- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Sapphire 5850, rajta a gyári hűtőjéről leszerelt vaslap, a gpu-n pedig egy Musashi. A vga-n enyhe tuning 775/1125 van, a Musashi 1500RPM -el megy. Ezen kombinációval a következő hőmérsékleteket mértem:- most így net közben alapon: gpu 36 fok, vddc 49 fok.
- egy játék közben: gpu 51 fok, vddc 65 fok.
- Furmark kb. 10 perc után: gpu 65 fok, vddc 105 fok.A hőátadással nem lehet gond, mert az alapvas megfoghatatlanul forró volt a Furmark alatt. A Musashi bordák csak langyosak, de a hőcsövek már jó melegek lettek.
A hőmérsékletek normálisak?
A nyúzóteszt alatti vddc-t sokallom, sajnos nem néztem a gyári megoldással, úgy is ilyen forró? -
Egyszer már kérdeztem ezt:
A vga-n displayporton egy 22-es monitor, HDMI-n egy lcdtv van. Monitor 1680x1050, tökéletes. A TV 1920x1080 (60hz) lenne, de nem megy kiterjesztett üzemmódban. Csak azt írja a TV, hogy nem támogatott üzemmód.
Ellenben ha klónozom 1680-ban, akkor jó.
És idáig egy 4850-el mindez tökéletesen ment...Annyi az újdonság, hogy rá kellett jönnöm, klón üzemmődban meg a hang akadozik.
Kérnék tanácsot, mit nem csinálok jól, mit nem próbáltam még... -
Tegnap ugye nem ment a TV-vel a filmnézés, majd rájöttem erre:
Kiterjesztett képernyő, konfigurálás, képont formátum, YCbCr 4:4:4 helyett a 4:2:2 kellett kiválasztani.
Tegnap estére ettől azonnal lett kép a tévémen, mára ez elmúlt.Így tövábbra is áll a kérdésem, hogy a rossebb kell hdmi-n kiterjesztett üzemmódban tv-t nézni?
Klónozva jó...
Köszi. -
Sziasztok.
Csatlakoznék egy Sapphire 5850-el...És mindjárt az első bakim:
A vga-n displayporton egy 22-es monitor, HDMI-n egy lcdtv van. Monitor 1680x1050, tökéletes. A TV 1920x1080 (60hz) lenne, de nem megy kiterjesztett üzemmódban. Csak azt írja a TV, hogy nem támogatott üzemmód.
Ellenben ha klónozom 1680-ban, akkor jó.
És idáig egy 4850-el mindez tökéletesen ment... -
A Scythe oldalán láttam, hogy a Musashi kompatibilis az 5850-70 kártyákkal. Valakinek van tapasztalata ezzel a hűtővel, érdemes, elbír vele szépen?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iqos cigaretta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest