- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
kisza25 #1726 üzenetére
De még a dvi-hdmi se.
Catalyst figyelmeztet is.
Mindenesetre jó,hogy a blackscreen-re nincs megoldás(nvidiára váltáson kívül)valaki hűtésre gyanakszik,de ennyi kártyának nem lehet szar a hűtése.
Cata meg miért írja a 14.7 bétára,hogy új szoftver és telepítené....ha csak egy béta.Azért,hogy a rossz még rosszabb legyen? -
colossal89
tag
válasz
kisza25 #1723 üzenetére
Én anno próbáltam 2 fajta DVI-al nem kikerült, akkor még híre hamva se volt a HDMI-nek, és még a szakirodalom szerint sem volt képes a hang átvitelére a DVI, gondolom ahogy bejött a HDMI ahhoz készítettek egy út DVI csatlakozót ami képes volt hangot átvinni nem csak képet, ez alapján írtam a hozzászólásomat, ami nem volt naprakész elismerem, köszönöm az infót.
-
sepsi0
őstag
válasz
kisza25 #1405 üzenetére
Battlefield 3 Ultra 2x élsimításon min. 50-60fps multiban, vsync be (monitor miatt):
Gigabyte GA-H81M-DS2V alaplap
Intel Pentium G3420 processzor
Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3/4G
Asus R7260X-DC2OC-2GD5Tökéletesen muzsikál, 2db konfig van!
Elvileg még a Battlefield 4 is megy ugyanilyen beállításokkal (kell az I3-as proci)... nem lett próbálva.
Nekem a gépemben R9 270x van, tényleg jobb de a 260x-et sem kell leírni (szerintem). -
HopeckoR
aktív tag
válasz
kisza25 #1405 üzenetére
Áh Köszönöm!
Próbáltam húzni a CPU-t de sajnos sikertelen volt. Elég rossz példányt fogtam ki. 3.4-3.5Ghz-ig is elmentem de sajnos néha kifagy, és annyi feszt adtam neki már amennyit mindenhol írnak hogy annál feljebb ne menj.
Alapfeszen pedig már a 3Ghz is sok neki....
#1406 Sajnos AM3-as procit már nem lehet kapni. Az AM3+ os CPU-k valóban elvileg belemennek az alaplapba de nem ajánlatos mindenhol ezt írták. Így alaplapot is kéne vennem. Szóval előrébb nem vagyok
Asus-t tuti nem veszek ezek után...Így Szerintem marad egy Sapphire R265 arra kb 1900Ft-ot kell ráfizetnem.
A FullHD felbontástól pedig elég messze vagyok, 1440*900 -
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
SAPPHIRE 11222-00-20G R7 260X 2G GDDR5 OC PCIE
A termék 2014.05.07. óta nem elérhető, kattints a gombra, ha kérsz értesítést a termék érkezéséről!
szerintem ezt kivonja a piacról a saphire valamit találhatak ők is ami nem jó
szlovákiában sincs már sajna pedig itt van tőllem max 10 km re -
NyuszyCaster
senior tag
de ténleg a hőcsöves saphire 1150/6600 volt még lehetett kapni és nem 1100/6500 és tesztek szerint ment 1200/7000 simán de mivel a ramnak 7000 a vége igy nem is lehetett tovább húzni....
de ha megengeded én maradok a zafirnál.. már csak elvből és megszokásból..
giga az alaplapom viszont abból sosem lesz más csak giga vga pedig zafir ennyi a történet -
NyuszyCaster
senior tag
ok ott a másik is most nem kötekedés képpen mondom de mi érteleme az egekbe emelt őrajeleknek? pl asus nem az a fontos hogy stabilan müködjön? most még ok a gig karid maradjon is az de mi lesz mondjuk 5 év mulva? nem egy zafir tulajt tudok aki még tovább is használta a gagyi zafirt
-
TIT
veterán
Hát itt,olvass vissza és olyan írta akinek van(mivel akinek nincs az nem írhatja)csörög a venti,szar a hűtés stb.
Alaplapba nekem is az van +2 havernak is,azzal nincs gond(ill.azt is szídják a vrm hűtés miatt)de vidikari az más.lásd asus.
Elég ránézni a giga kártyákra...írtó gagyi.
A 4770 sapphire majdnem 4 évig ment,mégse vennék asust(azzal már akkor is gondok voltak)vagy gigát. -
NyuszyCaster
senior tag
-
greenface
aktív tag
Nekem is Giga van (7790), 1200/1900-on megy hibátlanul, csöndesen.
(egy kis + fesszel 1300-on is OK.)
-
HopeckoR
aktív tag
Akkor lenne hozzád 1-2 kérdésem
Mivel neked is OC-d van emiatt érdekelne a dolog.
A te kártyád vissza veszi az órajeleket? Illetve a ZeroCore neked működik?
Előre is kösziTovábbá lehet írok már az AMD-nek (ATI-nak), hogy ők ehhez mit szólnak... Ez valóban így normális e stb... mégis csak ők a kártya gyártói vagy hogy is nevezzem őket
-
Hawk1979
őstag
Szűz, legális, nem mókolt Win7 32bit-re, a 14.3-at telepítve, végtelenítve látható a win logója.
A cata telepítésnél miket választasz ki? De most komolyan. Én a control panelt, meg a játék izét kiikszelem, de minden más felmegy.Lehet hogy a fittyfene tudja ilyen usb meg miegymást is ki kéne pippantanom, hogy ne tegye fel?
Most ahogy írom, érzem, hogy legközelebb csak a csupasz meghajtót, meg a Hdmi hang drivert teszem fel._PicuR_ : Elnézést, nem béta, release candidate.
-
-
bolcsodal
addikt
Jóvan na! Egyébként símán be tudod állítani a csúszkát akkor is ha nincs kipipálva...ilyenkor visszaugrik default értékre. Én voltam olyan láma, hogy megtapasztaltam...
Ezért írtam, hogy hátha ez van.
(#563) kalozhun100: Win7 alatt viszonylag egyszerűen be tudod állítani.Screen resolution/advanced settings/Color managmement...onnan már elég érthető. Behívod a lementett színprofilt és beállítod default színprofilnak.
Mondjuk van olyan Win7 build, ami gyakran elfelejti a gamma beállításokat, de ez ismert és még nem javított hiányosság...
Én így használom és nem szól bele a CCC, pedig semmit nem állítottam rajt...mondjuk biztonság kedvéért ránézhetsz az ottani beállításokra is.
-
-
Speed®
titán
260X tulajtól én sem emlékszem, hogy olvastam volna nyűgöt, de mivel a 7790ükkel volt baj bőven (nálam is hűtőcsere kellett és driverekkel is mókolni kellett rendesen a 13.12ig..), fenntartásokkal állok hozzá. Persze, ne legyen igazunk, legyen szerencséd egy hibátlan darabhoz
Mindenesetre, inkább néznék 7850et kéz alól, minimális árréssel
-
NyuszyCaster
senior tag
hát tudod nekem csak zafir kariaim voltak mióta ati ra tettem le a voksot hát hogy nem jók?? én már nem tudodm mikor jött be a 3670 de szinte rögtön megvettem és csak most került ki a gépből véglegesen úgy 8 évre saccolom a korát.. mem vitázni akarok csak azt ne feledjuk el hogy a zafir referenci gyártó volt az atinál és az az amd nél is nem gondolnám hogy a giga vagy az msi is az lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Automobilista 2
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest