- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
5850-ből van ajánlott, ill. nem ajánlott kártya? Anno mikor a jó öreg 8800 gts-emet vettem volt, amit nem igazán szabadott megvenni. Azért kérdezem, mert őrlődöm az 5770, és az 5850 között.
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Örülök neki, hogy szerencsével jártál, én nem szenvedek tovább, holnap küldöm a kártyámat egy szakihoz, aki megcsinálja, ráadásul elég jó áron. Inkább belevágok ebbe, mint várok 1, vagy ha szórakoznak akkor több hónapot.
Hálásan köszönöm mindenkinek a segítséget, el is meséltem bent a melóban, hogy vannak még emberek, akik igenis próbálnak embertársukon segíteni!!!
Scholes9, szerintem igenis fontos a 3 év gari, nem biztos, hogy mindenki lecseréli a kártyáját 2 év után. Igaz nekem 8800 gts-em van, ami valóban behalt, és sajnos macerás lett a gariztatása, de a mai napig el tudok vele játszogatni, igaz nem full HQ-val, de nem panaszkodom kiszolgálta magát a kártya.
Elkezdek összerakni egy 5850-re, remélem mérséklődik egy kicsit az ára, egy pár évig tartani fogja magát remélem!!!
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Robi BALBOA #8742 üzenetére
Üdv.!
Ott a pont!!!
Beszéltem apróról egy mesterember-rel meg tudja csinálni a kártyát.Köszönöm a jótanácsot.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Razermazer #8735 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam, írtam is neki.
UI: bocsi, tudom az előzőt szerkesztenem kellett volna. Sorry
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
El kell, hogy meséljem nektek, hogy jártam. Visszavittem a 8800 gts-karimat gariba a volt alien computerhez, most AB Informatika. Az eladó srác így kezdte, hogy nem egyszerű legariztatni ezeket a rég vásárolt (2007.08.14.) kártyákat min. 1 hónap, mondtam sebaj had menjen. Veszi fel az adatokat, erre megkérdezi, hogy hol van a gyári számot igazoló vignetta a kártya hátoldaláról? Erre én honnan tudjam, miért nincs rajta
Erre ő, nincs bizony, és így nem tudják legariztatni. Állítólag rengeteg gond volt ezekkel a vignettakkal, rengetegszer leestek, és ezért nem lehet gariztatni a kártyát!
Szerintetek majdnem agyvérzést kaptam, az tuti. Gondoltam megosztom veletek, ezt a kis storyt, figyeljetek oda arra a kis vignettara, mert baromi fontos!!!
-
bajtokarpi
őstag
Köszönöm a válaszokat, beruházok
egy 5850-et, remélem egy darabig elég lesz a teljesítménye.
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Videókártya vásárlás előtt állok, behalt a régi jó kis 8800 gts-em.
Azt kérdezném tőletek, hogy megbízhatóság, illetve stabil hűtés szempontjából, melyik kártyát mondjátok jónak? 5850-ben gondolkozom.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest