- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsero
aktív tag
S1 Rev 02-m van, 5850-re még gyűjtenem kell, ezért nem is ismerem a kártyát és nem is tudom mik vannak a hátlapján, de nagyon gondolkodom rajta, hogy előbb utóbb kellene vennem egyet, és akkor a meglévő S1-gyel meg ventivel halk is meg gyors is lesz.
Mit jelent ez a gyári hátlap téma? Hogy néz ki? Csak a 5800-asokon van, vagy kéne ismernem nvidiás oldalról is? A DVI-t még le is tudom valahogy faragni, de fel lehet tenni erre ezeket a hűtőket úgy, hogy ne sérüljön a gari? (úgyértem ha mindent megőrzök/visszateszek gyáriba).
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, mi a legjobb / megfizethetőbb módja egy 5850 majdnem passzív hűtésének? Az 5870-re állítolag simán felmegy az Arctic Cooling Accelero S1 Rev 2. + egy 12 centis venti szép halkan lehűti, de nem tudom mit lehet tenni az 5850-nel. 5850-re milyen hűtő megy fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest