- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Hidd el,hogy mea culpa,trikó tépés és öröm könnyek közt fogunk berohanni ide (én már vezekeltem a Titan X-es kollégáknál).Nem szégyen beismerni a tévedést...jól esett volna nekem is amikor le lettem hülyézve,hogy az FX a jövő és mekkora dilettáns vagyok,hogy 2x is 4 magos i5-öst vettem amit dobhatok ki,mert ugye az elavult...csak ugye a jövő az nem jött el vagy már el is ment...én meg csak tolom tolom az i5-el koppig kihajtva az agyon oc-zett karimat ahol az FX már rég köhög.Rohadtul jól eset volna nekem is egy bocsánat kérés!

Hozzá teszem neki is nekem is szándékunkba állt Fury X-et venni,(hála istennek) nem pénzügyi akadájai vannak a vásárlásnak.
El hiheted nem szeretne senki egypólusú világot ahol nincs konkurencia.Ne legyen úgy beállítva,hogy a káröröm beszél belőlünk,inkább a csalódottság.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Samsung kuponkunyeráló
- Mesterséges intelligencia topik
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Radeon RX 9700 XT Gaming OC ICE 16GB
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest