- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Hidd el,hogy mea culpa,trikó tépés és öröm könnyek közt fogunk berohanni ide (én már vezekeltem a Titan X-es kollégáknál).Nem szégyen beismerni a tévedést...jól esett volna nekem is amikor le lettem hülyézve,hogy az FX a jövő és mekkora dilettáns vagyok,hogy 2x is 4 magos i5-öst vettem amit dobhatok ki,mert ugye az elavult...csak ugye a jövő az nem jött el vagy már el is ment...én meg csak tolom tolom az i5-el koppig kihajtva az agyon oc-zett karimat ahol az FX már rég köhög.Rohadtul jól eset volna nekem is egy bocsánat kérés!

Hozzá teszem neki is nekem is szándékunkba állt Fury X-et venni,(hála istennek) nem pénzügyi akadájai vannak a vásárlásnak.
El hiheted nem szeretne senki egypólusú világot ahol nincs konkurencia.Ne legyen úgy beállítva,hogy a káröröm beszél belőlünk,inkább a csalódottság.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Call of Duty 4
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest