- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Sandrew #23620 üzenetére
Át gondolom, hogy kell-e nekem ilyen kártya egyáltalán. 2 éve kiestem a pc-s játékokból nem tudom mik vannak és mik kellenek hozzá. Igazából COD4-be szoktak behívni haverok, az megy a körbe.
Modern Warfare 3 is menne ezzel a kártyával gondolom.
Mellesleg tudom nem témába illik de egy HD 2600Pro ért mennyit lehet kérni? -
Atomgeszi
nagyúr
Sehol nem találok jó áron 5830-at. Túl van árazva eléggé... 4850 még esetleg megérheti? Vagy azt inkább már ne vegyek?
-
Atomgeszi
nagyúr
[5830 tesztgyűjtemény, alul további linkek]
Az a vicc, hogy egy refencia kari sem lesz és ezek a mókoltak kb 5850 ár közelében lesznek. Semmi értelme nincs ennek a karinak.. -
Atomgeszi
nagyúr
Itt szívesen segítenek Amúgy abba még kéne Ram is nem?
Zoli-206 No, majd 2 nap múlva kiderül. A nagyobb oldalak úgyis fogják még aznap tesztelni szerintem.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8385 üzenetére
Hát azon a specifikációs lapon pld van amelyik szám(5830oszlopában) kétszer kisebb mint az 5850/5870nél, de van amelyik még 5770nél is kisebb.
Zoli-206
Nem értek a videókártyákhoz annyira, én csak a számokat látom. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8380 üzenetére
Ahogy néztem a specifikációt eléggé le van butítva az 5770 szintjére.. néhol még alá is. De még 2 nap és kiderül, hogy mit lép a kicsike.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
omikron23 #8375 üzenetére
Ja persze pont annyival lesz drágább mintha az mw2 nélkülihez megveszed az mw2-t. Max ha egy rohadt jó akciót kapsz el egy webáruházban.
(#8376) Robi BALBOA
800Ghz en 175w? Ők már tudnak valamit.A spec szerint ez a kártya kb kicsit lesz erősebb az 5770nél(de egy hangyafasznyit) és jobban le lesz maradva az 5850től mint az 5850 az 5870-től. Amd még mindig azt szeretné, hogy inkább 5850 keljen jobban.
-
Atomgeszi
nagyúr
HD 5830 Hát én nem vagyok elájulva tőle...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8333 üzenetére
Jaja gondoltam.
Hát elég sok játék van amit még nem próbáltam ki, szóval ha meg lesz a vga akkor ezeket fogom feltérképezni. Ugy kb 1 év lemaradásom van.Szerintem a 3 év garos vidikarit veszem majd.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Translator #8313 üzenetére
Sapphire azért fogott meg mert van hozzá Dirt 2 kupon. Bár nem néztem utána, hogy ér-e valamit.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8310 üzenetére
Majd nézelődök.
Jaja. Persze.
Egyelőre még várok az 5830-ra.. igazából az is megfelelne nekem szerintem. Egy dologtól félek , hogy alig lesz árkülönbség közte meg az 50es között...Meg lehet, hogy még feljebb is nyomja az árát akkor viszont megszívom.
Amúgy a Sapphire 5850 jó-e? 62-63ért találtam árgépen. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8308 üzenetére
Majd meglátjuk. De én bízom a rendszerbe.
Ööö annyira nem sajna, de elvégre minden tanulható dolog.
Tudom kéne még 2 giga ram, de most az egyelőre nem fog menni... max ha találok egyet használtan olcsóért. Azon ment fel a pumpa, hogy az októberi ram árakhoz képest dupla annyit kérnek érte. Ennyi erővel megvehettem volna akkor is. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8306 üzenetére
Na már értem akkor!
Ööö az az igazság, hogy bővíteni nem nagyon szeretném a gépet lecserélni újra meg főleg nem mivel most vettem októberben és akkor direkt nem vettem bele vga-t lévén kibírom az integrálttal azt a pár hónapot de most már muszáj vennem valamit.
Ebbe a lapba ezzel a rammal vajon kibírná 3,5ghz-en?A 350es Hipro gondolom elég(tápos topikba említettem 4890et(ami ugye többet eszik ennél) és arra írták, hogy igen).
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8301 üzenetére
Mi az a min processzor ami már kihajt egy 5850-et?
Gondolok itt a kis szerény Athlon X2 240-re. Ami tudom ugyse hajtaná ki. De mégis mi lenne az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest