabil erős.
Az Lg hátránya,hogy csak fat32-őt kezel(tehát külső vinyóról nem fog menni az fhd film nézése ha csak nem kissebb mint 4gb,ellenben pl sorozatnézés okés).
Az Asus 8gb miatt szintén sántít én a 16-ot is simán belaktam (egyén függő).
Mindkét gépnek vannak előnyei és hátrányai.Aszerint dönts mi fontos neked.
Én Lg-t választottam és nem bántam meg,de az Asus is nagyon jó kis gép,csak a 8gb nálam kizáró ok volt a játékok miatt(megint csak egyénfüggő). -
Foose
addikt
Sziasztok! Munkahelyen vagyok, és sajnos csak 230V van amiről tölteni tudom. Ez nem gond? Ebben láma vagyok. (WayteQ xtab 7x quad)
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
A kettő közül melyik jobb és melyik gyorsabb?:
LG G-PAD 8 vagy Asus MemoPad HD 8 ME181CX-1F009AElőre is köszönöm!
-
TurpiUrfi2
tag
első linkem eltünt. ő lett volna:
http://www.concordetablet.com/concorde_tab_q10.html
-
TurpiUrfi2
tag
Sziasztok!
Két tabliról érdekelne a véleményetek. Volt-e valakinek tapasztalata velük és ha nem igazán jók, akkor milyen alternatívák jöhetnének szóba. Alapvetően 10-es IPS-es gépet keresek.
Szóval ő:
(L:http://digistreet.hu/tesztek/kritikan-felul-galapad-7-tabla-pc-teszt)
na jó, a második igaz hogy 7-es..
)
Innen tájékozódtam alapvetően:
http://tabletvasarlas.hu/milyen-tabletet-vegyek-karacsonyra/
-
kicsibalu
újonc
Sziasztok! Azért ide írok mert eddig minden gondomat a prohardver oldotta meg!
A napokban kaptam egy Sencor Element 7v3 tabletet, amin egy gyári ICS4.0.4 -rom van.
A gondom az, hogy félelmetesen laggos, sokat gondolkozik mindene és még sorolhatnám.
Szeretnék segítséget kérni, hogy tudnék rátenni egy másik jobb romot ami jobban kihasználná ezt a tabot.
Mondjuk egy 4.1.2 vagy valamit.A tab specifikációi a következőek:
Main features ELEMENT 7 V3
7" (18cm) capacity touch display (up to five-finger control)
Resolution: 800x480 pixels
CPU: A13 1.2 GHz
RAM: 512 MB DDR3
Integrated 4 GB memory
Operation system: Android 4.0 (ICS)
FLASH 10.4 support
G sensor for automatic display rotation
Micro SDHC card slot (up to 32 GB)
Front panel camera for video chats (0.3 MPx)
Integrated WIFI module (802.11 b/g/n)
Supported formats:
Video: H.264, H.263, VC-1, MPEG-1/2/4, DivX, XviD, WMV7/8, VP6, AVS, etc.
Audio: MP3, WMA, OGG, FLAC, APE, AAC, AC3, ATRA, DTS, etc.
Pictures: JPEG, BMP, GIF, PNG etc.
E-Books: EPUB, PDF, FB2, PDB, CHM, HTML, TXT, UMD, WORD, EXCELL etc.
Recording function (MP3)
USB 2.0
Integrated Lithium Polymer battery
Accessories: USB cable, USB OTG cable, charging adapter, manualLive shuital már raktam rá másik romot, de nem érzékelte az érintőképernyőt ezért felraktam rá a gyári romot újra. Sajnos ugyanaz a lagg van.
Ha valaki tudna nekem segíteni , és tudna nekem linkelni erre való romot, hálás lennék amihez nem kell drivet pluszba a tabra rakni mert sajnos azt nemtudom, hogy kell
Esetleg egy leirást is megköszönnék, mert se google-ba se sehol nem találtam!Nagyon köszönöm!
-
Krilehor
tag
Sziasztok tabletet keresek ezekkel a paraméterekkel:
-10' col körüli
-GSM nem kell
-full hd nem fontos, 1280x800 körüli felbontás is megfelel
-használtan max 60e körül (újonnan max 75e körül)
-kamera nem fontos
-fontos: 64 gb-os ntfs pendrive-ot tudja kezelni
-előny, ha külső hdd-t tud kezelni
-előny, ha van rá custom rom
-amire használnám: hd film nézése, játék, internetAmiket eddig néztem:
-LG G-Pad 10.1 V700
-ASUS MeMO Pad 10 ME102ANekem az LG jobban tetszik, de arról mintha valaki írta volna, hogy OTG-n nem látta az NTFS pendrivokat.
Más típusok is érdekelnek, ha van valakinek jó tippje.Köszönöm a segítséget.
-
tjb007
nagyúr
válasz
darealkilla #53253 üzenetére
Igen, jól gondolod.
Két rossz hírem is van: eleve kevés ilyen van, ami van az is szinte mind Samsung, ennek megfelelően nem fogsz ilyen tabletet találni 100 ezer forint alatt (újonnan, használtan még lehet szerencsével jársz). Ami még becsusszanhat a bűvös 100-as határ alá, az a Samsung Galaxy Note 10.1 (az első), de az is csak bolti garanciával (vagy anélkül, használtan).„Egy mezei (pl. Lenovo A7600) táblát nem tudom az aktív ceruzával használni?”
Nem tudod.
-
darealkilla
aktív tag
Egy mezei (pl. Lenovo A7600) táblát nem tudom az aktív ceruzával használni?
-
darealkilla
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól gondolom, akkor csak az aktív stylus-al meg hozzá való panellel lehet úgy jegyzetelni kézzel, hogy a kijelzőre felfekvő kézfejet ne érzékelje. (Mindenhol máshol kikapcsol, ha a közelében érzi a stylus-t.)
Milyen 10" körüli táblák vannak, amik tudják ezt?
Találtam a SAMSUNG SM-P600 Galaxy Note 10.1" 2014 Edition -t, de egy kicsit húzós a 160k....
-
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000 #53241 üzenetére
Nekem tegnapra ígérték.... Még nem hívtam őket, kapnak holnapig türelmet.
-
tjb007
nagyúr
válasz
MinionFlasH #53245 üzenetére
Ezzel akkor ki is lőttünk az összeset, mert a 99,99%-uk ilyen (ha szigorúan vesszük, akkor meg 100%).
Egy lehetőség van, olyat modellt kell választani, aminél megoldható az átparticionálás (a WayteQ xTAB-8Q ilyen, van erre lehetőség, de 30 ezer forintnál kicsivel többe kerül).(#53246) csmat
Attól függ mennyit vagy hajlandó rászánni.
-
-
tjb007
nagyúr
Gyakorlatilag az összes forgalmazó weboldalán van ilyenre lehetőség (pl. Extreme Digital).
A POP 8 meg mindkettőnél gyengébb.(#53243) MinionFlasH
Attól függ, hogy mik az elvárásaid.
-
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, 30ezer ft ért milyen tabletet érdemes venni?
-
csmat
senior tag
Sziasztok,
Továbbra is keresek egy olyan oldalt, ahol össze lehet hasonlítani a tabokat.
Kiszemelt áldozatok:
wayteq 8q
LG gpad 8
esetleg valami kínai csoda
alcatel pop 8 ezekhez képest milyen? -
zlotty
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, barátnőmnek keresek tabletet.
Mindenképpen újat szeretne venni, 8"-os méret ami nagyjából jó lenne neki. Filmezésre, netezésre, néha olvasásra lenne csak használva.
40.000 Ft-ot szánna rá kb.Mik azok amik ebbe a kategóriában jónak mondhatóak?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
tjb007
nagyúr
válasz
R_Betis #53235 üzenetére
1. A Z-vel nem (max. VoIP), a Z2-vel viszont igen.
2. Gyárilag nincs, neked kell letöltened rá az áruházból, ha szükséged van rá. A használatához internetkapcsolat szükséges (Wi-Fi vagy 3G/LTE).
3. Igen.(#53236) melan
Mindenképpen az LG-t.
Jóval erősebb SoC (aka processzor) és több RAM van benne, nagyobb felbontású a kijelzője, plusz a támogatottsága is százszor jobb, jóval nagyobb. -
melan
senior tag
Sziasztok! Concorde T10-esemet cserélném újabb hardverű tabra. Első körben 2 kiválasztottam van: LG G-PAD 8.3, illetve Asus MeMoPad HD 10 ME102A. Tudom, hogy a kijelző mérete eleve eltérő, de mégiscsak kellene ajánlás, hogy melyiket érdemesebb megvenni... A jelenlegi 10.esem szerettem a mérete miatt, de a feleségemnek Concorde Slimje van, ami 8-as, azzal is beérem, nem vészes a mérete (előtte 7-es volt, attól jóval nagyobb). Mindkettőről jókat olvastam, és hát az Asus mellett szól a mérete, persze mivel kisebb a felbontása, futhat rendesen rajta az android, az LG-nek viszont nagyobb a felbontása, és 2Gb Ram van benne... HDMI nem fontos, eddig sem nagyon használtam. Elsősorban erős wifi kell a munkahely miatt, és általános használatban lesz, néha játék.
Valakinek vélemény/ellenvélemény? -
R_Betis
csendes tag
sziasztok!
t mobile-től szeretnék venni egy sony z tabletet, erről érdeklődnék.
Tudtok ebben segíteni?
Lenne pár kérdésem.
1. ezzel lehet telefonálni valahogy?
2. Mindig tv és ehhez hasonló dolgok vannak rajta? és ha igen, ez hogy működik, kell hozzá net, vagy elő is kell fizetni valamire?
3. usb-otg kábelt támogat?a gépet a héten rendelném meg, remélem tudtok segíteni ebben.
amúgy film, net, zene, kicsi játék amire használva lenne
illetve, van hozzá kapható ütésálló tok? -
Tim82
félisten
válasz
motrola #53232 üzenetére
Ez telepített ekönyv olvasó app kérdése, nem pedig Android-os tableté.
Cool Reader
FBReader
Moon+ Reader
Aldiko Book Reader... hogy csak pár ismertebb olvasó app-ot említsek.
Amúgy meg a legtöbb formátum konvertálható PC-n a Calibre segítségével.
-
csendes
addikt
-
motrola
aktív tag
Nagyon tetszik a Lenovo S6000T tablet, a kérdés az, hogy elboldogul e az ebook formátumokkal.
Ha valaki tudja a választ megköszönöm. -
tjb007
nagyúr
válasz
gradient99 #53228 üzenetére
Elég kicsi. Ez egy mindig felmerülő probléma szokott lenni nem csak az Extreme Digital esetében.
Esetleg még a Speedshopnál lenne érdemes érdeklődni, náluk általában szokott lenni kiállítva bemutatódarab. -
gradient99
tag
válasz
kelzsoca #53226 üzenetére
Az MMben már kerestem, de se a weboldalon, sem a boltban nincs
A Gubacsi út nekem kicsit messze van, esetleg az Extreme Digitalban mennyi esély van hogy van bemutató darab? Az egyikben ahol jártam már párszor, ott nem nagyon vannak bemutató darab kint, és sajnos amíg nem volt alkalmam megnézni Wayteq 8Q-t addig nem tudok dönteni közte és az Gpad 7 között -
kelzsoca
félisten
válasz
gradient99 #53223 üzenetére
Ahol biztosan van mintadarab: WayteQ Europe Kft. Budapest, Gubacsi út 6.
Egyébként minden nagyobb áruházban is ott kell legyen: Media Markt, Euronics, Extreme Digital stb..
-
tjb007
nagyúr
válasz
gradient99 #53223 üzenetére
A WayteQ-nél biztosan.
Nyugodtan lehet menni hozzájuk, senkit sem fognak elhajtani.(#53224) jivanmukta
Az LG.
-
jivanmukta
csendes tag
Üdv!
Anyukámnak szeretnék egy tabletet, 50.000-55.000 forint a keret.
Az alábbi típusokat néztem ki, mindegyik 8" és 16 GB-os. Szerintetek melyik a legjobb közülük?
Teljesen általános célra fogja használni, nem lényeges az android verzió sem, így az sem lényeges, hogy melyikre adnak ki újabb verziót.LENOVO IdeaTab A5500
LENOVO Yoga Tablet 8
ASUS MeMO Pad 8 ME181C
SAMSUNG SM-T3100 Galaxy Tab3
LG G-Pad 8.0 V480
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
-
gradient99
tag
Valaki nem tudja hogy Budapesten belül hol van bemutató darab a Wayteq xTAB 8Q-ból?
-
zka67
őstag
válasz
Richee11 #53219 üzenetére
Szia, ehhez mit szólsz? Cube Talk7X 7" Quad core DUAL SIM Cameras Android 4.2 8GB GPS 3G Phone Tablet PC
Itt többen is ajánlják ezt a típust.
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Max 25 ezer forint értékben keresek tabletet. (Tudom, hogy ennyiért nem nagy a választék)
Amire használnám:
- böngészés
-filmnézés utazás közben
-hírek olvasásaIgény:
- 1 gb RAM
- 8 GB memória
- 7' kijelző
- mondjuk egy 3 órás utazás során ne merüljön le 100-ról teljesen
- Instagram, Facebook, Facebook messenger futtatása
- játék lényegtelen, max szókeresőAmilyen márkákat néztem: TrekStor (Lidls), Wayteq
-
Gépötty
senior tag
Pont most kapott ilyet a gyermek születésnapjára. Nem nyomogattam sokat, két dolog tűnt fel:
- a kijelzője bűnrossz, gyakorlatilag nem értelmezhető rá a betekintési szög fogalma, mert már a két szemeddel is mást látsz. Ha kicsit megdöntöd, akkor egységesen fakó, de úgy legalább nem idegesítő annyira;
- kell neki másfél perc míg bebútol;
+1: a digitizere valahogy nincs a helyzet magaslatán. Nem rossz, csak hiányzik belőle az a könnyedség, amit egy i-akárminél vagy Samunál megszokhattunk. Apróság, de az ilyen apróságok hosszútávon meg tudják ölni a kapcsolatot. -
csendes
addikt
válasz
rooland #53215 üzenetére
Kínai, Aigo tablet, UTOO néven főleg Malájziában és Thaiföldön forgalmazták, illetve most az edigital.
A kijelzője nem IPS, a fényerő nem túl jó. Mielőtt megveszed, nézegesd meg bekapcsolva, videólejátszással, különböző szögekből, ellenfényben. A SoC kétmagos Amlogic AML8726-MX (AML8726-M6) Mali-400 MP2 GPU-val, vagyis filmnézéshez elég, de egyébként a mai belépőszintű négymagosoknál sokkal gyengébb, Antutu ~5000 [link]. Viszont erős, 4000 mAh az akku, de - talán szoftveres gondok miatt - 4 óra használat, illetve 12 óra stand-by alatt lemerült néhány visszajelzés szerint: [link] -
hfng
újonc
Sziasztok,
Ismeri valaki ezt: Gigaset QV1030? Mi a vélemény róla?
[link]Esetleg 10" IPS/Retina kijelzős alternatíva 100k alatt, jó wifi-vel?
Köszi,
-
rooland
senior tag
Erről van valami tapasztalat? Filmnézésre legalább megbízható lehet? Elvileg akciós.
-
csendes
addikt
válasz
vilmos.nagy #53202 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
Lehet hogy ez a bestbuy 20-ért, és itthonról?
BEEX S5 -
tjb007
nagyúr
válasz
alex devil #53205 üzenetére
Az S6000-ből háromféle változat létezik: a H (vagy somán csak S6000), ami a 3G-s, az F, ami Wi-Fi only, és az L, ami szintén Wi-Fi only.
A H-n és az F-en van HDMI kimenet, az L-en viszont nincs.(#53206) Dashes
ASUS MeMO Pad FHD 10, ez még belefér a keretbe.
(#53207) M5Norbi
Itt találsz bőven: [link]
-
rooland
senior tag
10,1"-os kijelző 1024x600-as felbontással nagyon pixeles a filmnézés? Vagy nem égetően zavaró kellő távolságból nézve? Élőben nem láttam még ilyet sajnos.
Köszi! -
kurtuzov
senior tag
válasz
Dashes #53206 üzenetére
Attól függ, mennyire sietsz, illetve milyen képarányt akarsz. Mert lassan jönnek majd az RK3288-cal szerelt meg az MTK 8 magos, meg A80-as belű tabok, amelyek már jobban fogják vinni a retina felbontást. De ezek egyelőre igencsak lassan vánszorognak, a nagyobb márkák (pl CUBE, Chuwi) nem villognak, egy-két első fecske gyártó nyújt ilyet (FNF ,Pipo), de azok még gyermekbetegségekben szenvednek.
Van persze menő cucc most is, csak drágán: [link] -
M5Norbi
őstag
Sziasztok!
Némi segítséget kérnék!
Van tapasztalat/ vélemény a LENOVO IdeaTab A3500-asról valakinek?
Ez a 30-35 körül van az összeg és gyakorlatilag csak sima otthoni használatra lenne,kis netezés,esetleg némi játék.
Ő volt még versenyben: Acer Iconia B1-710 ami bár jobban felszerelt (GPS,16GB) viszont nem IPS és ezekre nem is nagyon van szükség. -
tjb007
nagyúr
válasz
vilmos.nagy #53202 üzenetére
„az A13 (vagy A23) az az SoC neve, típusa, ugye? ”
Igen, létezik olyan SoC, hogy Allwinner A13 és A23, de ebben az esetben ez modell típusa/neve is.
„Hogyan lehet megkülönböztetni ezt a készüléket a többi, hasonló SoC-val gyártott készüléktől?”
Mivel nem ugyanaz a cég gyártja mindegyik Allwinner A23-mal szerelt modellt, ezért leginkább a külső vonások és a belső tulajdonságok alapján.
Persze lehet, hogy én értettem félre a kérdést.„milyen élvezeti értéke lehet egy ilyen tabletnek?”
Akinek nem volt még sohasem a kezében tablet, annak biztosan nagy, de aki már megjárta a stációkat, az valószínűleg pár perc használat után szabadulna is tőle amilyen gyorsan csak lehet.
-
-
vilmos.nagy
tag
Sziasztok!
Öcsémnek, szülinapjára gondolkozunk el egy tablet vásárlásán. Ami szóba jöhet, ha megvalósul, az kína, s onnan olcsón.
Ami szembe jött a dx.com-on, az ez, vagy ez.
Néhány kérdés első körben: az A13 (vagy A23) az az SoC neve, típusa, ugye? Hogyan lehet megkülönböztetni ezt a készüléket a többi, hasonló SoC-val gyártott készüléktől? Vagy valamit félreértek, nagyon?
Továbbá milyen élvezeti értéke lehet egy ilyen tabletnek? YouTube-on, videón nem rossz, dx.com-on a kommentek se mondanak róla sok rosszat, de...
Köszi!
-
Gépötty
senior tag
válasz
Gépötty #53106 üzenetére
Mekkora barom vagyok!
Mind a két gyereknek volt már tabletje régebben, aztán egyszer csak túltolták, én meg csoportosan elkövetett nemúgyviselkedés miatt, egy laza mozdulattal letiltottam az androidos eszközöket a routeremről
Na, ezt az apróságot felejtettem el, közel egy évvel később.
Egyes, leültem.
Köszönet mindenkinek, aki megmozgatta az agysejtjeit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged