-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
tjb007 #54110 üzenetére
Nem rossz, külsőre is szépen néz ki (az is fontos a hölgynek akinek lesz
). Mondjuk most megakadt a szemem az LG G-Pad v700-on, ami ugyan már 65e körül kapható, viszont Qualcomm soc van benne és van még pár extra a Lenovo-hoz képest, ami jól jöhet. Majd kiderül belefér-e még.
-
bozont
veterán
válasz
tjb007 #54102 üzenetére
Pedig semmi extra elvárás nincs nincs a felsoroltak közül, legalább is én azt hittem így 2014 vége felé. Mint mondtam a 2GB ramot elvetettem, a 3G sem olyan lényeges. Tehát 50e Ft-ig nincs egy olyan hardver sem, ami megfelelő sebességet nyújt netezéshez és multimédiához? Vagy a bt-s cuccok csatlakoztathatósága és GPS a probléma?
-
bozont
veterán
Üdv
10"-os méretben kellene egy tablet, 50e Ft-ig. Játék nem nagyon lesz rajta, inkább böngészés, film zene. Magyar nyelvet mindenképpen tudja. Minimum HD körüli felbontás jó lenne. Kell még wifi, GPS, bluethoot bill és egér, esetleg 3G támogatás. Jó lett volna 2GB ram, de ahogy látom ebben az árkategóriában nem nagyon van ilyen.
Mi lenne a legjobb vétel? Az ilyen Overmax, Goclover, Navon, Ionik márkák teljesen ismeretlenek számomra.
Egyelőre a külföldi rendelést kizárnám, de opcióként jöhet ajánlat, ha van jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest