- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
zolisx4 #19013 üzenetére
Egész pontosan az 5830 esetében nem készített referencia ajánlást az AMD így a gyártók maguk dönthették el milyen PCB-t készítenek hozzá. A Sapphire a szokásos rev2-es PCB-jét használja. Ezt alkalmazza minden nonref 58XX VGA-jánál. az 5830-tól az 5870-ig.
VGA-nként az alkatrészek azok amik eltérők. Ez az alábbi képeken is jól látható.Sapphire 5830 PCB: [link]
5850 Toxic: [link]
5870 Toxic: [link](#19014) icecave: Kép alapján teljesen referencia felépítés. Az pedig jó!! Hangjáról nem igazán tudok nyilatkozni nekem nem ref van. De úgy tudom nem túl hangos terhelés alatt sem.
-
TomiLi
addikt
válasz
zolisx4 #11789 üzenetére
Nem hallottam még, de találó!
Köszi!
Giot: nem akartam én is károgni, ezért nem írtam eddig, hogy mik a tapasztalataim. (negatív. Mert ugye a pozitív az nagyon hamar természetessé válik)
Viszont, most nagyon örülök, hogy úgy néz ki van megoldás erre a laggolás problémára.
Remélem a köv. konfigom csak összerakom, és egy rossz emlék volt a szaggatás...Az a baj, hogy sokan megvesszük a csillió dolláros hardvereket és csodát várunk tőle. Ezért sok mindkenki lehet okolni, köztünk saját magunkat is.
De sajnos meg lehet közelíteni onnan is a dolgot, hogy ha vesz az ember egy 100k-s terméket azzal ne nagyon legyen gond...
A tapasztalat a legjobb tanulópénz! Csak ismételni tudom önmagam: Türelem, vagy nem szabad venni új ati vga-t.... -
amper zoli
tag
válasz
zolisx4 #11782 üzenetére
Én meg pont a 4890-es karimmal szívtam a giga lapomba mondjuk optimalizálódott a dolog de 100%-os nem lett.
Lehet, hülye vagyok de amióta eladtam azt a configomat azóta oda figyelek, hogy a driverek
most jelenleg ASUS legyen minden (még a kis fizikázós is)!
Eddig bejött, mert a legelső ati driverrel sem voltak ilyen szürke meg mindenféle képernyők
Ja és a 10.6 béta is visszaveszi az órajelet nálam -
Gerisz
addikt
-
Giot
addikt
válasz
zolisx4 #11750 üzenetére
Ez az 5. Radeonom nVidia-m egyszer volt 1 napig!
Most sincs gondom vele, eszembe nem jutna lecserélni. Nem vagyok fan egyszerűen csak nekem beváltak a pirosak termékei.
Na mármost az van hogy ez a laggolás nekem nem tűnt fel vagyis de a furmark alatt de azzal ugye nem játszok így nem foglalkoztam vele. De piszkálta a csőrömet a dolog így csináltam teszteket. Az eredmények itt vannak.
Nos a grafikonok alapján elmondhatom hogy legtöbbször érzékelési határon belül a laggolás. Ennyit szerintem pedig egy nV is produkál csak azt ugye nem fogjuk méricskélni.
Lehet hardveres problem is (bár ez azért ritka) az a tuti ha elmegy garanciába főleg ha van valami ismerős és így becsületesen letsztelik.(#11749) Integra: Sok sikert a VaporX-hez, halk és hűvös ez a verzió a Sapphire-tól. Nem én sem vennék Fermi-t. Nem rossz de....... rev3?? Akkor már az ATi a 7XXX sorozatnál fog járni.
(#11753) SSJPeter: És neked van Fermi-s kártyád? A fermik melegszenek nem kicsit ha nem így lenne nem lenne tele vele a net. Ez nem csak egy "urban legend".
(#11754) DrJános: Én igazából csak a Sapphire-t ismerem abbol a VaporX széria ami csendes és hűvös. Másról nem tudok nyilatkozni.
-
Pumpepepa
csendes tag
válasz
zolisx4 #11689 üzenetére
A Dirt 2 nekem megoldódott nagyjából. 4xMSAA -val hibátlan. 8x-sal nagyon kicsi akadás 1x max. /pálya. Viszon a Grid-t pont most tesztelgettem , az borzalmas : szinte megáll a kép néhány ms-ra . A beállítás tökmindegy ugyanaz történik . Mások írják , hogy nekik semmi gondjuk ezzel a kártyával nem értem . Neked mi a configod?
Itt a 10.5 béta: http://www.downtr.net/153878-ati-catalyst-105-beta-xpvistaw7.html
Nekem nem vált be! -
Giot
addikt
válasz
zolisx4 #10955 üzenetére
Your Red evolution Great!
Amúgy a teljesítménybeni különbségek mennyire voltak észrevehetők? Gondolok itt a 4890-4870X2-5850 sorra. Saját tapasztalatom szerint a 4870 után nagy lépés volt az 5850! Olyan játékok mint a Crysis játszható lett FullHD all high (kivéve object details az gamer) 4xaa beállításokkal ami a 4870 esetében nagyon nem volt elmondhatóAz 5850 pedig hozza a legkeményebb helyzetekben is a 25 körüli fps-t.
Más: Ez a dadogás dolog, szerencsém lehet mert csak a furmark esetében tapasztaltam, játékokal nem! De annyit beszéltek róla hogy teszek egy próbát a GTA4-el is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mercedes topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest