- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #16282 üzenetére
Szerintem örülj neki!
Sajnos vannak ilyen boltok! Én is tapasztaltam a nem éppen vásárló barát hozzáállást! Nem az Ipon-nal kapcsolatban,hanem egy debreceni kereskedéssel. Egyébként korrekt és megbízható a cég. Gariztatni kellett a VGA-mat és kerek egy hónapot volt náluk. Ezt leszámítva nem volt és nincs is probléma a bolttal. -
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #16263 üzenetére
Nekem 1,138V alapból
Viszont holnap nap megválok az MSI 7850 TF3 kártyámtól.
Bepróbálok helyette egy Tahiti LE kártyát.(#16266) csucsbicep 1138 érték megmarad
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16263 üzenetére
Értem.
-
válasz
csucsbicep #16188 üzenetére
a törvényben nincs szó cseréről. sőt, igazából az internetes vásárlásról sem. a törvény mindössze távoli felek közötti szerződéskötés esetén (ilyen a webshopos megrendelés) biztosítja az elállás jogát, ami vétel-eladás esetén az eladó részéről a vételár visszafizetését jelenti. ha ehelyett ő cserét ajánl, és a vevő belemegy, az már a kettőjük magánügye.
általában igaz a jogalkotásra, hogy a törvények által adta joggal visszaélni nem szabad, tehát a rendszeres megveszem-kipróbálom-visszaviszem típusú user nem viselkedik a törvénynek megfelelően. de ezt elég nehéz bizonyítani, úgyhogy gondolom a webshopok vezetnek valamiféle feketelistát.
-
karesz501
senior tag
válasz
csucsbicep #16188 üzenetére
Az az egy baj van vele, hogy nem kötelesek azonnal cserélni.... Mivel webshop, nem is tudják
Lehet inkább egyszerűbb nekik is azt mondani, hogy nem tudnak cserélni, és visszaadják a pénzt, amire van ugye 30 napjuk. -
karesz501
senior tag
válasz
csucsbicep #16185 üzenetére
De ennyire???
@gbors: ezért nem is értem ezt a sok kezdeti hercehurcát. megveszed webshopban, 8 nap alatt teszteled, és ha nem tetszik vagy nem megy, elállsz tőle és veszel egy másikat.
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16093 üzenetére
A kis lakatot kellett kinyitni.
1,135 V-on van most 1050/5800 mellé. Ha a lakat zárva van 1,125-re állítja. De nem értem miért veszi lejjebb, amikor az 1,35 a gyári feszültség, ha jól értem. Ő pedig tuning esetén még lejjebb veszi magának?
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16087 üzenetére
Kitoltam, kiírta, hogy offset 20. Így még teszek pár próbát mielőtt visszaveszem az értékeket.
Így a feszültség csak 1,225 és maxon van. Eddig alapon 1,235 volt és még lehetett volna tovább állítani.
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #16084 üzenetére
Értem, akkor visszaveszek mindkettőből és ráküldöm a Heavent.
Tényleg, nekem kell emelni power limitet? Nem emeltem,mivel a feszhez nem nyúltam.
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #15991 üzenetére
Maxra van állítva 1050/5800 és stabilnak tűnik. Feszhez nem nyúltam. Tovább már nem engedi húzni, gondolom, ahhoz engedélyezni kell a PGU voltage-ot.
Mennyit kell időben ahhoz BF3-ni, hogy kijelenthető legyen, hogy stabil ezekkel az értékekkel? -
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #15991 üzenetére
Én is.
-
rayoliviero
veterán
válasz
csucsbicep #15982 üzenetére
Kösz, le is töltöttem. És a stabiltást tuning után mivel teszteljem?
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #15969 üzenetére
Hát igen szerintem a legjobb 7850-ek közé tartozik,ha nem a legjobb.
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #15969 üzenetére
Szerintem meg a te 1200/1500 -as kártyád után nem hiszem, hogy bármelyik jobb lesz. Fölös lenne cserélgetni
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #15935 üzenetére
Elvileg 1200-on hozza a 7970 szintet.
-
MZsoltee
veterán
válasz
csucsbicep #15935 üzenetére
Vigyék el 58k-ért a 7870-emet és akkor pipa.
-
karesz501
senior tag
válasz
csucsbicep #15836 üzenetére
Akkor kipróbálom újra, hogy az 1,1Ghz -et hogyan tudom átlépni
És irigykedek, hogy kovsol kollégának milyen tuningbajnok a kártyája :]
-
GergoHD
tag
válasz
csucsbicep #15761 üzenetére
Köszi
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #15729 üzenetére
Hát még a sapphire 7xxx széria. Rengeteg a hibás darab.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #15688 üzenetére
adom (Y)
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #15688 üzenetére
Az egy dolog, de a teljesítmény is fontos neki. Egy FX 8120 sem hajt ki egy 7870-et tuninggal úgy, ha nincs teljesen maxon a grafika, sőt egyes helyeken még maxon sem.
-
Pocok77
tag
válasz
csucsbicep #15666 üzenetére
elsőnek a 12.10 est. nem működött majd a 12.11 beta és utána mind2 fent volt. Mind1 nem lényeges.
Nem akarok vitát.LamaCube: A véleményem továbbra is az 1 driver uninstallása majd újbóli felrakása nem fogja feleslegesen csökkenteni a műveletet végző életerejét
. Amennyit itt beszéltünk már kész lenne.
Amit darky írt azt is használhatod.
-
Pocok77
tag
válasz
csucsbicep #15662 üzenetére
Érdekes. Akkor miért is engedi, hogy több driver legyen fent? Épp tegnap esett meg velem a dolog. Megjött az Asus 7870 V2 es kártyám és valami oknál fogva az első telepítés nem működött. Mikor feltettem egy másikat. Akkor meg már 2 volt
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #15630 üzenetére
Mi a baj vele? Kisebb videot csinal kevesebb eroforrasigennyel mint a fraps.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #15625 üzenetére
Msi AB
-
Pocok77
tag
válasz
csucsbicep #15054 üzenetére
Lehet , most 1150/1350 megy. Nem is nagyon meg többet.
Majd Január 4. jön az MSI-m mellé egy Asus 7870 ha az akkor tesztekkel se fog előjönni akkor egyértelműen a nagy tuning volt a baj. -
odorgg
addikt
válasz
csucsbicep #15030 üzenetére
Nálam sincs problem, az új szériás Dual-x Sapphire-al. Viszont régebben, MSI Afterburner On-Screen Display része, okozott mindenféle relytélyes fagyásokat, és textura hibákat NV és AMD kártyákkal eggyaránt. Szóval aki ilyen monitorozó, illetve OC programokat előnyben részesít, az nem árt ha offolja őket ha rendellenes müködést tapasztal
Ugyan ide sorolom, az alaplapokhoz gyárilag adott tuning, monitorozó, és egyéb teljesen felesleges szoftvereket, amik ugyancsak sok fejfájást okoztak már, ezért nálam alapból tiiltó listán vannak.
-
marinea2
addikt
válasz
csucsbicep #15030 üzenetére
Ez lenne a normális nem kell feltétlen az összesnek sz.rnak lennie..
Épp elég hogy ennyi van már. -
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #15021 üzenetére
nem néztem
de ment rendesen, egész addig, míg a realtek hangdrivert nem kezdtem el baszogatni....
(#15023) marinea2
pedig a kedvenc márkám -.- -
Apollo_21
addikt
válasz
csucsbicep #14807 üzenetére
Köszönöm a megerősítést
Ez megis történt..csak a tegnapi nap folyamán mindenki azzal korbácsolt fel h hát nálam is lemegy hát nálam is..blabla
éshát igen..mi a túróért csak nálam nem?
Köszi még1x az egész csapatnak! -
plekk
tag
válasz
csucsbicep #14796 üzenetére
Max 78 fokra ment fel FC3 ban de az is ritkán alapfeszen tuningal 1150/1250-on.
Ha ezek nem rossz hőfokok akkor megnyugtattatok.
De nyílván ha lehet akkor inkább hűvösebb legyen -
Apollo_21
addikt
válasz
csucsbicep #14796 üzenetére
Gondolom csak akkor kell aggódni 90fölöttnél ha tartós..tehát nem 2-3percekről beszélünk igaz?
-
plekk
tag
válasz
csucsbicep #14777 üzenetére
Nos így már értem, én azt mondtam neki hogy tegye fel a 12.11 b drivert és használja a karit alapfeszültségen.
Akkor gondolom ezzel nem mondtam neki rosszat.
Köszönöm a segítséget! -
plekk
tag
válasz
csucsbicep #14774 üzenetére
Azt mondta hogy sosem jelentkezett neki eddig semmilyen probléma, de ezek után inkább alapfeszültségen fogja használni.
Bár nem tudom hogy ez jelentkezhet-e a driverem miatt: 12.11 beta
Mert neki meg 12.10 van fenn. -
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #14646 üzenetére
Egyet értek veled.
( #14648 ) darky@: Igazad van,mindenk megdolgozott (legalábbis én biztos) azért amilye van.Vigyázni kell rá. Bár én ott merném hagyni órákig is a furmark alatt a kártyát,mert az első öt percben felmelegedett,és onnan sehová sem mozduét a hőmérséklet.
-
Gabennn
tag
válasz
csucsbicep #14633 üzenetére
köszönöm a gyors választ!
-
banderasz77
addikt
válasz
csucsbicep #14588 üzenetére
A memóriához nem is kell nyúlni?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #14579 üzenetére
Nekem lett a legjobb. Jó pár gameplay teszttel alátámasztva.
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #14567 üzenetére
Én ugyan erre a kérésemre azt kaptam hogy akkor lesz mit visszaolvasnom
1 kérdésem lenne, 7870 ügyben történt előrelépés driver ügyben? Nálam a béta 6-os van, nincs vele hiba, de ha valamelyikkel jobb a helyzet akkor váltok.
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #14567 üzenetére
kinek nagyobb a f@sz@,akarom mondani kinek jobb a hűtése -
troland26
őstag
válasz
csucsbicep #14198 üzenetére
mondjuk én mióta megvettem a kártyát max 5-6 játékkal próbáloztam
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #14198 üzenetére
Nálam érdekesen csinálja. 7850-nél csíkozott a DSUB miatt, 7870-nél is, 7950-nél nem. Viszont tápot cseréltem és a 7950-nél is elkezdett csíkozni
Most ezt mi befojásolhatja? Na mindegy veszek egy DVI-os monitort, az a legegyszerűbb.
-
troland26
őstag
válasz
csucsbicep #14187 üzenetére
az érdekes mert én is úgy használom még sincs csíkozódás ..
szerencsére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #14171 üzenetére
jaaa, ok. köszi
-
odorgg
addikt
válasz
csucsbicep #14131 üzenetére
Akkor csak engem nem szeret
Jólenne már valami Bios editor, mert nagyon unom már az OCskaprogramokkal való bohóckodást.
-
Tomix24
addikt
válasz
csucsbicep #14117 üzenetére
Jó példa itt a VRam fogyás. Ugyanaz a Proci/VGA, csak a VRam méretek eltérőek
Összesítve 1GB(alsó sor)8xélsimítás Vs 2GB(felső sor)2x élsimítás:
Látszik, hogy ide meg már a 7850 kevés, hisz 2GB-al sincs normálisan játszható szinten. Tehát neked is lejjebb kell venni 2x-re az élsimítást , de akkor meg már közel ott vagy ahol én. 7870-nél lenne ciki egy 1GB.DDR5, mert az bírná talán a 8x élsimítást. Kitartok a megéri 1GB-os 7850-et venni, de csak 35-38K körül, a felett szigorúan 2GB,de ott sem éri meg 50K fölé menni.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csucsbicep #14028 üzenetére
Monitor dvi-hdmi kábellel van összekötve, tv pedig hdmi-hdmivel.
Amúgy akkor mit kell beállítanom a ccc-ben?
-
Tomix24
addikt
válasz
csucsbicep #14045 üzenetére
-
korcsi
veterán
válasz
CRU-val csinálsz egy saját felbontást (újraindítás kell utána), majd GPU skálázással átméretezed a monitorod felbontására.
A cru kicsit megkeveri a rendszert, nálam legalábbis utána csak sima PNP monitornak látta a kijelzöt.
-
Tomix24
addikt
válasz
Hagyd, KB egyezik a felbontásunk. Nem ez lesz a szűk keresztmetszet , hanem a VRamom elvileg. Mindjárt felmegy a Hitman
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #14040 üzenetére
Igen nézek!
Eddig:
1080p-ultra
8x4Ghz: avg. 70FPS
6x4,7Ghz: avg. 77FPS
1680x1050 ultra:
6x4,7Ghz: avg. 78 min. 62Hitman AB:
1080p minden lowest/off
átlag 58FPSKépeket majd feltöltök, csak most mobilról írok tesztelgetés közben
-
Tomix24
addikt
válasz
csucsbicep #14042 üzenetére
1600x900 nálam amit enged a kijelző. A Gond, hogy így nehezen fogy el a VRAM-om
Hitman minden élsimítás, stb Ultra? 3GB VRam
-
Tomix24
addikt
válasz
csucsbicep #14040 üzenetére
Mire gondolsz, melyik tesztre? Street Fighterre? Azt javította is a kolléga(Vsync)
Viszont neked ugyanaz a procid mint nekem, csak megy jobban (Intel i5 2400@3,7GHz)
Mérsz te is? F1? Vagy bármelyik..Sőt, írj egy Memória faló játékot, megnézzük mennyi FPS-t vesztek az 1GB VRAM-al. Márha benne vagy.
Ugyanarra belőjük a procit, VGA-t. Engem is érdekel. Mindent felnyomunk maxra -
Tomix24
addikt
válasz
csucsbicep #13947 üzenetére
Nem tudod emelni? 1080p? Kijelződ lehet elbírná(ha nem is natívban) Csak az AB fogyasztás miatt.
-
Tomix24
addikt
válasz
csucsbicep #13945 üzenetére
A ki hatja nem hajtja témára írtam főleg neki, tehát hogy AMD-vel mit alakít ez a progi. Ő hozta fel az F1-et. A VRAM-os dolog csak bónusz részemről.
Megnézhetné valaki mennyit eszik AB szerint, én ugye nem tudom, nálam 990-et ír. Ha pontos ha nem az AB. Szaggatás még sehol nem volt, egy játékban sem, max kevésnek ítélt FPS, és ezért butitottam az élsimításokon, de inkább a VGA erejére gyanakszom ott is.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
csucsbicep #13923 üzenetére
Gigafób.
-
korcsi
veterán
válasz
csucsbicep #13926 üzenetére
Az egy másik kérdés
-
logaritmus
tag
válasz
csucsbicep #13853 üzenetére
IceQ X - nek kb olyan van, mint a Powercolor-nak szerintem
KÉP -
BRIKLY
veterán
válasz
csucsbicep #13735 üzenetére
1225mV-al 1180MHz-en játszottam kb 10 percet gond nélkül, 1200MHz-el kékhalál 2 perc után.
-
BRIKLY
veterán
válasz
csucsbicep #13725 üzenetére
Hmm,úgy néz ki,hogy a VRAM olyan gagyi,hogy nem bír 1300MHz-et.. alapfaszen játszadozok 1100MHz-es GPU-val,VRAM húzás nélkül.
-
BRIKLY
veterán
válasz
csucsbicep #13725 üzenetére
Az előző beta. (beta8 ha jól emlékszem).
-
MZsoltee
veterán
válasz
csucsbicep #13711 üzenetére
Én is így gondolom. A tápellátás is analóg szerintem, nem digitális, így feszt sem lehet majd rajta állítani. Mind a nyák mind a hűtés olcsósított, ahogy észreveszem. Mert ha még egy rev a vagy b variáció lenne akkor azt mondom okés, de így nem.
Köszönöm a megerősítést.
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #13661 üzenetére
Igen
FX8320@3,7Ghz = FX8150@4 - 4,2Ghz kb.
De ez erősen változó. -
the_mad
aktív tag
válasz
csucsbicep #13573 üzenetére
A 7870-re gondoltam. Ha hozni fogja azt a szintet, mint a 6870-en, akkor nincs gond. Amíg nem váltok FX6-ra, addig kihúzza.
-
korcsi
veterán
válasz
csucsbicep #13518 üzenetére
Nem működik a lejátszó.
Asus Gpu Tweak -> settings ->Tuning fül -> Tune Settings fül -> Overclocking range enhancement pipa be.
-
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #13508 üzenetére
Igen, ha kikapcsol a monitor leáll a vga is, de a ventik kb fél percenként bekapcsolnak pár mp-re.
-
Johnny001
senior tag
válasz
csucsbicep #13512 üzenetére
Hi!
Köszönöm a választ, akkor még alszok rá egyet!
Apollo_21: egyre jobban hajlok én is az Asus V2 felé, igaz hogy drágább, de egyszer élünk
Asus videókártyám még sose volt.By.: Johnny
-
patex1983
őstag
válasz
csucsbicep #13508 üzenetére
Fura, nálam meg le se állnak a ventik...
-
fenergie84
addikt
válasz
csucsbicep #13382 üzenetére
A procim 4ghz jár és a max fps 60-ra van korlározva, mert zavar ha vízszinresen vágja a képet...
A járékokban ha olyan pályarészhez érek, felmegy 99%-ra is a gpu, de egyfolytában nem marad ott.
FC3-nál tapasztaltam olyat is, h ahol leesik az fps a 60-ról akár 20-ra is akár, ott teker a GPU 99%-on mint az állat.
De inkább az a jellemző, h 70-90% közöht megy vde a 60fps meg van very hight és 8 élsimítás mellett). -
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #13387 üzenetére
Ha a power limit miatt fogy ki a kártya akkor nem az lesz, hogy nem viszi az órajelet, hanem nem tudja 99% on járatni a gpu -t. Legalábbis nekem mikor véletlen -20% ra lett állítva akkor szegény gpu nem bírt 70% fölé menni.
-
karesz501
senior tag
válasz
csucsbicep #13375 üzenetére
Na de mi??? Ha visszaveszem alapra, akkor nincs gond.....
A rendszer 10 napos, zsír új catalyst és és 64bit win7.Még ötletem sincs
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #13303 üzenetére
CF berögződés, itt bizony ha elfelejtetted felkapcsolni őket, a kártyák egyből a 80°C-t nyaldosták
idle így néz ki reggel óta megy a gép kb
szerk: Most már valóban elég csak az oldalsót odatekerni közepesre, esetleg az első 20-ast. így még halk is viszonylag
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #13297 üzenetére
55 fokig melegszik alapfeszen 1230MHz alatt 55-58%-os ventivel
Mi melegedne? Proci is max 48-50 fokos
alaplap 30
ssd 28
hdd 35majdnem lefagy a gép
de az 1.3V-ot nem csipázza a kártya, pedig nagyon szépen viszi -
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #13295 üzenetére
nem érdekes,mivel minden venti maxon van ilyenkor
ezt rakták most a 680-ra is, kiváncsi volnék mit produkál azon2x20 cooler master megaflow 700 2x12 1200 rpm coolink swif2
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #13289 üzenetére
Azért mert nincs szükségem két kártyára, ilyen ramatyul megírt játékok jönnek csak.
1 is elég
fenergie84: 73 fok 73%-os ventilátorral, 1300mV 1300/1450-en. 64-es caspian
gyenge ez a V2-es hűtés
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #13282 üzenetére
Ezt megtudom erősíteni
1019mV-al 1000MHz-en simán megy a Furmark a végtelenségig
Játék alatt viszont kifagyott pár perc után
Pont ma néztem,mielőtt eladtam.
Lehet ránézek erre is,hogy mit mutat. Ez sokkal meggyőzőbb tuningbastabil 1300 meg van 1.3Von, még lehet több is
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #13259 üzenetére
Áhá, köszönöm, akkor tesztelgetem az enyémet is.
Ugye a Furmark jobb az artifactok kiszűrésére (stabilitás ellenőrzésére), mint bármilyen játék? -
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #13269 üzenetére
Tuti az lesz, de nem mind1, hogy egy játék inkább a shadereket, vagy a texturázókat, memóriát, rop egységeket stb terheli-e jobban. Ahol a ROP egységek száma miatt kialakul egy torlódás a játékban akkor rámászhat a 78-as széria. Ha viszont a shaderek száma a limitáló tényező akkor ott a 79-es széria nagy előnyben van. Ez egy összetett kérdés amit nem lehet általánosan kijelenteni.
-
Lowerlord
csendes tag
válasz
csucsbicep #13246 üzenetére
55 foknál nem láttam magasabban, msi afterburnerrel néztem játék közben.
Kb mennyi idő míg egy gariztatás lezajlik? -
Leone743
tag
válasz
csucsbicep #13200 üzenetére
Rendben
a power limitet kell álítani ha csak a gpu-t húzom vagy csak a feszt növeljema gpu-val eggyüdt?igazából arra vagyok kiváncsi hogy mi mivel van össze függésben és ha késöbb se sikerül még 50mhz-et se rántanom a memorián akkor lehet e vlmit álítani hogy megoldjam vlhogy?am hozzá teszem nagyon jó hűtése vana sapphire-nek 64 fok felett még sose láttam ezt a kártyát ez meg ér egy csillagos ötöst részemről.
-
fenergie84
addikt
válasz
csucsbicep #13197 üzenetére
köszönöm
-
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #13134 üzenetére
Már nekem is jó.
Kösz a linket. -
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #13127 üzenetére
Már sikerült enyém lett egy ingyen metro 2033 thx.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #13127 üzenetére
ERROR
The request could not be satisfied.
Generated by cloudfront (CloudFront)
MethodNotAllowedThe specified method is not allowed against this resource.OBJECTPOST70C3C0C3C5CD3629lGpEFHitQvMgxyPSfYSGBckcLWCRdMrMaEq4ZovotNyqcaaSkV1BBa7bq7z9rwOp
We are experience heavy volume. Please try again in a couple of minutes.
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #13124 üzenetére
akkor már [link] 1 dolcsiért is elvihető, és kapsz mellé mást is
és steam kulcsot ad
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #13124 üzenetére
Blocked by mod_slotlimit. More information about this error may be available in the server error log.
Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 -
Tomix24
addikt
válasz
csucsbicep #13121 üzenetére
Én dühömben cseréltem Intelre. Eddig megérte a 30K-t. Nyugdíjaztam az AMD-t Cpu fronton.
-
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #13117 üzenetére
8mag (8x3,7): 53FPS
4mag(4x4,4): 46FPS
Azért van különbség -
Tomix24
addikt
válasz
csucsbicep #13114 üzenetére
Látom igaz, valamennyire, de itt is siralmas:
-
patex1983
őstag
válasz
csucsbicep #13046 üzenetére
Jajj, értem
Multizni amúgy sem nagyon szoktam.
-
Inv1sus
addikt
válasz
csucsbicep #13050 üzenetére
Az lesz. De szerintem nem csak ennyiben áll a hiba. Folyamatosan, bizonyos időközönként kifagy a játék és kapok egy kék képernyőt. Úgyhogy nagyon örülök ennek az új gépnek, csak legalább a régi egyszer nem fagyott ki soha.
-
Inv1sus
addikt
válasz
csucsbicep #13046 üzenetére
Üresjáratban hangoskodik, szóval pont akkor, amikor halk minden és dolgoznék nyugiba. Folyamatosan erősödik, és ha játszok egy-két órát, akkor megint halk lesz. De egy idő után megint zörögni kezd...
Most így elküldeném nekik, akkor az ilyet hogy tesztelnék le?
-
patex1983
őstag
válasz
csucsbicep #13025 üzenetére
Single?
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #12871 üzenetére
Nem, nekem a gyári biosszal tolható csak 1,225-ig.
Ezzel viszont 1.300 adható neki, ez 100% -
BRIKLY
veterán
válasz
csucsbicep #12864 üzenetére
Tényleg lehet ezzel 1.3V-ig feszelni azzal a BIOS-al? Az jól jönne nekem,mert nem kevés a fesz 1200MHz-hez.SAPPHIRE kártyára is fel lehet tenni?
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #12866 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #12864 üzenetére
Nekem ilyen kártyám van, ezt tettem rá
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #12850 üzenetére
Nagyszerű lenne, ha jó áron sikerülne találni
-
Anaren91
senior tag
válasz
csucsbicep #12787 üzenetére
Unlocked Digital Power
- Unlocked BIOS: One click to unlock all protections for extreme overclocking
- Digital PWM Controller: More stable and precise voltage by digital signal
- Enhanced Power Design: More power output for maximum OC potential
GPU Reactor
- An add-on device on the back of R7870 Hawk (Behind GPU) for the overclocking stability
- Provide 5x higher power capacity and eliminate 20% power noise (ripple)
Xtreme Thermal
- Dust Removal technology on Twin Frozr IV keeps dust out for the best thermal condition
- Dual Form-in-one Heatsinks provide better heat dissipation and strengthen the structure
Military Class III Components
- Meet MIL-STD-810G standard to ensure the best stability and quality.
- Adopt CopperMOS, Hi-c CAP, Golden SSC, and Dark Solid CAPEz az msi hawk leírása és nemtom kicsit pengébnek tűnik már maga az is h "elvileg" minőségi cuccból készül. Tudom h az Asus is jó de most azon a 3000 forinton nem fogok fennakadni. Az a GPU reactor meg nemtom mire jó de biztos jó valamire
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #12785 üzenetére
1,33V-t lehet neki adni. Meg az Asusok között vannak tuning szempontjából nagyon elbaltázott példányok. Hawk-ból még nem láttam ilyen Persze ez nem jelenti azt, hogy azok között nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged