- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
-
Воланд
titán
De igen. Elméletileg. Gyakorlatilag meg nem, ha azonos gyártótól származó BIOS-t teszel fel és nem attól döglik meg az adott alkatrész. De ha pl. egy asus kártyára mondjuk sapphire BIOS-t raksz akkor pápá gari.
Szerk.: Amúgy meg minden alaplap, videokártya garipapírjában benne van (ha jól tudom, még mindig), hogy bios frissítés garanciavesztéssel jár.
-
Воланд
titán
válasz
Massacre14 #12510 üzenetére
Töltsd ki az adatlapodat, hogy milyen géped van, utána meg fáradj át ide: Melyik tápegységet vegyem?
-
Воланд
titán
Egy kis tuning: MSI Radeon 5870 Four-Way Turbo Charged with LN2!
-
Воланд
titán
válasz
CptMisi #11861 üzenetére
hát igen ez pont a "kinek mi az elég" kategória. nem a legmegfelelőbb példa, de ott van a gta4 ott azért a vram elég nagy korlátot jelent, h éppen egy giga vagy két giga van az adott kártyán. oké, h csúcskategória, de itt is lehet bizonyos időtállóságról beszélni és a jövőben (fél év talán) lehet, h szűkös lesz az az egy giga vram. persze vannak akik félévente cserélik a kártyájukat, de szerintem van olyan aki gyűjt az adott csúcskategóriára és nem cseréli azt le mondjuk két évig, mert nem teheti meg.
(#11862)Robi BALBOA: Igen, az a jó esetben az tényleg nagyon idézőjeles, nekem sem kis időmbe tellett mire összejött a fullhd-ra (ráadásul kényszer miatt váltottam, a régi crt bemondta az unalmast).
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
Fermi vs. Radeon 5xxx: a fermik melegszenek, a radeonok meg bizonyos körülmények (szoftverek alatt, régebbi driver, furmark) között dadognak. Ennyi. Mindkét oldalnak megvannak az előnyei és a hátrányai is, felesleges ezen vitatkozni. Mondom úgy, h nincs se fermim se radeon 5xxx-em.
-
Воланд
titán
válasz
Pumpepepa #11722 üzenetére
Először is javasolnám, hogy egy kicsit böngészd át a fórum alapelveit, mert már egy pár hozzászólásodat így is törölni kellett a topikból (off topic volt). Ha gond van egy hardverrel, szoftverrel akkor keresd meg azt a topikot ami azzal foglalkozik.
-
Воланд
titán
válasz
faranus #11599 üzenetére
Érdemes elolvasni: PH! táp teszt.
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest