- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheClown
csendes tag
válasz
akela91 #2849 üzenetére
Toltam rajta +100 mhz-et, a heaven közepén megállt a kép és ezt dobta ki: kép
Akkor ezt már nem bírja?
+50mhz-el stabil. Az enyém valami tuningra alkalmatlan példány lehet. Más simán feltolja magasabb értékekre a memó meg a core órajelét is...gyiku: A Sapphire Trixx nevű progival.
-
TheClown
csendes tag
Sziasztok
Veszélyes lenne alapfeszen a Trixx-el még tolni a core órajelén a Catalyst által megengedett max fölé? -
TheClown
csendes tag
válasz
DroiDMester #2722 üzenetére
Nekem most ennek a TN panelesnek is nagyon faszának tűnik a képe, mondjuk biztos vagyok benne, hogy az IPS után már nem ezt gondolnám.
Eldöntöttem, hogy beruházok egy ilyen Dell-re, ha majd egy kis pénz áll a házhoz.
Köszi -
TheClown
csendes tag
válasz
DroiDMester #2719 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó kis cucc, csak még elég durva áron van. Várok még egy kicsit, míg meglehet venni egy ilyesmit 30-35 körül használtan. Addig meg elviselem a csíkozást
-
TheClown
csendes tag
válasz
DroiDMester #2717 üzenetére
Valamivel azért drágábbak voltak. Meg én csak azt néztem, hogy tudja a Full HD-t, a többire szartam
Amúgy 24-eset szeretnék, hogy azért valami látszata is legyen a váltásnakTudsz esetleg ajánlani?
-
TheClown
csendes tag
válasz
DroiDMester #2715 üzenetére
Nem hiába magyarázta senki, csak ez a monitor már 4 éves és amikor vettem még nem volt annyira elterjedt a DVI. Meg sokkal drágább is volt egy DVI-os példány. Most az lesz, hogy ezt megpróbálom elpasszolni és használtan keresek egy DVI-osat
Amúgy a HDMI-s TV-n is volt egy fekete keret a rendes kép körül. Csak 800*600-on tűnt el -
TheClown
csendes tag
válasz
TheClown #2636 üzenetére
Probléma megoldva. Leteszteltem HDMI kábellel és úgy tökéletes volt. Tehát már biztos, hogy a DSUB-ot nem szereti a kártya.
Tehát annak akinek hasonló gondjai vannak, az ne cseréljen gépet, a kártyát se gariztassa, hanem vadásszon egy minimum DVI-os monitort. Azt nem tudom, hogy csak a Sapphire-oknak van-e ilyen hibája, de fórumokon csak azokkal írták.
(Sapphire) Radeon 7800 széria használata DVI-VGA átalakítóval nem ajánlott. -
TheClown
csendes tag
Kicsit utánanéztem még a dolognak, lehet, hogy a DSUB lesz itt a ludas.
Itt nézzétek meg a 722-es hozzászólást és az utánalévőket.
Youtube videó-nálam dettó ugyanez a hiba, élőben idegesítőbb. Nézzétek meg a kommenteket itt is.
Ahol láttam leírva ezt a hibát, ott mindenkinek DSUB csatis monitorja volt. Akkor lehet, hogy a 7800-as Radeonok allergiásak a DSUB-ra? Nem rossz ez az AMD, hogy egy valag pénzért nem tud egy normális VGA-t összehozni. Asszem csere lesz NV-re, mert nincs pénzem új monitorra. Megpróbálom letesztelni haveromnál DVI-os monitoron, hogy tényleg ez lehet-e a hiba, vagy HDMI-s TV-n (csak kéne egy rohadt HDMI kábel) és írok, hogy ez-e a hiba. -
TheClown
csendes tag
válasz
DroiDMester #2647 üzenetére
Visszaolvastam, de csak 1 konkrét olyan hibát írt vki, ami nekem van, neki is VGA csatis a monitorja. Viszont cserélték neki gariban, ahogy olvasom.
Amúgy feltettem a 12.6 beta drivert és percenként fekete képernyő volt és kiírta, hogy a képernyőillesztő nem válaszolt, de helyreállt. Az összes többi driverrel kb ugyanolyan, játék alatt csíkozás (mikor furmarkkal terhelem, akkor nem érdekes módon , meg 3d mark 11-ben sem veszem észre). Win alatt néha pár tized másodpercre beremegnek a betük pl, mikor böngészek, meg olyan 50hz-es crt monitor feeling van vibrálás miatt (de ezt lehet, hogy csak beképzelem) -
TheClown
csendes tag
Mindegy, majd kipróbálom úgy, hogy HDMI kábellel rákötöm TV-re és ha úgy is csinálja, akkor kihajítom a kártyát. Kb ez volt az utolsó Sapphire-om szerintem. Direkt ezt a márkát vettem, mert megbízható, aztán egy nagy sz@rt
Jó kis tanulópénz ez, hogy legközelebb magyar boltban vásároljak, még ha drágább is.
seederking: Köszi, utánanézek. -
TheClown
csendes tag
válasz
seederking #2642 üzenetére
Kb melyik részén írták a topiknak? Mert kicsit sok hsz van
-
TheClown
csendes tag
Ha tálcára teszem a BF3-at, akkor win alatt is csinálja. Pl ez a rész, ahol írom most a hsz-t csíkozik halvány fehér csíkokkal, mint az állat. Ha a kilépek, akkor abbahagyja. Tehát ha terhelést kap, akkor kezdi.
Amúgy első tulaj vagyok, 2 hete vettem újonnan. A gari is problémás, mert külföldről van -
TheClown
csendes tag
Full HD-n használom
Olyan LCD monitorom van, hogy tudja a Full HD-t, de csak DSUB csati van rajta. Amúgy az előző VGA-mnál nem emlékszem ilyesmire, pedig azt is így használtam. Másnak is volt már ilyen problémája? Akkor a VGA lehet a hibás?
Amúgy a típusa: Sapphire HD 7870 2GB GHZ Edition -
TheClown
csendes tag
Sziasztok
Van egy Sapphire HD 7870 kártyám és az a gondom vele, hogy néhány játék alatt (BF 3, GTA 4) nagyon halványan csíkozik/ vibrál a kép. Főleg csak akkor látszik, ha felnézek az égre, vagy a betöltő képernyőnél. Win alatt is néha randomszerűen csak úgy ugrik egyet a kép. A monitoromon csak analog bemenet van, ezért DVI-DSUB átalakítóval használom. Ez lehet a baj? Vagy a VGA hibás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged