- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
válasz
#16729600 #19497 üzenetére
Senki sem mondta, hogy hibamentes. Viszont mindkét félnek vannak problémái e téren. Nekem konstans bajaim vannak laptopban 950m-el, mégse állítom, hogy NV nem tud drivert írni. Ellenben AMD-re ez a tévhit lett konstans, annak ellenére, hogy náluk is már "csak" idegesítő bugok vannak.
Az olyan vélemények, mint a gborsé is, felelősek azért, hogy manapság is eltántorodik valaki Radeontól a driver miatt. -
Milka 78
nagyúr
válasz
#16729600 #17959 üzenetére
Én annyira örülök,hogy mások feláldozzák magukat és megveszik a kicsivel rosszabb amd-t,hogy én tudjak továbbra is játszani a sátán kártyáján.
Arra még emlékszel amikor amd procit/vga-t hajtottunk és görcsösen kapaszkodtunk az általunk elképzelt ideálba,sőt olyan szájkaratét rendeztünk,hogy még pihizni is lettül küldve?
Na ez pont olyan csak most kívülről nézzük
Hozzáteszem a fenti szép irományból (lehet abu-nak van másodregje?) van egyszer egy 970 sztor ami azért megadható valóban.Van egy bench optimalizálás (amit kb minden cég megjátszott) és a vízalatti tessalálás is kínos és egyet értek,hogy sosem jó ha a piac egypólusú (na de ki is b@szt@ ezt el???)
A másik oldal Hitman/DX12/hű de gyors üt mindent/csak éppen minden textúra mediumon dolgot,vagy az OC Dream páratlan ár teljesítmény mutatóját inkább hagyjuk is,mert az kitaláció biztos,de pl a 780ti vs 290x 20% is csudi jó (még jó hogy volt ez ügyben több teszt is ami mindezt cáfolta). -
törölt tag
válasz
#16729600 #17531 üzenetére
Mennyire megnyugtatóbb mi hogy Memória hiány miatt nem tudsz venni és nem chip hiány miatt
Így mindjárt más érzés nem venni...
Ez azért tegyük hozzá várható volt egy papír lancsnál, Nanónál ugyanez volt
Olyan Mátyás királyos mesés... volt is meg nem is.
Ha meg hozzátesszük a történethez hogy MO on az a kb 4 db 1080 as kártya amit eladtak felezősre vágta a teljes használtpiacot hát elég morbid. -
válasz
#16729600 #17261 üzenetére
De nem is azok keresnek és vesznek ilyen kártyákat.
Szerintem nálunk is főleg a diplomás vagy jobban kereső állásban lévők játszanak és szórakoznak ilyen téren.
Ott meg szerintem még 3k nem is sok... inkább 3k és fölfelé tenném a jövedelmeket.
Tekintve hogy ezen réteg tuti hogy átlag felett keres odakint is.De igazából da bumm, ha csak 2król beszélünk, akkor sem vágja földhöz őket...
Még egy átlagos ember is simán bemehet és megveheti ezeket ha nagyon vágyik rá... és még marad mellette annyi hogy megél az adott hónapban bőven.Egy átlag magyarnak meg a fizetése sem elég rá... néha még kétkeresős "családban" sem.
És ez itt a baj kéremszépen. Legalábbis a mi szempontunkból.Na de ennyi off elég is erről.
-
-Solt-
veterán
válasz
#16729600 #7411 üzenetére
De, messze túl lépi... főleg a stílust, troll faktort tekintve!
Tekintélyelvűségről meg kár beszélni, mert a találgatós topikban semmilyen titulusa nincs, az utóbbi pár napban pedig ott durvább volt a helyzet mint itt.
Egyébként nem tudom más, hogy van ezzel, de én például magasról teszek arra, hogy kinek mi a titulusa, emiatt nem fogok másképpen állni hozzá!
-
HSM
félisten
válasz
#16729600 #7374 üzenetére
No igen.
(#7375) asdxv: Biztos lesznek majd olyan verziók, amiknek jobban fog menni a tuning. Ugyanakkor akinek egy halk gép kell, ez egy szuper, igényes hűtés.
(#7376) Asbee: Egyszerűen nem értem, hogy nem bírtok elszakadni ettől a pénzszóró hozzáállástól. Oké, tök jó, hogy egy szűk rétegnek megér minden pénzt, hogy pár csúszkát felhúzva is leverje az FPS számláló a monitor képfrissítését, de azért nem kéne ezt úgy beállítani, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy egy 200 000 forintos kártya úgyis kuka, ha egy év múlva jön a nextgen!
Szerintem ez már nagyon messze van a racionális viselkedéstől. -
Milka 78
nagyúr
válasz
#16729600 #6378 üzenetére
Nálam is azon furcsa helyzet állt elő,hogy nem is a keret hiánya a gond...egyszerűen ezek a karik pofátlanul drágák.1 éve ha ügyi voltál 150-160 ért valóban csúcs karit kaptál...most ez 250-350 közötti sávba vándorolt.
Okés,hogy játék/hobbi/kockulás,de ez elmebeteg összeg
-
imi123
őstag
válasz
#16729600 #6332 üzenetére
Ez az!
Ne hagyd magad befolyásolni.
Vegyél 2 Fury-t és kösd be a fürdőszobába mosogép mellé!Szerintem a vízmelegítőt simán ki fogja váltani.Játszol 2 óra BF4-et és már megvan a tusoláshoz a melegvíz!
Már most elnézés kérek a leendő Fury tulajoktól.De oylan jól esik szemétkedni!
Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged