- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Zoli-206 #12840 üzenetére
Ha alapfeszen tolod a 900-at akkor szobahőmérséklettől függően 40-45% is elég, fentebb pont írtam egy hsz-ben, hogy hogyan érdemes a ref hűtőt belőni.
Amúgy próbáld alul feszelni, szerintem neked is viszi alulfeszelve a 900-at és egy jó pár fokot nyersz a dologgal és hangban is nyersz egy pár százalékot, mert ügye nagyon nem mindegy, hogy 40-45% között megy a venti vagy 50%-on.
Ha tuningolsz akkor auto-n ne hagyad a venti vezérlést, ha nem tuningolsz akkor is érdemes egy kicsit állítani a venti profilon, de nem feltétlenül szükséges. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
Zoli-206 #12825 üzenetére
A gpu alap feszen simán megy 900-at, nekem alul feszelve (1,1125v) megy 900-on és alap feszel megy 950-et is csak oda feljebb kell tekerni a ventit, mert ha nem kap elég hűtést akkor csak 930-at megy alapfeszen. (Ezek már kitesztelt stabil eredmények)
A memóriák 1250-re vannak hitelesítve, én ennyin is használom, hidd el nem sokat érsz a memória húzásával, inább a gpu-t nyüstöld.
-
CptMisi
őstag
válasz
Zoli-206 #8756 üzenetére
ennek a hírnek semmi értelme sincs... én is összedobhatok egy diagramot, anélkül, hogy annak bármi valóságalapja legyen....majd ha már nem nV teszten látjuk...
amúgy meg remélem az ati javára döntenek PhysX ügyben...
#8732: had nézzék, ha át akarják verni esetleg, akkor nem hiszem, hogy érdekelni fogja, hogy minek tartják...
-
vhunor
őstag
válasz
Zoli-206 #8655 üzenetére
Nem értem miért kell kárörvendeni azon, hogy a Fermi nem úgy sikerül ahogy tervezték. Ennek csak mi isszuk meg a levét, mert nem lesz árverseny és az 5850 & up kategóriájú kártyák ára maradni fog a 250+ usd sávban. A HD 5850 lassan fél éve a piacon van és a kiskerára szinte semennyit nem változott.
-
ffodi
veterán
válasz
Zoli-206 #8653 üzenetére
Mivel még nincs forgalomban egy új NV vga sem, ezért ez a cikk is csak az előzetes eredményeken, és találgatáson alapszik. Valószínűsíthető, hogy a GTX470 gyengébb lesz az 5870-nél, a GTX480 picit erősebb(szintetikus tesztek alatt). Játékteszteket még senki sem látott, úgyhogy az majd kiderül, hogy ott mit produkálnak.
-
TomiLi
addikt
válasz
Zoli-206 #8513 üzenetére
Év elején volt egy ilyen hír a memóriákról is... az félig meddig igaz lett. Nagy általánosságban nem tudom mi a helyzet, de a g.skill drágább lett.
Nekem egy kicsit ezek a hírek már nem is hírek, hanem inkább forgatókönyvek bejelentései.....
Más: MSI 5870 Lightning: A végleges verzión nikkelezett lesz a hűtő? Mert vannak olyan képek, ahol a réz csövek csupaszok... Ez még "béta" verzió?
-
Stukker1987
senior tag
-
-
ndlx
aktív tag
válasz
Zoli-206 #6968 üzenetére
Zoli-206
már komolyan érdekel, biztos csináltál összesítést ár ügyileg, mennyi a difi egy AMD Phenom II X4 965 BE és egy i7 konfig között? javaslom vegyél bele egy i7 920 1366 os alapkonfigot is (pl asrock alaplap, olcsó és nagyon jókat írnak róla gyakorlati használatban és tuningban), mert betyárul tuningolható és jelenlegiek közül csak az 1366 os megoldás lesz későbbiekben támogatva by intel. az az egy lesz időtálló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- One mobilszolgáltatások
- Crypto Trade
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest