- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
Ennyi ! És ami emögött van, az nagyjábol pont ennyire lényeges. Igen, nem a legegyszerübb, mert el lehet veszni a lehetőségekben, de ha beleraksz pici időt, energiát és az igazat megvallva ezt nem is az bios megértésére kell szánnod, hanem a platform működésének elsajátítására !! Ha ez megvan, onnan tudsz dolgozni vele és ez ami miatt nem cserélném le ezt a Crosshairt nagyjábol semmire, merthogy ezzel lehet dolgozni !! Logika, szabályok mentén. Nem a random hibábol az érthetetlen működésbe lépkedsz. Igen, olvasok sok forumot, látom, hogy hányan sírnak és néha tényleg olyan hibákkal, ami nagyon nem tűnik "user errornak", de !! Itt a forumon is vagyunk páran ezzel a lappal, akiknek még egyszerüen nem sikerült bugot, de igazán meglepő viselkedést sem észlelniúk. Uccso ABBA offi bios spec. nekem 3600-rol 3733-ra emelte a 24/7 ram órajelemet. Szinte azonos setuppal. Értem én, hogy 28 embernek szar, de nálam megint egyértelműen javult. Erre nagyon necces lenne bármi rosszat mondanom. Tényleg nem azért írtam ezt le, mert a szobám falán ott figyel az idősebb Asus plakát, de azért megilleti ezt a terméket (szerintem) egy ilyen irányú vélemény is, nem csak a "kidobott pénz a Rog". Egy pillanatig nem éreztem úgy, hogy kidobtam volna akárcsak egy fillért is a vételárbol. Mondom ezt, most már egy év után. R5 2600, Corsair ramokkal indulva, most R5 3600 és G.skilleken. Corsairek 3600-os rgb-k, most a Tridentek 3200c15-ösek spec alapján. Mindkettő Samsung bdie kit volt, de a Corsair az uccsó reves, A2, míg ez a TridentZ kit az elejéből való. Pont mindkettő ment úgy, ahogy épp kellett és szerettem volna. Hamarosan Öcsémnek is érkezik pár alkatrész egy új géphez, többek közt egy Aegis 3200c16-os kit. Remélem picit tudom tesztelni majd Crosshairben is nagyon kíváncsi vagyok ! :) Sajna nem igazán van újabb tapasztalatom másik gyártó, másik ic-jével pedig már egy ideje furdal a kíváncsiság.
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok