- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
Gerisz #12556 üzenetére
nem lett az, csak olyan, mintha az lenne...mert van L3, és a 965 órajelén fut...
alap athlon 2 x4, athlon2 x4 moddolt, alap x4 965DrJános: attól függ, mire használja...játékokban az i7 nem jobb sokkal, mint egy x4es phenom 2
felhúzni 3GHz-re szerintem alapfesszel megy
de játékokban én nem vettem észre túl nagy különbséget 3,2GHz és 3,7GHz között
-
-
Giot
addikt
válasz
Gerisz #11350 üzenetére
Köszönöm! Ez szép. Lehet ő lesz ezek alapján.
(#11351) CptMisi: Kapsz mindkettőhöz VRM hűtőt mellékelve. igaz biztos nincs olyan hatékony mintha veszel rá ilyet Nekem a Toxic-on van külön igaz az sem valami hatalmas
. Az Mk-13 nem annyira slim mint a T-rad. Nézd meg az accessories-t az MK-13-nál ott van az 58XX-hez VRM hűtő!
-
Giot
addikt
válasz
Gerisz #11318 üzenetére
Nálam is be van tervezve valami extrémebb moddolás, hűtés téren. Mert a Vapor-X kevésnek tűnt csak úgy fújtatott meg suhogott szerencsétlen
Na meg újra is indultam teszt közben a 20. percnél mindenféle előzmény (szemetelés, vagy ilyesmik) nélkül gondolom túlmelegedhetett (szerintem a VRM, a 4870-emnél is ilyet működött amikor túlmelegedett rajta a VRM) utána fix venti fordulattal 80%-on
, 35percig stabilan ment az emelt órajeleken. Majd még próbáltam egy párszor és nem volt gond. De ez a hűtés kevés ehhez nem taposom!
-
Giot
addikt
-
Giot
addikt
válasz
Gerisz #10398 üzenetére
Hm s kapott is sok eredményt nem látom át miért kell ilyen dolgokban gyermeteg módon (akkor is az enyém jobb) viselkedni? Miért azokat az eredményeket használta amik nem a valóságot tükrözik?
Ááááá mind1 az ő dolga! PC-és hardverekről beszélünk nem pedig egy szeretett hozzátartozónkról.
-
azoli09
tag
válasz
Gerisz #10398 üzenetére
Biztos azért rossz mert gyorsabb mint a gtx470
vagy nem tudom , atisok vigyázatok egy nv full fan szemüveg meg minden azt írta rosszul járunk
A gtx470-480 topikban írta , szerintem nem 100 as a tagplayers111: itt amit be raktál képet jobb a 5870 ,de nem kéne egy kicsivel nagyobb előnynek lennie ? mondjuk nekem bőven elég lenne így is
-
maflame
aktív tag
-
Goldmen75
őstag
válasz
Gerisz #10266 üzenetére
Aham!
De milért 5 hó a gar???
Mikor ezek pár hónapja jeletek meg s a shappire 24 hó gart ad a termékekre, ráadásul dirt2 meg pacific-es verzió tudtommal nem is volt piacon!
Szal érdekes, s főleg ennyiért?!Magánvélemény: Nekem többet jelentene (jelent is) a teljes gari! Mert ha 5 hó után behal, akkor az ember szép pénzt dob ki az ablakon...
-
Perillustris
senior tag
válasz
Gerisz #10081 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Egyéb kérdésem, hogy DP-tal használ-e innen valaki 5770-est vagy 5850-est. Alvó állapotból ébredve nem ad jelet. Azt hittem, peches voltam az eladott 5770-nel, de most már gyanús, mert az újjal is ezt produkálja.
Persze lehet DVI-vel használni, elvileg nem is rosszabb, de elég sok - nyilván szubjektív - véleményt olvastam arról, hogy a gyakorlatban mégis valamivel jobb a DP.
A monitor hibáját egyelőre kizárnám, mert ha kap jelet bárhonnan, azt megjeleníti.
-
zsero
aktív tag
S1 Rev 02-m van, 5850-re még gyűjtenem kell, ezért nem is ismerem a kártyát és nem is tudom mik vannak a hátlapján, de nagyon gondolkodom rajta, hogy előbb utóbb kellene vennem egyet, és akkor a meglévő S1-gyel meg ventivel halk is meg gyors is lesz.
Mit jelent ez a gyári hátlap téma? Hogy néz ki? Csak a 5800-asokon van, vagy kéne ismernem nvidiás oldalról is? A DVI-t még le is tudom valahogy faragni, de fel lehet tenni erre ezeket a hűtőket úgy, hogy ne sérüljön a gari? (úgyértem ha mindent megőrzök/visszateszek gyáriba).
-
-
Nincs látványos különbség, azon kívűl hogy 1-2 szintetikus teszt gyorsul tőle.
Nekem is volt pár hétig 2gb, és nem nagyon volt gond.
Viszont ami inkább gond lehet az az hogy pár erőforrás igényesebb gém alatt már elfogy a 2gb, sőt már a 3 is van hogy kevés. (AVP, elég sokat swappolt nekem 3gb-al.) -
Robi BALBOA
őstag
Persze hogy nem jön ki az egész cucc 2k-ból, én (priti ennyiért vett két ordasi blokkot) csak a két vga blokk-ra értettem a 2k-t, persze egy csili-vili Full-cover blokk kerűlhet 20-50k-ba is.
Valaki megtudná mondani, hogy melyik a legjobb catalyst az AVP 3-hoz, nekem a 9.12-es van fenn, de nem szeretném leszedni ha nem muszály. -
Robi BALBOA
őstag
Akor most jön az a fejezet, hogy megpróbáljuk a komát rádumálni a vízre, kezdem is, de szép egy full vizes konfig a modingolók álma.
Amúgy a viccet félretéve jó lenne a viz és nem is lenne drága, ha úgy csinálná mint priti kolléga, ő úgy csinálta, hogy a keretet fennt hagyta a karin(mem hűtése végett) a Gpu-ra meg vett sz.ré-h.gyé blokkot és voala 2k-ból bevizezett 2 karit is. -
TomiLi
addikt
Akkor láttam azt a táblázatot... hát ott nem 36db-ről beszélnek, hanem 50-ről...
Csak mát a fordulatra nem emlékszem....Lehet az a turpisság a gyártó oldalán hogy az ott leírt fordulatnál, még többre is képes a zalman venti.... bár nem hiszem, hogy 3600rpm-nél többet forogna. Ők meg ehhez a fordulathoz adták meg a zajszintet 36dba-nak.
Nekem most egy használaton kívüli setsugenem van, aminek a ventijére szitén 36dba körüli zajszintet írtak... Ha ilyen lesz, akkor nekem az még elmegy. A gyári ref. hűtő zajszintjénél jóval alacsonyabb. Persze azért már van hangja....
-
TomiLi
addikt
Hát köszi, hogy erre felhívtad a figyelmem. Mármint a zalman hangjára.
Én meg azt hittem, hogy még kibirható a hangja, mert a gyártó oldalán 36db-et írtak. Ezek szerint megint más a valóság....Nem egy francia oldalon láttad a tesztet, ahol több hűtőt próbáltak?
-
TomiLi
addikt
-
Zoli-206
senior tag
-
A teljes víznek nincs értelme. Vinyón nekem sincs, és nem is vennék. Ramra szintén nincs, talán azon gondolkodnék kicsit, de valószínűleg arra sem kerülne, mint ahogy most sincs.
És elárulok egy titkot, a mostani lapomat nem terveztem vizezni
Hogy miért? Azért mert eladhatatlanok az alaplapi blokkok. Tudom mert a régi p5k sorozatra való szettem is még mindig itt van rajtam pedig a bolti ár harmadáért adom és a kutyának sem kell. Erre azért került mert beteg fórumtársnak meghalt a lapja és másikat vett helyette és a 2 hetes blokkokat olyan áron adta amit nem utasíthattam vissza.
De tisztában vagyok vele hogy ha eladásra kerül a sor akkor a büdös életbe nem fogom eladni normális áron.
Szóval lebeszélnélek a lap ram és hdd hűtésről. Ha ezeket kihagyod akkor már igen csak erős vizet tudsz összerakni a procira és a vga-ra, emberi áron.radi8tor1
Ugyan azok vannak mint egy aktív rendszernél, csak a passzívnál nincsenek ventik a radin.
Mellesleg azért egy Quadot vagy egy i7-et is passzívban működtetni elég merész feladtad
Vagyis nem merész mert meg lehet oldani, de sokkal-sokkal drágább mint ha vesz az ember egy minőségi ventiből 3-4 darabot, mint mondjuk egy mora2-őt -
radi8tor
MODERÁTOR
Csak ez egy ördögi kör. Halkabbá akarod tenni a rendszert de melegebb lesz, emiatt a szabályzott dolgok hangosabbak lesznek (Táp).
Ha berakod a HDD-t egy halk keretbe akkor melegebb lesz, hamarabb meghibásodhat.Meg kell találni az egyensúlyt vagy elrakni a gépet a monitor mellől egy távoli szobába
-
ffodi
veterán
Hát nem tudom, nekem még nem volt ilyen problémám, az 5870-emmel. Igaz, hogy a végleges 10.1-est soha nem is használtam, hanem a 8.70RC2 van most is fennt. Ezzel nekem nem volt még ilyen gondom.
Mindjárt lejön az AVP demo, és egyből le is tesztelem, hogy mit tud az 5870.
-
proximus
senior tag
Szerinted ha egy mai kártya sokszorosára növelte a számolók számát egy akkorihoz képest, akkor hogy nem nőt közel annyiszorosára az fps, ha nem limites valamelyik egységre nézve a videokártyában?
Nem, volt több olyan architektúrát érintő változtatás, ami nem hozott semmit a crysis-nak, sőt. Kérdezd meg abu -t.
Egyébként nehogy az jöjjön le hogy védem a crysis "optimalizáltságát", mert ez nem igaz -
Valty
aktív tag
Én ilyet raknék rá: Prolimatech MK-13
Mondjuk drága
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest