- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azoli09
tag
Helló
Megtudnátok mondani hogy, meddig kell csökkentenem az órajeleket , az 5870 hogy 5850 szintű legyen ? azért szeretném mert jövő hónapban lesz meg a új monitorom ,a jelenlegi 1400-900 tud és ide bőven elég a lassúbb kártya , meg a difire is kiváncsi vagyok a 2 kártya közt -
azoli09
tag
válasz
Alister71 #19952 üzenetére
Helló
Köszönöm neked és mindenkinek a segitséget!
De viszont a proci se megy csak 30-50 %át mentem most haverhoz, annak egy amd 955 procija van, ott minden simán ment igaz neki meg 1280x felbontás van ,bedöglött a moncsija
ha vennék most egy 1900xxx monitort, akkor jobb lenne a buli? mert aszt hiszem először aszt kellene cserélni , amúgy ráadásul xp tolom dx9-be ,jobb lenne dx11 legalább az is fogná
-
azoli09
tag
Helló
Lenne egy kis gondom,a Battlefield Bad Company2-vel ,mégpedig az hogy nem megy valami fényesen ,a gpu 30% megy, minden maxon 1400-900 a procim 4.0 megy ,(E8400) a vga (5870) a driver 11.4 ,ez most a driver miatt van ? vagy más a gond ,akinek esetleg van tapasztalata az írjon -
azoli09
tag
Helló
Az 5870-hez melyik drivert rakjam fel a legújabbat ? vagy esetleg van régebbi amivel jobban ment ,mert ezek már nem ehez a szériához lettek ki adva ,egyébként gtx460 váltottam erre ,5 honapig volt nvidiás , és szerintem jobb az ati nem kicsit -
azoli09
tag
Helló
Valaki erre [link] -
azoli09
tag
Helló
Azt szeretném kérdezni töletek,Asus EAH 58708( Voltage Tweak) ami a kártya nevében van zárójelben van ,az mit jelent jobb tunig ? vagy kevesebb fogyasztást -
azoli09
tag
Helló
Azt szeretném kérdezni ezt a vga meddig lehet általába húzni ? és mi a max fesz ami adható neki?
ASUS EAH5870 Voltage Tweak Video kártyaés mit jelent ez Voltage Tweak jobb tuningott?
-
azoli09
tag
Jó napot az uraknak!
Lenne egy kérdésem ,mégpedig az lenne hogy, az adatlapomon szereplő vga el tudnám most cserélni egy 5850-re, 2000ft kéne rá dobnom ,megér annyit ez a biznisz ? lesz akkora sebesség növekedés ,persze tudom hogy a procim már nem túl acélos ,de azt is cserélném ,
szívesen fogadok minden építő jellegű hozzászólást -
azoli09
tag
Helló
Nekem meg az a gondom hogy elindítom ,és egyből lefagy a gép és újra indul ,pedig a kisebb felbontást választom mert a moncsim csak 1400-900 tudja ,dx le szedtem onnan a legújabbat , meg ö windows xp serviz-pak 3 van fent friss 2 napos ,egy kis help kéne mi lehet a gond -
azoli09
tag
Helló
Azért ez ha igaz akkor gtx485-490 már le nyomja a 5970 vagy rosszul gondolom?
[link] -
-
azoli09
tag
válasz
fsb1000 #10422 üzenetére
Elnézést kérek azért hogy itt azt írták nekem hogy nekik jobban megy , mit érdekel engem melyik jobb leszarom ,a másik mi közöd van a hoz hogy van e telefonom ,ki az a gyökér aki meg adja neked a számát hogy zaklassál hogy nálad a ati milyen szarul megy ,
EZENNEL KIJELENTEM HAZUG VAGYOK SZÁNDÉKOSAN MOCSKOLTAM BE A FSB NEVÉT ( Ö SZERINTE )
-
azoli09
tag
válasz
Robi BALBOA #10416 üzenetére
Én nem állítotam hogy csaló csak hogy nem fedi a valóságot ,erre ö fenyeget engem ,tisztára félek este nem alszok meg kétszer földhöz vágtam már magam annyira félek hu
-
azoli09
tag
Asszem le szállok a témáról meg fenyegetett egy bizonyos ember
de mindegy ha ismerne odafigyelne miket ír nekem , szánalom hogy milyen komolyan veszik itt a dolgokat egyes emberek
-
azoli09
tag
válasz
Gerisz #10398 üzenetére
Biztos azért rossz mert gyorsabb mint a gtx470
vagy nem tudom , atisok vigyázatok egy nv full fan szemüveg meg minden azt írta rosszul járunk
A gtx470-480 topikban írta , szerintem nem 100 as a tagplayers111: itt amit be raktál képet jobb a 5870 ,de nem kéne egy kicsivel nagyobb előnynek lennie ? mondjuk nekem bőven elég lenne így is
-
azoli09
tag
Hát hova fajulnak itt a dolgok a gtx470-480 topikban le buzizák a ati tulajokat
GERISZ: ezt soha nem fogom meg érteni ,minek lassabbnak be állítani a másik kártyát ? pont mint a gyerekek
-
azoli09
tag
Helló
Lenne egy kérdésem ,fsb1000 fórum társunk linkelt be vagyis tet be egy két képet amin a gtx470 gyorsabb a 5870 ,ráadásul a dirt2 ,
[link]
meg elmondása szerint gta4 be is , elgondolkodtató egy kártya csak akkor gyors ha veri az elenfelet ,de 5870 még a gtx470 is befogja ,valaki magyarázza el hogy van ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest