- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Menotti
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék egy 12-13" tabletet főleg újság illetve köny olvasás miatt.Valaki használ ilyen nagyságut?
Esetleg valami jó tipus ajánlat? -
tjb007
nagyúr
válasz
antibes2000 #52192 üzenetére
Az LG.
(#52194) fi:zi'k
Az elvárásoktól függ, de ha már ezt nézted ki, akkor feltételezem valami olyat keresel, amiben bika HW van, abból meg ebben az árkategóriában ez szinte az egyetlen.
-
fi:zi'k
nagyúr
A Xiaomi Mi Padtól tudtok ajánlani jobbat max 70e-ig?
-
antibes2000
tag
sziasztok,
szerintetek melyik jobb vétel?
LG G PAD 8.0 LTE, Snapdragon 400, 4 core Cotrtex A7, 1,2 GHZ, Adreno 305, RAM 1 GB, 1280*800 IPS, 4.4, GPS
SAMSUNG TAB 3 8.0 LTE, Exynos 4212, 2 core Cortex A9, 1,5 GHZ, MAli 400-MP4, RAM 1,5 GB, 1280*800 TFT, 4.2, GPS,
köszönöm a válaszokat -
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok,
Kezhez kaptam egy regi tabletet egy Prestigio Multipad 7.0 Ultra+, eletem elso androidos vasa es azert kaptam hogy tanuljak bele a dologba(mar nem hasznalta senki csak porosodott). Nem is kell mondanom hogy a belso hely elfogyott ami applikacioknak van ezert ugy dontottem felhasznalom a Link2SD hogy SD kartyara tehessem az applikaciokat. Viszont ehhez rootolnom kene a tabletet amit nem tudom hogy lehet. Ha valaki esetleg tudna segiteni azt nagyon megkoszonnem, egy step by step leiras jol jonne vagy ha van mas megoldas a helyproblemamra annak is orulnek. Privatba is johet a segitseg, elore is koszonom!
-
nobela
senior tag
válasz
tjb007 #52182 üzenetére
"A te esetben nincs árparticionálásra lehetőség."
Oké, akkor mire van?
Mert az 1 Gb-t lefoglalják azok az alapvető appok amik mindenképpen kellenek.
Viszont ezek mellé már esélytelen vagyok pár játékot feltelepíteni??? Ezt kapom 30k-ért egy 4.4.2-es, messze nem a legolcsóbb Andoidos tabtól? A Google tényleg a nevét adja ehhez? Mert én most jobban szidom őket mint az MS-t bármikor...
(Hangsúlyozom, 2 különböző márkájú, árfekvésű és konfigurációjú tabról beszélek, mindkettőn UGYANEZ a probléma)
-
khalox
őstag
válasz
Milka 78 #52180 üzenetére
Én azt gondolom, hogy igen. És akkor is olyat, ahol a rendszer mellett a maradék felhasználható terület egyben van, hogy ne járj úgy, mint pl. a Navon-osok.
(#52176) Czimby: Biztosan vannak, de itthon ilyen van, és még nem találkoztam velük (lehet nem próbáltam elég keményen
).
-
Zeki
nagyúr
válasz
mulatosdj #52174 üzenetére
Az nem működik, hogy TE túrod fel a netet, hol van részletfizetés, és ahol van, ott mik kaphatóak amik hozzák az igényeid, és azokat beírod ide, hogy a topik szerint melyik lenne a jobb?
A edigitalnál, a mediamarktban biztos van valami 0%THM részletfizetés. Aztán van az expertnet, az euronics, a tesco meg az auchan, ahol szokott lenni jó (0%THM) hitel.
-
-
khalox
őstag
válasz
nobela #52178 üzenetére
A dolgok jelen állása szerint az újabb nem mindig jobb.
A gyártó csak követte az ajánlást, amit a Google a 4.4-gyel elképzelt. No, neked is van egy elképzelésed, hogy mire és hogyan is használnád az eszközt, nekik is, és a kettő nem nagyon fedi egymást. A mit sem sejtő felhasználó pedig szépen besétált a csapdába.
Marad a root utáni mókolás - ha ez lehetséges.Bár ez Android, de mégis a JAILBREAK szó jut eszembe, hogy mennyire is fedi a valóságot. De ezt hagyjuk, hogy szerintem egy összetákolt f*s, az nem ide tartozik.
-
nobela
senior tag
válasz
khalox #52133 üzenetére
"Vagy: a rendszer teljes átparticionálása, hogy az alkalmazások számára használható terület minél nagyobb legyen."
Szóval ez GYÁRILAG ennyit tud???
1Gb-re lehet appokat telepíteni összesen? A pofám leszakad hogy így ki mernek adni cuccokat
Amúgy ez a rendszer teljes átparticionálása hogyan működik? Mert igazából azért vettem 4.4.2-vel tabot, hogy ne kelljen a rendszerrel szívnom...
-
nobela
senior tag
válasz
nextman #52135 üzenetére
"Ami hattertarnak hasznalhato az a 8 GB, ezt persze nem tudom, hogy oszlik el."
Na igen, ebből 2 partíció látszik: egy 1 Gb-s, és egy 4,20 Gb-s...
Az 1 Gb-s nagyon gyorsan megtelik, ezután pedig nem enged több appot telepíteni mondván nincs több szabad hely
Nos, az 1Gb-s partíción tényleg nincs, de a 4,20-as még szinte teljesen üres!
(Amúgy 2 különböző tab van a családban, és MIND A KETTŐNÉL UGYANEZ a helyzet! Ebből gondoltam hogy ez Android jellegzetesség)
-
mulatosdj
aktív tag
50k-ig keresnék tabletet 3g-vel és fm rádióval! Ha lehet olyat amit részletre is lehet venni! Várok 2-3 ajánlatot hogy lehessen választanom!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok.
Pontos típust még nem tudok, csak annyit, hogy lenovo tablet-ről van szó.
Szóval, arra van-e bármiféle lehetőség, hogy bluetooth-os GPS vevővel kommunikáljon a tablet?
-
khalox
őstag
válasz
Czimby #52165 üzenetére
Ami így hirtelen "laikusként" eszembe juthat egy 2012-es Nexus-ról: vagy refurbished (felújított), vagy sokat állt a dobozában, hogy túlélte eddig a padlássöprést.
LG vagy Memo Pad.
(#52166) Joci93: ha azt utolsó, értelmesnek tűnő kérésre nem érkezik segítő, akkor úgy tűnik, hogy csak szerviz segíthet.
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Erre valaki tud valami megoldást?
-
Czimby
addikt
fateless, khalox bocsi nem voltam elég konkrét nexus 7 2012es g pad 7 ről lenne szó.
-
khalox
őstag
válasz
Czimby #52162 üzenetére
Érdemes lehet a Nexus 7 2013, ha megkapsz hozzá mindent garanciával.
A 2012-es modellt én már nem erőltetném.Nexus: 2GiB RAM, fullHD kijelző, első támogatás, de nem bővíthető
Az LG G Pad 8.3 helyette jó választás.LG 7: fele RAM, fele akkora tár, 1280x800, de a hardver OK.
Alternatíva lehet még az Asus Memo Pad 7 ME176C.
-
Czimby
addikt
Mivel járnék jobban Lg G Pad vs Nexus 7?
Az ár egyforma kb, a teljesitmény és a megbizhatóság lenne döntő. -
Nadam
csendes tag
Sziasztok,
Érdemes még Nexus 7 2013-az venni? 7 col fullHD kijelző és akadásmenetes felhesznállói élmény a legfontosabb.
Netezés, képnézegetés(albumok összeállítása) esetleg film lenne a felhasználás.
-
Zeki
nagyúr
válasz
pyxystyx #52155 üzenetére
Hónapokkal előtte már nézelődni kell a neten. Tanácsokat kérni, hol érdemes. És figyelni.
Sőt, boltokba, hiperekbe is érdemes benézni, mert néha lefele is brutál árat tudnak kitalálni.
És akkor kilehet fogni a jó vételt, a best buyt.Nem egyszer láttam már a topikokban olyanokat, akiknek ha 1-3 nappal jöttek volna korábban, lett volna bestbuy, de mire a kérdezéshez jutottak, vagy drágább lett, vagy elfogyott az ajánlható termék.
-
pyxystyx
tag
Igen, tényleg jó ára volt, nem is keresgéltem volna tovább. Majd telefonálok nekik, hátha...
Eszemben sem volt, hogy mikor van fizetés, csak az, hogy még van 3 hét amikorra a tablet kelleni fog.
Ezek szerint ezt is figyelembe kell venni keresgélés előtt. (Amúgy nekem 10.- én lesz.)
-
pyxystyx
tag
Sziasztok!
Látom több a kérdés, mint a válasz, de hátha lesz aki nekem is tud tanácsot adni.A max. 40 ezres ársávban nézelődök, a három közül melyik lenne a befutó?
- Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85
- LG G-PAD 7.0
- WayteQ xTAB-7X Quad GPS + 3GAz LG és WayteQ párosnál a jobb aksi, a jobb összeszerelési minőség és +1 év garancia az LG, a 10000- rel olcsóbb ár a WayteQ felé billenti a mérleg nyelvét, illetve ha maradnék a két 40000 Ft- os versenyzőnél, melyik éri meg jobban?
(10 éves gyereknek lenne, játék (amelyik megy megy, amelyik nem, azzal nem játszik), filmnézés, netezés céljára.)
-
Zeki
nagyúr
Már nem tudom ki érdeklődött pár hete a Polaroid PTAB780 gyerektablet iránt, ami 50 dollárból megvehető volt postával, de jelentem, már mindenhol csak 100 dollár felett van, plusz posta (plusz vám).
Az aliexpressen meg már nincs is.
Remélem az illető nem vakarózott a dolognak sokat, mert lemaradt róla.
A tablet nagyon baba, a Beach Buggy Blitz is gond nélkül megy rajta. -
tonero
csendes tag
Erre valaki válaszolna!
[link] -
T_Stark
őstag
De ha van olyan amit megkapni újonnan 45K alatt, és nyugodt szívvel ajánlanátok akár egy használt Galaxy Tab3 ellenében is, akkor megnézem azt is. Nem zárkózom el a kínaiak elől sem, ha tényleg jók.
(#52147) khalox
Rákeresek. -
T_Stark
őstag
válasz
Milka 78 #52139 üzenetére
Köszi.
Szóval akkor ha nem akarok szívni, jobb ha inkább hagyom ezeket a kínai csodákat?
Játék nem számít, az lenne az utolsó szempont.
Netezésre, zenére, filmre, általános dolgokra lenne használva. De a filmeket jó lenne ha HD-ben is simán vinné, esetleg DLNA-val TV-re kiküldve, vagy HDMI-vel is.
Szóval ha van HDMI az előny, meg USB is jó lenne, pendrive vagy külső HDD csatlakoztatáshoz (ha egyáltalán lehet ilyet tabletre)(Abszolút semmi tapasztalatom nincs, ez lesz életem első táblagépre, ezért vagyok ilyen tanácstalan
)
(#52140) khalox
Én is erre jutottam.
Már felmerészkedtem a 40-45K-s kategóriáig (használtan), itt találtam olyanokat mint (kínaiakat mellőzve):
Samsung Tab 10.1, Tab2 10.1, Tab3 10.1
Asus TF101 (talán még dokkolóval is belefér)
LG Optimus PadÚgy látom ezek nagyja 2011 környékén kiadott, Tegra 2-es gépek, elég ez még manapság a boldogsághoz?
A fentiek közül melyik a leginkább ajánlott, vagy max 45K-s árban esetleg lehet jobb? (használtban is gondolkodva) -
khalox
őstag
-
Milka 78
nagyúr
válasz
T_Stark #52138 üzenetére
Valószínű szabin van mindenki (én sem kaptam választ napok óta)😉
A két utolsóról van némi fogalmam.A modecom 10.1 ben ekkora felbontással rém gyenge.2 magos AW proci és Mali400MP2...hát elég karcsú.Ha jól értelmezem nem ips,hanem tn panel ami ekkora méretben vicces.
Prestigio már kicsit kiegyensúlyozottabb a RK3066-ossal és a Mali400MP4-el.A 1024x768 is jobb 8 colon pixel ügyileg,de ez sem ips panel.Míg a fenti alkalmatlan egy Real Racing 3 szintű játékra ez a Prestigio alulról kostolgatja ha eléggé vissza butítod a graft,de nem az igazi.Egyszerűbb játékokra,netezésre megfelel de régi gép csodát nem kell várni tőle.
Én Wayteq 79qci-t használtam 10 hónapig ami ips és erősebb vas,mint a két fenti versenyző,de tele volt apró bosszantó hibákkal,érdekes belassulások,megakadások,gyenge aksi és wifi...persze ettől még használható,de kell hozzá türelem.Ennek fényében nem túl acélos a fenti két masina.Én a Prestigiot választanám ha nagyon olcsó,de szigorúan 20 ropi alatti árral.(22 ért már 79qci-t kapsz).
Ui:MyAudio->79qci és most LG G-Pad 8.0-ra,vagy 8.3 ra gyúrok.Véleményem szerint ha kihagyom a Kína olcsó motyókat és élből egy komoly tábor veszek most nyugodtabb/gazdagabb ember lennék,viszont ez bizony egy szusszra sokba kerül. -
Skillet
addikt
-
Milka 78
nagyúr
Rk3188 már a wayteq 79qci-ben 1024x768-ban is meg meg akadt.Ha tovább emeljük a felbontást szerintem romlani fog a helyzet.Talán arany középútként az LG G-Pad 10.1-et ajánlanám Snapi 400-assal 1280-as felbontással.Elég fürge kis vas és az ára is baráti.Van róla PH-s teszt a 7.0-ról,de ugyan az a vas és a felbontás is(7.0,8.0,10.1).Én pl a 8.0-ra hajtok.
Mondjuk egy nálam nevesebb szakértők is talán hozzászólhatna a témához,mert engem is érdekelnének az erőviszonyok. -
nextman
aktív tag
válasz
nobela #52128 üzenetére
Szia, nem ismerem ezt a tabletet, de itt valami fogalmi zavar lehet a hatterben.
A RAM az a futas kozben hasznalt memoria, oda nem tudsz semmit telepiteni.
Ez az, ahova futas kozben betoltodnek a programok, de hattertarnak ez nem hasznalhato.Ami hattertarnak hasznalhato az a 8 GB, ezt persze nem tudom, hogy oszlik el.
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #52097 üzenetére
Sikeresen megcsináltam mindent magam.
Szétszedéshez nem volt célszerszám (ez volt mindig a legnagyobb gond), de feltaláltam magam és egy kis műanyag dologgal szétszedtem. Micro USB bemenetet csak vissza kellett hajlítgatni, amibe pont belefér a csatlakozó, DC aljzat csatlakozó ki volt hajolva, amit szintén csak vissza kellett hajlítani a helyére. Itt már megspóroltam 10k-t, ugyanis ennyi lett volna a garancia... a jack csatlakozó sem volt jó, mert recsegett, mint állat, ha picit is megmozdult a 3.5-ös jack, ezt csak alkoholos cuccal kipucoltam, aztán már tökéletes is lett, kijött belőle a benne maradt fémszemcse szerűség. Most pedig örülök tovább... -
khalox
őstag
válasz
nobela #52128 üzenetére
No igen... ezzel szívnak a Wayteq xTab 7x tulajok is a másik topicban.
A megoldás úgy tűnik, a root + link2Sd alkalmazás, mókolás. Vagy: a rendszer teljes átparticionálása, hogy az alkalmazások számára használható terület minél nagyobb legyen.
Ha van külső SD kártya, akkor az utóbbira nem lesz nagyon szükség, de az előbbire mindenképp. -
sb
veterán
válasz
tjb007 #51953 üzenetére
Sziasztok!
Még mindig 9-10" körüli androidos tabot keresnék.
Van fejlemény ezekkel az új SOC-os szerzetekkel? Visszaolvasva láttam, hogy vannak problémák...Ill. mit javasolnátok régebbi, kiforrott szériákból? Ezeknél gyengébb gpu mellett inkább preferálnám az FHD alatti felbontásokat. Inkább gördülékeny legyen.
Végignyomkodtam pár 8-10"-os - számomra ismeretlen, olcsóbb (40-80e) tab-ot, olcsó HP-t, Asust Tegra3-al, mind meggyőzően gyorsak voltak.Összegezve kétféle kivitel érdekelne:
- Új SOC-al erősebb tab, 10", FHD körüli felbontás.
- Régebbi 4 magos SOC (RK3188 körüli, Antutu 17k+), 9-10", 1280 körüli felbontás. Ez persze olcsóbban.A preferált képarány 4:3. 3G-s és anélküli modell is érdekelne.
-
tonero
csendes tag
Sziasztok!
ASUS MeMO Pad 7(ME70C) androidos tabletre melyik a legjobb zene,video és wifi keresö alkalmazás? -
Satra74
tag
válasz
Skillet #52117 üzenetére
Számolhatsz + pár ezret.
Én a géppel együtt vettem 2 tokot (egy simát és egy billentyűzettel ellátottat), egy 16GB-s memóriakártyát.
Nem sokkal később vettem egy wifi-s routert és a gépre tölthető gps programot. (offline módban is megy.)
Ezekkel most kb. 55 ezernél járok, de van egy nagyon jól használható tabletem, ami minden igényemnek megfelel. A 4 és fél éves kisfiam is nagyon jól szórakozik vele és (hála Istennek) nagyon vigyázva kezeli.
Hétköznap én hordom e-book olvasónak és netezni. Délutánonként a konyhában a recepteket már nem a szakácskönyvből nézegetjük. Esténként a párom facebookozik rajta+az emailjeit olvasgatja. Hétvégi utazásoknál GPS-ként üzemel, vagy a kissrác játszik vele. (GPS üzemmódban is szívesen nézegeti, hogy merre megyünk.)
A közeljövőben Prágába készülünk, úgyhogy már fut rajta 1-2 ezzel kapcsolatos útikönyv és sörtúra segédlet.
A fentiek alapján nálunk nagyon bevált és minden családtag szívesen használja. Ajánlom mindenkinek.
-
nobela
senior tag
Sziasztok, az első androidos cuccomat próbálom belakni (Navon Predator 7).
1 Gb Ram, 8 Gb Flash Drive a tárhely a leírás szerint.
Néhány app gyorsan lefoglalja az 1 Gigát, innentől nem lehet további appokat telepíteni??? Mert a belső tárhely ugyebár két felé van osztva 1 Gb és 4,20 Gb részekre, de ez utóbbi hiába szinte teljesen üres, telepítésnél azt a hibaüzenetet kapom hogy nincs több szabad hely...
(a gyorsítótárat az 1 Gb-s partíción természetesen kiürítettem)
-
mulatosdj
aktív tag
50k-ig keresnék tabletet 3g-vel és fm rádióval! Ha lehet olyat amit részletre is lehet venni! Várok 2-3 ajánlatot hogy lehessen választanom!
-
khalox
őstag
válasz
SunMount3r #52122 üzenetére
Több, mint két és fél éves masina, kis felbontású kijelző, meg "bemutató készülék" (bármit is jelentsen). Én nem erőltetném.annyira. Kicsit többet rászánsz, kaphatsz egy Asus Memo Pad 7-et vagy LG G Pad 7.0-t.
Vagy ha nem és mókolsz kicsit, akkor ott a Wayteq. -
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Sencor Element 8D101 típusú tablet, ami a bootig eljut, aztán megfagy. Szerintetek egy factory reset megoldja a problémát? (Elméletileg a töltést sem érzékeli a tablet és fehér képernyővel kapcsol ki. Most nincs nálam a készülék.)
-
ClioRS
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Concorde tab VIVO-t, és fóliát szeretnék rá venni, viszont nem találok. Van univerzális, tudom, de azért csak valami "rávalót" vennék. Esetleg a kínai verzióját nem tudja valaki, hogy mi? Hátha ebay-en van hozzá fólia.
Elvileg egyébként a Concorde tab AMAZON, az Alcor Zest Q813IX hasonló felépítésű és méretű, és van még a WayteQ xTAB-79qci, csak ott két lyuk van a kijelző felett, talán azokra való fólia is jó lenne?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #52058 üzenetére
[link] -feels like I'm ignored...
Akkor a Samsung ennyire felejtős?!
-
rwin5
őstag
Üdv,
lefagyott a lenovo A3000 tabletem, semmire sem reagál, most levettem a hátlapját de ott sem találok semmit, hogy "kikapcsolhassam" valami tipp? az akksit nem tudom kivenni belőle szerintem csak csavarozássa
Ahogy beírtam megjavult, pedig kb 1 órája volt befagyva a képernyője jeo..
l
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Mit tudnátok 30 ezer környékén ajánlani?
Mindenképp hazai vásárlás lenne, 3g nem kell, idősebb korosztálynak lesz filmnézésre, esetleg net. Ami fontos lenne, az OTG képesség (mert "a kolegának is olyan van", hiába győzködöm, hogy sd kártya is létezik)
-
Skillet
addikt
válasz
krysn95 #52110 üzenetére
30ig kategóriában a wayteq 7x-et néztem ki. a prestigionak a cuccainál főleg az jön be, hogy 2 év háztól házig garit vállalnak rájuk, de ebben az árfekvésben megfelelőt nem találtam. a 3g nem lenne fontos. itthon használjuk wifiről.
a lényeg, hogy gyors legyen. 4 magossal már volt tapasztalatom, az gyors volt. de ettől függetlenül, ha két magosban is van olyan, ami rendesen teszi a dolgát, akkor semmi akadálya.
esetleg egy ALCOR ACCESS
vagy egy ACER ICONIA
bár ennél nem tudom a kijelző típusát.
csak IPS jöhetne szóba.
CONCORDE sem tűnik rossznak. itt sem tudom a kijelzőt.
vagy bármilyen más ötlet? nagyon köszönöm. -
coolpet
senior tag
válasz
krysn95 #52110 üzenetére
Felrakod a modositott fileokat egy shared google drive-ra majd irsz nekik mailtot hogy toccsek le a megfelelo helyre
De szerintem van szinkronizalas is az androidban fileszinten is, es akkor csak a felhoben(ahol a pucer kepek vannak) lecsereled es a frissebbet letolti automatikusan.
ne kerdezd hogy kell, csak 5letelek.
Pl: G Cloud Backup
-
krysn95
csendes tag
Sziasztok!
A következő feladat megoldásában szeretném az itteni zsenik tanácsát kérni.
Adott 5 táblagép (galaxy 2 10.1) szerte az országban, amiknek távolról szeretnék belenyúlni a háttértárába, mindezt a lehető legkényelmesebb módon.
A munkatársaim használják ezeket a gépeket és időről időre le kell rajtuk cserélnem 1-2 fájlt.
Mivel se idejük se affinitásuk nincs hozzá, ezt jellemzően távolról teamviewer-quick supporttal szoktam megoldani, de elég nehézkes lassu és egyszerre csak egy géppel tudok foglalkozni.Van olyan megoldás amivel könnyen gyorsan letudom cserélni a fájlokat a tableteken úgy, hogy a fogadó félnek ne legyen ezzel semmi dolga?
köszönöm szépen!!
-
mulatosdj
aktív tag
50k-ig keresnék tabletet 3g-vel és fm rádióval! Miket ajánlottok?
-
tonero
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ASUS MeMO Pad 7(ME70C) tabletet.Névjegynél Android 4.3 verzió van.És itt legalul írja,hogy frissithetö lenne 4.4 androidra.[link] Hogy lehet frissiteni 4.4 re a tabletet?A 4.3 meg a 4.4 Android közt mi a különbség mit változtatna az újabb verzió? -
válasz
coolpet #52105 üzenetére
Én se vagyok nagy szaki, csak az én tabletem 4.2-vel jött és - bár azt mondták benne lesz - nem volt benne a multiuser. Utánaolvastam és a 4.4-ben benne van. Ez be is bizonyosodott amikor 4.4.04-re frissítettem.
Jól elválasztja a felhasználókat, adhatsz nekik jelszavas védelmet is, csak eszi a tárterületet.
Na ezért írtam, hogy ha 4.4.2-vel szállítják akkor 99% hogy benne lesz és nem kell semmit hekkelni érte. -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Tanacsotokra venni fogok egy LG G-pad 7-et.
a kerdesem az hogy lehet benne tobb felhasznaloi profilt is letrehozni? Parommal kozosen hasznalnank es hat a szemelyes adatok, naptar, idpontok, asztal ikonok stb szemeelyre szabasara van lehetoseg mint 2 kulon profil?
Nem az a lenyeg hogy titkositsuk egymas elol a tartalmakat, hanem hog mind a kettonknek egyeni feluletet lehessen letrehozni, pl gmail levelezes megnyitasakor ne a parom mailboxat nyissa hanem az enyemet.
-
d@vee
őstag
Most komolyan, ehhez mit szóltok? Tablet 9900-ért , magyar oldalon, garanciával o.O
[link]
Sőt még most nézem, ingyen ki is szállítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest