Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz Omli85 #11981 üzenetére

Nos, nem voltam rest, végignéztem a lapodhoz megjelent összes BIOS-t.
    Sehol meg sem említik, hogy bármiféle lépcsős megoldással kellene végigmenni a frissítéssel és egyéb megkötésről sincs szó sehol. Egyetlen egy piros betüs felhívás van a 6201-es ver-nél, ahol is arra hívják fel a figyelmet, hogy ha a BIOS_Flashback móddal akarod megcsinálni a frissítést, akkor használva az update file mellett lévő "bios renamer" progit kell előszőr lefuttatni, ez majd átnevezi a kívánt névre és kiterjesztésre a letöltött BIOS fájlt és ennyi szimplán.
    Szóval én azt gondolom, hogy a support ezzel a lózunggal letudta a dolgát, mármint hogy kérdeztek tőlük, ők meg válaszoltak. :(
    Szóval, ez a válasz netto baromság ez esetben.... amúgy igen, vannak olyan lapok, ahol ezt végig kellett zongorázni, meg olyanok is, ahol adott verzió feltétele előtt egy adott x verziónak kell fent lennie, amennyiben annál régebbi van fent, akkor előbb az előfeltételként megszabott verziót kell feltenni s utána a legfrissebbet (Gigánál találkoztam ezzel pl.). :K

Amúgy BIOS_Flashbackkel is próbáltad ? :U

RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing

Új hozzászólás Aktív témák