- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonyarc
tag
Sziasztok! 8 colos középkategóriás-kb. 50000 Ft- tabletben melyik, amelyikben kimondottan erős a wifi? Most egy Concorde Playem van, de annak igen gyenge.
-
-
khalox
őstag
válasz
littlerock #52397 üzenetére
Telepíts a tabletre egy ES File Explorer-t, a Playből (vagy valamelyik hasonlót), az tudja olvasni a hálózati megosztásokat, ha a beépített fájlkezelővel nem megy.
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Acer A1-830-as tablet, Jb-vel és egy Wifi-s otthoni háttértár. Hogyan tudom az utóbbin lévő adatokat elérhetővé tenni a tablet számára? még csak nem is látja...
A laptop, és a tv is simán csatlakozik...
-
T_Stark
őstag
A Toshiba Excite Pure AT10-A-104-ről azt írják a hivatalos weboldalon, hogy támogatja a külső USB-s egeret/billentyűzetet. Jól gondolom, hogy akkor tudnia kell az OTG-t, vagy ebből ez még nem következik?
-
Kowi84
aktív tag
A wayteq xTab 9-ről mi a vélemény? 9"-osok között esetleg valami jobb ebben az árkategóriában?
-
vlevi
nagyúr
válasz
#40993792 #52381 üzenetére
"- hány hüvelykes legyen a kijelző?
7""
Jó neked, hogy 7-est keresel, abból van választék.
De ami nekem jó lenne, 9-10" közti méret, abból kb. 2013 év eleje óta alig változott a felhozatal.
pl. valamikor olvastam valami olyat, hogy a Wayteq forgalmazni fogja a Cube cuccait itthon. Nagyon jó lenne élőben látni egy Talk9x-et, de nincs -
426os
őstag
válasz
tjb007 #52383 üzenetére
Nagyon jó lenne! Emellett azért továbbra is állok sorba a kérdésemmel (nem sürgetésként csak, hogy ne legyek elfelejtve
)
Teljesen el vagyok veszve a tabletek között, főleg, hogy elkezdtem nézni a kínaiakat is. Bár azt hittem, hogy nagyobb lesz a választék, mint itthon, de ahogy látom nem igazán, sőt. Vagy csak lehet, hogy rosszul keresek. -
tjb007
nagyúr
Androidot, abból is a gyárit, mivel más nem érhető el rá.
(#52382) khalox
173X-et már nem nagyon érdemes venni, a G Pad 7.0 mellett túlárazottnak mondható.
---------------------------------------
Sajnos még mindig a több a kérdés mint a válasz. Ahogy időm engedi próbálom megválaszolni őket, de abból mostanság nekem sem jut túl sok. Annak érdekében, hogy minél kevesebb ember maradjon válasz nélkül megpróbálom a lehetetlent. Megpróbálok összeállítani egy listát az ajánlott tabletekről a lehető legtöbb tényező figyelembevételével, ami aztán majd a téma összefoglalóban lesz elérhető. Addig is jöhetnek privátban is kérdések (főleg a komplexebbek), nem fogok senkit melegebb éghajlatra küldeni miatta. -
Evome
senior tag
Milyen Op rendszert érdemes rakni egy WayteQ Xtab 700Qci tabra?
Mivel a gyári nekem nagyon nem jön be sokszor 6-7 másodpercig gondolkozik valamin satöbbi...
Mit érdemes rárakni és ezt hogy kell anélkül hogy tönkre cseszném? -
vlevi
nagyúr
Némelyik táblagépen nincs engedélyezve ez az android opció, pl. a Cube u30GT2-höz kiadott ROM-okban sem volt bekapcsolva, de rootolt táblán utólag be lehetett kapcsolni.
Tehát igaz az, hogy 4.2-es droidtól ez a lehetőség létezik, de bele lehet futni olyan táblagépbe, ahol nem elérhető ez a lehetőség. -
FNZ
őstag
sziasztok!
van 2 kisgyerek (kisebb és nagyobb). tableten megoldható e az, hogy a 2 gyerek külön felhasználóként lépjen be és játsszon?
-
vlevi
nagyúr
Cube Talk 9X izgatja a fantáziámat. Találtam egy összehasonlító oldalt, ahol a speckókat hasonlítják össze, nem tudom, mennyire helytállóak az ott leírtak.
[link]- PIPO P1. RK3288-ast egyelőre hanyagolnám, nem azért, mert rossz, hanem mert még túl új. Valahogy a TV okosító Mini PC-kből sem árasztottak el még minket az RK3288-asok
- Onda V975M : AMLogic SOC, erről sem tudok túl sokat.
- Talk9X. Mediatekből 8db. GPS, Rádió, SIM kártya, mikellmég ?Hol a buktató, mert ha ezeket normálisan tudja ezért az árért (16Gigás változat is elég nekem), az bőven jó. Vajon szoftveresen a Cube mennyire jó? Mert volt egy U30GT2-m, és arra sajnos hiába vártam normális frissítéseket, sosem lett az igazi. Hivatalos Kitkat pl. arra nem is jelent meg, csak próbálkoztak vele.
- U30GT2 Ez volt korábban, képminőséggel nem volt bajom vele, inkább szoftveresen nem volt ott a toppon. Ezért is félek egy kicsit a Talk9X-től, mert ugyanaz a gyártó.
- Másfajta, normális, 9.7"-os, és az RK3188-nál újabb SOC-al szerelt táblára van valakinek ötlete?
Nem feltétlenül csak kínaiban gondolkodok, de a nagyfelbontás azért jó lenne, de szinte csak a kínai táblák azok, amik retina (vagy 10.1"-ban 1900x1200) felbontású eszközöket csinálnak.
Kivéve persze a 3-4x annyiba kerülő ipad, és 1-2 samsung, sony modell.
Mert ott van például az LG G-Pas 8.3. Jó-jó, de kicsi. Jött ugyan egy LG G-pad 10.1, de az is 1280-as felbontás. És ettől nem tudok elszakadni, mert sokat olvasgatnék rajta, és volt korábban 1014x768 felbontású gépem, és azon nem volt olyan nagy élmény a weboldalak böngészése, túl darabos a kép. -
csubuka
addikt
válasz
zozoka79 #52371 üzenetére
Köszönöm! Azt hol lenne célszerű venni? Ez a CUBE ez van olyan márka, mint pl telók között a THL, meg Jiayu vagy Coolpad? *Mondjuk szeretem megnézegetni az olcsó cuccokat...
Mi is jön ki ennyiből pl...
**Esetleg tudtok ajánlani jóféle 2A-es töltőt? vagy a tabletekhez olyan jár általában?
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Kijelzőméret min. 8"
Mindenképpen új készülék legyen
Külföldről, UK-ből kellene beszerezni, egy ott élő magyar ismerősömnek lenne szüksége rá
Amire szeretné majd leginkább használni: alap fotózgatás, internet, olykor filmezés (játékra nem kell)
Ráfordítható összeg: 100-110 GBP (40-45 ezer Ft)
+ lehetőleg minél újabb AndroidSajnos nincs nagyon időm utánaolvasgatni, ezért kérném a segítségeteket, amit előre is köszönök!
-
T_Stark
őstag
Ez itt miért ilyen olcsó szerintetek? Hol lehet a kutya elásva?
-
cinemazealot
addikt
válasz
Mottie #52339 üzenetére
Ha játszik a használt is, akkor ajánlom ezt. Majd' 8-as kijelző, Android, itthonról. 5 hónapig hű társam volt, de nyaralás óta nem nagyon van használatban, ezért inkább megválnék tőle. Budapest és a zsámbéki dombság vonzáskörzetében bármikor megtekinthető, kipróbálható.
-
426os
őstag
Sziasztok, megint kérnék egy ajánlatot, most kicsit összeszedettebben leírnám az igényeket:
-Skype (előlapi kamera!)
-E-mail, internet, böngészés
-néha Youtube, egy-egy sorozatrész
-3G (sim foglalat) is kellene.
-A felsorolt dolgok ne akasszák meg a gépet (jó lenne 4 mag és 1Gb Ram, ennyi elég, több nem feltétlenül kell, efölött a minőség fontosabb > Ne recsegjen, ropogjon, ne színeződjön a kijelző, ha kézbe veszi az ember).
-Überbrutál 3D gyorsító nem jelent előnyt, nincs szükség rá.
-Kijelző 8" vagy 10". A nagyobb jobb lenne, de a minőség továbbra is fontosabb, így adott pénzért inkább a jobb minőségű 8"-ra esne a választás valószínűleg.
-Nem kell retina kijelző, a használónak a qvga felbontás sem tűnne fel, de természetesen egy HD közeli IPS panel azért nem lenne rossz.
-Fehér szín előny, de nem feltétel.
-Hosszabb akkuidő sem lenne rossz, de nem meghatározó szempont.
-Keret: Bruttó 50-70k (inkább kevesebb)
Édesanyámnak kellene, így jó lenne, ha egy kiforrott rendszerrel rendelkezne a tab, maximum egyszer, az elején kelljen frissíteni/behurálni stb, utána működjön zokszó nélkül.Amire kaptam ajánlást itthon (Köszönet tjb007-nek!):
8"-ban: Lenovo A8, Prestigio MultiPad 4 Quantum 8.0 3G, Prestigio MultiPad Color 8.0 3G
10" : Lenovo S6000De!
Képbe került, a kínai piac is, azonban a tableteket nem ismerem. Így erre is kérnék ajánlatot. A keret ugyanannyi (de inkább az 50k-hoz közelítsen lehetőleg), ÁFÁ-t, DHL-t beleszámolva (nettó 150-200 Dollár, ha jól számolom, illetve Chigontech, itt értelemszerűen mehetünk kicsit feljebb árban, bár náluk szegényes a készlet). Kínai rendelés esetén még fontosabb lenne, hogy legyen támogatottság (fórum, jól működő SW stb).A felsorolt, itthon kapható tableteket ha minőségben, SW-t illetően sorrendbe raknánk, hogyan rendeződnének? A Prestigio mennyire ajánlott márka?
Remélem nem felejtettem ki semmit
-
bazsa0007
tag
sziasztok!
padokhoz nem nagyon értettem eddig de most van egy gondom. kaptam egy használt arnova 10d nevű tabot. annyi a gond vele hogy bekapcsolásnál csak annyit ír hogy boot into recovery mode...
megpróbáltam belépni a módba de vol + power gombnál kiirja hogy recovery mode és újraindul. nem jön be az a menü amit irogatnak sok fórumon.
meg lehet valahogy menteni? vagy kuka?
-
nobela
senior tag
Sziasztok, hogy lehet megoldani hogy film nézésnél HDMI-n kikapcsolt képernyő mellett is kiküldje a jelet a cucc?
2 féle lejátszóval is próbáltam, lehet hogy béna vagyok de eddig csak képernyő klónozást találtam... (Navon Predator 7, 4.4.2)
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van valami tapasztalata az Allview Viva i10G gépről? Gyanúsan olcsó...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Én 30k alatt ezt néztem ki magamnak...
Az egy gond ez:
Miért nem írja ki, hogy pontosan milyen SoC van a gépben? Miért Immersion 16 van GPUhoz írva? Ez nem Mtk-s lenne?
*Plusz nem írja a WCDMA-t nehogy lyukra fussak...
-
chosa91
aktív tag
Üdv!
Tablet vásárlás előtt állok, kitűzött paraméterek:
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
7"<- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Mindenképp újat- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Jöhet külföldről is
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Internet, + tananyagok böngészése (Főiskola - levelező)- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
Maximum 30.000,- NETTÓNem igazán néztem még utána a dolognak, hogy mobil internet, hogy lehetséges tableten, de ez is egy fő opció.
-
norbi333
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje gondolkodom egy tablet vásárlásán,, hogy kiváltsam a jelenleg használt laptopot az éjszakai munkámból (mobilinternetet telefonon osztom meg, és úgy netezek). Ez lenne egyszerűbb, könnyebb egy 3G képes tab által.
A fórumot rendszeresen olvasom, és szemeztem is a Wayteq xtab 7x quad-dal. Most újra elkezdtem nézelődni, és rátaláltam a Prestigio Ranger-re, de nem találtam róla tesztet. Vett már valaki? A paramétereit összehasonlítva hasonló a két készülék, de 2 év garancia a Prestigio mellett szól.
Azt olvastam, hogy ebben az ársávban a Wayteq-et ajánlottátok, mi a helyzet a Prestigio-val? -
tixem
addikt
Üdv!
Gondolkodom egy tab beszerzésén abból a célból, hogy olyan órákon, ahol nem kell annyit jegyzetelni, ott ne a füzettel kelljen szutyakolni, egyből legyen meg elektronikusan, továbbá kiadott anyagokat tudjak rátenni és az órán elhangzottakból a plusz dolgokat mellé tudjam szúrni mint plusz információ (gondolok itt pdf és doc fájlokra).
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy melyek azok a gépek amelyek alkalmasak ilyen célra, melyiknek érzékeny annyira kijelzője és van e rajta külön erre készült app ami lehetővé teszi a fentieket.
Ez a gondolat ma ütött szöget a fejembe, úgyhogy nem nagyon nézelődtem eddig de annyit tudok, hogy 7" erre nem elég, szóval minimum 8", árban max 70 ezer, és windows 8.1, esetleg android.
Hardver: igazából édes mindegy, lényeg hogy ne szaggasson.
Beszerzés: itthonról hazai garanciávalEddig kettőt találtam amik első blikkre alkalmasak lennének: asus vivotab note 8 (bár ez kicsit drága), illetve lg g pad 8.3. Ehhez majd vennék valami jobb ceruzát értelemszerűen.
Vivo Pad-ról van pár video yt-on, egész effektíven lehet vele irkálni ahogy elnéztem, sajna a g pad-ról már nem találtam ilyet, pedig abban is van jegyzetfüzet alkalmazás.Asszem egyelőre ennyi, szerintetek melyik a legmegfelelőbb tablet erre a célra? Van e egyáltalán értelme? Nyilván nem csak erre használom majd ha megveszem, filmnézés, böngészés stb.
Ja igen, majd elfelejtettem. Jó lenne ha a wifi mellett mobilnetet is lehetne rá pakolni, de gondolom ez csak olyanoknál működik amelyekben van 3g, de homályosítsatok fel ha tévedek
Köszi!
-
Sziasztok,
9"-os, jó kijelzővel rendelkező és hardveresen normál használati 'sebességet' bíró tablet ügyben mit ajánlanátok? Sosem volt még tabletem, így annyit tudok mondani, hogy leginkább internetezésre, (on-line videok nézegetésére), és olvasásra kellene egy Android rendszerű gépezet.
(a 9" méretet onnan vettem, hogy állítólag ez az a méret amit még kényelmes egy kézben tartani, pl fekve, tartósan) -
Nestor16
senior tag
Hali.
Egy WayteQ XTAB-70QCI tabot szeretnék rootolni, topikot nem találtam hozzá vagy a 700QCI infóit mind fel lehet használni ehhez is, mert szinte ugyanaz?
-
khalox
őstag
válasz
Mottie #52343 üzenetére
No... végül meg kellene nézned valahol, kézbe fogni, kipróbálni. Az lenne az igazi.
Az a gond, hogy ebben az árkategóriában a 7''-nél is kompromisszumot kell kötni. Valakit zavar az "összeszerelés minősége", valakit nem. Tény, hogy előfordulnak kevésbé jól sikerült darabok.A Wayteq mellett szól a lelkes barkácstábor
Skillet: ez azért van, mert a TC nem lejátszó, vagy az adott fájlt kezelő alkalmazás, viszont a pluginnel olvashatóvá teszi az NTFS fájlrendszert, de nem minden alkalmazásnak, hanem csak "saját magának". Ha le akarsz játszani valamit, akkor olyan tárterületre kell áthelyezni a fájlt, amit a konkrét alkalmazás (ami megnyitja) is olvasni tud.
Ha nem NTFS lenne, hanem FAT32, vagy a kernel számára ehető fájlrendszer, akkor nem lenne ilyen gondod. -
Mottie
őstag
Erre valaki?
30k-ig leginkább használható tablet itthonról? -
Xanyi
tag
Sziasztok!
8"-os tabletet szeretnék vásárolni. Első körben az LG G-Pad 8-ason akadt meg a szemem, az még épp belefér a maximális anyagi keretbe. Jó választás, vagy van ennél jobb hasonló áron?
Van valami konkrét ismert hibája a készüléknek?
Előre is köszi! -
randras_83
addikt
válasz
qpakcovboy #52335 üzenetére
Szerintem a bolti ár alatt egy kicsivel, pl -5k
-
Gyuri09
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a napokban hozzám került egy ThinkPad Tablet 1838-25U tipusú tablet, de angol nyelvű operációs rendszer van hozzá. Valahogy fel lehet erre a tipusra tenni magyar nyelvűt? Én annyira nem értek hozzá ezért fordulok hozzátok!
A segitséget előre is köszönöm! -
qpakcovboy
őstag
Sajnos sehogy sem lehet összeszinkrozinálni a Samsung tabot az új nexusal ezért ma vettem egy Samsung tab 4-est.
Erre való tekintettel eladnám az Asus google nexus 7-2 (2013) LTE-T. Egy napos, van rá kettő év biztosítás (törlésre, bezárása cserélik). Mennyiért érdemes hirdetni szerintetek? -
T_Stark
őstag
válasz
Skillet #52328 üzenetére
Én is azt hittem hogy ilyenek mint OTG, DLNA már alap, pláne az 50K feletti kategóriában, de nem.
Visszaírtak a boltból hogy a Toshiba A10-A-104 is esetleg a Fat32 pendrive-ot ismerheti, de az sem biztos, semmi infó róla a gyártó oldalán sem.
Fogalmam sincs hogy lehet-e, de szerintem nem ilyen egyszerű.
-
T_Stark
őstag
válasz
T_Stark #52309 üzenetére
Na még mindig Én.
Sajnos időközben kiderült, hogy a két kiszemeltem közül az Acer A3-A10 nem tud DLNA-t, A Toshiba pedig nem kezeli az NTFS külső USB-s eszközöket. Így még mindig tablet nélkül vagyok...
Kezdjük az elején. Van egyáltalán olyan tablet (50-55K körüli árkategóriában), ami tud NTFS külső USB-s HDD-t vagy Pendrive-ot kezelni? Csak hogy ne olyat várjak el, ami nem is létezik.
Akkor az elvárásaim még egyszer:
-9" vagy 10" kijelző, ha IPS az előny, Full HD nem elvárás, megfelel a kisebb felbontás is
-OTG-s micro USB legyen rajta, kezelje az NTFS külső HDD-ket
-DLNA-t tudjon
-Micro HDMI legyen
-SoC sem kell bivaly erős, Tegra3 és hasonló szintűek elég
-microSD kártyahely
-wifi only elég
-Legyen árához képest pörgős, multimédiára/általános dolgokra ne kelljen kompromisszumot kötni veleÍgy hirtelen ennyi jutott eszembe, van olyan (márkás) gép 50-55K magasságában ami ezeknek mindnek megfelel? Ha nincs, akkor melyik a legolcsóbb ami jó lenne?
Szeretném már megrendelni, de mindig kiderül valami ami miatt kiesnek.
-
csubuka
addikt
Sziasztok! SIM slotos 7 colos tablet-ből mi most az ajánlott általános felhasználásra? Kínából jöhet, antelife, hasonlók...30k-ig jó lenne persze... de ha az igazi nyerted felette van az sem gond.
-
Mottie
őstag
Sziasztok!
Max ~30.000 Ft -ért (itthonról) van androidos best-buy tablet? (7 colnál legyen nagyobb)
-
Milka 78
nagyúr
válasz
lorcsi #52312 üzenetére
Érzésem szerint,ha komolyan akarod ezt a PDF témát akkor érdemes egy normálisabb,nagyobb gépet preferálnod.
Ha meg csak úgy érintőlegesen néha egy egy képregényt,újságot és inkább netezni,könyvet olvasni,játék,kicsi sorozatnézés,youtube akkor költséghatékony/arany középútnak ott a 8 col.
Javaslom MM-be vagy hasonló helyen nézd meg kézben is a 8/10 colos gépeket,milyen kézben tartva,elég e a felbontás,stb...Nem két forint egy jobb gép beszerzése,jobb ha élőbe meg tudod fogdosni a gépet ha még csak rövid időre is.
Típust meg a nálam jóval tapasztaltabbak biztos tudnak ajánlani,de szerintem érdemes emelni a keretet és egy jobb vasra gyűjteni. -
davidj92
tag
Üdv! Egy olyan tabletet keresek amivel Internet Explorert tudnék futtatni MathPlayer bővítménnyel. Egyetemen az elektronikus tananyagot elvileg csak ezzel a kombóval lehet normálisan megnyitni. Asztali PC-n megy minden gond nélkül, de kellene valami kisebb, hordozható kütyü is
Teljesen véletlenül nincs olyan ember aki Győrbe jár a Széchenyire levelezőn és tableten használja a coedut?Köszi
-
Behroozo
tag
Sziasztok!
Előre is bocsánat az off-ért(bár azért kapcsolódik a tabletekhez)
.
Egy darab megbízható diákot keres a melóhelyem (egyik legnagyobb médiacég Magyarországon), hosszútávú munkára. Több diákkal dolgozunk együtt már évek óta, most az egyik hely megüresedett. Szerintem jó melóról lenne szó, ezért is gondoltam hogy beírom ide a prohardveres fórumtársaknak, hátha valakinek pont jól jönne.
Akkor jöjjön a szokásos hirdetés:Nappali tagozatos diák munkaerőt keresünk napi 8 órás, otthonról végezhető feladatra, határozatlan idejű szerződéssel.
Legyél megbízható, munkádra igényes, önálló, rugalmas, dinamikus.Feltételek:
- számítógép és internet
- műszaki beállítottság
- tabletek naprakész ismerete
- internetes keresők alapos ismerete
- Tanulékonyság, új ismeretek gyors elsajátításaAmit kínálunk:
- hosszú távú, folyamatos munkalehetőség
- Br. 100.000 Ft kezdő bér (nettó 84.000 Ft)
- rugalmas munkaidőFigyelem! Csak nappali tagozatos diákok jelentkezését várjuk.
Ennyi lenne. Ha valakit érdekel keressen engem privátban, én pedig összekötöm az illetékes emberrel, akivel meg lehet beszélni a részleteket.
Köszi!
-
PerczelZita
tag
Ha egy táblagépen van HDMI kimenet, akkor azt egy 1280*1024-es hagyományos monitoron meg tudom nézni valahogy? A monitoron csak DVI bemenet van. A táblagép felbontása 1024 x 768. Köszi.
-
97bandy
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a ConCorde KRONOS IPS tabletben van-e FM rádió és internetmegosztás Wi-Fi-n kereszütül.
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok!
ez a tablet milyennek számit manapság?
Ebben az Ár sávban? Van vetélytársa? -
mrlt
tag
Üdv!
Rendeltem egy Dell Venue 7-et (model 3730, atom z2560), és ugye a 16GB-os modellben 2Gb ram van?
Mert kétféle létezik: 8GB ROM 1GB RAM, 16GB ROM 2GB RAM
De az edigitál mindenhol 1GB ramot ír.Valaki hozzáértő erősítse ezt meg nekem.
Köszönöm!
Szerk: Link nem árthat.
-
T_Stark
őstag
Na már megint elbizonytalanodtam. Az Acer A3-A10 tud DLNA-t? Mert van ahol azt írják nem.
-
ludla
őstag
válasz
nobela #52293 üzenetére
gabe_ bemutató alapján
(A megjelenítés menüben beállítható a HDMI kimenet felbontása is) Ez a funkció is rendben működik. A youtuberól letöltött 1080p videó sem akadozott. -
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Ez már tuti volt kérdés, de nem futottam bele és nem is tudom hogyan keressek rá.
Samsung telefonról lementettem a dolgaim (telefonszámok, időpontok, bejegyzések, stb...), amit szeretnék feltenni egy google nexus-ra, amit sajnos a KIES nem ismer fel.
Tudnátok abban segíteni hogyan pakoljam át a motyóim?
Előre is köszönöm!
-
T_Stark
őstag
Na utolsó kérdés.
Acer A3-A10, vagy Toshiba Excite Pure AT10-A-104?
-
hungar
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb választás, nagyon hasonló specifikációval rendelkenek:
Asus Memo Pad Hd 10
vagy
Lg G Pad 10.1
?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
littlerock #52300 üzenetére
Majd fog ha elküldöm a kölcsön kapott Huawei MediaPad 10-emet
1024x768/7.85 col után eléggé más élmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest