- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Sárpac #11855 üzenetére
vaaa! Nagyon tetszik!
Szabadítson meg már valaki a GTX 295-ömtől
Robi BALBOA: Sajna, most hogy megint szárnyal a forint megugrottak a vga árak is. Két hete az árgépen a Lightning a legolcsóbb üzletben 100K volt. (már amennyire lehet hinni az árgépnek)
(#11857) Sárpac: Ennyibe kerül még egy giga ram??? Mármint ~36k felár???
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Sárpac #11857 üzenetére
Annyiért már inkább tényleg ahogy CptMisi kolléga mondja egy 5850 CF.
(#11859)woland_y2k:Egyrészt igazad van, másrészt ha azt vesszük, hogy az átlag user FullHD felbontáson játszik (jóesetben) oda tök felesleges a 2gb memória, ott inkább a 2gpu a domináns. Persze 2-3db FullHD-s monitor esetén már nem árt a 2gb memória.
-
törölt tag
válasz
Sárpac #11816 üzenetére
Igazad van. Most értem haza + van egy 1éves kisfiam aki picit lefoglal
De igyekezni fogok kis türelem 1-2nap és csinálok tesztet
Melyik játékkal vagy progival szeretnétek látni egy tesztet leginkább?
A monitorom: LG W2486LP-PF
Méret: 24" LED FULL HD, Maximális felbontás: 1920 x 1080, Képpont távolság: 0,27675 mm, Válaszidő: 2 ms, Kontraszt: 1000000:1 -
SSJPeter
őstag
válasz
Sárpac #11752 üzenetére
Sárpac: nem akarom ezt a topic-ot is szétoffolni, amit meg még kevésbé akarok akkor veled összeveszni de Te szereptévesztésben vagy.
Én nem rólad beszéltem...hanem a tulajdonosokról..neked van fermid?
Nincsen.
Tulajdonosok tapasztalataira alapozzunk elsősorban ne grafikonokra,meg 3. kézből származó infókra de hát te tudod.... -
HSM
félisten
válasz
Sárpac #11534 üzenetére
Hát nem tudom, nekem 3870 megjelenése óta ATI-m van, szval megéltem már néhány generációt, és nem igazán volt baj egyik WHQL driverrel sem.... És mindig viszonylag nyugodtan feltehettem az újat, mert nagyon ritkán volt bármi probléma, csak fejlődés, esetenként nem kevés.
Amúgy csak szólok, a béta driverek telepítése után kavarodnak meg általábn a WHQL telepítők, amíg nem volt fenn nálam béta, soha semmi bajom nem volt a telepítőkkel, a 10.4 is csont nélkül felment, elsőre.... Ellenben a 10.6beta-val...
Én inkább megvárom a véglegest, szerencsére nem játszom olyan játékkal, amiben nem lenne jó a 10.4 is.... A béták meg sebességre persze, hogy jobbak a WHQL-el, mivel újabbak, csak még tesztelési fázisban vannak.... -
HSM
félisten
-
HSM
félisten
válasz
Sárpac #11470 üzenetére
Najó, de azon nem gyári a venti, ott hiába mondassz %-ot, nem összehasonlítható.
Sőt, még referenciakártyák se mindig, 4890-nél pl. voltak olyan refik, amik 900-at pörögtek 20%-on (enyém olyan volt) és voltak olyanok, amik 1200-at, mint az 5850-em is...
De még ha RPM-et is mondassz, az se összehasonlítható, mert számít hangban a bordázat, a venti kialakítása, a csapágy vagy motorhang, stb... Viszont hang nélkül nagyon szép a 65 fok furmark.Bár én a refi 5850-t is alig hallom így 35% körül... (38 körül jön meg a hangja, 45%-tól felfele kezd zavaró lenni) Ha felhúzom ezzel a ventiprofillal 850/1200-ra, akkor lesz 38-40% körül terhelve... Persze, az 5870 már más tészta...
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #11357 üzenetére
Jaja az! Hopsz remélem befér! Mert nem szeretnék levágni a szilárd elektrolitos kondikból!
Na ezt meg hogy derítsem ki
Azt tudom hogy hátrébb van a GPU memó együttes mint a refnél. Ez látszik de inkább az alkatrészek magasságától tartok. Az MK-13-alatt biztos elférnének.
A Xigmatek ventikről van valami infótok?
-
kasa85
őstag
válasz
Sárpac #11264 üzenetére
Igen ez is igaz ,de hozzá teszem ha ténylegesen nem változik pozitívan semmi 1-2hónap alatt ahogy te is az állás pontodat írtad akkor én is arra a döntésre jutok,hogy inkább váltok a kisebbik rosszra a havi +1000ft meg nem vág a földhöz villanyszámlában a tápban meg van 850W szerintem értékelné egy darabig,feltéve ha nem tolok mellé egy sli-t mert oda még Paks is kevés lenne
+ a házam is elég jó hűvös úgyhogy majd meglátjuk bízok még az Ati ban remélem nem feleslegesen talán lesz megoldás már régóta várom(várjuk).
-
válasz
Sárpac #11274 üzenetére
OCCT-t több okból sem használok. Volt már itt is róla szó, meg máshol is, sokan vannak úgy vele hogy inkább kerülendő.
Este kipróbálom a Linx+ Furmark kombót.
Mellesleg a Linx eddig is 8 szálon ment.CptMisi
Mondom akármilyen tesztprogival nézem vagy játlék alatt sem jött elő 1db hiba sem. Mindig akkor kapok szinte 99%-ban BSOD-ot amikor flashes dolgok futnak. -
kasa85
őstag
válasz
Sárpac #11241 üzenetére
Nekem meg a Gigás logó
,de csak a logó.Na jó a kari is csak a szoftverei nem igazán . A 10.5 öt most toltam fel tesztelem ,igaz már volt fönt de ha tuningolom nem vált vissza 157,300 ra hanem 400,1200MHZ en marad a Gpu és a Mem clock.Én is gondolkodom azt az utat választom,hogy váltok a kazán ra
.Lehetőleg úgy űlök a gép elött,hogy a hátam is lebarnuljon úgyis egész nap a szobában kuksolok
De ha nem szarakodom mint ezzel már megérte.
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #11165 üzenetére
JA a moddingolás király dolog! Általában én sem tudom gyári állapotban hagyni a videokártyáimat. Itt van a tavalyi modd a 4870-emen. Bár én szeretem a nagy batár hűtőket
Most meg a BlueMonsta-t ébresztgetem hátha 1 két hónapon belül összejön. A 9cm-es ventik pedig sokat tudnak jelenteni mert akkor gondolom ez most 8cm-es és hát sokat jelent a nagyobb légszállítás. Van benne tapasztalatom!
(#11171) kasa85: Hát Sapphire-ék kicsit benézték azt a Toxic bios-t amivel kijött gyárilag! Vagy csak a felhasználókra bízták a határok feszegetéseit
és a tapasztalataik alapján kiadtak egy ilyen brutál biost
. Sokkal többet tud stabilan alapfeszen (775/1125 volt ugye a vége a CCC-ben ehelyett 950/1200-on még stabil a tesztek alapján) mint ahogy a Catalyst Overdrive engedte. Ja és mióta kijött ez azóta 5870-es órajelekkel játszok. És működik tökéletesen a powerplay.
(#11173) Goldmen75 :"Fermi meg nem mozgat, maradok hű Ati fan"
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #11163 üzenetére
Szép kártya gratulálok hozzá! Használd gond nélkül.
Kíváncsi leszek ha megjön a GTX vajon te is átpártolsz e a Fermi-re? És tényleg annyival kiegyensúlyozottabb e az nV mint az ATi. driver ügyben? Szóval kíváncsian várom a tapasztalataidat, hogy ne csak a sárdobálást halljam legnagyobb részt ATi/nVidia témában hanem objektív véleményeket is.
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #11080 üzenetére
Nálam azért 2400rpm magasságában már susog!
Játék közben meg nem füleltem de nem figyeltem még fel a hangjára úgyhogy nem lehet nagyon zajos. Pedig 850/1200-on használom. Ja amúgy az előbbi tesztben downclock-oltam (ó be szép magyar szó
) a Toxic-ot 725/1000-re.
(#11081) CptMisi: Pontosan ezért volt a kérdés, mert a 10.3a-val nem merültek fel ilyen gondok. Kivárom míg mindenki azt írja hogy jó a 10.5.
-
Giot
addikt
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #11063 üzenetére
Na jól hangzik majd teszteket kérünk!
Más: A Vapor-X hűtés eltalált kis cucc nem volt még vele gondom. (pedig megtapostam rendesen tuningban, furmark tesztben is) A különbség pedig inkább abban rejlik hogy 5870-ről váltottál 5850-re ami ugye egy kisebb fogyasztású hűvösebb kártya.Szerintem.
(#11064) csigi: Az a 105 C° sok.
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Sárpac #11011 üzenetére
Win 7 Ultimate 64 bit-em van
a 10.5 beta-val nekem sem volt bajom, de ezzel sincs. Lehet beszemetelt neked valamelyik catalyst.
Váltottam az utóbbi 2 hétben jópár levelet az AMD/ATI supportal és a következő programokat ajánlották Catalyst írtásra
Persze nem e-miatt írtam, az eredeti problémára még nem tudnak megoldást kínálni, továbbküldték házon belül is a "szakiknak"
"Good third party utilities would be:
Driver Cleaner:
Driver Sweeper:
Próbáld meg talán segít
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #10983 üzenetére
Nem csak Samsung chipes hozza alapfeszen.
Teszteltem sokat majd rászántam magam 850/1200-on játszak. 2 napja, nincs gond nem fagyott egyszer sem! (persze a GPU mehetne fentebb csak minek ?
)
(#10982) BeLucZ : Az 5770 dx10, dx9 ben hozza középkategóriát! Egyenlőre ez a mérvadó. A Dx11 csak bónusz
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #10813 üzenetére
Nekem is ez tűnt ésszerűnek! Esetleg bios cserében van tapasztalatod?
Megtaláltam a topic-ját de ettől még jöhet az nfo!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- BestBuy ruhás topik
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest