- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
DroiDMester #2965 üzenetére
Csinalunk egyet "default"-on ? Mondjuk en majd estefele, mert foglalt a gepem ugy kb 2-3 oran atal.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
A fura az egeszben az hogy a te 7850-ed kozeliti a 7870-est. Tesztekben pedig 10-15 %-al jobbnak kene legyen a 7870. Mi ertelme van ezek szerint 7870-ert penzt adni ?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Azt igen, igazad van. Feneben, figyelmetlen vagyok. Majd csinalok masikat.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
DroiDMester #2957 üzenetére
-
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #2957 üzenetére
Szerintem reális. Egy 1050/ 1450-en lévő 7850 hasonló pontszámot kap Heaven-ben, mint egy alapon lévő 7870. A te 7850-ed most egy alap 7870 felett van 1200/ 1500-on teljesítményben, szóval nem csoda, hogy többet kaptál még az enyhe OC-s 7870-él is.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
DroiDMester #2954 üzenetére
1150/5200. A teszt eredmeny az sok vagy keves ?
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #2926 üzenetére
Én is nagyon örülnék egy cf-nek, mert a mai játékok ki is tudják használni és az egymagos kártyák soloban nem adják vissza ugyanazt a teljesítményt. Azért kérdeztem korábban, hogy 7850-ből használ-e valaki cf-et, hogy mégis mire számítson az ember, mennyire jól skálázódik, jó-e a driver hozzá, etc.
Nálam volt az elején két kártya, csak a gép nem ette meg sajna.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
DroiDMester #2929 üzenetére
)))) De jo hogy szoltal az F9-rol, kb fel orat ment korbe-korbe
))))))
Kossszzzzz
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
DroiDMester #2917 üzenetére
Lenne egy apro kerdesem: Hany percig megy ez a bench ?
-
sakal83
addikt
válasz
DroiDMester #2917 üzenetére
Igen Heavennél nagy a különbség.
A hd5850 cf mennyire volt gyorsabb? Én is CF-et akartam, csak épp akkor döglött be vga, amikor beraktam a gépbe vétel után
és most garizni van és lehet h. cserélnék +kp-ért 7850-re.
A játékok mennyivel lehetnek átlag gyorsabbak a hd 7850-en, mint a hd5850-en? természeten tuningolva
Gondolok itt kizárólag az újakra (Crysis 2, BF3, Ghost Recon, Max Payne 3 stb.)
A hd5850 hogy skálázódott cf-ben?
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #2913 üzenetére
-
sakal83
addikt
válasz
DroiDMester #2908 üzenetére
hát nem meggyőző. csak 30% dupla pénzért.
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #2908 üzenetére
Még nincs SSD-d, pfújj szégyelld magad!
Ez lehet, nálam is előfordult de nem mindig, szóval nem kimondottan a teszt hibája mert akkor mindig, mindenkinél jelentkezne. Viszont azt továbbra is tartom: a min. FPS sokkal fontosabb, mint a max. FPS. Bár ez csak teszt, és inkább iránymutató eredmény, a valós (játék közbeni) értékek a fontosabbak. -
sakal83
addikt
válasz
DroiDMester #2888 üzenetére
Csao
Futtatnál egyet 1150/1350-en is. Most akarok venni egy hd7850-et az 5850 helyett.
Az enyém 40,8 illetve 60,5 fps-t produkál húzva.
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #2898 üzenetére
Nem fogadnék rá, hogy többet megy az általad elért, egyik legolcsóbb 7850 -es 1200/1500 órajeleinél. Sőt, még abban sem lehetsz biztos, hogy azt az órajelet stabilan vinné!
Több fázis, jobb VRM esetén az esély a tuningra lehet jobb, de tuning mindig lutri. -
Gippo
senior tag
válasz
DroiDMester #2898 üzenetére
Ez esetben, akkor mégsem csak design. Nem vagyok ilyen mélyen otthon a témában. Ez mennyire befolyásolja a teljesítményt?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
DroiDMester #2884 üzenetére
Ez milyen teszt ? Free vagy licenszes ?
-
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #2884 üzenetére
lefuttattam még1x és most 24,3 a min FPS. Nem tudom az előbb mi baja volt.
-
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #2878 üzenetére
Igen, elnézést benéztem. A tesszelláció nem volt bekapcsolva.
-
Gippo
senior tag
válasz
DroiDMester #2790 üzenetére
Azért kérdeztem vissza rá, mert valahogy sejtettem, hogy nem ide jött
GPU-z (vagy akár cpu-z)-vel lesem meg. Persze 1.1-re lemegy, ha nincs használatban, azzal nincs gond, ha kap a vga, visszamegy 2.0-ra)
Egyszerűen van amikor x1-en fut x16 helyett, nem tudom, hogy elinduláskor változik-e meg, vagy amikor fut a gép. ( Bár szerintem elinduláskor, mert még nem volt olyan, hogy egy indítással először jó volt, aztán nem)Nem tudom mi lehet a probléma. Volt olyan hogy x8 volt x16 helyett, fogtam újrahelyeztem a kártyát és megoldódott, de ezt a néha x1-et nem tudom hova tenni. :/
-
Gippo
senior tag
válasz
DroiDMester #2785 üzenetére
Tehát akkor ettől megoldódik az, hogy x1 legyen a pci-e busz?
-
szörnyeteg77
tag
válasz
DroiDMester #2787 üzenetére
ez zsíroskenyér!
tetszetős nagyon! köszi!
-
szörnyeteg77
tag
válasz
DroiDMester #2785 üzenetére
az új ati driverek tudják az egyedi felbontás létrehozása funkciót? mert nvidia tudja. mert én mindig egyedi felbontásban játszom. összenyomott képpel
. pl. 1920x820 és milyen programot használtok tuningra??
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #2691 üzenetére
Mondjuk fingom sincs, hogy kikapcsolas elott vagy utan probalkoztam vele.
Majd ellenorzom megint.Gippo - Akkor nagyon nem is ajanlott kitolni a range-et? Instabilla valhat?
-
TheClown
csendes tag
válasz
DroiDMester #2722 üzenetére
Nekem most ennek a TN panelesnek is nagyon faszának tűnik a képe, mondjuk biztos vagyok benne, hogy az IPS után már nem ezt gondolnám.
Eldöntöttem, hogy beruházok egy ilyen Dell-re, ha majd egy kis pénz áll a házhoz.
Köszi -
TheClown
csendes tag
válasz
DroiDMester #2719 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó kis cucc, csak még elég durva áron van. Várok még egy kicsit, míg meglehet venni egy ilyesmit 30-35 körül használtan. Addig meg elviselem a csíkozást
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #2719 üzenetére
A 16:10-es arány nagyon jó, cs a még nagyobb felbontás még kisebb fps-t eredményez, ez a baja inkább vele mindenkinek szvsz.
-
TheClown
csendes tag
válasz
DroiDMester #2717 üzenetére
Valamivel azért drágábbak voltak. Meg én csak azt néztem, hogy tudja a Full HD-t, a többire szartam
Amúgy 24-eset szeretnék, hogy azért valami látszata is legyen a váltásnakTudsz esetleg ajánlani?
-
TheClown
csendes tag
válasz
DroiDMester #2715 üzenetére
Nem hiába magyarázta senki, csak ez a monitor már 4 éves és amikor vettem még nem volt annyira elterjedt a DVI. Meg sokkal drágább is volt egy DVI-os példány. Most az lesz, hogy ezt megpróbálom elpasszolni és használtan keresek egy DVI-osat
Amúgy a HDMI-s TV-n is volt egy fekete keret a rendes kép körül. Csak 800*600-on tűnt el -
Inv1sus
addikt
válasz
DroiDMester #2686 üzenetére
Szia!
Én most akarom letesztelni, hogy mit tud a kártyám alapfeszen. Tehát az asussal, ha feloldom a korlátokat, utána az overdriveban tudom módosítani, ha letörlöm a programot?
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #2686 üzenetére
Anno mikor en is felraktam azt a ASUS GPU Tweak-et emlekszem, hogy a Overclocking Range Enhancement opcio nem volt ott, ahol nalad a kep mutatja.
Miert? -
MontyCrew
senior tag
válasz
DroiDMester #2681 üzenetére
Akkor majd letolok egy dmark 11 tesztet, mert kíváncsi lettem, de a tdp limit ha kitolódok, attól még nem fog többet fogyasztani, csak ha valahol akkora terhelést kap, ne szabályozzon le.
akela91: Nem emeltem feszt.
-
Steven88
tag
válasz
DroiDMester #2649 üzenetére
Hello
HDMi nem igazán 100.% os de ez nem csak itt hanem a létező összes VGA -n igaz!
Azt kérdezném, hogy most készülök gépet venni és a TV-t használnám monitornak. Akkor most HDMI-vel nem lesz valami jó a kép? Csak ezt meg D-sub-ot tudok rákötni.
SAPPHIRE 11200-01-20G HD7850 2GB egy ilyen lenne benne.Választ előre is köszönöm.
-
TheClown
csendes tag
válasz
DroiDMester #2647 üzenetére
Visszaolvastam, de csak 1 konkrét olyan hibát írt vki, ami nekem van, neki is VGA csatis a monitorja. Viszont cserélték neki gariban, ahogy olvasom.
Amúgy feltettem a 12.6 beta drivert és percenként fekete képernyő volt és kiírta, hogy a képernyőillesztő nem válaszolt, de helyreállt. Az összes többi driverrel kb ugyanolyan, játék alatt csíkozás (mikor furmarkkal terhelem, akkor nem érdekes módon , meg 3d mark 11-ben sem veszem észre). Win alatt néha pár tized másodpercre beremegnek a betük pl, mikor böngészek, meg olyan 50hz-es crt monitor feeling van vibrálás miatt (de ezt lehet, hogy csak beképzelem) -
NiTRoV6
tag
válasz
DroiDMester #2529 üzenetére
Jó lett az új driver!!!!! Köszi!!!!!!
-
NiTRoV6
tag
válasz
DroiDMester #2529 üzenetére
Thx!
-
akela91
addikt
válasz
DroiDMester #2442 üzenetére
Nekem is ez a monitorom van, és garantáltan nincs utánhúzás.
-
Majkee84
aktív tag
válasz
DroiDMester #2388 üzenetére
Azt kívánom, hogy ne legyen igazad!
Én 69-ért vettem újonnan. Szerintem ez sem volt rossz vétel. 63 körül lett volna Sapphire HERR Z-től, csak sajna lemaradtam róla. Bevallom, ez lett volna az első elképzelésem, az MSI-t a horror ára (pl. *pon) miatt nem vettem bele a számításomba. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Ezért nem kell egyből megjelenés után venni a kártyát.
round3r: Ebben az esetben, ahogy leírtad valószínűleg a kártya rossz. Vidd el gariztatni.
-
borkarico
aktív tag
válasz
Okés. Nekem az MSI megfelel. ennyit tudok nyilatkozni
-
Majkee84
aktív tag
válasz
DroiDMester #2381 üzenetére
A jövőbe nem látok, de biztos vagyok benne, hogy nem 20 ezer lesz az ára még 3 év múlva sem. Az 5850-emet is 35-ért adtam el 1 év garral. Pedig ahogy látom eléggé pang a piac...
-
borkarico
aktív tag
válasz
DroiDMester #2381 üzenetére
Ezt én mind értem és igaz is. De nem költöttem többet rá, mert mint írtam igazán jó áron tudtam beszerezni. Annyiba került mint egy alap órajeles sapphire 7850. úgyhogy rosszul nem jártam vele.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
DroiDMester #2376 üzenetére
Akkor bocsesz, én mikor még privátozgattam vele, akkor Sapphire volt a kiszemelt
-
MontyCrew
senior tag
válasz
DroiDMester #2374 üzenetére
Neki nem msi van.
nekem van az, és a Sapphire feszültségével 1150et ment. -
LordX
veterán
válasz
DroiDMester #2345 üzenetére
Lossless tömörítést ezért csinál, ami persze továbbra sem sok.
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #2345 üzenetére
Jól van, azért ne kapd fel nagyon a vizet... az akadozás jól látható ez ténykérdés, mást nem mondtam. De rendben, ettől még nem kell lecserélned a VGA-t.
-
BullZeye
veterán
válasz
DroiDMester #2343 üzenetére
Így "akadjon" minden játék maxon a következő 5 évben.
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #2343 üzenetére
Szerintem helyenként akadozik. Milyen órajelekkel üzemelt a 7850?
-
synthattik
aktív tag
válasz
DroiDMester #2275 üzenetére
próbáld ki frapsal ,ott már mindjárt nincsen 80-100 fps,valszeg kicsig bugzik az msi ,mert én is megnéztem msi ab-vel ott ilyen 100 fps kb átlag ,fraps-al meg kb 45 ami már reálisabb főleg,hogy a vsync is be van kapcsolva,és úgy mutatott 100 fps-t az ab.
-
Winne
nagyúr
válasz
Azt hiszem kikölcsönzöm én is a tk-ból... -
szasanyi
félisten
válasz
Ezután már csak az a nyilvánvaló lehetőség maradt, hogy tuninggal lenyomtad a GTX680 SLi-t.
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #2267 üzenetére
De nem bármelyikkel érték el ezt az eredményt, hanem a Hawk-kal! Egyébként nem tervezem azért köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, hogy ilyet még véletlenül se vegyek.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #2267 üzenetére
Tuning része az lutri.
-
Mappa
addikt
válasz
DroiDMester #2243 üzenetére
ilyenre tényleg szükség van win7 alatt mármint atiman unsinstaller?!
gép kikapcs>régi kártya ki>új kártya be>új driver azt annyi nem ? -
borkarico
aktív tag
válasz
DroiDMester #2222 üzenetére
menne feljebb is de nem nagyon érdekel, catalystban megrántom a Core Clockot 1050-re és nekem bőven elég.
-
kucseranor
tag
válasz
DroiDMester #2209 üzenetére
Nem tetszik a kék nyák
Eddig Msi-m volt, de semmi gondom nem volt velük soha. Csak azért mondjátok mert olcsóbb, vagy van más oka is?
-
akela91
addikt
válasz
DroiDMester #2209 üzenetére
+1
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #2160 üzenetére
Nem olyan kicsi különbség az sem azért.
Számíthatok egy 10-15 fps csökkenésre akkor. Gondolkodom nagyon egy ips-es monitoron.
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #2073 üzenetére
Az a progi amit linkeltel azt mutatja, hogy "disabled".
A kerdesem, hogy egyaltalan huzhato ez a kartya 1050/1450 felé, mert CCC-ben fel tudom huzni 1050/1450-re, csak iTurbo nem engedi meg mindig, ugyana a hiba.apropo az ASUS GPU tweak progi amit mutattal, hogy a tuning ful alatt van az az opcio, amit ki kell pipalni, na az nalam nincs is egyaltalan ott ahol a kepen mutattad.
-
Joker94
aktív tag
válasz
DroiDMester #2064 üzenetére
Hol kell kilőni ezt az ULPS-t?
-
szmegma
aktív tag
válasz
Ajjajjj!
Nem ertem, elolvastam mar mindent a neten az ULPS tiltassal kapcsolatban, atirtam mindent a regeditben es az iTurbo nevu progiban is ki van pipalva az ULPS tiltasa, am amikor huznam az iTurboban az orajalet azt irja, hogy meg mindig aktiv az ULPS.
Esetleg azzal az ASUS GPU TWEAK progival probalkozzak?
Egyebkent az alacsonyabb pontszam nem lehet a processzorom miatt?
i5-3570K -
noby
aktív tag
válasz
nekem eddig semmi gondom nem volt hogy be van kapcsolva az ulps kikapcsoljam lesz valami érdemleges változás a 7850el?
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #2060 üzenetére
Ez erdekes.
A graphic score nalam 1050/1250-en majdnem 2000 ponttal ert el kevesebbet mint a tied.
Vmi nagyon nem jol van itt beallitva ugy erzem.
Pl. az iTurbo progiban meg mindig nem engedi a huzast, azt irja, hogy az ULPS aktiv.
A CCC-ben viszont maximum csak 1050/1450-es huzast enged.Nem ertem az egeszet, hogy mi van most?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
DroiDMester #2060 üzenetére
Betyár tuning van a vga-n meg a procin is! Gondolom a vga órajelek csak teszt erejéig voltak így. Vagy tévedek?
-
Jumeogi
csendes tag
válasz
DroiDMester #1999 üzenetére
Feltettem a Catalyst 12.4b (8.961.3 May 24) AMD Official Hotfix-et és most nincs villogás, böngészés meg mappa váltogatás közben. Hurrá.
-
Tempileul
tag
válasz
DroiDMester #1999 üzenetére
Nekem sajna a legújabbal is előjön a probléma.
-
Joker94
aktív tag
válasz
DroiDMester #1905 üzenetére
Enyém is 1.075V-t alapon,és az 1050/1450-et simán vizsi.
-
válasz
DroiDMester #1905 üzenetére
Akkor az igen durva példány
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #1901 üzenetére
1,075 az alapfeszed?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #1901 üzenetére
Elég kevés az a 1,075V, össze korábbi tesztben 1,21V-ket írtak.
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #1896 üzenetére
Na ezt kérdezem, hogy hogy van unlockolva egyáltalán 1050 felett, ezt nem tudtam.
-
válasz
DroiDMester #1896 üzenetére
Aztaku... annyit kihoztál a 7850-edből, mint én 6850 CF-ből. Nemsemmi.
-
Joker94
aktív tag
válasz
DroiDMester #1848 üzenetére
Mennyivel lehet max kitolni a TDP limitet?
-
TTomax
félisten
válasz
DroiDMester #1761 üzenetére
Hát ha még a FOV is 90 lenne....
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Nem az AB-el van a gond, hanem magával a szoftveres méréssel, nem tudják pontosan meghatározni, de erről Abu többet tudna mesélni.
Ezt meg, így elég nehéz megállapítani, mert a Nv és az Ati is teljesen másképpen kezeli a memóriatúlcsordulást. Ugyanabban a környezetben, ugyanakkora vrammal utóbbi érezhetően jobb ebben. -
szasanyi
félisten
válasz
Szerintem is hagyjuk, mert ezekkel a beállításokkal semmi gondom nincs. Mint ahogy mással sem, ezért nem értem ezt a VRAM mizériát. Egyébként ezek a beállítások a 4xAA kivételével szépen futott a HD6870 és GTX560-Ti kártyákon is, amiken 1GB VRAM volt ugye. No, de ti biztosan jobban tudjátok.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #1749 üzenetére
AB sem tudja pontosan kiolvasni, hogy mennyi vramot használ a játék.
(#1755) Winne: Ha nem feszeled, akkor nagy valószínűséggel nem fogja, értve ezt megfelelő hőmérséklet mellett.
-
szasanyi
félisten
válasz
Nem kell túlmisztifikálni a VRAM jelentőségét. Nálam is megy a Crysis 2 (FullHD, Ultra grafikai beállítások, DX11 + texture pack) és nincs gond, elhiheted.
A driver és a játék intelligens, "tudja" mennyi a rendelkezésre álló VRAM mennyisége és azt használja - megfelelően.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DroiDMester #1753 üzenetére
Köszönöm!
Nálam még a 2.1.0 van fent, az én kártyám még ezzel is megy rendesen. Majd frissítek ha újratelepítem a Windowst.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Milyen programot használsz ehhez az OSD-hez?
-
akela91
addikt
válasz
Így van, bőven túl szoktam lépni én is az 1.5GB-ot.
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #1742 üzenetére
Nem rossz kis proci az, az ilyen tesztekben látszik, hogy van benne tartalék.
VGA neked itt 1200-on volt, vagy 1050/5800-on neked is?
@(#1743) szasanyi: hát nem is szeretném, hogy legyen.
BF3 100 feletti fps-el megy a beállításaimon, nem kell több.
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #1740 üzenetére
Írtam korábban, 1150/5800 és a proci 3.3GHz.
-
synthattik
aktív tag
válasz
DroiDMester #1735 üzenetére
köszönöm ezzel végre műkszik a 7850
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #1735 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi.
-
Winne
nagyúr
válasz
DroiDMester #1695 üzenetére
Ez milyen 3dMark beállítások mellett van futtatva?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #1702 üzenetére
Ahogy mondod: a 11 lefossa, milyen proci van alatta, olyan vga limites.
Igen, tesztekben 1,21 körül volt megadva a 7850 és a 7870-nek is.
-
akela91
addikt
válasz
Nekem 1.138V az alap Voltage. (sapphire 7850)
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Milyen kártyád van pontosan?
-
AT1S
tag
válasz
Ha megkérlek lefuttatsz nekem egy 3DMark11-et úgy, hogy a 1200/memóriát alapon hagyod? Kíváncsi vagyok a balanszra... Nekem egyenlőre a régi konfigomba van a kártya, így a CPU limit miatt nem lenne mérvadó.
-
AT1S
tag
válasz
Nekem is 1,075. Meg szerintem a 99%-nak az. Ahogy olvasgattam, alap feszen átlagban 1175 körül van a vége, de pl. ez ITT vitte az 1200-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest