Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Egy 10.1" tabletet szeretnék vásárolni. Mp3 lejátszás erősítőre kikötve, videó nézegetés és netezgetés lenne rajta. Használt is érdekelhet ha van rá garancia.
Tehát a szempontok:
- mp3 lejátszás erősítőn keresztül
- ki lehessen kötni TV-re (microHDMI, MHL)
Itt nem igazán vagyok tisztában az Mhl működésével kapcsolatban, ha nem tudja a tv akkor kell egy átalakító amibe bele lehet dugni a hdmi kábelt? Ha igen ennek kell külön áram ellátás?
- OTG működjön rendesen, külső pendrive-ról zene lejátszás stb., 2,5"-s külső vinyó is menjen, megbírkózzon az NTFS-el, ne kelljen formázgatni.
- (nem lenne rossz ha normálisan szólna külső forrás nélkül)
- keret olyan 60-65 ezer, nagyon maximum 75.000 Ft
Ezeket néztem:
Samsung Galaxy Tab 3: ebben van mhl, sajnos a Tab 4- ben nincs ha jól tudom, pedig 79 ezerért megvenném ha lenne benne.
Asus Memo Pad FHD ebben van microHDMI, de már régebbi modell és olvastam a topikjában, hogy sokaknál jelentkezik a fantom érintés.
LG G-Pad 10.1 ebben sincs mhl? pedig ez is tetszene nagyon
Egyelőre a tab 3 a nyerő, de jó lenne valami újabb tablet csak nem értem miért hagyják már ki belőlük az MHL-t.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX