- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
kris75 #17316 üzenetére
Szerintem, nem.
Nekem legalább is tökmindegy, hogy 16xAF, 8xAA mellett 60, vagy 62 FPS-em van.
A tesszeláció (jól írtam?), meg nem oszt, nem szoroz. Állóképeknél biztosan szép, de egy pörgős játék közben marhára nem arra fogok figyelni, mennyire szögletes az ellenfél feje, mindamellett mocskosul lefogja a kártyát.
Ez csak egyéni vélemény. Másoknak más igényei vannak.MOD: gera021: Min. fél óra, de ha stabilitásra mész, indíts közben egy Prime-ot is. (És menekülj ki a szobából)
-
lala42
őstag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
kris75 #12209 üzenetére
Gyári alapértelmezett beállítások visszaállítása. A beállítások menüben. Win 7-nél a bezárás (piros X) alatt van.
Bigiboy77: Ennek két megoldása lehet. A kijelző menüjében kérni kell méretezést, van egy ilyen csúszka, ami erre szolgál. Azt kell húzogatni, amíg jó nem lesz.
A másik a GPU méretezés. Ez arra van, ha a csúszka nem lenne elérhető. Ahhoz, hogy a GPU méretezést elért le kell venni a felbontást 1024x768-ra, utána ki választhatód a megfelelő méretezési paramétert. Természetesen ezután a felbontást visszaállíthatod. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Giot
addikt
válasz
kris75 #10910 üzenetére
Mod:
Nem hagyott nyugodni a dolog s nekiestem még1x a Benchmark-nak. Az eredmény: ITT. Szerintem ha a Stability tesztben xtremeburning-el nem hibázik akkor nincs gond (ja lehet azért vagy 20,30 percet adni neki). Ja meg játékban ne hibázzon és a Dirt2 hibátlanul ment! Majd még tesztelgetem, ingame 850/1200-on. -
Giot
addikt
válasz
kris75 #10910 üzenetére
Meddig ment a Stabiltity teszt? Amúgy télleg fura mert a Benchmark nálam is megfagyott 850/1200-on, 1:30 környékén a Stability teszt meg ment vagy fél óráig 950/1200-on. Majd elkocogott 850/1200-on is vagy fél óráig a stabilty. Nem látom át mi a nyavalya a különbség a kettő között
hiszen mindkettő egyforma terhelést ad a VGA-nak. Meg nem kikockásodik vagy becsíkozódik csak egyszerűen megfagy ez a Benchmarkos dolog.
-
Giot
addikt
válasz
kris75 #10820 üzenetére
Eddig nem találtam olyan programot amivel lehetne feszültséget állítani vagy akár csak monitorozni a Toxic-on. Tehát valszeg tényleg Bios-t kell megbuherálnod. Azt légyszíves nézd már meg hogyha belenyúlsz a Bios-ba hogy mennyi alapfesze a Toxic-nak? Valójában emiatt nézegettem több progit is mert nem tudtam megállapítani mennyin jár gyárilag.
-
Giot
addikt
válasz
kris75 #10823 üzenetére
Te tudod mivel teszteled, de tegyél egy próbát a Furmark-al. Nekem az előző Bios-al nem akarta az 1200 Mhz-et a memó, amúgy a mag bírta. Tehát érdemes külön tesztelni a magot és a memót.
(#10825) Kirtam: Ne Vantage-al teszteld hanem Furmark-al. Ha azzal stabil akkor mindennel (kivéve OCCT
)
-
Giot
addikt
válasz
kris75 #10133 üzenetére
Ezt átírtad a cfg fájlban?
Én nem használom az MSI progit. De van itt aki igen csak kérdezz rá biztos segítenek Ezzel tuningolgattam a Toxic-ot. (nem tudom hogy a feszemelés opció működik e mert az nem piszkáltam) Ez a progi tökéletes arra hogy kipróbálja a delikvens mit tud a kártya. Majd biztos fog olyan program kijönni (reményeim szerint jön az ATT is majd) ami összetettebb külön profilokkal 2D 3D alkalmazáshoz.(#10141) Sárpac: A tapasztalataidra kíváncsi leszek milyen különbséget érzel az 5850/5870 között mennyire lesz feltűnő a teljesítménycsökkenés? Meg ez a Twin Frozr cucc mennyire lesz tuningolható, mit fog tudni ezen a téren?
-
zolo96
tag
-
Giot
addikt
válasz
kris75 #10014 üzenetére
A legegyszerűbben az AMD gpu clock tools-al, innen le tudod húzni. Vagy az MSI afterburner azt innen tudod letölteni. De az MSI program cfg fájljában át kell írni a következőt: from tomta
Nálam feszemelés nlkül 940/1175 lett. Azért nem lehet fentebb tolni a CCC-ben mert a Sapphire betartja az ATi ajánlását! Ettől függetlenül én nagyon szeretem, jól teljesít tuning nélkül is, jelenleg úgy használom. A hűtése kifogástalanul teljesít (tuningban is). -
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
Berakod a win 7 dvd-t, és elindítod a telepítőt windows alól. Felajánlja, hogy frissítés, és ha minden rendben van akkor már megy is. Kicsit tovább tart mint a friss telepítés, mert minden programot, drivert megpróbál áttelepíteni. Ha valami program nem tetszik neki, akkor azt jelzi(letörlöd és jó is lesz). Ne feledd hogy x64-et csak x64-re frissíthetsz, és Ultimatet csak Ultimate-re ha jó tudom.
-
ffodi
veterán
Szerintem +15-20k-t simán megér, már csak a DX11 miatt is(AvP3
) Az 5850 kb fele annyit fogyaszt ütesjáratban mint egy 4890. És ha szerencséd van, akkor az 5850-es órajeleit bőven az 5870-es órajelei fölé húzhatod stabilan.
A cikkem a hybrid physx-ről már olvasható 8 óra óta, ha valakit érdekel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest