- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
EneMy84 #19019 üzenetére
Giot Fórumtársunk gyorsabb volt mint én ,.
EneMy84 Gondolom játszol ,mi nem megy a kártyán hogy húzni akarodannyit nem bírsz kisajtolni belőle hogy sokkal jobb legyen ,max a tesztekben hoz pár pontot a játékban szinte észre vehetetlen .Jó persze ki kell próbálni mit bír
.
Zalman vf3000A.
Ez a hűtés nagyon jól néz ki ,mennyire lehet hangos ?? -
zolisx4
őstag
válasz
EneMy84 #19012 üzenetére
Persze chipről ,.a nyáklap az más tészta .
Giot
Fórumtársunk már be linkelte a lényeget az előbb
A nyáklap az majdnem megegyezik az 5870 kártyáéval ,mérete, alkatrészek elhelyezése ,
Viszont itt spórolt az AMD nem tervezett új panelt hozzá ,viszont az 5850 es az újat kapott .,
Amúgy a fogyasztása több mint az 5850 es kártyáé ,és alig drágább az 5850 es az 5830 as tól ezért van az hogy nem ajánlott venni .,
Én sem vettem volna, de 460 as nv volt 768Mb nem jött be és ezt cseréltem el az 5830 as ra
Ez az 5830 as 10 el olcsóbb lett volna akkor elég sok lenne belőle ,de nagyon drágán jött ,. -
zolisx4
őstag
Ja néha megkavarodik az ember kérdezte a srác hogy milyen a vga oda beirtam hogy asus ide meg hogy ati elkevertem ezért elnézést mindenkitől
eddig nekem a ref kártyákkal nem volt gondom pedig jó pár volt már
ceaser
Nekem a GA-MA790GP-DS4H alaplappal volt gondom hogy akadt rajta minden játék még a márió is és kiadtak egy új biost és mintha kicserélték volna onnantól megszünt a hiba ,de igazábol azt nem tudom hogy mi köze van hozzá de biztosan van mert csak azt frissitettem és azonnal jó lett.
Nekem előjött ez a hiba az Intel és Amd vel is de a 4890 es az jól megy mind 2 gépbe -
zolisx4
őstag
válasz
CptMisi #11771 üzenetére
Nem veszekedünk eszmét cseréltünk
Nem a baj hogy ez elromlott hanem az összes amit vettem 2 hónapon belül vissza kellett vinni gariztatni mindig kifogom a hibásat
CptMisi
Azt javitottam hogy nem jól irtam ,csak lekéstem a szerkesztésről pedig HSM direkt monta hogy referenciát vegyek -
zolisx4
őstag
válasz
CptMisi #11767 üzenetére
Én ezt nem mondta mert a másik kártyám az most is megy és az is ati mindegyikből lehet rossz ,de ha le mered irni hogy szar a vga akkor neked esnek , pont erről szól a fórum hogy egymást kell marni nem segiteni
De most futtattam furmarkot kb 40 percet már el sem indul biztosan a kártya volt rossz -
zolisx4
őstag
válasz
#35434496 #11763 üzenetére
Jó lenne ha nem szólnál bele
nem fikázom az atit csak van egy szar kártyám ,
Megengeded hogy mérges legyek vagy külön meg kell esetleg tőled kérdezni .
Ha nem tudsz megoldást vagy okosat mondani akkor ne szólj semmit.
Nagyon megbántam már hogy ati kártyát vettem
Nem atit akartam irni hanem asust de már lemeradtam a szerkesztésről
Gerisz
nem akarok fermit venni kb 7 éve volt NV utoljára elég is volt -
zolisx4
őstag
válasz
Robi BALBOA #11737 üzenetére
Nálam a GRID is tökéletes.
Örülj neki hogy neked jó ,de nem egyedül vagyok akinek nem jó sok játék .
Hivatalos Win 7 em van amit megvásároltam és a játékok is bolti verziók ,tehát hivatalos ,a másik hogy mikor vgat beleraktam akkor lett kész az új gépem tehát friss telepités rádásul amikor cserélgettem a két kártyát akkor is ujratelepitettem a gépem ,tehát a Win az jó a ccc nem szoktam állítgatni ,az sem lehet rossz ugyan a biosban rengeteg beállitást tudok állitani de ha beleteszem a 4890est azzal tökéletes ha beleteszem az 5850 est akkor nem jó ,nagy valószínűséggel a VGA vagy a driver sz@r .
Nagyon megbántam már hogy ati kártyát vettemGiot
Ja könnyű mondani mikor már megvette valaki hogy nv kell venni -
zolisx4
őstag
válasz
Pumpepepa #11678 üzenetére
Nekem is gondjaim vannak az 5850 es el igaz nekem nem fagy le de ugyan úgy darabos mint neked pontosan ugyan azt csinálja ,rádásul még olyan játék is aminek nem volna szabad a GTR 2 egyszerűen nem lehet beállitani úgy hogy ne recegjen mikor kanyarodom a Dirt 2 ről már letettem egyszerűen nem jó mint neked engem idegesit ,a másik a GRID ami negyon szépen megy de 20percenként vagy változó időközönként olyan lessz mint a lassitott felvétel 3 másodpercre és utánna megy szépen tovább .
A 10.5 béta drivert honnan töltöttétek le mert nem találom sehol ,
még azt kipróbálom ha nemjó akkor eladom a kártyát a fenébe -
zolisx4
őstag
Erre egyszerű válaszolni a 4870x2 es tuta normális FPS mellett FullHD ban és teljes grafikai beállitásnál futtatni a játékot ,
Volt hogy 60 fps is volt de 15 re is vissza esett .
A 4890 es az még most is megy az egyik gépembe ez sem birja ugy mint a 4870 es egyszerűen kevés .
A 4890 hez képest kb 20-% al erősebb az 5850 es ,ez lehet hogy csak nálam van másnál ez eltérő lehet ha a proci húzva van vagy hasonló .
A 4870 x2 és a 4890 es nagyon ingadozó FPS mutat ,az 5850 es sokkal egyenletesebb és stabilabb .
Azért et a két kártyát emlitettem mert ez volt a legerősebb az 58xx sorozatig .
Igazából eltérés a 4xxx sorozatban a kártyák között és teljesítmény ugrás elég kevés ,egyedül ahol látni lehetett eltérést ,az a 4870x2 es magasan verte az összes kártyát de ez nem is meglepő.
De az is érdekes hogy a 4850x2 es kártyát pedig a 4890 es veri el kb 10% de nem mindenhol volt hogy az x2 es előnye megmaradt de ez ritka volt . -
zolisx4
őstag
Neketek a COD 4 megy rendesen az 5850 es kártyán nekem borzasztóan darabos ha bekapcsolom a V szinkront annélkül meg szétcsúszik a kép a 10.3 as drivert használom
Giot
Ezek a vgak nekem is mevoltak csak még kiegészitve a 4890 es és a 4870x2 és az4850x2 vel -
zolisx4
őstag
A HIS 5850 ...ugyan az a felépitésű hűtés van mint a 4890 es HIS en nagyon jól hűt csak borzasztó a hangja .
A második Sapphire 5850 hűtése a 4890 New Design alapjaira épul ami az egyik legjobb hűtés legcsendesebb és a legjobb hőfokot tudta a 4890 nél, valószínű igy van ez az 5850 nél is ezt a tipust megéri megvenni .
PowerColor az a minőségéről nem nagyon volt hires de ez lehet változott de én nem vennék , de olcsóbb is mint a társai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest