Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
Tökéletesek a Driverek véleményem szerint. Probléma inkább a 2 gpu-nál van, de ott mind a két oldalon.
Én nyugodt szívvel ajánlom az AMD kártyáit. 7870 kb 660Ti szinten van, 15k-val olcsóbban. És kérem ne jöjjön senki PH-s árakkal,mert nem mérvadó, és szerencse kell hozzá, valamint a mutyis garancia sem a legjobb ilyen drága holmikra.
-
->Raizen<-
veterán
"Te is látod, hogy nem az igazi?! Olyan alacsony felbontásúnak tűnik pl. ezen a képen a textúrák."
Erre reagáltam. És igen láttam én SOKKAL csúnyább xboxos screeneket a tomb raiderről. Attól mindenképp jobb lesz.
A fícsőrök:
"High-end graphics
TressFX
Very high resolution textures with up to 16x the amount of data
Detail Tessellation to enhance the detail on many surfaces in the game
Higher quality shadows
High quality bokeh depth of field with near-blur
Tessellation algorithms used to smooth out geometry
Improved cloth, SSAO, quality wetness effects, and post-filter effects.
LOD quality is adjustable for better quality on higher-end machines."(#22396) Sonja: Egy crysis 3 után mindent alacsony felbontású textúrának látsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest