- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HopeckoR
aktív tag
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
pendre54 #744 üzenetére
Igen ezt tudom. Eleinte én is csak a textúra hibákkal kezdtem problémázni. Korábban nekem is feltünt a folyamatos maximális órajelen járatás de nem foglalkoztam vele, mondom biztosan csak hibásan írja... hát nem.
De látom, hogy a magyar supportal semmi sem értek szóval elindulok az Asus globál supportjához, más ötletem nincs egyenlőre.
Mellékesen azért még visszaküldöm azt a BIOS-t amit a te kártyádra raktak fel, hogy az akkor mégis micsoda..
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
pendre54 #675 üzenetére
Nah de most próbáltam úgyis hogy a gép magától nyomta ki a monitort úgyis uygan úgy maximális órajeleken ment a kártya, 55fok körül... ( várható volt
)
De ezzel jó ötletet adtál vissza is írom nekik kíváncsi leszek hogy erre mit reagálnak majd...A neten is fent van ez a ZeroCore power tech. sőt a dobozán is rajta van. Bár most kicsit utána olvastam ennek a dolognak. ez a ZeroCore etch nem csak több GPU-s rendszerre vonatkozik?
Véleményem szerint ez valamilyen szinten az Ügyfél megtévesztése már egyszer mérnök leszek nem jogász, szóval valaki ezzel kapcsolatban mondhatna valamit
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
pendre54 #675 üzenetére
Tudom hogy nem te raktad fel rá a BIOS-t de szerintem nem is úgy írtam de ez már mind egy is
A ZeroCore hogy működik? Hm.. Nagyon "remekül"Ha a gép úgy van beállítva hogy magától X idő után nyomja ki a monitort akkor az esetek 99%ban nem lesz kép csak reset után...
Ha én nyomom ki a monitort akkor ugyan úgy futnak tovább maxon az órajelek ( az előbb próbáltam ki ). Loggolt közben a GPU-Z kíváncsi voltam rá én is...
Lehet ahol vettem megpróbálom visszavinni hátha kapok más típust.. Igaz 1.5 hónapja használom de őket is zargattam pár napja ezzel kapcsolatban ők azt mondták hogy vigyem be és leküldik a szervizbe.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
pendre54 #628 üzenetére
Asus válasza erre az estre:
AMúgy egyre jobban nem értem.. Akkor neked honnan kapartak elő másik BIOS-t?..."Tisztelt Ügyfelünk!
Egyeztettem a kollégákkal és ennél a típusnál azaz az OC verzióban ez normális műkődés, mert a gyári túlhajtás mellett a kártya stabailitására helyezték a hangsúlyt és emiatt vannak a fix órajelek a kártyán. Másik, hivatalos BIOS nincs ehhez a típushoz ellenben szerepelne a honlapunkon.
Tisztelettel,
ASUS szerviz-ügyfélszolgálat
ASUS Magyarország Kft. (ACHU)
Ügyfélszolgálat: +36-1-505-4561
www.asus.com/hu/support/ | www.asus.hu/rma" -
HopeckoR
aktív tag
válasz
pendre54 #631 üzenetére
A hűtéssel nem hinném hogy gond lenne. +3db 12cmes venti van a házban. Elől ami befújja a levegőt, oldalt ami pont a VGA-ra fújja a levegőt és hátul ami kiszívja a levegőt. De most nem akar előjönni a hiba szóval érdekes... De ha most melegszik akkor mi lesz vele nyáron...?
Meg azt ne mondja nekem senki hogyha a Sapphire HD4850 Vapor-X es kártyának nem volt meleg ebben a házban ezekkel a ventikkel akkor ennek a kártyának melege lenne.. nehéz elhinni. ( A HD4850 egy igazi áram zabáló volt, tudtommal jóval többet zabált mint ez a kártya )
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
pendre54 #628 üzenetére
Köszönöm az infót, "örömmel" hallom. Azt hiszem az első és utolsó Asus termékem volt... Az ember azt gondolná, hogy egy neves márka tudja hogy mit csinál, de ilyenkor döbben rá az ember hogy nyugodtan megveheti a legolcsóbb kínai gagyi terméket is nem nagyon lesz különbség...
Ezek a grafikai hibák amit felsoroltál nálam is rendszeresen előjönnek. Mondjuk tegnap este visszaraktam a Win 8 64 bites 13.12 -es drivert azóta nem tapasztaltam grafikai hibákat szerencsére, bár ez még tesztelés alatt van, sóval reménykedem hogy csak szoftveres hiba. De az órajel miatt szerintem visszaviszem a kártyát hogy nézzenek rá.
Ezzel a vegyem vissza az órajeleket kapcsolatosan pedig szerintem felháborító... Az ember nem azért ad ki pár ezer forintal többet egy OC kártyára hogy az nem működik megfelelően OC beállításokon és még én vegyem is vissza.
Szerintem fel fogom venni a kapcsolatot az Asus-al kíváncsi leszek mit reagálnak ezekre a dolgokra.
-
-
Speed®
titán
válasz
pendre54 #554 üzenetére
Attól, hogy nem vesz vissza, még nem zabálja..de többet fogyaszt, mint kéne, az tény. ASUS Magyarország..esetleg a marketingesük.
-
Speed®
titán
-
kisza25
félisten
válasz
pendre54 #497 üzenetére
nálam a vga fog határt szabni a dolognak, mert 100% fon tekerni végig
Gainka: tisztában vagyok vele, hogy vannak/voltak gyengébb Gigák, de a Sapphirok sem tündökölnek 260x -ből, MSI-nek sz@r a gariztatása, akkor mi marad ? pl. ASUS annyiért már kapok 1-el erősebb VGA-t, 3év gari meg adott, beszarik visszaküldöm addig veszek apróról egy olcsóbb VGA-t.
Kaptam már döglött ASUS-t is ami 1 nap után ment vissza garba(HD6850) vagy olyat amin nem volt ventiszabályozás szintén ASUS, de sapphireon is halt meg ventim,
ha nem bírja az 1188Mhz-et akkor visszább veszem, vagy kap egy kis feszt, 7790-em az nem tudott ennyit szóval, nem tudom mi lett volna a jó választás 260x -ből -
kisza25
félisten
válasz
pendre54 #491 üzenetére
jó választás
ez volt a másik jelöltem, de aztán nagyon felment az ára, most 41, volt az 38-is a giga meg 35eFt pikpakkal meg 37-be megáll, kíváncsi leszek rá mit produkál,
majd mégnagyobb összhangban lehetünk a csat hevében, azonos FPS mellett
Speed(R): Az OC pedig esélyes, hogy sok lesz, kevés fesszel, de ne legyen igazam..
én annak örülnék ha igazad lennevagy ezt most nem értem
a 7770 az milyen FPS értékeket produkált milyen felbontás/részletesség mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest