- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Televan74 #11412 üzenetére
Vagyis a Catalyst Control Centert is telepítetted nem csak a drivert? Hát egyrészt szerintem tök felesleges másrészt nem biztos hogy egészséges. Persze te tudod (és az is lehet hogy összebarátkoztak és már 1ütt is zenélnek)
. Azt telepítetted amit a kolléga belinkelt?
-
atesss
addikt
válasz
Televan74 #10730 üzenetére
Olyan tesztről nem tudsz esetleg, ahol nem 2.0-s, hanem 1.0-s PCI-E-el tesztelnek ?
Mert az érdekelne a leginkább, hogy egy x1-es 1.0-s PCI-E alapú Express Card milyen sebességet adhatna viszonylag újabb kártyákkal (akár egy HD5000-essel).Továbbra sem tettem le erről az ötletemről ugyanis, ütős külső videókártya laptophoz olcsón, nem lenne rossz !
Csak a kép visszavezetése a laptop monitorjába, az egy problémásabb dolog már...
Meg azt is csak remélem, hogy a driver nem problémázna ilyenen.
Bár ha itt ebben a tesztben ment minden további nélkül az x1-es mód, akkor kisebb az esélye, hogy gond lenne. -
Zoo123
senior tag
válasz
Televan74 #10305 üzenetére
Kipróbáltam de amint akár scak 1-2 MHz-el átléptem a 775MHz-es GPU órajelet függöleges csíkok jelentek meg a képernyőn, mi lehet a baj?
Win XP SP3, 10.3-as driver (CCC-s)Mod: Mindjárt megnézem akkor is kifagy-e ah kilépek a CCC-ből...
...Akkor meg fekete képernyő a jutalmam! -
Zoo123
senior tag
válasz
Televan74 #10297 üzenetére
"A Catalyst overdrive 775/1125 enged. 900/1100 -on leteszteltem. De inkább használom alap órajelen. Elég ez egyenlőre."
Nekem a CCC Overdriveban 775/1125 a max, te hogy/milyen programmal álítottad nagyobbra?
Ati Tray Tools-nál is ennyi a max, AMD GPU Overclocker meg hibaüzenettel leáll (no valid device). -
Goldmen75
őstag
válasz
Televan74 #10270 üzenetére
Nincs energiatakarékosság???? Kemény!
PCI-E 2,1
PCI Express® 2.1-Most már a legigényesebb grafikai alkalmazásokat köszönhetően a PCI Express® 2,1 támogatja, ami lehetővé teszi akár kétszeres teljesítmény a jelenlegi PCI Express® kártyával. Megduplázza a busz szabvány sávszélesség 2,5 Gbit / s (PCIe 1.1) 5 Gbit / sec -
Stukker1987
senior tag
válasz
Televan74 #9667 üzenetére
Hali!
Én sem találtam anno egy tesztet sem,amikor megvettem
Saját tapasztalatból azt mondom h picivel melegebb,mint egy nem OC 5850.(2-4C)Az OC szerintem ez esetben kimerült egy light órajelemeléssel,semmi más különbség nincs.
Ha olyan árban tudsz venni mint egy mezei 5850-et(max 1-3k plusz) csak akkor jelentsen alternatívát....
Játékban jelent +FPS-t az órajelemelés,de nem lényegeses sokat.(2-8FPS)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest