- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Akkor lehet egyszerűen csak nem bír el vele a 2x10 centis venti azért fő a VRM rajta. Mint az Twinturbo esetében is. Ott sem volt gond sem a Gpu sem a memó nem melegedett túl viszont a VRM-ek. Viszont az Auras fridge jes-988 egy nagyon jó hűtés azért is mert ráfér 2db a 12 cm-es ventillátor. Csak azt nem tudom hogy felmegy e az 58XX szériára.
Tényleg nem tudjátok milyen hűtők mennek fel az 5850/70 -re? Mondjuk ami tud fogadni 2X12 cm-es ventit? Meg hogy felmegy e rá az Auras.
-
Giot
addikt
Én is bepróbálkoztam anno hasonló akcióval a 4870-emen. Itt van szépség. Alatta hagytam a gyári hűtö alapját. Ez egy brutálisan jó hűtés volt akármennyire toltam a furmarkot 40/45C° felé nem ment a GPU és a VRM-eket is lazán hűtötte. Ami viszont lényeges előtte egy Twin Turbo próbálkozott meg a hűtésével nem valami nagy sikerrel, furmark alatt túlmelegedtek a VRM-ek le is kapcsolt a kártya. A Musashin mekkora ventik vannak? Mert a TT-én 8cm-esek, és azok nem rendelkeztek akkora légszállítással hogy meg tudják szabadítani a termelt hőtől a VRM-eket. Persze az Auras Fridge-en a 2x12cm venti már simán megbírkózott vele.
-
Tegnap ugye nem ment a TV-vel a filmnézés, majd rájöttem erre:
Kiterjesztett képernyő, konfigurálás, képont formátum, YCbCr 4:4:4 helyett a 4:2:2 kellett kiválasztani.
Tegnap estére ettől azonnal lett kép a tévémen, mára ez elmúlt.Így tövábbra is áll a kérdésem, hogy a rossebb kell hdmi-n kiterjesztett üzemmódban tv-t nézni?
Klónozva jó...
Köszi. -
CptMisi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest