Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
válasz
seederking #2504 üzenetére
Semmi teendőd nincs.
-
LordX
veterán
válasz
DroiDMester #2345 üzenetére
Lossless tömörítést ezért csinál, ami persze továbbra sem sok.
-
LordX
veterán
Nálam random időnként csonttá fagy a 12.6-tól az egész gép (és nincs reset gomb a házamon, qq). Ment vissza az előző.
Egyébként ajánlom, hogy reportolj bugot nekik itt. Ha azt látják, hogy egy bug csak kevés usernél jön elő, akkor nem fogják magas prioritással kezelni, úgyhogy minden problémát tessék reportolni. (Mondom én is mint SW fejlesztő, rühellem azt a usert, aki küldi a hatemail-t, hogy még mindig nincs kijavítva a hiba, amiről tudtam, hogy létezik, de csak belső teszt során jött elő, úgyhogy van fontosabb probléma alapon nem javítottuk ki.)
-
LordX
veterán
Halihó!
Vettem egy Gigabyte 7850-est, és azt vettem észre, hogy miután betettem, a 12 GB RAM-ból kb 6 GB "hardware reserved" lett a Resource Monitor-ban... Mivel az előző kártyával (egy MSI Radeon 4850) csak pár mega volt ilyen, ezért biztos ez csinálja. Megnézvén az eszközkezelőben egy kb. 4 GB-s címtartomány van lefoglalva a 7850-hez, ami eléggé WTF.
Találkozott valaki hasonló problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest