- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
válasz
csucsbicep #12781 üzenetére
Oké kösz! Arra nincs tippetek, hogy miért ugrik vissza 1920X1080-ról vissza néha random a képfelbontás kissebre a monitoron? Catalyst Center is hülyéskedik néha. Lehetséges a moddolt monitor driver miatt?
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #12759 üzenetére
Most tesztelgettem a fánk közben a fordulatokat levett házoldallal és mellé ültem. Így 2000rpm az a határ ami fölött már kezd hallatszódni. Be is lőttem, hogy ennyin menjen max. Így a fánk közben 70 fokra beállít és hangtalan. Játék alatt meg még hűvösebb lesz és szinten totál hangtalan. Felraktam egy pillanatra 100%-ra, na ott olyan hajszárító szint volt 5000rpm
De pár másodperces teszt alatt is hirtelen esett 7 fokot. Nem is baszogatom tovább. Túlmelegedni nem fog így se és halk.
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #12751 üzenetére
Más a csapágy benne lehet, vagy a lapátok máshogy állnak. Érdekes, mert nekem 2400-2500rpm körül kezd hallatszódni a kártya. Pedig a gépem nem egy zajos darab és tisztán hallom, hogy mikor kezd el a vga hangosodni.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
csucsbicep #12748 üzenetére
Hát max a Hitman Absolution... 1440x900-Ultrán nem megy 62 fok fölé... Mondjuk engem ez abszolút nem zavar...
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #12714 üzenetére
Nagy változás nem lett 64-65 fokra állt be végül 47% fordulat mellett.
(#12718) csucsbicep magam mókoltam össze ezt a hűtést rá. Nem szeretem amikor egy fél kilós tégla húzza az alaplapot.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
csucsbicep #12710 üzenetére
Házban van, az asztalon. (Egy Xigmatek Asgard Pro, egy venti elöl, egy hátul)
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
csucsbicep #12706 üzenetére
kb 10 perc...
-
kerekfej
őstag
válasz
csucsbicep #12669 üzenetére
Amiket linkeltem képeket azokon a modelleken direkt csak 1x DVI van, így van esély rá, hogy rámegy.
-
kerekfej
őstag
válasz
csucsbicep #12663 üzenetére
Pár itteni ember szerint igen. Bár ügyelni kell, hogy milyen modell. Referencia lehet a jó.
-
korcsi
veterán
válasz
csucsbicep #12577 üzenetére
Ajjaj, az utolsó kép nem sok jóval kecsegtethet.
Valaki tudja ennek a típusnak a számát, 1119x.xx.xx, erre gondolok.
-
hhx
tag
válasz
csucsbicep #12553 üzenetére
Megrendeltem végül a Sapphire 7850 OC-t.
Köszönöm a segítséget! -
S. Szabi
őstag
válasz
csucsbicep #12559 üzenetére
Egy picit hallani, de most nincs fenn a ház oldala, szerintem nem hallatszódna, ha fenn lenne. Mondjuk engem nem nagyon foglalkoztat, hogy terhelés alatt milyen a hangja, egyrészt mert általában hanggal játszok, másrészt meg akkor a játékra figyelek. Viszont netezésnél minden legyen teljesen kussban. (Ezért is lesz tápcsere, meg talán nemsokára meglesz a Corsair Obsidian 550D-is
)
(#12563) darky@: Szerintem 9,5/10
-
Speed®
titán
válasz
csucsbicep #12441 üzenetére
Pontosan ez a bajom vele..gázos a dizájn, a hatékonyság rovására ráadásul.
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #12404 üzenetére
Még nem volt időm, de nézegetem
Tomix24 : Most az következik, de az egy kicsit nehezebb lesz nézni, mivel nincs beépített bench.....majd megpróbálom ugyanazon a pályaszakaszon, ahol korábban már mértem a 12.11b8-al
-
S. Szabi
őstag
válasz
csucsbicep #12388 üzenetére
Hehe, a beta 9-et és 10-et nyilvánosságra se merték hozni?
-
Tomix24
addikt
válasz
Resolve missing fonts issue in XBMC
Improves performance in Far Cry 3 (up to 25% with 8xMSAA)
Improves Far Cry 3 performance for single GPU configurations with AA enabledRemélem is
-
seederking
őstag
válasz
O,yeah...Fölraktad már,tapasztalat?Nem sz@rakszik?
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #12366 üzenetére
Én igazából abból is indultam ki, hogy pl. a BF3-ban is az SSAO gyengébb beállítás tesz lehetővé, mint a HBAO.....igaz ebben már nincs HDAO
-
korcsi
veterán
válasz
csucsbicep #12366 üzenetére
Több mint a valóságban
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
csucsbicep #12255 üzenetére
oké.
Kíváncsi leszek az eredményekre. -
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #12245 üzenetére
Lost Planet 2, Resident Evil 5, AvP
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
csucsbicep #12245 üzenetére
Készülsz valami átfogóbb összehasonlításra nvidiával szemben? Ha kell szívesen segítek egy 7870-el.
-
S. Szabi
őstag
válasz
csucsbicep #12192 üzenetére
Én úgy látom 7870-e van
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #12185 üzenetére
Bár nekem szerencsém volt, még nem szívtam meg egy bolttal sem, csak kíváncsivá tettél hol korrektek.
De szerintem sok múlik a vevő hozzáállásán is egy gariztatásnál . -
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #12185 üzenetére
azt várja, hogy megmondd neki
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #12183 üzenetére
Érthető, csak ez itt a reklám helye : Hol?
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #12180 üzenetére
?
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #12177 üzenetére
10+ éve vagyok a kereskedelemben, nem kell bemutatni a dolgot. Amúgy valóban így van, ha oda csapsz és kicsit erélyesebben véded az érdekeid akkor 90%-ban nyerő lehetsz.
Jó pár dühös, ingerült emberrel volt dolgom ahhoz hogy tudjam, ha elhangzik a kedvezmény szó, máris átrendeződnek az összeráncolt homlokok(persze ez nem egyenlő a bunkó stílussal, mielőtt másnak esetleg félreérthető lenne ez)
(#12178) asdxv: A gond az az ahogy írtam, nekem munkaeszköz is a gép, sajnos nem engedhetek meg magamnak több hetes off-okat.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #12149 üzenetére
MSI Ab-t használok azzal állítok mindent,nekem az Asus Tweak nem igazán jött be.Ezek szerint csak az Asus kártyák kiváltsága lenne az alulfeszelés?Mondjuk haver Sapphire 7870-én is működik. Mondjuk az első szériás. ilyen
(#12151) GeneraL_XTX : Ez a kártyám van
-
oliba
őstag
válasz
csucsbicep #12121 üzenetére
Kellene egy extrém magas és egy extrém alacsony értékű kártya azonos márkából és akkor kiderülne, hogy mennyi az annyi. Az a baj, hogy szinte az összes kártya a 7x%-os tartományban mozog AMD oldalról, így nagyon nem összehasonlítható. Egy 50-60 és egy 90%-os nem jönne rosszul.
NV-nél láttam, hogy az egyik csávónak 120%-os volt a GTX460-as kártyáján és 1V alatt tudta a 900Mhz-et. Ekkor én még nem ismertem az ASIC értéket, de nekem 1V volt az alap fesz, és 1,287V-on tudott stabil 900Mhz-et. Bocs, hogy átmentem OFF-ba
(#12122) Dealer95: mivel csak a GCN + Fermi/Kepler van támogatva
-
oliba
őstag
válasz
csucsbicep #12114 üzenetére
Kicsi ASIC Quality esetén nagy a szivárgás, kicsi a VID,
Xbitlabs-ról:
ASIC quality < 75% - 1.1750 V;
ASIC quality < 80% - 1.1125 V;
ASIC quality < 85% - 1.0500 V;
ASIC quality < 90% - 1.0250 V;
ASIC quality ≤ 100% - 1.0250 V.Ezek szerint pont fordítva van. Ezért is kérdeztem. Ha valami gyártó által van biztosítva, hogy alacsonyabb feszen is képen hiba nélkül menni, akkor akár magasabb feszen még jobban mehet, nem? Pont, mint a prociknál
(#12115) S. Szabi: ez átlagos
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #12093 üzenetére
valami autós, dirt/f1, bf3 ha van, fc3 esetleg, ilyesmi, amikkel a nép játszik mostanában.
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #12090 üzenetére
tudnál esetleg játékot is indítani ? Az jobban érdekel, hogy lassúl/gyorsabb/egyforma-e
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #12087 üzenetére
és a win8 akkor gyorsabb lenne ?
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #12071 üzenetére
Ezt kapta 1100/1200-on:
Ezt, meg a játékokban lévő teljesítmény növekedést látva még 10k ráfizetést sem ér meg a 7870, ha van 1 1200-on menő 7850-ed.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #12071 üzenetére
Megnézem, hogy én mit kapok 7870-el 1100/1200-on.
(#12073) GeneraL_XTX:
Azt a gfx score-ra értettem
És elírtam, mert 8425.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #12065 üzenetére
Sokat: [link]
Szerintetek az Asus 7870 V2 a dobozával együtt több lehet, mint 2 kiló? Mert ettől függ a futár költsége és nem tudom lemérni, mert a gépben van. Rendelésnél meg meg kell adni a súlyát.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #12063 üzenetére
A ramok jótékony hatással vannak egy kicsit a Graphics score-ra is úgylátom. A Physics score-od is jóval több, mint az enyém.
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #12015 üzenetére
Egyébként FC3 témához:
MSAA-off: 1. torony tetejéről bárhova nézek 40+ FPS, tehát nincs vele gond.
A 8xMSAA lövi le a VGA-t, tehát a játékkal semmi gond szerintem.Egyébként nekem néhol előfordul villogó textúra, ez miért lehet?
(csak FC3-ban vettem észre ilyet)
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #12015 üzenetére
Egy világ dőlt össze benned mi?
Mindenesetre jól döntöttem hogy nem gtx 660-at vettem. Directcompute teljesítményben gyenge a kepler lásd dirt showdown:
És a physx miatt nem igazán érdemes megvenni már a 7850 jobb tuningolva meg 7870 szint felett is lehet. -
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #11987 üzenetére
+1
kb. én is valami ilyesmit mértem a korábban tesztelt I5 750 esetén, vagy is az I5 2500, már nem sokkal az alapórajel felett, hozza a 750@4GHz-et.....
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #11987 üzenetére
Generációnként kb 10% -t lehet számolni fejlődésként, most már nem olyan gyorsan megy mint régebben.
-
sb
veterán
válasz
csucsbicep #11891 üzenetére
Nálam nem megy a profilozás exe-nként.
-
LamaCube
addikt
válasz
csucsbicep #11884 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Ez ugye nem béta? Vagy atinál nincs béta verzió?Még annyit szeretnék, hogy régebben 4850-nél sokszor volt bajom a driver frissítésekkel. pl. frissíteni akartam és ahogyan feltettem utána összeakadt a régivel, mondjuk lehet én szúrtam el valamit. Tehát úgy lehet frissíteni, mint nvidiánál, hogy csak felteszem az új drivert és a régivel nem csinálok semmit?
-
LamaCube
addikt
válasz
csucsbicep #11859 üzenetére
Már megrendeltem.
Miért, amit te linkeltél az miben más?
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #11854 üzenetére
Ja értem, akkor benéztem.
De ennek a 7870 V2-nek tényleg nagyon komoly. Még 70%-on is egy nagyon minimális kis szélzaj hallható. Kb 80%-on olyan, mint a Sapphire 7850 50%-on
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #11851 üzenetére
Arról, de gondolom a 7850-en is ugyanez a hűtés van. Mert azon nagyobb a lelógó rész, mint ezen. Javíts ki, ha tévedek.
(#11852) seederking:
Nyáron nagy melegben, fesz emeléssel tekerhet annyin.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #11849 üzenetére
Azt egyébként én is észrevettem, hogy durván halk ez a V2-es DC2 hűtés. Még 50, sőt 60%-on sincs hangja, míg a Sapphire-nak akkor már durván volt.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
csucsbicep #11846 üzenetére
Tuning nem túlzottan érdekel, inkább halk legyen.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
csucsbicep #11844 üzenetére
Ok, köszi...
Akkor szerintem az asus lesz. 2 év múlva még garisan lehet eladni....
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #11829 üzenetére
Nem tudom mi lenne a jó próbálkozás.Mivel eddig pl kék halál,black screen nem volt egyik drivernél sem.Teljesítménybeli romlást nem "okoz" ha régebbi pl 12.10driver-re cserélem az állitólag jó eredményt produkáló 12.11b8-at?Nem hard mod gondolom csak sajnálnám ha oda veszne az a kis plusz amit ez a driver hoz,ha hoz nálam egyáltalán./nem mértem ki/.
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #11736 üzenetére
Van különbség, de átlag 3-7 FPS-t nehéz észrevenni.
20 helyett nem lesz 30, 40 helyett 50 meg nem olyan észrevehető játék közben.Mostanság én is "csak" 1100/1200-on használom, de van amikor alapon.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #11694 üzenetére
Azért játékban is számítana valamit.
Amúgy miért áll mindig vissza alapfeszre, ha újraindítom a gépet?
Minden más beállítás marad, csak a fesz áll vissza alapra Tweak-ben.
8465 pont tré márkban nem kevés kicsit 1200/1400-on? Procilimit miatt lehet csak ennyit?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
csucsbicep #11684 üzenetére
Kicsit kissebb, mint az előd 6870 DCu, simán elfér a CM elite430-ban
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #11646 üzenetére
Nem tudom, megmondom őszintén, én anno az 1 résszel játszottam de meguntam, a 2.-at megvettem amit nem sikerült telepítenem az eredeti telepítővel(nem vicc, köszönöm ezúton is drm-nek, porosodik a polcon) így a 3.... hát már annyira nem hoz lázba, főleg hogy a sztorit sem vágom.
Mivel Fc3 is ubi, így van remény hogy ac3-hoz is dobnak patch szerintem.
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #11632 üzenetére
Régen lehetett, csak azt használtam, kellett a francnak a ccc. Már csak mókolva lehet szerintem külön megszerezni, abba sem lennék biztos hogy az úgy életképes normálisan...
szerk:
Repsol600: Na ha az úgy rendben műkszik akkor én is kipróbálom, köszi!Más.
Amúgy meg tök felesleges Fc3-ra dobálni a teszteket, a legjobb és legbiztosabb teszt mindenkinek a saját szeme...aztán az más kérdés ha majd nem hisz neki. Ha szűrők nélkül majd maxon szépen én már boldog ember leszek. -
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #11632 üzenetére
Nem kell külön letölteni a 12.11 amit kibont abban megkeresed a packages-t / drivers / display / és ami benne van azt telepíted csak. Remélem jól írtam
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #11583 üzenetére
Igazából pl a Hitman hozhatna több fps-t vagy magasabb grafikai beállítási lehetőséget.Vagy az nfs/ tudom optimalizáció f.o.s.Nincs rá nagy panasz de néha érzékelek lassulást pl alagútba érkezéskor stb.Gondoltam talán oc-val ez "megszünne".De lehet butaság mivel föl le ugrál a gpu kihaszn.
Alpachino : Pl fraps-al lehet lementeni valamiféle eredményt vagy csak játék közben az aktuális értéket figyelve lehet viszonyitani?
-
aelod
veterán
válasz
csucsbicep #11481 üzenetére
És miért nem ajánlott?
-
válasz
csucsbicep #11454 üzenetére
En a pc-s palyafutasomat konkretan 286-tal es Hercules-sel kezdtem, regi szep idok
Ja es 20mb-os tepsivinyo...
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #11456 üzenetére
Én még 1 éve is így voltam vele
Ati 9600 128Mb-ról váltottam HD5830-ra, aztán 5870 most meg 78501 év alatt
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #11454 üzenetére
Csatlakozom! Nekem is az elsó vga-m s3 Trió volt, és az akkori egyik legnagyobb vincsit vettem :seagate 4,3 GB...a gatyám is ráment !
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #11446 üzenetére
ET6000 rulez!
-
lowzor
veterán
válasz
Nekem 16 megás volt a típusára nem emlékszem, mert akkor még nem érdekelt annyira. Csak arra emlékszem hogy nagyon szenvedtem vele és 1 megváltás volt az NV. -
miresz
veterán
válasz
Pont ugyan ezt akartam írni. Nekem még meg is van.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #11429 üzenetére
E8400-at is 3,6-4.0 ghz-re kell húzni hogy elégséges legyen 7770 mellé. [link] 4 mag nem árt azt én is tudom.
Én is tudom miről vakerálok ne aggódj. -
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #11416 üzenetére
Ha megrántja kicsit a procit akkor mindjárt jobb lesz a helyzet.
-
torma1981
veterán
válasz
csucsbicep #11341 üzenetére
Gianni. Huu ez a 7950 nagyon olcsónak tűnik. Tényleg kicsit gyanús.
-
szmegma
aktív tag
válasz
csucsbicep #11255 üzenetére
Mondjuk azt nem irtam, de nem ez az elso driver amit telepitettem es az asus GPU Tweak-ben is be volt allitva amit linkeltel es tudtam is huzni, 1300/1300-ig is elmentem vele.
A problema akkor jott, amikor a 12.8-as drivert lecsereltem a 12.11-es driverre.
Ekkor jelentkezett, hogy max. 1050/1400-ig engedi a csuszka.
A 12.8-as driverrel 1600/1800-ig is lehetett tolni a csuszkat.
Jelenleg is be van allitva az overclocking range enchancement! -
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #11269 üzenetére
Ahogy írtam nálam ugyan ez volt... uninstall/install (új béta) és megoldódott azóta egyszer sem volt gond, ajánlom
Csak mert mindig a bench a téma...
Steam akcióban bezsákoltam a régóta várt (és közben kimaradt) May Payne 3-at..hát én kész vok. Fogalmam sincs miért bukott ez, vagy miért húzták a szájukat az emberek, full graffon, minden maxolva iszonyatosan hangulatos, nagyon állat a motor, ha tényleg ez lenne Gta V-alatt akkor csodás lesz (ha egyszer lát Pc-t)!
A hangulat, látvány, sztori 10/10 eddig, csak ajánlani tudom!
Közben még Batman AC Goty+Deus Ex HR=2160ft.-! -
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #11267 üzenetére
A range enhancement-et kapcsold ki-be és elvileg helyre fog állni.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #11267 üzenetére
Miért nem az AB-t használod? Abban nem enged feszt állítani? Ez az Asus Tweak szerintem nem az igazi.
-
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #11259 üzenetére
másképp nem fogyasztásmérővel, vagy hőmérséklet csökkenéssel alá tudod támasztani, hogy valóban alul feszeli
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #11161 üzenetére
Folyamatos volt ez az érték?
Fps hogy alakult?(így-1680-on és Fhd ban) -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
csucsbicep #11116 üzenetére
Hát nem, mert Elpida
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #11087 üzenetére
Toltam a chinatown pályán ahol nagy a tömeg és a benchmark is ott játszódik. Végigcsináltam a küldetést. 2 gb körül volt a memory usage de teljesen folyamatos a játékélmény 8x aa mindent maxon!
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #11054 üzenetére
Azt sosem próbáltam, 1,26 fölé nem mentem, innen a fórumból kaptam ezt a tanácsot, hogy a felett ne igazán erőltessem a dolgot. Mondjuk ha csak bench-re jó úgy, akkor tényleg nincs értelme.
Mondanám hogy este megnézem neked,de csak vasárnap jövök vissza Pestre, addig meg Te magad is látni fogod viszi-e. -
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #11051 üzenetére
Eleinte nekem sem engedte, aztán lepucoltam a tweaket és a legújabb béta MSI AB-t raktam fel, na azzal enged mindent
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #11048 üzenetére
Simán megy az alulfesz.
1,184 az alapfeszem. 1,200-on viszi az 1200-at. Ezt meg csak igy benyomtam hogy 1,1 - 1100, és müködik, nem tesztelgettem hogy mennyi az alja. -
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #11048 üzenetére
Nálam is megy az alulfesz. 1,216 az alapfesz,és 1,1V-on nekem is megy 1100/1300-on.
MSI Ab-t használok.
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #11046 üzenetére
Nem melegszik, max azt hiszem ilyen 65 fokot tudtam kihozni, játék+benchmarkok után.
Ált amúgy nem megfagy vagy bugzik a bench/játék, hanem egyből reset...TDP-t nem vágom, most guglizom
-
sb
veterán
válasz
csucsbicep #10960 üzenetére
Mikre gondolsz pontosan?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #11005 üzenetére
Inkább szél hang van, hát CF esetén kell a hőmérséklettel egyenesen arányos ventilátor fordulat %-ban.
Bár játék közben megy pár ventilátor, 2 db 20-as CM, 2db 12-es Coolink Swif2 1200rpm, tápban a 14-es, a kártyán a 4 db 8 centis. De játék közben nem hallom -
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #11009 üzenetére
Nálam szarakodott valamit, kovsol szerint csak a beta8 miatt.
DroiDMester azt mondja több kártyára tette már rá és működött..
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #11000 üzenetére
Tedd fel a biost amit tegnap DroiDMester linkelt
mod: bill+egeret ne szapulni
Fifa kivételével csak billel nyomom én is (és a fifa se megy túl jól amióta gamepaddal próbálkozom).
Ott pöshed a fiókomban egy alig használt Logitech F310-es gamepad, de ki nem birom állni -
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #10985 üzenetére
A 7870 tuningolva meg elveri a tuningos 7850-et.
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #10995 üzenetére
Még jó, hogy én legalább vettem....
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #10989 üzenetére
Ne. Pl. én.
Ha a helyzet úgy kívánja zokszó nélkül bármikor nekitolom az 1.3v-ot az 1300-hoz
seederking : nem kell komolyan venni,
tudják a "kistesó" tulajok, hogy 7870 is tuningolva nagyon kemény tud lenni
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #10985 üzenetére
Ez így igaz...és ezzel önigazolást is kaptam a kivalló kari választásom kapcsán
Ez rendben is lenne,
de a 7870 1300-on mit hoz ?
-
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #10924 üzenetére
Nem hát, az a 60mhz már nem hoz csodát, mondjuk én alapon használom jelenleg mert elég nekem úgy is.
1200-hoz 1,155V kell.
-
Garsza
veterán
válasz
csucsbicep #10930 üzenetére
csak az a helyzet hogy nem találok a játék menüjében olyan beállítást hogy kikapcsoljam. Abból gondolom hogy be van kapcsolva hogy nem megy 60 fölé az FPS.
-
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #10908 üzenetére
Mondhatni elég jó, mondjuk ez még a legelső szériás, és gyári OC, talán ennél még jobban figyeltek, hogy a jobb GPU-kat rakták ezekre.
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #10888 üzenetére
Ohh, ebben az esetben elnézést, benéztem. Azt hittem 7850 a téma
-
smisa
őstag
válasz
csucsbicep #10868 üzenetére
A Felxnek elvileg más hűtése van [link]
-
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #10862 üzenetére
Én sem tudom alulfeszelni.
Nem lehet ezeket.
-
válasz
csucsbicep #10858 üzenetére
Lefelé sz.tem nem fogod tudni állítani
felfelé meg csak 1,225.v is engedi nem?
*********************************************************************************
--Lorant-- az a piros sáv a KERNEL időt mutatja a NÉZET -nél ki lehet kapcsolni ha zavar -
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #10862 üzenetére
Nekem nem sikerült. Ha 1.138-nál kisebbre tettem, akkor nem állt át, hanem továbbra is 1,138 volt terhelés alatt.
-
lowzor
veterán
válasz
visszafelé nem is lehet állítani az alaphoz képest.
-
válasz
Mas monitorozo programmal is megnezted?
-
soultrapp
senior tag
válasz
csucsbicep #10853 üzenetére
nekem sincs gond,ha csak a monitor megy.
De,ha már pluszba rákötöm a tv-t akkor egyből vibrál vagy csíkoz vagy mit csinál:-(de ha meg dvi-hdmi kábellel kötném a monitort akkor meg nem teljes a kép a monitoron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Parkside szerszám kibeszélő
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Konteó topic
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest