- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
Milka 78 #27561 üzenetére
Szerintem az történhetett hogy a custom gyártók a ref rx480 powerlimit fiaskó után kicsit feltolták az alapfesz értékeket, pedig lehet a chipek 80%-a simán menne 1.1 volton vagy az alatt. Bár akkorára már le lehettek gyártva. Fene tudja de az én kártyámon igen csak magasra volt belőve azaz alapfesz.
-
Egon
nagyúr
válasz
Milka 78 #27054 üzenetére
Pedig most lenne lehetősége az AMD-nek robbantani, mert a Volta jó eséllyel csak jövő év elején jön (mondjuk addig valszeg lesz egy Pascal refresh).
Egyes (mértéktartó, tehát nem Abutól származó...) elemzői vélemények szerint a vega gyorsabb lesz az 1000-res szériánál, de annyival nem, hogy a ráncfelvarrott verziót is lenyomja. Meglátjuk.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Milka 78 #23731 üzenetére
bele se kezdjünk abba...
btw végül ment az a 290X CF csendben és hatékonyan terhelés alatt, csak megfelelően méretezett hőleadó kellett.
mondjuk így levizezve viszont nagyon elégedett vagyok a kártyákkal. főleg amíg megy a multigpu
.
-
válasz
Milka 78 #23729 üzenetére
Mint ahogy tanult fórumtársam fölöttem és én is kifejtettem,kifejezetten hűvös kari a 980ti.
A 980ti-m masszív oc alatt is 65 fok alatt volt,kompaktal 50 koppig feszelve.A legmelegebb talán az EVGA volt de az is 70 foknál megállt.
Igen, hűtése válogatja, mint ahogy minden kártya esetében, kérdezd meg Larát, hogy neki mennyire volt hűvös a 980Ti a gyári hűtésével.
Itt most arról volt szó, hogy fogyasztás szempontjából közel hasonló paraméterekkel bír, mint mondjuk egy 290/290X...
Szarul szellőző házban meg mindegyik közel 300 wattot kajáló kártya befűt, ez van.
-
-
válasz
Milka 78 #23441 üzenetére
Ennek az elõzménye emlékeim szerint a 480 vs1060 volt, ott mondta valaki a néhány FPS NV elõnyre, hogy a Polaris körbe lett hugyozva, stb. Onnan indult ki ez az egész.
Egyébként engem kostolgathatnak, hogy NV-s vagyok, nem izgat. Most is az AMD-nek drukkolok, csak jelenleg Intel-NV gépem van. Ha jön egy meggondolandó AMD fejlesztés, váltani fogok.
Szerk: Ja, és egészséges önkritika rulez, ha jól értettem a hsz-ed második felét.
-
imi123
őstag
válasz
Milka 78 #23441 üzenetére
Ismerős helyzet.
Nekem a vízválasztó az volt amikor 290X mellet ki tudtam próbálni egy GTX970-et.
Nagyon jó volt a 290X amíg meg nem láttam milyen simán futnak 970-en a játékok.
Előtte én is mérgelődtem amikor jöttek az Nv-sek a "sokkal simább Nv-n" dumával.
De hát mi fanboyok vagyunk és elfogultak. -
válasz
Milka 78 #23431 üzenetére
Az amd 3fps-el veri az nv-t akkor alázás,ha fordítva akkor szarul van optimalizálva.
Ez mintha éppen fordítva használnánk itt a PH-n. 3 FPS NV előny már állva hagyás, 5 FPS körbehugyozás, valami ilyesmi. És amikor az AMD egy játékban jobb, akkor az szemétség, mert direkt úgy programozták, hogy a GCN-nek jobban feküdjön.
-
guftabi96
addikt
-
Simid
senior tag
válasz
Milka 78 #22758 üzenetére
Szerintem ez nem a piros oldalnak gyászos, hanem a játék készítőinek. Milyen optimalizálatlan sz@r motor az, ahol a 470 ott van a 980 meg az 1060 nyakán, de a Furyk mögötte vannak.
Ha legalább az összes AMD kártyán arányosan rosszabbul teljesítene, akkor lehetne azt mondani, hogy NV optimalizált a cucc, de így... -
válasz
Milka 78 #22404 üzenetére
Én értem.
Ugyanazt a gombát csipegetjük.
A kolléga összefüggéstelen mondatszerkesztésére utalt, a rendszeresen le/el maradó ragokra, nem utolsó sorban az állandó semmitmondó fikázásra megfejelve "ördögszarvas-kajánvagyok" smiley-val. Na, ezt a halmazt nem tudja kiválogatni.
-
törölt tag
válasz
Milka 78 #21900 üzenetére
Lapozófájlt kihagytad. A virtuális memóriából az előbetöltés a játék elkészülte és forgalomba hozatala előtt hónapokkal előbb már játszható DX12-ben. Battlefield 1 néhány AMD játékosnak már megvolt és tudhatják a tutit. [link] Ezt a részt a BF1 megjelenéséig inkább tekerjük át. Most vagyunk már a mostban? Mikor? Most!
-
do3om
addikt
válasz
Milka 78 #21894 üzenetére
Nem teljesít rosszul az igaz. De már nincs semmi vevőcsalogató értéke.
A HBM ami még azóta is egyedülálló csak nem látni semmi hasznát.Tudom hogy csak viccnek szántad, de azért kis igazság van benne de ez is csak töredéke annak ami a megjelenéskor ment hogy mekkora király lesz majd a DX12-ben. Viszont kevés van belölle és ha valamikor jönnek a valóban csak dx12-őt használó dolgok amiknél a driver nem számít (ezt valahogy még mindig nem értem -hiszem) a játék készítőinek kel mindenre külön optimalizálni (valaki szerint ennek még örülnek is mert ez is olyan jó dolog
) nem biztos hogy kellő figyelmet szentelnek rá.
-
killer095
őstag
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Milka 78 #19899 üzenetére
Kicsi irónia is akart lenni. Nekem nagy csalódás a 480 Custom... már azon is gondolkoztam veszek egy ref-et, aztán levizezem. Csak nem ér annyit... Kiábrándultam kicsit a VGA-kból. Jó kártyák, nem azért... de erősen overhype-olt a 480/1060 is. Botrányos készlethiánnyal és kezdőárakkal. Bár utóbbiból már lehet van. AMD minden lehetséges módon elszúrta ezt a rajtot, hogy még véletlenül se legyen dominanciája ebben a szegmensben... késő bánat, 1060-at fogják venni, mert az jön ki a tesztekben erősebbnek MOST.
10-ből 9 embert nem érdekel kb, hogy mi lesz jövőre.
-
törölt tag
válasz
Milka 78 #17962 üzenetére
"Arra még emlékszel amikor amd procit/vga-t hajtottunk és görcsösen kapaszkodtunk az általunk elképzelt ideálba,sőt olyan szájkaratét rendeztünk,hogy még pihizni is lettül küldve?
Na ez pont olyan csak a másik oldalról nézzük" Szóval, tényleg pont olyan.
Szerintem jobb ötlet lenne - és lehet, hogy ez a szunya által említett törzsfejlődés következő pontja már - teljesítmény és ár alapján kártyát venni, mint márkanév alapján. Szerintem legalábbis nem egyértelmű, hogy AMD vagy NVIDIA.
Sok tesztet láttam, az alapján az előző generáció összefoglalva kb. így nézett ki:
950>370; 380>960; 390>970 (ha a fogyasztás számít, akkor 970>390), 390x és 980 között erős adok-kapok, ha fogyasztás, akkor 980, bár igazán egyik sem éri meg, feljebb pedig 980Ti>bármi az amd-től. Nem tudom, hogy ezek közül valamelyiket rosszul látom-e, de szerintem nem indokolja a 80-20%-os piaci részesedést a kártyák minősége, teljesítménye, ára, az NVIDIA egyértelműen marketingben nyer. Jó példa a korábban említett apple, féláron lehet kétszer olyan jó mobilt venni, de hát ez nem számít az olyan embereknek, akik a megjelenés előtt 1 nappal már sorba állnak az új "ájfónért", valamilyen általuk sem értett ok miatt.(könnyezve röhögtem azokon a youtube videókon, amik ott készültek...)
Kíváncsi leszek, hogy most mi fog történni, sikerül-e az amd-nek, amit terveznek. Már egy ideje én is akarok kártyát venni, de nálam max. 80k a határ, egyszerűen pénzpazarlásnak érzem a drágább kártyákat, főleg 1080p-re. Örültem volna, ha az NVIDIA is előjön az 1060-nal, mert ha a 480 tényleg tudja azt, amit ígérnek, akkor csak 1 kártya lesz ebben az árkategóriában, amit érdemes az elkövetkezendő pár hónapban vásárolni. -
Petykemano
veterán
válasz
Milka 78 #17974 üzenetére
A teszt megállja a helyét akkor is, ha mások voltak a játékok. Csak mert a kártya két éves, a használója nem csak két éves játékkal akar játszani. És a tesztek azt mondják, az egyik kétéves kártya az új játékokban jobban teljesít, mint a másik. Ebből azt a következtetést le lehet vonni, hogy a ma jobban teljesítő kétéves kártya időtállóbb. Inkább annak javasolt, akinek nem a maximális teljesítmény az elsődleges, hanem az időtállóság, mert nem akar évente váltani. Persze mivel a gpu generációkban 50% ugrás is van, el kell fogadnia, hogy újabb játékokban nem megy ultrán, de hát neki nem is elsődleges szempont a maximális teljesítmény.
Egyébként pont azért, mert az amd esetében vegyesen voltak és vannak a szériákban különféle gcn verziók, nehéz is lett volna hasonlóan bánni a régi szériával driveres úton. (= a régi architektúrára nem optimalizálnak)
Tehát nekik optimalizálni kellett minden gcn verzióra, ami érintette a hd 7000, 200, és 300 szériát is.
Ez most minden bizonnyal változni fog majd. -
törölt tag
válasz
Kicsivel jobb AMD-t veszünk azonos áron vagy olcsóbban, de ez ne zavarjon Téged
A gyengébbek kedvéért belinkelem megint, úgy látszik szelektív a figyelmetek:Ugyanezen oldal eredményeiből böngészve (csak a következetesség/összevethetőség érdekében):
780Ti ~10%-al a 290X felett megjelenéskor
780Ti ~10%-al a 290X alatt a legfrisebb tesztben
A többi hablatyodra lásd az előző hsz-emet.
-
törölt tag
válasz
Arra még emlékszel amikor amd procit/vga-t hajtottunk és görcsösen kapaszkodtunk az általunk elképzelt ideálba,sőt olyan szájkaratét rendeztünk,hogy még pihizni is lettül küldve?
Természetesen emlékszem rá.
Olyan ez, mint a genetikai törzsfejlődés, egy idő után tovább kell lépni ,mert különben kihalsz és a T-Rex mellett fognak mutogatni az őslénytani múzeumban.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Milka 78 #16044 üzenetére
Ne a homályosságot nézd, mert az a textúra beállítása miatt van. Amit nézni kell az az extra felületi ragyogás, ami egy post-process. A textúra lehet olyan részletes is, mint DX11-ben, csak az aktuális, nem túl jó frissítés miatt most kell hozzá egy 8 GB-os 390.
Attól nem gyorsul a játék, hogy a textúra beállításokat csökkented DX11-ben. Low és High mellett is ugyanaz a mintavételezés történik meg.
-
füles_
őstag
válasz
Milka 78 #15653 üzenetére
Kaphatnék egy linket?
Ahogy olvasom a legutóbbi NV driverben semmiféle Hitman optimalizáció nincs(#15654)
AotS-ban lehet hogy egy szinten van a Fury és a 980Ti de a 980Ti párja szerintem inkább a Fury X,ahogy elnézem DigitalFoundry tesztjét néhol simán van köztük 10FPS különbség az FX javára.
Hitmanben meg totál nem jövök rá hogy mit néztek.Én mindenhol azt látom hogy a 390 a 980Ti-vel vetekszik.
A RotTR az a játék ahol semmit sem ér a DX12.Az Nvidián 10FPS-t lassít,AMD-n meg 20-at,dehát mit is várhattunk volna...
A GoW-t az új patch-csel megint inkább az AMD viszi
És úgy látszik hogy a QB is jobban megy AMD-n
Azt elismerem hogy a QB és a GoW a RotTR-rel együtt egy trágya domb -
füles_
őstag
válasz
Milka 78 #15646 üzenetére
Mit mondjak,mit ne mondjak:
[link]
Ez már a 3. olyan DX12-es játék ahol a 980Ti szégyenben marad egy 390/X előtt
Szóval mondhatjuk azt hogy akik ezt állították,igazuk is voltEgyébként ahogy írták előttem is,türelmesen meg kell várni amíg kiforr az API,részemről jó irányba halad
-
oliba
őstag
válasz
Milka 78 #13714 üzenetére
Akkor egy másik mérés. Watch Dogs 3200x1800 VSR Medium beállítás + SMAA (asszem ez a neve). A játék közben 50-70 között ugrál az FPS, de most egy ponton állva 2x körbefordultam naggggyon lassan és ugyan olyan magasan néztem. A min és a max értékét jegyeztem fel. Átlagot lehet belőle vonni, aki akar, mert szépen fokozatosan csökkent és nőtt az FPS, ahogy fordultam az "egyszerűbb" tájból a "bonyolultabb" felé.
390X módosított bios +50% Power limit
1125/1000: 56-63 FPS
1125/1125: 59-68 FPS
1125/1250: 62-71 FPS
1125/1375: 63-73 FPS
1125/1500: 67-76 FPS
1125/1625: 67-76 FPS1625-ös memóriaórajel már nem stabil, így lehet azért nem hozott gyorsulást. Fogyasztást elfelejtettem nézni, de lehet megnézem, hogy mi a helyzet 1000MHz és 1625MHz között 512 biten
-
-
oliba
őstag
válasz
Milka 78 #13712 üzenetére
Ez mind alap bios. Azt hittem most csak a 390X bios, vagy a módosított 390X bios hozta előnyt kell linkelni
Már én is cserélném a kártyám, csak megvárom a Polarist, vagy a Pacalt. A győztes majd landol a gépben.
huskydog17: hát nekem a minimum tetszik a legjobban. Kár, hogy az élek recések, de a VSR, vagy a DSR azt megoldaná. A többi egy mosott fos, mint ha szürkehályog lenne a szememen
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Milka 78 #13628 üzenetére
"Megjegyzem megint a sértett amd-s beszél belőled,ez nem az első eset."
Megjegyzem sem amd-rol sem nvdidiarol nem esett szo az elozmenyekben csak VRAM fajtakrol, ugyhogy nem ertem miert kellene sertettnek lennem, ezt valahol hozzakepzelted. Egyaltalan miert kellene barkinek sertettnek lennie mikor technikai dolgokrol diskuralunk?
Nem mondtam hogy kotelezo lenne a csucskartyahoz a HBM, azt mondtam valami miatt mindket ceg azt valasztotta, valoszinuleg kisse tobb a ralatasuk mint barkinek itt a forumon. Ennyi.
(#13631) Abu85
Abu mi az ami egyaltalan kihasznal ekkora savszelt egyebkent? Nyilvan most a csucskartyak teljesitmenye meg fog noni, de tenyleg kell ekkora savszel etetni oket? Vagy mi a realis igeny ami miatt kell ez a nagy lepes?
A fogyasztast ertem, de ha a 980Ti-t nem fogta vissza a GDDR, akkor tenyleg mi annak a haromszorosa kell?
A (jovobeli) async feldolgozas miatt? vagy mihez?Edit: felhasznalasra gondolok
A Fijirol lattam en is olyan tesztet ahol vram tuningra tobbet gyorsult mint gpu tuningra, de azt gondoltam inkabb a gpu tuningnal van a gond hisz koztudottan nem "overclockers dream".
Nem furcsa hogy meg HBM-el is savszellimites? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Milka 78 #13628 üzenetére
De a csúcskártyához már kötelező a HBM. Túl sokat fogyasztana a GDDR5X, hogy azzal reálisan hozható legyen egy 12-14 TFLOPS-hoz szükséges 700-900 GB/s-os sávszélesség. Nincs meg rá a fogyasztási keret. Emiatt nem lesz kiadva egyetlen csúcskártya sem hagyományos konfigurációval.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Milka 78 #13607 üzenetére
A HBM vs GDDR memoriarol volt szo.
A 980Ti eros GDDR5-el is, de azt szivesen meghallgatom toled, hogy megis miert valt az NV HBM-re, ha olyan csudat tudnak csinalni a GDDR memoriaval is.
Le is irhatnad mi a josgombozes abbol hogy az NV HBM-el ad ki kartyat? Szerintem ez teny.Egyebkent meg szerintem a tobbseg tudja hogy egy kartya 90%-ban a GPU-tol eros, a VRAM csak eleg gyors kell legyen hogy kiszolgalja. Aki a HBM-tol azt varta hogy amiatt fog megtaltosodni a Fury az szerintem valamit benezett. En mar egy eve is azt kerdeztem hogy a fogyasztason kivul mi az elonye, mert a GDDR5 sem igazan fogja vissza a kartyakat. [link]
-
Egon
nagyúr
válasz
Milka 78 #13285 üzenetére
Arra kíváncsi lennék , hogy egyrészt mennyire fogyott eddig, másrészt a csökkentett árral mennyire biznisz így az AMD-nek (ha nem marad rajta haszonkulcs, akkor az esetleges piaci részesedés-növelés (ha egyáltalán...) tiszavirág-életű lehet).
Persze az idei év jelentősebb változásokat is hozhat akár (pl. ha valamelyik gyártó csúszik az új generáció megjelenésével stb.). -
törölt tag
-
cl.aci
aktív tag
válasz
Milka 78 #12154 üzenetére
A te eszmefuttatásodat követve minek raktak be 280x-et hisz ott az elöd kártya, minek raktak be 760-at hisz ott az elöd kártya, mindkentö kicsit modosított bioszal megy, enyi erövel akkor teszteljenek 3 generációval elöbbi kártyával az AMD-nél hiszen nindegyik GCN, remélem érzed az ironiát, ja és akkor miért van bent a 370 ami meg a negyedik átnevezést élte meg, ja hogy ez gyengébb mint az elödje így jobban beleilik a nektek megfelelő képbe, értem. Tehát kijelenthetjük, hogy egy oldal akkor objektív számotokra ha NV oldalról az új kártyák vannak, de AMD oldalról elég ha a két három generációval elöbbi kártyákat tesztelik csak, és ne gyere a tuninggal, meg azzal hogy ez csak bios modosítás, mert egységsugaru user bemegy a boltba és azt veszi aminek nagyobb a számozása, tehát "ujabb" akkor egy oldaltol is elvárható az "ujabb" kártyák szerepeltetése a tesztekben, ja nem mert esetleg nem felel meg a felé támasztott elvárásoknak, egyébként érdekes, hogy más oldalak be tudják tenni a 300-as szériát, de azokat nem igen igen linkelgeti TTomax forumtárs, félreértés ne esék nekem nem veletek van bajom, hanem az olyan oldalakról linket tesztekkel miken enyire látszik a részrehajlás, és igen az AMD is elmehet a sunyiba az idei kártyafelhozatalával.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Milka 78 #9229 üzenetére
Ja valamelyik Csendőrös lesz
(Már ezer éve keresek egy filmet, amikor egy gyárat épített a házába, az a kedvencem.. nem találtam még meg...) na off
(#9230) gbors: annyi van, hogy megint kitolódott a csodavárás dátuma jó egy évvel. Aztán amikor már szép fokozatosan bejön minden ficsör, akkorra észre se vesszük a nagy csodát.
Nekem ez az AOTS is olyan, mint a Fury-X volt. Nem rossz, de nagyobb a füstje mint a lángja... meg majd szépen lassan jobb lesz bla bla. Van egy teszt, ahol pontosan annyit megy mint a Ti egy extrém DX12 tesztben. Akkor most hogy is van ez? Legalább pont a Fury-tól, HBM-től seggig tömött compute-tól vártam óriási gyorsulást... -
Petykemano
veterán
válasz
Milka 78 #8164 üzenetére
Attól függ, mit hasonlítunk mivel. De már az intel vs AMD topikban megrendeltem a tesztet, meg abunál is. Bár kétségtelenül az Intel a processzorok királya, és az amd nem tud olyan terméket előállítani, amivel az intel aktuálulis aduászát ütni tudnád, de Bízom benne, hogy nem egy 300e Ft-os processzort fogunk összehasonlítva látni egy 50e ft-ssal .
Ennek megfelelően egy 8350, 44x0 lehetne fair összehasonlítás. Persze az intel utána még mindig csökkentheti a régebbi szériák, vagy alacsonyabb szegmensek árát. De hát majd meglátjuk, etekintetben kézzelfogható eredmények majd Csak Jövőre lesznek -
Erdei88
veterán
válasz
Milka 78 #7986 üzenetére
Laja333 rövidre zárta elég hamar a témát
Semmivel sem jobbak az AMD-sek sem. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy non-ref 980 ellen hogy szerepel. De azt sem szabad csak ahol "alázza" 980at.
De jöhetnék ugyanazzal a szöveggel mint ahogy a piros oldal érvelt a 970/980 ellen.
-
-Solt-
veterán
válasz
Milka 78 #7401 üzenetére
Ilyen példái szerintem mindenkinek vannak...
A csalódottsággal nem vagy egyedül, egy picivel én is többet vártam, nem csak teljesítményben, de körítésben is. Ennyi idő után azt vártam, hogy VRM hőfok, zörgés, sípolás sztorik nem lesznek, mert ezek túl nagystílű "engedmények", az ilyenre azonnal ugranak a tesztoldalak, júzerek még akkor is, ha ezek nagy része szerintem fel van fújva.
Ha pedig elfogultság nélkül átlapozod a két topik utóbbi pár napos termését, szerintem a kárörvendés szó hamarabb fog eszedbe jutni mint a csalódottság. Az egésznek egy ilyen hullagyalázás íze van, holott ennyire azért szerencsére nem gyászos a helyzet!
-
HSM
félisten
válasz
Milka 78 #7404 üzenetére
Miért kérjek bocsánatot, ma is butának tartom azt a csipet.
Ettől még DX11 alatt lehet gyors.
Sőt, a jó fogyasztása is döntően ennek köszönhető, hogy nem tettek bele semmi okosat, amire ma nincs szükség.
Sosem vontam kétségbe a Maxwell DX11 sebességét és kedvező fogyasztását.Majd akkor kérek bocsánatot, ha a valóban DX12-re fejlesztett, szabványt kihasználó játékokban is gyorsabb marad a Maxwell a konkurenseinél, azaz a 980 Ti a Fury X-nél, a 980 pedig a 290X-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest