- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Sefi84 #18084 üzenetére
Általában a ref kariknak mennyi kell fesz kell az 1Ghz eléréséhez?
Másrészt én már próbáltam ezt a progit és akkor nekem nem működött a feszállítás, de mivel furdalt a kíváncsiság így feltettem. Igaz amit próbáltam az nem a 3.02 volt. Szóval úgy tűnik hogyha műxik is az 1.150V kevés az 1Ghz-hez, mert kb 30mp-ig ment a cucc aztán fagyi. -
HSM
félisten
válasz
Sefi84 #18084 üzenetére
Nem meglepő módon az Afterburner az MSI kártyákat támogatja (köztük a refiket is), a Sapphire speckó karijához nyilván jobb a kifejezetten hozzá készített szoftver, de nekem pl. a refi karimhoz egészen tökéletes az After, minden megy benne, amire csak szükség lehet, eszem ágában sincs cserélni.
-
kasa85
őstag
válasz
Sefi84 #11501 üzenetére
Végül is 5850CF is komoly eredményeket tolhat amelyik Game kihasználja 5890 nél biztos valamivel gyorsabb 30-40%al.Lehet én is veszek még egy 5870 et és mehet a CF,de szerintem maradok a 6xxx sorozatnál nemsokára jön aztán kíváncsi vagyok rá mit alkot ha jó azt ha nem akkor 5870CF addig valahogy megpróbálom kihúzni valahogy
-
kasa85
őstag
válasz
Sefi84 #11303 üzenetére
Egyáltalán nem a megbántásról van szó.Személy szerint nem bántottál meg az előző hsz-edel.Csak arra szerettünk volna kilyukadni,hogy ha nekünk szólt az a bizonyos hsz amit írtáll érdemes lenne vissza olvasni figyelmesen mert leírtuk a drivert telepítésünk törlésünk,és egyéb takarításunk műveletét.A hsz amit írtáll meg nyilvánvaló tanúlságos azoknak akik ezt a pontot nem megfelelő képpen hajtják végre.
-
Kristof86
tag
válasz
Sefi84 #10973 üzenetére
Hát most a legujabb megoldásom, hogy leveszem a ház oldalát és most egyáltalán nem fagy ki semmiből. Pedig lecsekkoltam játék közben is nyitott és zárt házzal is 68-70 C-t produkált a kártya.
Szóval már baromira nem értek semmit, mert történt olyan is hogy tök kihült állapotban inditottam a zárt gépet és ugy is csak a bios bootolásig jöt be a kép aztán jöt a feketeség.Azt hiszem most vettem utoljára Ati kártyát, mert idegösszeomlást kapok míg rájövök mi lehet a gebasz ezzel az 5850 essel.
-
ffodi
veterán
-
Versus
senior tag
válasz
Sefi84 #10609 üzenetére
Mivel úgysem válaszolna senki ,engedd meg hogy 3 napnyi ATI-s (keserű) tapasztalattal megpróbáljak segíteni. Próbáld meg kikapcsolni a Catalyst-ban a másodlagos megjelenítőt/HDMI-n bedugott tv-t. Nekem segített a villódzáson ,na nem mintha erről a megoldásról álmodoztam volna.
Mint kiderítettem ez a jelenség a fejlett energiagazdálkodásnak köszönhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest